Peggy87

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  19
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Εγώ το Μάρτιο με το γιατρό μου στο Αρεταίειο για αφαίρεση πολύποδα στο τράχηλο( που τελικά έγινε αφαίρεση κ διαφράγματος) 240-280€. Ιδιωτικα( σε κλινική που συναργαζεται) Μ είχε πει 1200€.
 2. Προφανώς από όσο μπορώ να καταλάβω η διαδικασία υιοθεσίας δεν ήταν νομικά κατοχυρωμένη οπότε νομικά δεν είναι θετοί γονείς του σύμφωνα με το αμερικανικό κράτος κάπως έπεσε καρφωτη έγινε έλεγχος και έτσι αφαιρέθηκε διαβατήριο άδεια παραμονής κ απελάθηκε....βέβαια για όλο αυτό ο τελευταίος που φτάνει είναι ο Πάνος κ ας είναι αυτός που τώρα ταλαιπωρείται με όποιο ψυχολογικό κόστος....
 3. Η υστεροσκοπηση χωρίζεται σε διαγνωστική και επεμβατική! Ουσιαστικά γίνεται με ολική νάρκωση ο γιατρός μπαίνει με κάμερα και ελέγχει εσωτερικά το τράχηλο κ τη μήτρα και αν βρει κάτι επεμβαίνει(γίνεται δλδ επεμβατική) και το αφαιρεί! Αν κριθεί απαραίτητο και αναλόγως τη περίπτωση μπορεί να συνδυαστεί κ με τη μέθοδο της λαπαροσκόπησης.... Εγώ έκανα μόνο υστεροσκοπηση αφαιρέθηκε το εμπόδιο κ όλα καλά! Εύχομαι να βρεις το πρόβλημα αν υπάρχει και να πάνε όλα τέλεια!
 4. Θεωρώ ότι για να προχωρήσει μια κοπέλα σε εξωσωματική θα πρέπει να είναι 100% σίγουρος ότι η μήτρα δεν έχει κάποιο εμπόδιο κ αυτό από όσο ξέρω φαίνεται μόνο στη 3D σαλπιγγογραφια και όχι στην απλή! Πχ είχα διάφραγμα κ δε φαινόταν στη σαλπιγγογραφια και για αυτό δεν εμένα έγκυος! Η υστεροσκοπηση θα δείξει πιθανά εμπόδια στη μήτρα που δε φάνηκαν η δημιουργήθηκαν εκ των υστέρων της σαλπιγγογραφιας(πχ πολύποδας η ινομυωμα) αν βρεθούν κ αφαιρεθούν τότε ξεκινάς από.το.μηδεν τις προσπάθειες....
 5. Κοπέλα μου είναι δυνατόν να εχεις κάνει εξωσωματική χωρίς να έχει ελεγχθεί διεξοδικά η μήτρα;;;;δεν έχω κάνει εξωσωματική ωστόσο το θεωρώ αυτονόητο τόσο για το ψυχολογικό κομμάτι όσο και το οικονομικό που δεν είναι καθόλου αμελητέο!!! Εγώ έπειτα από 3μιση χρόνια ανεξήγητης υπογονιμότητας διέγερση με χάπια και επαφές κανονικές και 2 σπερματεγχυσεις. Εμφανίστηκε πολύποδας στο τράχηλο της μήτρας και οδηγήθηκαν προς το δρόμο της υστεροσκοπησης τέλη Μαρτίου του19! Ο γιατρός Μ φυσικά λόγω του ιστορικού υπογονιμότητας κοίταξε κ τη μήτρα στην οποία ανακαλύψαμε λεπτό διάφραγμα που δεν είχε φανεί ούτε στη σαλπιγγογραφια ούτε σε υπερήχους αφαιρέθηκε επί τόπου! Κράτησα το πρώτο θετικό τεστ στη ζωή μου αρχές Σεπτέμβρη χωρίς να προσπαθούμε τυχαία συνεβει! Δυστυχώς παλινδρομησε τη 12η βδομάδα και μαζεύω τα κομμάτια μου....έκανα κ εξετάσεις για θρομβοφιλια καινκαρυτυπο ζεύγους και φάνηκε ότι έχω αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο οπότε ίσως έχει κάποια ευθύνη κ αυτό για την παλινδρόμηση! Τώρα στο χαλαρό προσπαθούμε μήπως έρθει....
