Θα γίνουμε γονείς το 2023 !
26 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 22 followers
- 1,4k απαντήσεις
- 71k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια, πρώτη που είμαι εδώ;;
Last reply by MariaZiss, -
Διαφημίσεις
-
- 22 followers
- 1,3k απαντήσεις
- 73,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια κ με το καλό σε όλες μας!!!!!! Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου. 2 μέρες πριν την αναμενόμενη με χαμηλή ακόμα όμως χοριακη κ αγχώνομαι! Για πείτε κ εσείς βρε κορίτσια!
Last reply by Afrodite88, -
- 26 followers
- 3,2k απαντήσεις
- 136,4k εμφανίσεις
Τι θα γίνει βρε κορίτσια; Έτσι θα τον αφήσουμε τον Φεβρουάριο; Χωρίς μανούλες!!!Έξι και πέντε ημερών σήμερα και δύο σάκκοι χθες στον υπέρηχο!!!Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!!!Σας φιλώ και με το καλό να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας!!!
Last reply by Jiji, -
Μανούλες IVF 2023 1 2 3 4 20
από kateriiina25- 8 followers
- 287 απαντήσεις
- 14,7k εμφανίσεις
Ας μαζευτούμε εδώ όλες οι κοπέλες που έχουμε κοινό την επιτυχία μετά από τον μακρύ δρόμο της εξωσωματικής, την πολυπόθητη αυτή θετική χοριακή που παλέψαμε λίγο ή πολύ παραπάνω για να δούμε. Ήδη έχουμε μαζέψει λαό μέσα στο γουρλίδικο 2023 😊 Ας μοιραστούμε λοιπόν τις υπερβολικές και μη ανησυχίες μας και εμπειρίες μας!!! 🌈
Last reply by Αγάπ, -
- 15 followers
- 121 απαντήσεις
- 15,1k εμφανίσεις
Ήρθε η ώρα και για τα μωράκια του Οκτωβρίου 2023. Για πείτε, πόσες έχετε θετικό τεστ και πόσες είστε στην αναμονή για το πολυπόθητο τεστ;
Last reply by Angel*, -
Mανούλες Ιουνίου 2023 1 2 3 4 49
από Superwoman29- 15 followers
- 720 απαντήσεις
- 43,7k εμφανίσεις
Κορίτσια μου είναι καμία εδώ ; Χθες έκανα τον πρώτο μου υπέρηχο !!
Last reply by Arriel_83, -
- 2 followers
- 10 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
καλησπέρα σε όλες όμορφες. σήμερα είχα την αναμενόμενη περίοδο αλλά έκανα τεστ και βγήκε θετικό. αμέσως έκανα χοριακη και βγήκε γύρω στ 200 μου είπε ο γιατρός μου. όμως έχω πανάκια κάτω χαμηλά και φοβάμαι μην έχω εκτοπη κύηση η εξωμητριο(το ίδιο είναι μάλλον). είχε κάποια συμπτώματα πόνου και τελικά πήγαν όλα καλά?? έχω φουλ άγχος... τελευταία περίοδο είχα 10/2 άρα λογικά είναι 4 εβδομάδων.
Last reply by a.brimi1992, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 731 εμφανίσεις
Hello ladies I'm 31 yrs old and baby going on 5 weeks.. I stay in ano glyfada but looking for ladies to go for walks with or whatever
Last reply by Stacy123, -
- 6 followers
- 79 απαντήσεις
- 14,7k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια!!! Είμαι νέα στο φόρουμ. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω αγχωθει! Ελπίζω να γίνουμε μεγάλη παρέα μέχρι το τέλος και όλα να πάνε κατ'ευχην για όλες. Είμαι 8 και 2 και ακούσαμε καρδούλα. 170 παλμούς Εσείς??? Πώς πάτε από συμπτώματα? Έχετε ακούσει καρδούλα? Πόσους παλμούς είχε το μικρό σας?
Last reply by Rainbow2023, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 731 εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια Βρίσκομαι στην 27 εβδομάδα και 3 μέρες, χθες μέτρησε ο γιατρός μου τον τράχηλο και τον βρήκε 2.7. Μου σύστησε ξεκούραση και κάθε βράδυ ενα κολπικό υπόθετο προγεστερόνης Cyclogest. Από τότε έχω αγχωθει. Είχε καμία άλλη το ίδιο πρόβλημα?
