Mariaal

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  11
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Λοιπόν εγώ για φλεγμονή στην μήτρα έκανα υστεροσκοπηση για φλεγμονή στο ενδομήτριο του νικα το pcr σε ιστό περιόδου έκανα για μεταδιδόμενα και μικρόβια
 2. Σ ευχαριστώ πααααααααρα πολύ ! Εύχομαι να έχει γίνει το θαύμα ! Και καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν γιατί αν δεν έχεις περάσει από το στάδιο των 14 ημερών μετά από εξωσωματική δεν μπορεί να σε καταλάβει κανείς !
 3. Κορίτσια καλησπέρα , εγώ έχω γιατρό τον σφακιανουδη και έχω κάνει την εξέταση του νικα δυο φορές και τα αποτελέσματα πήγα και τις δυο φορές εγώ στον νικά και τα πήρα και μιλήσαμε . Την πρώτη φορά όταν βγήκε το αποτέλεσμα και πήγα από εκεί μου κατά λέξη με την φλεγμονή και τα μικρόβια που έχεις πάνω στο ενδομήτριο όσες έμβρυο μεταφορές έχεις κάνει δεν θα έπιαναν ποτέ δεν γίνεται να μεγαλώσει έμβρυο μέσα σ αυτό το ενδομήτριο. Είμαι 32 προσπαθώ από τα 26 γιατί ο προηγούμενος γιατρός μου ήταν άχρηστος και αύριο θα πάω να μάθω τα αποτελέσματα της 10ης έμβρυο μεταφοράς μου ... την δεύτερη φορά που πήγα στον νικά μετά από αντιβίωση από το στόμα μετά από 50 εγχυσεις επαφές μόνο με προφυλάξεις έχω φτάσει στο σημείο να έχει μείνει μια ελάχιστη φλεγμονή και κάτι λόγο από δυο μικρόβια σε σύγκριση με την πρώτη που είχε τα πάντα πάνω του και ο ίδιος νου είπε τώρα μπορείς να αρχίσεις να προσπαθείς ... δεν ξέρω αν είναι θεός ο σφακιανουδης αλλά είναι άνθρωπος με βοήθησε σε πολλά κάναμε εξετάσεις που άλλοι δεν είχαν ασχοληθεί . Θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει τότε γιατί τώρα δεν έχω άλλο κουράγιο για τίποτα άλλο .
 4. Καλησπέρα . Εμένα γιατρός μου είναι ο σφακιανουδης ότι και να πω γι αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο !!!! Κάνε έστω ένα ραντεβού μαζί του και θα καταλάβεις τι εννοώ !
 5. Ελπίδα καλημέρα ! Εννοούσα δεν είχα συμπτώματα για την φλεγμονή στο ενδομήτριο αλλά όταν έφυγε η φλεγμονή άλλαξε χρωμα η περίοδος μου και δεν έχω πια πόνους περιόδου .οσο για την υδροσαλπιγγα είχα παρά πολλά υγρά φορούσα όλη μέρα κάθε μέρα σερβιετακια . Όποτε με την εγχείρηση αυτό σταμάτησε . Πολύ χαίρομαι που έπιασες με την πρώτη κάτι τέτοια ακούω και παίρνω τα πάνω μου !!!!
 6. Δυστυχώς δεν έχει συμπτώματα ! Εγώ τουλάχιστον δεν είχα τίποτα φάνηκε μόνο με την εξέταση . Να σου πω η πρώτη όντως μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός και απλώς να μην έπιασε . Από εδώ και πέρα να δεις . Και να σου πω αν δεν έχεις χημεία και 99% εμπιστοσύνη στο γιατρό να τον αλλάξεις είναι το λάθος που έκανα και το μετανιώνω τώρα . Καλύτερα τώρα που είσαι στην αρχή . Εγώ τον πήγα στον αγαπημένο μου γιατρό που είναι ο μόνος που έχει ασχοληθεί όσο κανένας άλλος πήγα με τα μυαλά στα κάγκελα και χωρίς κουράγιο και σκέφτομαι ότι αν τον είχα βρει από την αρχή και είχα κάνει το βήμα να αλλάξω γιατρό όλα τώρα ίσως ήταν αλλιώς. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεις σε πολύ λίγο καιρό τι φταίει και του χρόνου να είσαι με ένα μωράκι στην κοιλιά η στην αγκαλιά !!!!!!!!!
 7. Έχεις κάνει ύστεροσαλπιγγογραφια ? Συνήθως εκει καταλαβαίνουν αν λειτουργούν οι σάλπιγγες .πηρα αντιβίωση από το στόμα και έκανα και έγχυσεις κολπικά με αντιβίωση για περίπου 6 μήνες χ 3φοφες την εβδομάδα (τις αντίβιωσεις από το στόμα τις σταμάτησα στους 2 μήνες γιατί έπαθα αλλεργία )και συνέχισα μόνο με κολπικά αντιβίωση . Έχω φτάσει στο σημείο να έχει φύγει η φλεγμονή και τα μικρόβια κατά 70% . Μακάρι την Δευτέρα να γίνει το θαύμα γιατί δεν έχω άλλο κουράγιο .
 8. Εγώ την έκανα στο γενεσης και την έστειλα στον νικα . Αυτός σου βγάζει μόνο τ αποτελέσματα ο γιατρός σου θα σου πάρει δείγμα και θα το στείλει . Εγώ έμεινα ευχαριστημένη γιατί η πρώτη μου εξέταση με την δεύτερη ήταν η μέρα με τη νύχτα . Έχω κάνει κι εγώ δυο φορές ύστεροσκοπηση και ήταν όλα καλά με την μήτρα ! Πάντως αφού έχεις την μια σάλπιγγα είναι όλα πολύ καλύτερα εμένα μου βγάλανε και την άλλη στο χειρουργείο γιατί ήταν λέει κλειστεί εκ γενετής και είχε συμφησεις .
 9. Έκανα την εξέταση του ΝΙΚΑ, σου κάνουν βιοψία στο ενδομήτριο . Εμένα στις 2 μέρες από την διακοπή των φάρμακων έρχονται . Λυπάμαι που ήταν αρνητική η εξέταση σου αλλά μην στεναχωριέσαι αν βρεις από νωρίς τι φταίει όλα θα κυλήσουν τέλεια ! Να σε ρωτήσω την μια σου αφαίρεσαν ?
 10. Καλημέρα και σ ευχαριστώ παρά πολύ !! Έχω κάνει τόσες γιατί ο πρώτος μου γιατρός δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να δει αν έχει κάτι το ενδομήτριο μου ,το οποίο από την υδροσαλπιγγα που είχα , γέμισε φλεγμονές και μικρόβια στα τόσα χρόνια με αποτέλεσμα ότι έμβρυο μεταφορά έκανα ήταν δώρο άδωρο δεν μπορούσε να κολλήσει κανένα έμβρυο εκεί.
 11. Κορίτσια καλησπέρα , πρώτη φορά γράφω αν και διαβάζω παααρα πολύ καιρό τις στήλες και η αλήθεια είναι ότι παίρνω κουράγιο ! Είπα να γράψω κι εγώ μήπως και αλλάξει και εμένα η τύχη μου μετά απο 5 χρόνια ! Εγώ είμαι στην 10η έμβρυο μεταφορά και την Δευτέρα πάω για χοριακη ! Εύχομαι σε όλες που περιμένετε αποτελέσματα να είναι θετικά !!