 6. Ναι είναι μαιευτήριο! Πριν 4 χρόνια που ξεκινήσαμε να προσπαθούμε είχα γυρίσει γιατρούς κ από τα 4 μαιευτήρια! Αυτόν επέλεξα κ δε τον έχω μετανιώσει λεπτο! Τώρα που ήμουν έγκυος κ πήγαινε πιο συχνά συνειδητοποίησα ότι παρακολουθεί κ γυναίκες από επαρχία! Δε το πίστευα! Τη μέρα που έμαθα ότι είχε παλινδρομήσει πριν από εμένα είχε 2 κοπέλες κ οι δυο επαρχία όπως κ η επόμενη μετά από εμένα! Θα σ στείλω να έχεις το όνομα του αν σ χρειαστεί γτ δε μπαίνω πολύ συχνά! Σ εύχομαι το καλύτερο με το μπεμπακι σου! Όσο για μένα νομίζω δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το σοκ την απογοήτευση ότι η πρώτη Μ εγκυμοσύνη μετά από 4 χρόνια προσπαθειων χάθηκε, κ τρέμω πάλι να μπω σε διαδικασία απανωτών αποτυχιών και πιθανής νέας παλινδρόμησης! Άτιμο πράγμα η ψυχολογία!
 7. Κοπέλα μου ο δικός μ είναι καθηγητής πανεπιστημίου κ είναι κ στο Αρεταίειο(δημόσιο μαιευτήριο) έχει ιατρείο στην Βασιλίσσης Σοφίας και Αλεξάνδρας και συνεργάζεται κ με μητέρα και Λητώ(είναι υπό την ίδια διοίκηση)! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη ότι έχει πει έτσι είναι και είναι άνθρωπος! Ολιγομιλητος μεν αλλά πρόθυμος να απαντά σε όλες τις απορίες σου! Με έχει χειρουργήσει και Μ έχει κάνει κ αποξεση(το Νοέμβρη παλινδρομησε τονπρωτο μωράκι μας) Αν θελήσεις δεύτερη γνώμη μπορώ να σ δοσω τα στοιχεία του!
 8. Κορίτσι Μ ευχαριστω για το κουράγιο που Μ δίνεις! Εγώ είμαι 32! Βγήκα θετική σε επικτητη θρομβοφιλια! Ο.δικος Μ γιατρός Μ εδοσε το οκ να αρχίσουμε μετά τη πρώτη περίοδο! Λογω του ότι ψυχολογικά δε μπορώ να μπω σε προσπαθειες είπαμε με τον σύζυγό ότι απλά δε θα προσέχουμε χωρίς να στοχεύουμε μέρες μέχρι να είμαστε σε φάση να προσπαθήσουμε αν εν τω μεταξύ μας κάτσει μέχρι τότε καλώς να έρθει! Μεγάλη ανακούφιση ότι βρήκα το θέμα με τη θρομβοφιλια δε το κρύβω....
 9. Στο ιατρείο έκανα τις σπερματεγχυσεις κ όχι σε κέντρο! Δεν έκανα ωοληψια η εμβρυομεταφορα... Ωστόσο το ποιος έχει προτεραιότητα το ξέρει καλύτερα ο γιατρός σου κ όχι εσύ η γραμματέας η εγω! Το ίδιο συνέβαινε κ στη δική μ εγκυμοσύνη (η οποία επίσης διακόπηκε για άλλους λόγους άσχετους με της αναμονής Μ στο ιατρείο). Αν θεωρείς τη δική σ εγκυμοσύνη κάτι πιο έκτακτο από τη κοπέλα με το σπέρμα στα ρούχα της για να το κρατήσει ζωντανό κ υγείες λυπάμαι είναι ολοφάνερο ότι έμεινες πολύ εύκολα έγκυος και δεν έχεις ιδέα από κάποιες καταστάσεις.... Αν θεωρείς υπεύθυνο το γιατρό σ κ την αναμονή σου που έγινε το θλιβερό γεγονός άλλαξε τον!εγώ αυτό θα έκανα! Κ το λέω ειλικρινά! Όμως επιμένω ότι δε με αφορά για ποιο λόγο ο γιατρός Μ θα δοσει σε κάποια κοπέλα προτεραιότητα,σίγουρα έχει το λόγο του το κατανοώ η όχι κ δεν έχει να κερδίσει τπτ από το να θέσει σε κίνδυνο μια κύηση....αλλά τίποτα! ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!!! Δεν είναι δουλειά Μ να ρωτάω γτ μπήκε η άλλη πριν από.μενα...
