Elenit

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  144
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Χαχα κι εμείς σε δυάρι, δύο και δε χωραμε, τώρα με το μωρο... Έχουν κι αυτά ενα σωρό πράγματα τα πουλάκια. Κι εμείς θα φύγουμε κάποια στιγμή γιατί πρέπει και το μωρό να έχει το χώρο του. Κορίτσια κι εμείς θέλουμε παιδάκια κι άλλα και σας καταλαβαίνω τι λέτε. Και γω θέλω να χαρώ τη ζουζούνα μου πριν κάνουμε δεύτερο. Σας νιώθω απόλυτα!
 2. Καλημέρα κορίτσια! Καλέ ναι, έχουν τη δική τους προίκα τα ζουζουνακια μας!
 3. Αχ το είχα ξεχάσει ότι έχουν την ίδια μέρα γενέθλια!
 4. Κορίτσια πλέον πιάνει με το χεράκι της πραγματακια
 5. Καλε, ίδιο ζώδιο και ωροσκόπο με τη νύφη! Θα τρελαθώ!
 6. Οι δικοί μου μένουν επαρχία οπότε όχι.. Η πεθερά μου δεν μπορεί να κάνει ούτε τα δικά της. Κι η κόρη της που γέννησε λίγο μετά από μένα, γυναίκα παίρνει. Εμένα κάποιες φορές καταλαβαίνει τι θέλει, κάποιες όχι. Κυρίως όχι. @demmikot τι ζώδιο είναι ο συμπέθερος;
 7. Ναι κορίτσια μεγάλη βοήθεια ο μπαμπάς! Και με το μωρό και με το σπίτι. Αλλά κι εγώ πρέπει να φέρω μια γυναίκα όσο κι αν θέλω να τα κάνω μόνη μου. Δεν βγαίνει αλλιώς.
 8. @Γλυκερια123 μια χαρά το βάρος του μπεμπουλη! Μπράβο! @demmikot συμπεθέρα μου, πρόσεχε μη μου αρρωστήσεις! Και οοοσο γίνεται προσπάθησε να ξεκουραστείς! Κορίτσια εμείς κοιμόμαστε δύο τρεις ώρες στο λίκνο και μετά κρεβάτι όλοι μαζί. Με παίρνει κι εμένα ο ύπνος, οπότε που να καταλάβω πότε τελείωσε το φαι. Κοιμάται κι αυτή και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι!
 9. @Elen211 είδες που έφτιαξε το θέμα; Μπράβο! Η ομάδα βολεύει πιο πολύ και για τα link, φωτό κλπ αλλά και για να βάζουμε ένα θέμα και να γράφουμε από κάτω. Έτσι δεν θα ψάχνουμε αν θέλουμε κάτι συγκεκριμένο. Κορίτσια μπράβο που δεν έχετε Facebook. Αλλά αν δε θέλετε να χάνετε τίποτα, μπορείτε να κάνετε ένα λογαριασμό μόνο για αυτό. Χωρις φίλους φωτό κλπ. Αλλά έτσι κι αλλιώς θα γράφουμε και στο φόρουμ.
 10. Μπήκα από υπολογιστή και το βρήκε
 11. Συμπεθέρα δεν μου το εμφανίζει στην αναζήτηση.
 12. Στην ομάδα του θηλασμού λέει όχι. Σύμφωνα με τον εθνικό διατροφικό οδηγό απαγορεύονται τα βότανα μέχρι δύο ετών. Έχει εικόνα που τα λέει αναλυτικά αλλά δεν μπορώ να την επισυναψω.
 13. Κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Το όλη μέρα στήθος το έχεις ξαναζήσει και έχει αποδώσει. Μπορεί να έτυχε να μην πήρε βάρος τον προηγούμενο μήνα. Θες να αναλάβεις να κάνεις εσύ την ομάδα;
 14. Κι εγώ προχθές μπήκα και λέω γιατί δεν το είχα βρει νωρίτερα. Έχει πολύ υλικό και με επιστημονική βάση. Και υπομονή,θα βελτιωθεί η κατάσταση, είναι αγκαλιτσας ο γαμπρός, τι να κάνουμε! Κορίτσια τώρα που κρυωσε ο καιρός τι τους φοράτε;
 15. Σε νιώθω πόσο δύσκολο είναι. Είναι πολύ μικρά τα μωρά μας. Την Πέμπτη μας είπαν. Εσάς ήταν εντάξει; Συμπεθέρα πίστευα ότι θα υποφέρω που θα της παίρνανε αίμα, αλλά οκ κι εγώ και το μωρό. Πώς είναι ο γαμπρός μου τώρα; Κοιμάται καθόλου χωρίς να είναι πάνω σου; Έχετε υπόψη σας την ομάδα "Αττική: Εθελοντική ομάδα υποστήριξης θηλασμού" στο Facebook? Κάνουν πολύ καλή δουλειά και απαντούν σε όλες τις απορίες.