Alexandrath

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  115
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Να σου ζήσει κορίτσι μου!!!! Και εγώ την πέρασα την φάση με τα ράμματα!!! Να παίρνεις ντεπον!!! Εγώ είμαι στις 23 ημέρες κ τώρα άρχισαν να πέφτουν τα ράμματα. Μετά απο 2 εβδομάδες άρχισα να κάθομαι καλύτερα!! Υπομονή!!!!!
 2. Κορίτσια μου!!!!!! Τι κάνετε; Έχουμε γεννήσει οι περισσότερες!!! Πώς τα πάτε;; Εμείς τώρα αρχίζουμε να κατελαβαίνουμε τι θέλει απο τις αντιδράσεις του. Είμαστε 17 ημερών. Με κολικούς λίγο καλύτερα.. είχαμε ένα θέμα και με το ρέψιμο, μας έπαιρνε αρκετή ώρα αλλα όλα καλά τώρα!! Με τα κιλά εγκυμοσύνης πως είστε; Εγώ είχα πάρει 20 κ έχω χάσει σχεδόν 10 μέχρι τώρα. Ααα κ κάτι ακόμη.. τα λεφτά απο το επίδομα γέννησης σας έχουν μπεί; Κ αν ναι, μετά απο πόσες μέρες μπήκαν; Φιλώ τα μωρούλια σας απο μακριά
 3. Και εμείς το περάσαμε 2-3 μέρες πολυ έντονα και τώρα θα τον πιάσει 1-2 φορές αλλα πολυ λιγότερο. Βοήθησε η κρέμα της φερζιντερμ για κιλικούς και γενικά οταν τον είχα πόδια μαζεμένα. Ελπίζω να περάσουν γρήγορα!!!!
 4. Θηλάζω αλλα διπνω και ξένο.. δεν έχω πολυ ποσότητα και δεν χορταίνει. Το μετράω με θήλαστρο.. Περίμενα να έβγαζα παραπάνω αλλα τιποτα.
 5. @dinaki23 @ZOIRITA20813 Είμαστε 10 ημερών!! 2 διαφορετικοί παιδίατροι μας είδαν...
 6. Τρίτη μέρα με κολικούς... κλάμα ο μικρός- κλάμα η μαμά... Παναγία μου να περάσουν γρήγορα
 7. @Lalom Κορίτσι μου τι έγινε τελικά; Γέννησες;;
 8. @Mum to be Κοιμάται αλλα είναι πιο ζωηρός το βράδυ αντί το πρωί!!! Δε μπορώ να πώ οτι τα έχω βρεί σκούρα μέχρι στιγμής... απλά θέλει ψυχραιμία, ειδικά οταν κλαίει ασταμάτητα!! Πάντως κορίτσια έχουν δίκιο!!! Κοιμηθείτε!!!!
 9. Κορίτσια μου!!!!! 2 μέρες στο σπίτι με τον μικρούλι!! Έχω χάσει ώρες, ημέρες, ύπνο Τα συναισθήματα απερίγραπτα!! Όσο κουρασμένη κ να νιώθω, μου δίνει τόσο δύναμη!! Ίσως έχουν ξεκινήσει κ οι κολλικοί σε εμάς.. κάνει περίεργα ξεσπάσματα ενώ είναι φαγωμένος!! Σωτηρία μας ο απορροφητήρας. Με το που τον ανοίγω σαν να μην έκλαψε ποτέ!!
 10. @Renez Σίγουρα όλες έτσι το έχουμε στο μυαλό μας, αποκλειστικός θηλασμός εννοείται. Έτσι έλεγα κ εγώ κ αυτό είπα κ υπέγραψα οταν ήρθα στην κλινική. Όταν τελείωσε το ζόρι μου όμως κ έτρεμα σαν το ψάρι απο την ταλαιπωρία κ είχα κ αγκαλιά τον μικρό όλη την ώρα της ανάνηψης κ δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω απο το κλάμα δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη. Κ δεν το έχω μετανιώσει. Ο μικρός και θηλάζει και τρώει απο μπουκάλι, σίγουρα έχει να κάνει με το παιδί και σίγουρα παίζει ρόλο το πόσο χαλαρή είσαι. Αυτο που μου είπαν και οι μαίες είναι οτι όλες ζητάνε αποκλειστικό θηλασμό στο πρώτο. Αν έχεις αντοχές κ υπομονή να θηλάζεις φουλ για να χορτάσει είναι οτι καλύτερο αλλα νομίζω πολυ δύσκολο για πολλές!! Για να έχεις αρκετή ποσότητα να χορτάσει πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες δυστυχώς!!
