Jump to content
➔ Parents.org.gr

Pagor

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.400
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

2 ακόλουθοι

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.413 εμφανίσεις προφίλ

Pagor's Achievements

 1. Pagor

  Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

  Λυπάμαι κορίτσι μου..τα έχουμε πει κ σε μυνήματα...είναι πολύ καλό τουλάχιστον που υπάρχουν κ άλλα...όντως είναι θέμα εμβρύων...ήταν 8 κυττάρων κ αυτά που έβαλες??? Έχει σχέση μου είχαν πει κ τι grade είναι των 3 ημερών...υπάρχουν από grade 1 έως grade 5 ...η τουλάχιστον έτσι έλεγε στο δικό μας χαρτί από το Ιασώ που μου έδωσαν...κ ανάλογως σε ποια κατηγορία είναι τα έμβρυα υπάρχουν κ οι ανάλογες πιθανότητες...από την καρδιά μου μέσα η επόμενη να είναι η τυχερή κ σύντομα με ένα μωράκι στην αγκαλιά!!!
 2. Pagor

  Εγκυμοσύνη η όχι ;

  Κατάλαβα κορίτσι μου ...πολύ κάνατε κ το ψαξατε...κ εμείς έτσι είχαμε το καλοκαιρι...τότε υπομονή...αφού είσαστε καλά κ οι δύο τότε σίγουρα θα έρθει σύντομα...είναι μόνο θέμα χρόνου πια...στο εύχομαι από την ψυχή μου να έρθει να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!!
 3. Pagor

  Εγκυμοσύνη η όχι ;

