Θα γίνουμε γονείς το 2021 !
32 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 9 followers
- 8,1k απαντήσεις
- 563,6k εμφανίσεις
Για σας κορίτσια. Για να μαζευτούμε ενγκυουλες
Last reply by georgia1988, -
Διαφημίσεις
-
- 15 followers
- 12,1k απαντήσεις
- 841,8k εμφανίσεις
Είναι καμία άλλη mom to be τον Φεβρουάριο 2021? Θα χρειαστώ παρέα !!
Last reply by Hope.2019, -
- 7 followers
- 5,7k απαντήσεις
- 454,3k εμφανίσεις
Περιμένω παρέα από κορίτσια που είναι αρκετά θαρραλέα ώστε να κάνουν παιδιά με ζώδιο δίδυμο
Last reply by ΒαλεντιναΧ, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 23,4k εμφανίσεις
Μετά από δέκα χρόνια εξωσωματικές, νεκρά έμβρυα, εγχειρήσεις, νεκρό βρέφος και μια ταλαιπωρία χωρίς τέλος ήρθε το ουράνιο τόξο πριν 15 μήνες, τελειώνει και η άδεια απ΄τη δουλειά. Ο παιδίατρος είχε πει να μην το στείλουμε σε παιδικό προτού γίνει 3 χρονών, η έρευνα για βρεφονηπιακούς δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Αν θέλει άλλος γονιός να μοιραστεί την εμπειρία του, ευπρόσδεκτη.
Last reply by xristinakarr, -
- 2 followers
- 5,1k απαντήσεις
- 397,1k εμφανίσεις
Γεια σας, ειμαι η Κατερινα και σημερα εμαθα οτι ειμαι εγκυος..στο 2ο μωρακι μου..ποσες ειναι μαζι μου? πητ εχω 14/10.❤
Last reply by Rita1982, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 23,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω 1 (κλειστό) κουτί γάλα hipp bio combiotic 3 junior για παιδιά 12 μηνών +. Δυστυχώς δεν μας βολεψε, αλλα είχα πάρει ήδη αυτό το κουτί για απόθεμα. Αν κάποια το θέλει,πολύ ευχαρίστως να το δώσω. Περιοχή Θεσσαλονίκη.
Last reply by Rita1982, -
- 1 follower
- 1k απαντήσεις
- 170,2k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!! Εύχομαι να είμαστε πολλές οι μανούλες του Σεπτεμβρίου και να έρθουν στις αγκαλιές μας υγιή μωράκια με το καλό.. Είμαι η Μαρία από Μυτιλήνη, 29 ετών και έχω ένα αγοράκι σχεδόν 19 μηνών. Γέννησα με καισαρική τον Μάρτιο. Μετά από την πρώτη μας ελεύθερη επαφή με τον άντρα μου τον Δεκέμβρη έγινε αμέσως η σύλληψη. Με τελευταία περίοδο 5 Δεκεμβρίου, σήμερα είμαι 4 εβδ και 4 ημερών. ΠΗΤ 11 Σεπτεμβρίου..
Last reply by Αννα κυπραιου, -
- 0 απαντήσεις
- 24,5k εμφανίσεις
Γεια σας! Εχει καμια μανουλα γεννησει μετα Κορονοιου σε καποια απο τις 3 κλινικες μας?Γνωρίζετε τι τιμες παιζουν πλεον? Υποθετα εχουν ανέβει κι εκει οι τιμες...
Last reply by Ριρορο, -
- 3 followers
- 3,8k απαντήσεις
- 413,7k εμφανίσεις
Που είστε μέλλουσες μανούλες??? Ποιες έχουμε το μωράκι μας στην αρχή του χρόνου??? Είμαι 6 εβδομάδων! Θα κάνω το πρώτο ραντεβού σε 10 μέρες αλλά δεν ξέρουμε αν θα ακούσουμε καρδούλα!