 11. Ναι σε εμένα όλα αυτά έφυγαν!!!! Αν και είναι περίεργο συναίσθημα να μην νιώθεις την κοιλίτσα σου μετά!! Σου είπε κάτι για πρόκληση ή όχι; Γιατί εμένα μου είχε πει αν μέχρι 13 σαν πιθανή δεν έχεις γεννήσει θα μπείς με πρόκληση.
 12. @Lalom Μην περιμένεις να σου δώσει κ κανένα τρελό σημάδι οτι έρχεται.. εκτός αν σπάσουν τα νερά (εμένα τα έσπασε ο γιατρός) εγώ στην αρχή οταν άρχισαν τα μικροπονάκια στις 4 το πρωί κρατούσα ώρα κάθε πότε έρχεται κ πόσο διαρκεί. 9 το πρωί πήρα τον γιατρό γιατί είδα αίμα αλλα κ πάλι ήταν πολυ νωρίς. Για πια συμπτώματα ρωτάς αν φεύγουν; @Rositaki Ούτε εγώ πρόλαβα να παρακολουθήσω μαθήματα. Με βοήθησαν πάρα πολυ τα κορίτσια σε κάθε στάδιο. Σε μένα ήταν σαν να γεννάνε μαζί μου. Με ανάσες, με τον πόνο, στις εξωθήσεις σε όλα. Πάντως κορίτσια κακά τα ψέματα οι μαίες κάνουν όλοι την δουλειά. Ο γιατρός έρχεται οταν είσαι έτοιμη για εξώθηση.. όχι οτι δεν ήταν στην κλινική, αλλα έλεγχος κανα 2 φορές στις τόσες ώρες.
 13. Να μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Κ εμένα είχε πάρει θέση απο νωρίς κ ήταν ψηλά μέχρι και 2 ώρες πριν γεννήσω!! (Και δεν περπατούσα κ πολυ) Ούτε είχα πόνους πιο πριν.. όταν θα έρθει η ώρα θα το καταλάβεις, θα είναι σαν τα πρώτα πονάκια περιόδου μέση κ κεντρο μπροστά. Είχα περιθώριο μέχρι 13 κ θα έμπαινα για πρόκληση κ ήρθε μόνος του στις 9. Όσο για το πρώτο βράδυ νομίζω οι νοσοκόμες σε βοηθάνε πιο πολυ απο οποιονδήποτε άλλο γιατί ξέρουν πως να σε χειριστούνε. Όλα θα πάνε καλά!!!
 14. @Mum to be η κλινική για φυσιολογικό βγαίνει γύρω στα 1300 χωρίς τον γιατρό σε τρίκλινο. Επιτρέπεται το ροομινγκ κ ενώ είπα οτι θα κάνω τελικά το άλλαξα για να μπορώ να ξεκουραστώ καλύτερα το βράδυ. Το πρωί τον έχω όσες ώρες θέλω, τον παίρνουν μόνο για αλλαγή πάνας κ φαί γιατί ακόμη δεν έχω κατεβάσει γάλα!!
 15. Ευχαριστώ πολύ!!!! Είμαι λίγο καλύτερα απο χθες αλλα δε μπορώ να κάτσω εύκολα!! Σηκώθηκα κανονικά απο την πρώτη στιγμή!! Στο Γένεσις γέννησα. Είχα τον άντρα μου συνέχεια μαζι μου και στον τοκετό κ στο δωμάτιο. Βράδυ δεν αφήνουν να μείνουν. Κ απο σήμερα μόνο στο επισκεπτήριο!! Πάντως εγώ ζήτησα 3 κλινο κ λόγω του ιού με έχουν μόνη!