Θα γίνουμε γονείς το 2023 !
39 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 10 followers
- 3,8k απαντήσεις
- 370,7k εμφανίσεις
Τι θα γίνει βρε κορίτσια; Έτσι θα τον αφήσουμε τον Φεβρουάριο; Χωρίς μανούλες!!!Έξι και πέντε ημερών σήμερα και δύο σάκκοι χθες στον υπέρηχο!!!Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!!!Σας φιλώ και με το καλό να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας!!!
Last reply by DINA86, -
Διαφημίσεις
-
- 12 followers
- 863 απαντήσεις
- 232,2k εμφανίσεις
Ήρθε η ώρα και για τα μωράκια του Οκτωβρίου 2023. Για πείτε, πόσες έχετε θετικό τεστ και πόσες είστε στην αναμονή για το πολυπόθητο τεστ;
Last reply by marian_k, -
- 12 followers
- 2,3k απαντήσεις
- 293,5k εμφανίσεις
Καλημέρα σας!! Έχω παρεούλαΣ αυτό το όμορφο ταξίδι??
Last reply by Maria Ad, -
Ανοσολόγος
από HEAVEN- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 12,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Μετά απο αποτυχημένη εμβρυομεταφορά, αρνητικη χοριακή θα ήθελα να επισκεφτώ ανοσολόγο. Πέρα απο ενδοκρινολόγο και αιματολογο. Υπάρχει κάποια συνοδοιπόρος με ανάλογη εμπειρία?
Last reply by HEAVEN, -
- 9 followers
- 657 απαντήσεις
- 168,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Τι έγινε βρε παιδιά; Δεν έχουμε κανένα μωράκι για το Δεκέμβριο;! Για πάμε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!
Last reply by mama16, -
Μανούλες IVF 2023 1 2 3 4 70
από kateriiina25- 17 followers
- 1k απαντήσεις
- 239,6k εμφανίσεις
Ας μαζευτούμε εδώ όλες οι κοπέλες που έχουμε κοινό την επιτυχία μετά από τον μακρύ δρόμο της εξωσωματικής, την πολυπόθητη αυτή θετική χοριακή που παλέψαμε λίγο ή πολύ παραπάνω για να δούμε. Ήδη έχουμε μαζέψει λαό μέσα στο γουρλίδικο 2023 😊 Ας μοιραστούμε λοιπόν τις υπερβολικές και μη ανησυχίες μας και εμπειρίες μας!!! 🌈
Last reply by Sisheido, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 13,7k εμφανίσεις
Γεια σας ! Έχετε υπόψιν να προτείνετε βρεφικό σε Πεντελη Γέρακα Γλυκα Νερά Παλληνη Πάτημα Χαλανδρίου Βριλησσια Αγία Παρασκευή και γύρω περιοχές ;; Θελουμε να ξεκινήσουμε από Μάιο που θα είναι ο μικρός μου 9 μηνών !
Last reply by Fraoulitsa1, -
- 13 followers
- 1,7k απαντήσεις
- 211,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια κ με το καλό σε όλες μας!!!!!! Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου. 2 μέρες πριν την αναμενόμενη με χαμηλή ακόμα όμως χοριακη κ αγχώνομαι! Για πείτε κ εσείς βρε κορίτσια!
Last reply by Elle12, -
- 9 followers
- 2k απαντήσεις
- 226,1k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια, πρώτη που είμαι εδώ;;
Last reply by agapi27, -
- 2 followers
- 8 απαντήσεις
- 17,6k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια θα ήθελα και εγώ να πω τον πόνο μου εγώ είμαι 26 ο συντροφοσ Μου 31 να μου δώσετε συμβουλές το 2021 είχα ξεκινήσει κάποιες προσπαθείς για παιδί κάναμε μόνο σε κάποιους κύκλους στις γόνιμες μέρες αλλά μετά από αρκετό καιρό περίπου 9 μήνες τίποτα είχα κάνει αιματολογικές τότε και ορμονολογικές όλα καλά ύστερα είχα απογοητευτεί κ το ειχα αφήσει το θέμα χωριστήκαμε κ με τον σύντροφο μ γιατί 7 μήνες είχε φύγει σεζόν τώρα δεν προσπαθώ αλλά θα παω στην επόμενη περίοδο για σαλπιγγογραφια κ ο σύντροφος για σπερμοδιαγραμμα εσείς τι πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είχε τύχη ; Είχαμε επαφές αλλά χωρίς να προσδιορίζω τις γόνιμες μέρες δεν ξέρω έχω αγχωθεί παρά πολύ νιώθ…
Last reply by katka, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 16,7k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια! Ειμαι στην 28 εβδομαδα και γυρω στις 25 του μηνα θα βγω σε αδεια!! Ξερετε τι δικαιολογητικα θελει για το επιδομα κυοφοριας που κανεις αιτηση μολις παρεις την αδεια ; Γιατι μπερδευομαι απο αυτα που διαβαζω
Last reply by Alsan33, -
- 1 follower
- 9 απαντήσεις
- 23,8k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια Βρίσκομαι στην 27 εβδομάδα και 3 μέρες, χθες μέτρησε ο γιατρός μου τον τράχηλο και τον βρήκε 2.7. Μου σύστησε ξεκούραση και κάθε βράδυ ενα κολπικό υπόθετο προγεστερόνης Cyclogest. Από τότε έχω αγχωθει. Είχε καμία άλλη το ίδιο πρόβλημα?