Last reply by Αννούλαααα, -
- 4 followers
- 3,3k απαντήσεις
- 321,9k εμφανίσεις
Ομορφες μανουλες και γλυκιες τι κανετε; Ειμαι 38 ετων ηδη μανουλα σε ενα γλυκο αγορακι 2μισι χρονων και τωρα περιμενω στο δευτερα. Εχει 4 μερες που εκανα τεστ και χοριακη και ειμαι στην 5η εβδομαδα!!! Απο οτι φαινεται γενναω 5 δεκεμβρη!!!! Περιμενω να περασει ο καιρος για να επισκεφτω τον γιατρο μου!!!! Νομιζω οτι θα σκασω μεχρι τοτε!!! Αλλη μανουλα που γενναει το δεκεμβρη!!! Ελατε να ενωθουμε και να συμμεριζομαστε τις αγωνιες μας!!!
Last reply by Χριστινουλα, -
Γειά σας κορίτσια, ζητάω τη βοήθεια σας. Μένω κρήτη , θελω να κανω εξωσωματικη ...ποιοσ ειναι ο κα
από mina marilia- 2 απαντήσεις
- 35,4k εμφανίσεις
Γειά σας κορίτσια, ζητάω τη βοήθεια σας. Μένω κρήτη , θελω να κανω εξωσωματικη ...ποιοσ ειναι ο καλυτεροσ γυναικολογοσ για εξωσωματικ η στην κρητη? δεν θελω να χανω χρονο ε χω χαμηλη αμη
Last reply by dimitdimit, -
- 1 follower
- 1,5k απαντήσεις
- 219,3k εμφανίσεις
Καλημερα! Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να μαζευτούμε οι μανούλες Ιουλίου. Εγώ με καθυστέρηση 3 ημερών είχα θετικό τεστ κ περιμένω σήμερα αποτέλεσμα χοριακης.
Last reply by *ζουζουνα*!!!, -
- 1 follower
- 852 απαντήσεις
- 132,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας! Περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου και είμαι 5 εβδομάδων και 2 ημερών! Είναι άλλες μανούλες για Νοέμβριο?
Last reply by Chris❤️, -
- 3 followers
- 2,8k απαντήσεις
- 239,3k εμφανίσεις
Κορίτσια τι γίνεται? Η μόνη είμαι? Τελευταία Π 29/06.
Last reply by valentina23, -
- 0 απαντήσεις
- 41,9k εμφανίσεις
Θα ήθελα την εμπειρία σας για καθισματακι αυτοκινητου στην κατηγορία 0-36 η 9-36. Ποια εταιρία βόλεψε το μωράκι σας ? Κοιμάται στο αυτοκίνητο? Θα ήθελα να περιστρέφεται για μεγαλύτερη ευκολια, αλλά κυρίως να είναι άνετος ο μικρός. Το αβγό που είχα μέχρι τώρα είναι maxi cosi, καλο, αλλά θεωρω ακριβό σε σχεση με τά cybex της ίδιας κατηγορίας π.χ. και με τίποτα δεν χωράει τα 12 κιλά που υπόσχεται, καθώς ο μικρός δυσανασχετεί ήδη από όταν ήταν 8 κιλά. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Last reply by Haroulita K, -
- 5 followers
- 432 απαντήσεις
- 96,9k εμφανίσεις
Καλημερα κορίτσια!!
