xrys1988

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  305
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλέ μια χαρά είναι το βάρος του μωρού!!! Εδώ εμείς λέμε αμάν να πάρει λίγο τα πάνω της κι εσύ θα του κάνεις δίαιτα?? Ειδικά με μητρικό γάλα??? Δεν το συζητώ. Άλλωστε αν θήλαζε κ δεν το έδινες με μπιμπερο, δεν θα έβλεπες πόσο πίνει..... Συνέχισε κορίτσι μου!!
 2. Δηλαδή κάνει 6 γεύματα κ μπορεί να είναι από 50-150? Την πας με 3ωρα? Η' με τα σημάδια πείνας? Συγγνώμη ρε κορίτσια αλλά τώρα με το μπιμπερο έχω μπερδευτεί. Ναι στα ξαφνικά τελείως συνέβη. Φαντάσου ότι το βράδυ πριν την άρνηση είχε κοιμηθεί στις 20.00 με θηλασμό. Ξύπνησε στις 12 και στις 4 κ θήλασε κανονικά κ ξανακοιμηθηκε αμέσως. Και μετά στις 8 το πρωί που ξύπνησε αρνήθηκε κ στήθος κ μπιμπερο κ άρχισε η περιπέτεια. Τόσο ξαφνικά.... μέχρι πριν θήλαζε όποτε κ όσο ήθελε. Είμαστε όλη μέρα μαζί στο σπίτι κ θήλαζε πάντα όταν ξυπνούσε κ πάντα για να κοιμηθεί κ ενδιάμεσα. Κάναμε σίγουρα 9-10 θηλασμους το 24ωρο, τη νύχτα συνήθως 2. Το ξένο το έδινα όταν ήθελα να πάμε κάπου για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα πεινάσει κ να θέλει να θηλάζει πολλή ώρα η' για να πάμε για ψώνια η' αν έμενε με τον άντρα μου για κάποιες λίγες ώρες. Συνήθως 1-2 μπιμπερο την εβδομάδα. Κι εγώ έχω πετάξει πολύ γάλα τελευταία γιατί δεν ξέρω τι ποσότητα θέλει κάθε φορά. Εγώ προσπαθώ στις 2.5-3 ώρες κ της φτιάχνω γαλα, δεν περιμένω σημάδια πείνας γιατί δεν έχει στρώσει ακόμη τελείως το στομαχακι της. Οπότε είμαι πάντα εκεί να υπενθυμίζω ότι πρέπει να πιει γάλα.
 3. Κι εμένα δεν έχει φανερή παλινδρόμηση, εμετούς δεν κάνει, γουλιες σπάνια. Οπότε πίνει περίπου 6 γεύματα των 120? Και το βράδυ 120 πίνει κ μετά πάλι από 7 ώρες πάλι 120? Εγώ της κάνω 90 προς το παρόν κ το πίνει, θα αρχίσω τώρα να της κάνω 120 να δω ... έχω μπερδευτεί γιατί τόσο καιρό θήλαζε κ δεν ήξερα ποσότητες. Κι εμένα 3 μηνών γινεται στις 24 του μήνα.
 4. Αααααα κατάλαβα. Όλες τα ίδια θέματα έχουμε. Κι εγώ το ίδιο έλεγα ότι με το μπουκάλι, θα καταλάβαινα ότι μειώνει τα ml και δεν θα καταλήγαμε στο νοσοκομείο. Τέλος πάντων, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εμείς για το καλό τους προσπαθούμε να θηλαζουμε. Ναι βγάζω με το θηλαστρο κ λίγες φορές μες στη μέρα θηλάζει κιόλας. Την νύχτα δεν της δίνω μπουκάλι, θηλάζει μόνο. Από το νοσοκομείο μου είπαν να της δίνω 2ml nexium για 10 μέρες. Αλλά η παιδογαστρεντερολογος μου είπε 4ml για ένα μήνα. Οπότε ακολουθώ την παιδογαστρεντερολογο, που θα είναι και η γιατρός της πλέον. Ναι κι εγώ οισοφαγίτιδα υποψιάζομαι..... Σημασία έχει ότι επανέρχεται η όρεξη της και δεν κλαίει όταν πίνει. Καλέ, κι εμένα από όταν γυρίσαμε από το νοσοκομείο, ακριβωςςςςςς το ίδιο. Δεν θέλει να την κρατάμε για να πιει από το μπιμπερο. Την βάζουμε στην καλαθουνα με ανάκληση κ πίνει ετσιιιιιι. Αλλά όπως λες κι εσύ, όπως θέλει, αρκεί να πίνει!!!!!!!! Πόσα ml πίνει εσένα? Και κάθε πόσες ώρες?