Last reply by Della21, -
- 3 followers
- 9 απαντήσεις
- 23k εμφανίσεις
Κορίτσια μου καλησπέρα ! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κατά τη διάρκεια της άδειας κυοφορίας καταβάλλεται κάποιο ποσο από τον εργοδότη . Έχω λάβει από εφκα 899 ευρώ για αυτές τις 56 μέρες προ τοκετού και αναρωτιέμαι αν πρέπει να πληρώσει και ο εργοδότης κάτι μιας που είμαι πάνω από τρία έτη στην ίδια εταιρεία . Ευχαριστώ πολύ
Last reply by souz13, -
- 2 followers
- 13 απαντήσεις
- 20,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια ! Γέννησα τον Ιούνιο και θηλαζω αποκλειστικα τη μικρούλα μου.. μετά από 50 μερες από την ημέρα τοκετού μου έχουν μείνει 6 κιλά ακόμη μαζί με χαλάρωση και φούσκωμα στην κοιλιά.. ειμαι αλομη σαν 4μηνων έγκυος .. ποτε επανέρχεται η κοιλιά τουλαχιστον στο αρχικό της μέγεθος .. λόγω καισαρικης τη γυμναστική την αποφεύγω ακόμη … έχει δοκιμάσει καμία τις κρέμες της la vie en rose ?
Last reply by linaa, -
Περί αδείας
από anze- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 19,1k εμφανίσεις
Καλησπερα κοριτσια. Αναρωτιεμαι τι ισχυει πλεον για τον ιδιωτικο τομεα και τις αδειες. Γνωριζω πως εχει αυξηθει η αδεια σε συνολο 9μηνου, αλλα τα εχω μπλεξει λιγο στο μυαλο μου και δεν ειμαι πολυ σιγουρη τι κινησεις πρεπει να κανω! Τι ισχυει; Κανουμε καποια αιτηση ή θα μας φτιαξουν τα χαρτια απο το νοσοκομειο και θα ξεκινησουν ολα αυτοματα; Tι θεωρειται αδεια λογχειας, τι επιπροσθετη; Επίσης, καπου διαβασα πως σαν μητερα διδυμων να διεκδικησω δευτερο 9μηνο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη εαν ισχυει για τον ιδιωτικο τομεα. Εχει καμια σας, παρελθοντικη εμπειρια;
Last reply by souz13, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 17,9k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες! Προσπαθούμε εδώ και μια βδομάδα να δώσουμε μπουκάλι στη μπέμπα μας 3 μηνών αλλά δε το δέχεται με τίποτα.. Τις 2 πρώτες μέρες ήπιε λίγο στην αρχή και μετά έκλαιγε και την έβαλα στο στήθος και τώρα μόνο που την παίρνει ο άντρας μου αγκαλιά και βλέπει το μπουκάλι να πλησιάζει κλαίει πάρα πολύ και δε το βάζει καν στο στόμα.. Η παιδίατρος είπε να το δίνει ο άντρας μου και όχι εδώ το εφαρμόσαμε αλλά δεν.. Έχει συμβεί σε καμία; Τι κάνατε; Πρέπει να γυρίσω στη δουλειά από Σεπτέμβρη και έχω απογοητευτεί 😒
Last reply by Konisn, -
Mανούλες Ιουνίου 2023 1 2 3 4 82
από Superwoman29- 5 followers
- 1,2k απαντήσεις
- 161k εμφανίσεις
Κορίτσια μου είναι καμία εδώ ; Χθες έκανα τον πρώτο μου υπέρηχο !!