  Θα συμφωνήσω ότι από την στιγμή που υπάρχουν οι συλληψης ειναι κάτι πολύ καλό αλλά από την άλλη είναι 4 χρόνια κ 2 αποβολές ..αρχικά δεν ξέρω εάν το έχεις κοιτάξει κ για αυτό στο λέω υπάρχει τρομερό τμήμα αποβολών στο Έλενα που κάνουν συγκεκριμένες εξετάσεις κ στους δύο φυσικά κ έχω ακούσει τα καλύτερα από πάρα πολλές κοπέλες που τους έχει βοηθήσει πάρα πολυ ( Δεν στο θέμα της εξωσωματικής)και είναι κ δωρεάν. Θα πω κ βάζω κ εμένα μέσα σε αυτο ετών 37 με όλες τις εξετάσεις μας τέλειες 1 αποβολή κ εγώ 0 παιδιά μέχρι τώρα ότι εμείς προχωρήσαμε περισυ κάναμε κρυοσυντηρηση ωαρίων προληπτικά..μας είχαν ενημερώσει ότι οι ποιότητα των ωαρίων της γυναίκας πέφτει πάρα πολύ μετά τα 40 κ καλό είναι εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να κάνεις παιδιά ( εμείς τότε υπήρχε θέμα υγείας το οποίο ξεπεράστηκε)κ έτσι κ πράξαμε κ φυλάξαμε μερικά υγιή στην ακρη ..εάν φυσικά μπορεί να γίνει γονιμοποιηση καλό είναι να υπάρχουν έμβρυα στην άκρη πολύς καλής ποιοτητας γιατί η αλήθεια είναι ότι τα 40 αλλάζουν πολλά...όχι ότι δεν μπορείς αλίμονο αλλά σιγουρα η ποιότητα αλλαζει πολύ... Φυσικά όλα αυτά μπορεί ήδη να τα έχεις δει κ να τα έχεις κοιτάξει...στα λέω με πόλυ αγάπη μιας κ καταλαβαίνω όλη σου την αγωνία μιας κ τα ίδια περνάω κ εγώ όπως κ πάρα πολλές κοπέλες...θέλω να πω ότι καμια φορά οι απλές εξετάσεις δεν φτάνουν κ καμία φορά χάνουμε χρόνο άδικα.. Θα σου ευχηθώ ωστοσο να μην χρειαστεί να κοιτάξεις τίποτα από όλα τα παραπάνω κ τον άλλο μήνα να έχεις ένα όμορφο μωράκι μέσα στην κοιλίτσα κ όλα να σου πάνε τέλεια!!!
 4. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Λοιπόν είμαι ξαπλωμένη κ έχω μπει στο τικ τοκ...Μέσα στα πολλά μου βγάζει λοιπόν ένα βίντεο με ένα φίλτρο τεστ εγκυμοσύνης που λέει εάν είσαι ή δεν είσαι έγκυος...ξέρετε απο αυτά που όσες φορές το κάνεις βγαίνουν ποτέ θετικά ή ποτέ αρνητικα...Γελάω κ λέω εδώ είμαστε η ευκαιρία μου να δω θετικό... Ρε κορίτσια οκ δεν είμαι το ξέρω...ούτε την ετ μου δεν έχω κάνει ακόμα αλλά 8 φορές το έβαλα το ριμάδι το φίλτρο σε όλα αρνητικό έδειξε...μα ούτε στο ψεύτικο να μην θέλει να δείξει θετικό το γ@#€&....χαχαχαχαχαχα...
 5. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Κορίτσι μου λείπαμε κ λείπαμε πολύ...πάρε τον χρόνο σου... Διάβασα κάπου για τον Χρόνο ..την κόρη του την λυπη κ την κορη του την ελπίδα... Η ελπίδα ήταν πάντα κάπου εκεί ..πάντα κάπου έτρεχε να πάει αλλά πάντα ήταν εκεί δίπλα του .. πάντα την κυνηγούσε κ πάντα υπήρχε εκεί δίπλα του.. Ενώ η λύπη ήταν πάντα χωμένη στην αγκαλιά του γιατί μόνο εκείνος μπορούσε να την γιατρεύσει... Συμφωνώ ότι όλα γιατρεύονται αλλά όλα θέλουν τον χρόνο τους ...ξέσπασε ...νοιώσε όπως θες κ εκφράσουν όπως θέλει η ψυχή σου ...στα δικά μας μονοπάτια δεν υπάρχει το "μην έχεις άγχος " δεν γίνεται αυτό...Δεν γνωρίζω ούτε την ηλικία σου ούτε την κατάσταση σας ...πάρε μια ανάσα...δες πόσα ορμορφα πραγματα έχεις δίπλα σου αγκαλιάσε τα κ μαζί με αυτά κ εσένα...Ένα μεγάλο μπράβο για καθε σου προσπάθεια ..για κάθε σου βήμα ...για κάθε αποτυχία ένα τεράστιο μπράβο...για όλες σου τις αντοχές...για όλες μας! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! Υ.γ όσο αφορά τις ταχυκαρδίες .... Όταν δεν μιλάει το στόμα ...μιλάει το σώμα.... Δεν περνάμε εύκολα καρδιά μου ..όσο δυνατές κ εάν είμαστε ..έχουν μαζευτεί μέσα στην ψυχή μας πολλές λυπες...πολύ αναμονή...πολύ προσμονή...κάπου πρέπει να εκτονωθεί κ αυτη η ψυχή..
 6. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καταρχάς όλες σου οι σκέψεις είναι λογικές...σκέψου όμως ότι μέχρι την χοριακη είσαι όντως έγκυος...έχεις εκεί μέσα ένα(ή δύο) εμβρυακι..τώρα εάν αυτό θα μείνει κ θα πιαστεί κ θα αυξηθεί η χοριακη δυστηχως αυτό δεν είναι στο χέρι μας αλλά μέχρι την χοριακη είσαι όντως έγκυος...να το χαϊδεύεις κ να του μιλάς ..γιατί εκεί είναι...κ σου εύχομαι με όλη μου την ψυχή κ την καρδιά κ εκεί να μείνει ...να γίνει ένα μεγάλο μωρό γερό κ δυνατο... Εγώ το καλοκαίρι στην εγκυμοσύνη μου μέχρι την βιοχημική του μιλούσα κ το χαιδευα..δεν ήταν όμως το τυχερό μας..ποιος ξέρει μπορεί μην ήταν γερό...θέλω να πω αυτή την στιγμή είσαι έγκυος...άσε τι θα γίνει μετά την χοριακη...τώρα αυτό είναι εκεί...κοίτα να το χαρείς...κ μετά την χοριακη να το χαρείς ακόμα περισσότερο!!! Θετικές σκέψεις με όλες τις θετικές μας ευχουλες!!!