 5. Ναι το ξέρω ότι είναι κρίμα να χάσω τον θηλασμό. Προς το παρόν, όταν δεν θέλει να θηλάσει, το βγάζω με το θηλαστρο. Βέβαια αν συνηθίσει το μπιμπερο, μετά δεν θα κάθεται καθόλου στο στήθος αλλά ζοριστηκα πολύ και φοβηθηκα με όλη αυτή την άρνηση που είχε. Λέω στον εαυτό μου ... Ας πίνει γάλα κ ας είναι από το μπιμπερο, δεν πειράζει. Τι να κάνω? Πάω με τα νερά της μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας πάλι.
 6. Ναι ήμουν χάλια γιατί δεν ήξερα τι έχει.. φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελε ούτε στήθος, ούτε μπιμπερο. Κοίτα τώρα από το μπιμπερο πίνει γύρω στα 90ml. Μέχρι πριν συμβεί αυτό, θηλαζε συνέχεια κ σπάνια της έδινα κανένα μπιμπερο πάλι με 90ml. Τώρα της δίνω μπιμπερο κατά τη διάρκεια της ημέρας για να βλέπω και πόσο πίνει.
 7. Στο νοσοκομείο καταλήξαμε γιατί έτρωγε το πολύ 20ml σε κάθε γεύμα, δεν ήθελε να θηλάσει κ κάποια στιγμή σφράγισε τελείως το στόμα κ δεν δεχόταν ούτε στήθος, ούτε μπιμπερο. Ευτυχως δεν αφυδατωθηκε, εγώ όμως κόντεψα να σκάσω από το άγχος μου. Τον ορό μας τον έβαλαν προληπτικά μέχρι να πάρει τα πάνω της κ να αρχίσει να θηλάζει ξανά. Στη δική μας περίπτωση όλο αυτό ήταν ξαφνικό. Ένα πρωί ξύπνησε κ άρχισε να αρνείται το στήθος, έπαθα σοκ. Λέω οκ, μπιμπερο θα πιει. Αλλά ούτε μπιμπερο ήθελε κ εκεί καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Η καημένη μόλις έπινε μια δυο γουλιες κ κατάπινε, σπαραζε στο κλάμα.
 8. Σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να βλέπω βελτίωση με το nexium. Προς το παρόν η γιατρός μου είπε να της δίνω το alfare της nestle που είναι για αλλεργίες και γαστρεντερικές διαταραχές, αλλά θα το συζητήσω ξανά μαζί της.
 9. Ζω στην Κρήτη οπότε θα κοιτάξω να βρω να κάνω αυτή την εξέταση εδώ. Ποιο γάλα δίνεις??? Κι εμένα η παλινδρόμηση πυροδοτήθηκε μου είπαν λόγω της αλλεργίας κ την οδήγησε στην αρνηση τροφής. Είναι 4500 κιλά τώρα, σχεδόν 3 μηνών. Γεννήθηκε 2300 βέβαια. Άλλαξα παιδίατρο κ την πάω τώρα σε παιδίατρο που είναι κ παιδογαστρεντερολογος. Ο γιατρός λέει να συνεχίσουμε το nexium για ένα μήνα σίγουρα. Κάνω αποχή από γαλακτοκομικα κ βλέπουμε.
 10. Αχ αυτό κάνω... Όλη νύχτα την βάζω να θηλάζει αλλά δεν έχω πολλές αντοχές πλέον. Θέλω να δίνω κ φόρμουλα πια μήπως αρχίσει να παίρνει βάρος. Τρόμαξα πολύ με την αρνηση που είχε κ στο μπιμπερο κ φοβάμαι. Θέλω να βρω ένα γάλα να της κάνει κ να βλέπω πόσο πίνει.
 11. Καλησπέρα κορίτσια. Σας είχα γράψει για τις πράσινες κενώσεις της μικρής κ την μείωση της διάρκειας θηλασμού, την άρνηση μπιμπερο. Εεεεε όλο αυτό μας οδήγησε στο νοσοκομείο για να μπει προληπτικά ορός. Η διάγνωση του νοσοκομείου ήταν πιθανόν κρυφή παλινδρόμηση. Μας έδωσαν nexium καθημερινά για το στομάχι της. Είμαι στο ψάξιμο τώρα κ έχω πάει σε αρκετούς γιατρούς, παιδιάτρους και παιδογαστρεντερολογους. Μου λένε ότι έχει αλλεργία σε κάτι που τρώω και κρυφή παλινδρόμηση. Η μικρή κοντεύει 3 μηνών, δεν κάνει εμετούς, αραιά κ που γουλιτσες μόνο, θηλάζει 4-5 λεπτά το πολύ κ στο μπιμπερο κλαίει επίσης κ πίνει το πολύ 70ml. Έχει πράσινες κενώσεις, διάρροιες συνέχεια, αέρια δύσοσμα. Θέλω τη βοήθεια σας. Υπέρηχο δεν κάναμε γιατί μου λένε ότι δεν γίνεται σε τόσο μικρό μωρό. Οποία κοπέλα έκανε, θέλω να μου πει πού πήγε κ τι υπέρηχος είναι αυτός. Επίσης, ποιο γάλα δίνετε εσείς στα μωράκια σας?? Πρέπει να δώσω κάποιο υποαλλεργικο σωστά? Και αντιαναγωγικο? Αλλά εμετούς δεν κάνει. Επίσης έχω ξεκινήσει αποχή από γαλακτοκομικα. Αλλά επειδή η μικρή δεν κάθεται πολύ στο στήθος πλέον, θέλω να της δίνω κ μπιμπερο γιατί δεν παίρνει βάρος. Μέχρι τώρα έπινε το frisolac όσες φορές ήπιε μπιμπερο.