Last reply by Fraoulitsa1, -
Όνομα κοριτσιού
από Dan12- 1 follower
- 1 απάντηση
- 19,1k εμφανίσεις
Θα γίνουμε γονείς!! Θέλουμε να συνδυασουμε τα ονόματα Εύη (Ευανθία) και Άντρια ή Άντρεα. Έχετε καμία ιδέα;;;
Last reply by SpiridoulaK, -
- 1 follower
- 18 απαντήσεις
- 38k εμφανίσεις
Καλησπέρα πρώτη φορά μανούλα και αγχωμένη μανούλα γιατί αυτό το παιδάκι είναι το θαύματακι μας μετά από πολύ προσπάθεια!!! Ήταν να γεννήσω σε ιδιωτική στη γενική κλινική Θεσσαλονίκης αλλά τελικά λόγω οικονομικών δεν γίνεται και πήρα τώρα στον 6ομηνα για ραντεβου για καρτέλα στο παπαγεωργιου και μου έκλεισαν ραντεβου τον Αύγουστο για καρτέλα έτυχε σε κάποια από εσάς να κλείσει ραντεβού για καρτέλα στο 6ομηνα και το ραντεβού να είναι στην αρχές του 8ου μήνα και να σας ξεγέννησε γιατρός του Παπαγεωργίου με καισαρική τομή;
Last reply by Melody90, -
- 1 follower
- 121 απαντήσεις
- 133,5k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια!!! Είμαι νέα στο φόρουμ. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω αγχωθει! Ελπίζω να γίνουμε μεγάλη παρέα μέχρι το τέλος και όλα να πάνε κατ'ευχην για όλες. Είμαι 8 και 2 και ακούσαμε καρδούλα. 170 παλμούς Εσείς??? Πώς πάτε από συμπτώματα? Έχετε ακούσει καρδούλα? Πόσους παλμούς είχε το μικρό σας?
Last reply by Tamina88, -
- 2 followers
- 3 απαντήσεις
- 19,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Γνωρίζει κάποια κοπέλα αν η ρευματοειδης αρθριτιδα μπορεί να προκαλέσει αποβολες πρώτου τριμήνου?
Last reply by Μαρια8900, -
- 1 follower
- 33 απαντήσεις
- 59,3k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλες. Μόλις έκανα εγγραφή αν και σας διαβάζω καιρό.και πηρα το θάρρος να γράψω.Μπάς και βρω άκρη.Μετα από πολλές προσπάθειες και κάποιες θεραπείες (σπερματοχυνση με φυσικό τροπο)χωρις αποτέλεσμα. Και τις Εξετάσεις να δείχνουν οτι ο χρόνος πιέζει.Ξέρετε από που να αρχίσω? Να εχω μια εικόνα. Εξωσωματικη ? Ασ πούμε που να πάω? Για Θεσσαλονίκη. Ιδιωτική Υοθεσια ? Που απευθύνομαι ?
Last reply by Υβόννη, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 21,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας κυρίες!!σκέφτομαι να γίνω παρένθετη μητέρα και γνωρίζει καμιά που να απευθυνθώ?να με δώσει λίγες πληροφορίες! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Last reply by elen_koun, -
- 0 απαντήσεις
- 19,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω έχει κάνει καμία 2 φορές τις ενέσεις κορτιζόνης? Είμαι προσεχώς διδυμομανουλα.ειχα κάνει πριν ένα μήνα στην 29η βδομάδα τις ενέσεις με το φόβο μήπως ο τράχηλος μου κοντυνει (28mm) κ γεννήσω προωρα. Τελικά όμως κάθισα σπίτι κ όλα καλά μέχρι πριν μια βδομάδα που μου χτύπησε την πόρτα η χολοσταση οποτε είμαι σε αγωγή κ μου είμαι να ξανακάνω τις ενέσεις μήπως δεν ανταποκριθώ στην αγ γη κ πάμε σε πρόωρη καισαρική.ειμαι 33w4d. Φοβάμαι να τις ξανακάνω. Γνωρίζω έχουν δράση μόνο 15 ημέρες. Υπάρχει κάποια κοπέλα που τις έκανε 2 φορές?? Ευχαριστώ
Last reply by Omorfi36, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 24,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Είμαι προσεχώς διδυμομανουλα! Είμαι στην 28w +4d. Ο γιατρός μου έγραψε να κάνω ενέσεις κορτιζόνης προληπτικά για να είμαστε σίγουροι για πολύ πρόωρο τοκετό. Ο τράχηλος μου είναι 28mm κ απλα μου συνέστησε ξεκούραση κ περιορισμό των κινήσεων μου για τον επόμενο 1.5 μήνα που θα μπω στην 36 εβδομάδα. Έχω διαβάσει σε διάφορα site για τους κινδύνους κ ότι δεν θα πρέπει να γίνεται προληπτικά αλλά 7 μέρες πριν τον τοκετό όσο σε ξένα site ότι έχουν παρενέργειες όπως μαθησιακές δυσλειτουργιες τα μωρά! Πραγματικά έχω μπερδευτεί. Υπάρχει κάποια κοπέλα που τις έκανα κ το μωρό κ η ίδια ωφεληθηκαν?