Last reply by KimK, -
- 0 απαντήσεις
- 45,3k εμφανίσεις
Είμαι εγκυος στον 9ο μήνα το 2ο παιδάκι μου και θηλάζω το 1ο παιδί μια φορά τη μέρα.κατα το θηλασμό έχω συσπάσεις και νιώθω δυσφορία.υπαρχουν πολλές που είχαν αυτή την εμπειρία;και αν ναι,ποτε γεννησατε τελικα και πως έγινε η έναρξη του τοκετού;
Last reply by Ασία, -
- 1 follower
- 15 απαντήσεις
- 51k εμφανίσεις
Κορίτσια έχω ένα μωράκι 5μιση μηνών με αλλεργία στα γαλακτοκομικά. Έχουμε αυξημένα ιωσυνοφιλα. Αρχικά θήλαζα και έκανα αποχή , μετά αφού περάσαμε σε φόρμουλα -για άλλους λόγους επειδή δεν τα κατάφερα κι όχι λόγω αλλεργίας- πήγαμε στο frisolac ac που μας έδωσε ο παιδίατρος αλλά συνέχιζαν οι διάρροιες όπου πήγαμε τελικά σε Παιδογαστρεντερολόγο και μας έδωσε πάλι εξετάσεις γενικές αλλά και rast Test. Μόνο τα ιωσυνοφιλα επιμένουν αυξημένα. Μας πρότεινε το εντελως υποαλλεργικο γάλα neocate lcp. Θα το ξεκινήσουμε σε λίγες μέρες και θα το πάρουμε με γνωμάτευση ΕΟΠΥΥ με κάποια συμμετοχή. Το γνωρίζει κάποια αυτό το γάλα ; Επίσης ξέρει κάποια πόσο βγαίνει η συμμετοχή; Το frisolac έ…
Last reply by alexia92, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 51,1k εμφανίσεις
Έχω ένα μωράκι 4 μηνών και από το δεύτερο μήνα ο παιδίατρος μου επισήμανε ότι εμφανιζει ήπια πλαγιοκεφαλια θέσης. Αυτό πιστεύω συνέβη επειδή προτιμά να κοιμάται από τη δεξιά πλευρά και να θηλάζει από το ένα στηθος, οπότε γέρνει πάλι προς τη δεξιά πλευρά. Ο παιδίατρος μου είπε να τον βάζω να κοιμάται από την αριστερή πλευρά και μέσα στην ημέρα να τον βάζω μπρούμυτα. Τώρα στον τέταρτο μήνα το πρόβλημα παραμένει κι ο παιδίατρος μου είπε ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω καθώς είναι νωρίς ακόμα, το κεφάλι του μωρού θα διαμορφώνεται μέχρι τα 2 έτη και ότι όταν αρχίσει να κάθεται καθιστό η να παίζει μπρούμυτα το κεφάλι δε θα δέχεται τόση πίεση και θα φτιάξει. Αναρωτιέμαι …
Last reply by Egina mama, -
- 1 απάντηση
- 48,9k εμφανίσεις
Geai sas koritsia, Exei kapoia kopela to kinito/ stathero tou Koliopoulou sto Elena gia na kleiso rantevou? Euxaristo poli, Eleni
Last reply by Φραουλίτσα*, -
Επιλογη NIPT 1 2
από depifish- 1 follower
- 27 απαντήσεις
- 70,7k εμφανίσεις
Καλησπερα! Βρισκομαι στο διλλημα για να κανω nipt ή αμνιοπαρακεντηση (ή και τιποτα...). Η αυχενικη ηταν οκ (1/1620 για down και τα αλλα 2 ακομα πιο χαμηλος κινδυνος), η ηλικια ομως (40) επιβαρυνει τις πιθανοτητες ουτως ή αλλως, αλλα μαλλον θα αποκλεισω την αμνιοπαρακεντηση γιατι η πιθανοτητες να χασω ενα υγιες παιδι θα ειναι πολυ βαρια, σκεπτομενη οτι δεν εχω αλλο και δεν ξερω και αν θα εχω και αλλη ευκαιρια. Ετσι λοιπον σκεφτομαι να κανω μαλλον το NIPT. Εχω καταλαβει οτι υπαρχουν πλεον ενα σωρο διαφορετικα, με διαφορετικες δυνατοτητες και διαφορετικες τιμες! Ο γιατρος μου, μου συστεινει το genome το οποιο λεει οτι ειναι πιο εγκυρο και αξιοπιστο, και ειναι αυτο που ε…
Last reply by βιολετα3, -
- 0 απαντήσεις
- 48,9k εμφανίσεις
Καλημέρα σας και Χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο κέντρο για σπερματεγχυση και το κόστος. Είμαστε σε φάση που ψάχνουμε, διότι με τον άντρα μου έχουμε αζωοσπερμια και θα πάμε με δότη. Μου έχουν πει για το γέννημα αλλά δεν ξέρω ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ!