 12. Όπως το είπες... Μέχρι κ η Κούτση Μαρία... Γνωστοί κ άγνωστοι, ακόμη κ η ταμίας του σούπερ μάρκετ. Από όταν γέννησα, 2 ερωτήσεις μου κάνουν όλοι... Καισαρική? Θηλάζεις? Μόνο αυτό νοιάζει τους υπόλοιπους. Με ποιο τρόπο γέννησα κ αν θηλαζω??? Μου φαίνεται αδιανόητο αυτό το πράγμα, εγώ δεν ρωτούσα ποτέ καμία μαμά τέτοια πράγματα. Δηλαδή αν γέννησα με καισαρική κ δεν θηλάζω, θα είμαι κακή μαμά? Ολοι να δώσουν τις συμβουλές τους. Κι αν ακούσουν το μωρό να κλαίει, όλο ρωτάνε γιατί κλαίει... λες και τα δικά τους μωρά, δεν έκλαιγα. Τέλος πάντων όλοι θέλουν να έχουν άποψη.
 13. Καλησπερα. Εγώ ωστόσο δεν θεωρώ ότι έχω υπερπαραγωγή γιατί το μωρό μου παίρνει λίγο βάρος. Εγώ ήξερα ότι η υπερπαραγωγή είναι όταν τρέχει μόνο του το γάλα. Τέλος πάντων εγώ έχω αγχωθει γιατί τα πράσινα κακά συνεχίζονται κ το μωρό ζοριζεται πολύ όταν είναι να κάνει τα κακά του. Εσένα κανει πράσινα κακά επειδή πίνει υποαλλεργικο?
 14. Καλημέρα. Η δική μου δεν ξυπνα μόνη της. Έχω μεγάλο πρόβλημα τελικά. Και τώρα που κοιμόταν κ είχε να θηλάσει από τις 5, την ξύπνησα στις 8.30 και πάλι 4 λεπτά έκατσε στο μαστό. Προσπάθησα 5 φορές να την βάλω πάλι κ δεν κάθεται με τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω... Κάνει συνήθως 8-9 θηλασμους κι αυτούς με πίεση δική μου, με το ρολόι είμαι συνέχεια. Στις 22/12 που έγινε 2 μηνών, μας είπε η παιδίατρος να την ξυπνάμε στις 4-5 ώρες την νύχτα αφού πήρε 800 γραμμάρια. Πριν την ξυπνουσα κάθε 3 ώρες αλλά πλέον δεν θηλάζει καθόλου. Και μπιμπερο προσπάθησα χθες, δεν το δέχεται.
 15. Δεν είμαι τυχερή αφού δεν παίρνει βάρος.... Ναι 5 λεπτά ... Και δεν πεινάει γιατί αν πάω εγώ ας πούμε στην μιάμιση ώρα να την βάλω, δεν κάθεται. Εμένα από όταν γεννήθηκε, είναι στην κατώτερη καμπύλη γιατί γεννήθηκε μόλις 2300. Την νύχτα την ξυπνάω εγώ φαντάσου στις 4-5 ώρες, δεν ζητάει εκείνη. Ενώ θα έπρεπε να χαίρομαι, δυστυχώς αυτό είναι πρόβλημα στη δική μας περίπτωση. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Θα το προσπαθήσω να δω πως θα πάει... Πάντως τα πράσινα κακά συνεχίζονται κ κάνει σίγουρα αμέσως μετά από κάθε γεύμα και ζοριζεται πολύ κ σπρώχνει κ είναι εκρηκτικές κ αφρωδεις οι κενώσεις. Εμένα στην αρχή αρχή μόνο καθόταν πολλές ώρες στο στήθος, μετά έκανε 20λεπτα ωσπου φτάσαμε στο 5λεπτο.