Last reply by Omorfi36, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 24,9k εμφανίσεις
Καλησπερα, Θα ήθελα για ακόμη για φορά τη γνώμη σας. Περιμένουμε δίδυμα και με τον άνδρα μου σκεφτόμαστε τη φύλαξη ομφαλικου υλικού. Σε συζήτηση με φίλους μου λένε ότι δεν αξίζει ακόμη κ η ίδια η αδερφή μου νοσησε από λέμφωμα!!Το κόστος δεν είναι κάτι που θα μας προβληματιζε αν ήταν να κάνουμε ένα χρήσιμο δώρο στα μωρά μας. Η βιολόγος που με ενημέρωσε από μια εταιρία που επικοινώνησα ότι στα δίδυμα η συγκέντρωση είναι αρκετά χαμηλή. Δεν ξέρω αξίζει πραγματικά?βεβαίως θέλω να ρωτήσω κ τον γιατρό μου.
Last reply by Elle12, -
Δίδυμη κύηση
από Ivfmom90- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 21,9k εμφανίσεις
Καλημέρα και καλό Πάσχα! Ήθελα να ρωτήσω για τις ενέσεις dexaton. Βρίσκομαι στην 33 εβδομάδα κύησης σε δίδυμα. Η γιατρός μου είπε να κάνω 4 ενέσεις, 2 την μια μέρα και 2 την άλλη στην 34 εβδομάδα. Πότε πρέπει να γίνονται αυτές οι ενέσεις? Όταν είσαι μέσα στην 34 εβδομάδα ή Όταν κλείσει η 34? Όποιος γνωρίζει παρακαλώ να μου απαντήσει! Μόυ είπε να κάνω 20 με 21 Απριλίου ενώ στην αρχή μου έλεγε από τις 17 με 21 Απριλίου. Έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ!
Last reply by Ivfmom90, -
- 1 follower
- 10 απαντήσεις
- 24,7k εμφανίσεις
καλησπέρα σε όλες όμορφες. σήμερα είχα την αναμενόμενη περίοδο αλλά έκανα τεστ και βγήκε θετικό. αμέσως έκανα χοριακη και βγήκε γύρω στ 200 μου είπε ο γιατρός μου. όμως έχω πανάκια κάτω χαμηλά και φοβάμαι μην έχω εκτοπη κύηση η εξωμητριο(το ίδιο είναι μάλλον). είχε κάποια συμπτώματα πόνου και τελικά πήγαν όλα καλά?? έχω φουλ άγχος... τελευταία περίοδο είχα 10/2 άρα λογικά είναι 4 εβδομάδων.
Last reply by a.brimi1992, -
- 2 απαντήσεις
- 22,9k εμφανίσεις
Hello ladies I'm 31 yrs old and baby going on 5 weeks.. I stay in ano glyfada but looking for ladies to go for walks with or whatever
Last reply by Stacy123, -
- 1 follower
- 31 απαντήσεις
- 77,5k εμφανίσεις
Γεια κορίτσια. Αισίως μπήκα στην 15 εβδομάδα. Έχω όμως λίγο τρομοκρατηθεί. Έχω γενικά έντονη δραστηριότητα εντέρου. Κάποιες φορές νιώθω ένα μικρό ενόχλημα κοντά στην περιοχή της μήτρας και μετά όμως ακολουθούν αέρια. Όμως παρατηρώ κάποιες φορές κάποια μικρή περιοχή δεξιά 'η αριστερά με εξόγκωμα αλλά τελικά πάλι καταλαβαίνω -υποθετω ότι είναι το έντερο λόγω του ίδιου αποτελέσματος. Όλες αυτές τις εβδομάδες εγκυμοσύνης εχω νιώσει πόνους περιόδου 2 φορές. Ξέρω ότι σιγά σιγά θα έχω ενοχλήσεις λόγω το ότι μεγαλώνει η μήτρα αλλά φοβάμαι τις συσπάσεις. Πώς τις νιώθεις τις εβδομάδες αυτές? Επίσης, μια φορά ένιωσα έναν οξύ πόνο δεξιά, για μερικά λεπτά …
Last reply by Xristina96,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.135 απαντήσεις
- 745.455 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.107 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 110.683 εμφανίσεις