 7. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Καλη σου αρχή κορίτσι μου...δυστηχως εγώ σήμερα δεν τα ξεκίνησα ξύπνησα με μια πολύ ασχημη γαστρεντερίτιδα...έστειλα ξημερωματα στην γιατρο μου κ μου είπε να τα αφήσω για σήμερα...τώρα δεν ξέρω αυτό επηρεάζει άραγε??? Δηλαδη θα με πάει για τον άλλον κύκλο???Από την .κα στεναχωρηθηκα τόσο πολύ γιατί την περίμενα πολύ αυτή την αρχή αλλά από την άλλη είναι τόσο χάλια που λέω δεν πειράζει αρκει να μου φύγει αυτό που έχω γιατί με τσάκισε σήμερα... Πολύ καλή σου αρχή κορίτσακι μου όμως σε εσένα κ ελπίζω να σε ακολουθήσω κ εγώ αύριο!!!
 8. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Χαχαχαχα...και εγωωωωωωω...τα ίδια...λέω εεε κάπου να δούμε κ εμείς ένα θετικό...χαχαχαχαχα...άντε καλή μας επιτυχία...σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!!
 9. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Πόσο είσαι μέσα στο μυαλό μου...Αύριο ξεκινάω τα cyclacur για προετοιμασία για την ετ σε λίγες μέρες ..κ με ρώτησαν σήμερα πάνω σε μια κούβεντα εάν θα κάνω νωρίτερα τεστ..κ σκεφτομουνα "Ωραία εάν βγει θετικό όλα καλά ,χαρά κ όλα τέλεια...εάν όμως βγει αρνητικό??? Θα έχω κ την στεναχώρια αλλά κ την αβεβαιότητα εάν έκανε λάθος το τεστ ..κ η ψυχούλα μου μετά μέχρι την χοριακη δεν θα αντέξει...θα σκάσω...." Ετσι είπα πρώτα ο Θεός όταν φτάσω σε εκείνες τις μέρες υπομονή κ μόνο χοριακη...εάν είναι να στεναχωρηθω να το παθω μία κ καλή ..όχι να έχω αμφιβολίες κ τσάμπα ελπίδες... Σκέψου είχα 2 τεστ στο σπίτι ...κ ενώ τώρα ήμουν σίγουρη ότι δεν ήμουν πήρα κ τα έκανε προχθές...λέω να φύγει από το σπίτι ο πειρασμός...άλλο να τα έχω μέσα στα χέρια μου κ άλλο να πρέπει να πάω να πάρω...εκεί θα κρατήθω..εδώ όμως μέσα στο ντουλάπι δεν θα κρατιομουνα...κ έτσι τα έκανα...χαχαχαχα Σου εύχομαι από την καρδούλα μου μια τεράστια χοριακη κορίτσι μου!!! Υ.γ βέβαια εδώ να πω ότι έτσι κ γίνει το θαύμα κ δω καμια χοριακη θετική κ σούπερ θα πάρω κ ένα τεστ...έτσι να το δω θετικό να μου φύγει το μαραζει...για μια φωτογραφία να την έχω ενθιμιο...χαχαχα
 10. Καλησπέρα κορίτσι μου λένε ότι μετά από ώρα δεν τα κοίτας γιατί μπορεί να είναι κ η γραμμή της εξάτμισης...βέβαια δεν χάνεις κάτι να κάνεις κ ένα αύριο κ θα σου ευχηθώ να είσαι κ με το καλό να έρθει αυτό που ποθείτε!!! Εξάλλου πολλά βλέπουνε τα μάτια μας..δεν είναι κακό να το δεις με ένα δεύτερο τεστακι..πολύ καλή επιτυχία!!!
 11. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Να σας ζήσουν κορίτσι μου...να ακούμε κ τα όμορφα γιατί δίνουν δύναμη για όλες εμάς που προσπαθούμε...να τα χαίρεστε κ να είναι γερά κ δυνατά πάντα!!!
 12. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Χαχαχα καλά έχεις δικιο...εάν ακούς φιλική τιμή συνήθως σε πετσοκοβουν...χαχαχα
 13. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Πω πω τρελά πόσα...καλά κ εγώ έδωσα 1000 κ μου φάνηκε ευκαιρία...αλλά εντάξει είχαμε συγγενή τον γιατρό στο Ιασώ πήγα...φαρμακείο...κ εγώ για ένα πολύποδακι πήγα..άστα να πάνε...αφού όταν μου είπε ότι είχα λέω εεε όσο κάνει "σκέφτηκα θα μου πει 200-300" κ μου λέει κάνει 1600 αλλά θα δούμε τι καλύτερο θα κάνουμε λόγο της συγγενειας..Εν τέλη πλήρωσα 1000..και εγώ ΕΟΠΥΥ έχω ...δεν ξέρω μπορεί με την ιδιωτική να μην είναι τόσα ...να στα καλύπτει...εμείς πάντως μετά από το 1000 το σκεφτόμαστε σοβαρά να κανουμε...χαχαχαχα..
 14. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Δεν το γνώριζα αυτό είναι η αληθεια....εγώ επειδή έκανα με γιατρό δικό μας συγγενή μου έκανε μια έκπτωση ...απλά μας είχε πει ότι πήγαινε γύρω στα 1600 κανονικά..κ το ποσό διαφέρει ένα είναι επεμβατική η διαγνωστική..
 15. Pagor

  Καφέ εξωσωματικής 2022 !

  Με είχαν ρωτήσει εάν έχω ιδιωτική αλλά εγώ δεν έχω κ έτσι δεν ξέρω εάν το καλύπτει κ για τι πόσο..αλλά η επεμβατικη υστεροσκοπηση που έκανα εγώ κάνει 1600€ στο Ιασώ...νομίζω ότι εάν είναι μόνο διαγνωστική δηλαδή δεν σου κανει τίποτα είναι λίγο λιγότερο αλλά δεν ξέρω πόσο...το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα κ σαν διαδικασία είναι 10 λεπτά...γίνεται με μέθη.
×
×
 • Δημιουργία νέου...