Last reply by Enik, -
- 0 απαντήσεις
- 49,3k εμφανίσεις
Διδυμομανουλες θα ηθελα τη βοηθεια σας! Ειναι νωρις ακομα, ειμαι 15+2, αλλα ειπα να αρχισω να συγκεντρωνω γνωμες για προιοντα που σας βοηθησαν με τα διδυμακια σας. Ειμαι παντελως ασχετη οποτε οποιαδηποτε πληροφορια για οτιδηποτε, καροτσι, μαξιλαρι θηλασμου, ρηλαξ, κτλ, η και καποια συμβουλη, ειναι ευπροσδεκτη!
Last reply by Blondie 2020, -
Δίδυμη κύηση
από Alexfwt- 11 απαντήσεις
- 61,9k εμφανίσεις
Κορίτσια καλημέρα, Τελευταία περίοδος 16/2 και στις 5 εβδομάδες έκανα τον πρώτο μου υπέρηχο. Όπου έδειξε δύο σάκους χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Μου είπε ο γιατρός να πάω ξανά την 7 εβδομάδα για να δούμε καλύτερα για εμβρυα και παλμούς. Αυτό που με ανησύχησε είναι ότι ο ένας σάκος είναι μικρότερος από τον άλλο.. Ο γιατρός μου είπε ότι στο πρώτο τρίμηνο όλα παίζουν ακόμα και να παραμείνει μόνο ένα έμβρυο. Έχει κάποια από σας αντίστοιχη εμπειρία;;;
Last reply by Nephele78, -
- 2 απαντήσεις
- 50,5k εμφανίσεις
Καλημερα! Ειμαι στην 13η βδομαδα και εδω και καμποσες βδομαδες ξυπναω με τη μυτη μου ιδιαιτερα ξεραμενη και ματωμενη. Ξερω οτι στην εγκυμοσυνη οι ρινιτιδες γενικα ειναι συμπτωμα, αλλα εγω δεν εχω τοσο πολυ μυξες οσο αυτη τη φοβερη ξηροτητα που την ματωνει (ή επειδη ματωνει γινεται ξηρη). Μηπως το εχει και καποια αλλη κοπελα αυτο;
Last reply by depifish, -
- 0 απαντήσεις
- 49,9k εμφανίσεις
Καλημερα! Λιγο απιθανο αλλα μηπως υπαρχει καποια κοπελα που γνωριζει η εχει εμπειρια απο γυναικολογο στην Αιγυπτο;
Last reply by Blondie 2020, -
- 0 απαντήσεις
- 51k εμφανίσεις
καλησπέρα κορίτσια!!επιτελους έμεινα έγκυος εκεί που δεν το περιμέναμε και επέλεξα για γιατρό μου τον κύριο Τσιγκρή Άρη!Μηπως έχει κάποια κοπέλα να μου πει μια γνώμη για τον συγκεκριμένο ιατρό;σας Ευχαριστω πολύ!!
Last reply by firsttry, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 51,4k εμφανίσεις
μετα απο 20 μηνες θηλασμου, προσπαθουμε για 2ο μωρακι. Περιοδος επανηλθε πριν 2 μηνες, αυριο περιμενω τον τριτο κυκλο. Ευχομαι να μην ερθει! ποσες ειναι μαζι μου ? νιωθω πολλα πονακια πολλα στην μητρα ολη μερα σημερα, ελπιζω να μην τα δημιουργει η φαντασια μου..
Last reply by Αννούλαααα, -
- 2 απαντήσεις
- 56k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 2o. ΤΗΝ 1Η ΦΟΡΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Μ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ EUROMEDICA ΡΟΔΟΥ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟ.
Last reply by ΕΚ17, -
- 0 απαντήσεις
- 50,4k εμφανίσεις
Κορίτσια μου να μαζευτούμε οι μέλλουσες φθινοπωρινές μητέρες
Last reply by Dimitra93,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 4.366 απαντήσεις
- 621.253 εμφανίσεις
-
- 11.145 απαντήσεις