Last reply by Vicky_vi, -
- 2 followers
- 31 απαντήσεις
- 2,2k εμφανίσεις
Γεια κορίτσια. Αισίως μπήκα στην 15 εβδομάδα. Έχω όμως λίγο τρομοκρατηθεί. Έχω γενικά έντονη δραστηριότητα εντέρου. Κάποιες φορές νιώθω ένα μικρό ενόχλημα κοντά στην περιοχή της μήτρας και μετά όμως ακολουθούν αέρια. Όμως παρατηρώ κάποιες φορές κάποια μικρή περιοχή δεξιά 'η αριστερά με εξόγκωμα αλλά τελικά πάλι καταλαβαίνω -υποθετω ότι είναι το έντερο λόγω του ίδιου αποτελέσματος. Όλες αυτές τις εβδομάδες εγκυμοσύνης εχω νιώσει πόνους περιόδου 2 φορές. Ξέρω ότι σιγά σιγά θα έχω ενοχλήσεις λόγω το ότι μεγαλώνει η μήτρα αλλά φοβάμαι τις συσπάσεις. Πώς τις νιώθεις τις εβδομάδες αυτές? Επίσης, μια φορά ένιωσα έναν οξύ πόνο δεξιά, για μερικά λεπτά …
Last reply by Xristina96, -
- 2 followers
- 8 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Γειά σας είμαι καινούρια στο φόρουμ και σήμερα έκλεισα 9 εβδομάδες. Σε διάστημα 3 χρόνων είχα δύο παλινδρομες οι οποίες σταματησαν πριν τις 8 εβδομάδες και μια βιοχημική. Μετά από πολλές εξετάσεις και θεραπεία με αντιπηκτικες και εμβόλια σε ανοσολογο ξανά έμεινα έγκυος ευτυχώς με την πρώτη όπως και τις προηγούμενες φορές. Και τις τρείς φορές ειχα συμπτώματα όπως πρήξιμο και πόνο στο στήθος όρεξη για φαγητό (τις πρώτες πρώτες μέρες) και ανακατωσουρες χωρις εμετούς. Στις 2 παλινδρομες κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά επειδή ειχαν σταματήσει οι ανακατωσουρες. Αυτή τη φορά άρχισα πάλι να νιώθω ολο και λιγότερες ανακατωσουρες εδω και δυο μέρες. Να σας πω οτι πριν μια εβδομάδ…
Last reply by Emma34, -
- 2 followers
- 4 απαντήσεις
- 1k εμφανίσεις
Καλησπέρα!ειμαι 29 χρόνων και μαμα ενός κοριτσιού 10 χρόνων!Στις 13/2 είχα περίοδο με κύκλο 26 ημερών την 14ημερα είχα ελεύθερη επαφή μετα απο 2 μέρες ειχα τσιμπήματα και πόνους περιόδους μέχρι σήμερα 2 μερες πριν την αναμενόμενο περίοδο μου το στήθος μου πονάει ελάχιστα και έχω πολύ λίγα υγρά λετε να είμαι έγκυος?γιατι εχω τοσα τραβήγματα στην κοιλιά μου..σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
Last reply by linaki93, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα, ψάχνω για καλό γυναικολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά να έχει και εξωτερικό ιατρείο
Last reply by Μαρία Φι., -
- 20 followers
- 893 απαντήσεις
- 61,6k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα!!! Υπάρχει κάποια που θα γίνει κ αυτή μανούλα το Μάρτιο του 2023?? Περιμένω μνμτα!!
Last reply by Leica, -
- 4 followers
- 20 απαντήσεις
- 5,4k εμφανίσεις
Καλημερα σας 😊 ειμαι εντελως νεα σε φόρουμ γενικα . Πρωτη φορα μπαινω και γραφω .. Αλλα πραγματικα δεν εχω σε ποιον να μιλησω .. καθολου υποστηριξη απο το περιβάλλον μου . Ειμαι στο μηνα μου περιμενω τωρα κ δεν κρυβω οτι εχω απιστευτο φοβο και απιστευτο αγχος ( ξερω πως δεν κανει καλοοο κ ουτε στο μωρο αυτοο ) ομως δεν μπορω να το διαχειριστω ευκολα εχω ιστορικο άγχωδους διαταραχής κ ήπιας κατάθλιψης εδω κ πολλα χρονια απο τα 18 μου εχω παει κ σε ειδικο εχω παρει κ αγωγη ( τωρα Οχι που ειμαι εγκυος ) το διαχειριζομαι ζω φυσιολογικα την ζωη μου αυτα τα χρονια αλλα σιγουρα ειμαι πιο αγχώδης απο καποιον π δεν το εχει περασει ποτε … τωρα ομως στην εγκυμοσυνη ολα εγιναν πολυ γ…
Last reply by Kategataki, -
- 20 followers
- 370 απαντήσεις
- 50,3k εμφανίσεις
.
Last reply by MinakiG, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 5,8k εμφανίσεις
Γυναικολογος στο αρεταιειο ; ο κ. Σαλακος συνταξιοδοτειται.. αλλος;
Last reply by MinakiG, -
ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΌ ΤΕΣΤ 1 2 3
από gkougioumtzi- 4 followers
- 35 απαντήσεις
- 7,5k εμφανίσεις
Μανούλες καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας , με τον άντρα μου προσπαθούμε για παιδάκι από τον Φεβρουάριο του 2022, έπειτα από προσπάθειες πιάσαμε μωράκι τον Σεπτέμβριο αλλά η χαρά κράτησε 2 βδομάδες, μετά απεβαλα , έπειτα συνεχίστηκαν η προσπάθειες και προχθές πήρα τα home test strip , έκανα 2 εχθες το ένα βγήκε αχνό θετικό, κάνω πάλι σήμερα το πρωί με τα πρώτα πρωινά ουρά πάλι αχνό θετικό αλλά λίγο πιο φανερό. Και είπα στον εαυτό μου ότι αυτή τη φορά θα περιμένω 48 ώρες ώσπου να ξανα κάνω ακόμη ένα, αλλά φοβάμαι μην δείξει αρνητικό όπως το ένα χθεσινό, τι να κάνω? Αγχώνομαι και φοβάμαι πάλι.
Last reply by gkougioumtzi,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 64 απαντήσεις
- 25.005 εμφανίσεις
-
- 10.830 απαντήσεις
- 1.435.533 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 1.825 εμφανίσεις