 10. Αν ήταν να κάνει σπερματεγχυση από εμπειρία πάνε κατά προτεραιότητα γιατι δεν πρέπει να παγωσει το σπέρμα στο σωλήνα (εγώ το είχα στο μπουφάν μέσα από τα ρούχα μου ακόμα κ μέσα στο.ιατρειο) πάντα έμπαινα με προτεραιότητα! Όλες τις άλλες φορές παρακολούθηση ωαρίων κ εγκυμοσύνης εμπαινα με ότι προτεραιότητα Μ εδιναν. Μπορεί η κοπέλα να έπρεπε να κάνει σπερματεγχυση! Κ ταιριάζει κ στην ατάκα που σ είπε η γραμματέας!
 11. Σε μερικά έχεις δίκιο σε αλλα μεγάλο άδικο! Πχ όταν πέρασα στη σχολή μου το 2005 ζητούσαν κάποιες εξετάσεις για την εγγραφή (ακτινογραφία θώρακος και δερματολογική εξέταση) μόνο από δημόσιο φορέα! Αυτό το σημαίνει πρακτικά; Η θα πάω θα χάσω 7 ώρες από τη ζωή μ για την ακτινογραφία σε εφημερευον νοσοκομείο και άλλες 4-5 για δερματολογική εξέταση(αυτά στην Αθήνα) η να κλείσω τακτικό ραντεβού σε νοσοκομείο για να τα κάνω που τα διαθέσιμα ραντεβού πάνε τουλάχιστον 2μηνο στην Αθήνα και να χάσω το περιθώριο εγγραφής μου! Προσωπικά αποφεύγω τα εφημερεύοντα σα το διάολο με.το λιβάνι γτ απλά τα θεωρώ χάσιμο χρόνου. Ωστόσο οι δημόσιοι υπάλληλοι φοιτητές κλπ είναι μονόδρομος τα εφημερεύοντα! Το πότε κάποιος θα επισκευτεί τα εφημερεύοντα τώρα είναι κάτι υποκειμενικό! Έχει να κάνει με το οικονομικο με το τι συμβαίνει κ πολλούς παράγοντες ακόμα! Δεν είσαι ούτε είμαι κριτής για το ποιος δικαιούται να πάει σε εφημερευον κ ποιος όχι! Γτ κάτι φαινομενικά χαζό πχ η κυρία που αγχώνεται ότι δεν είδαν σάκο να είναι εξωμήτριο που μπορεί μέσα σε ώρες αναλόγως τον οργανισμό να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά σοβαρό, και αντίθετα κάτι φαινομενικά σοβαρό ποναω στο.στηθος και μουδιάζει ο ώμος μου η το χέρι μου κ να νομίζω ότι είναι καρδιά να πηγαίνω κ να είναι απλώς ένας νευροπονος! Δεν είμαστε γιατροί για να κρίνουμε τι είναι σημαντικό να πάμε κ τι όχι! Αυτό είναι στη κρίση του καθενός μας! Όπως είπα προσωπικά αποφεύγω τα εφημερεύοντα πάω μόνο αν πραγματικά κρίνω εκείνη τη στιγμή ότι δεν γίνεται να περιμένω μέχρι αύριο! Για δημοσίους υπαλλήλους σ απάντησα! Τέλος στη θέση σ θα πήγαινα στο.κοντινοτερο εφημερεύον νοσοκομείο αντί να περιμένω 14 ώρες! Συν ότι εδώ στην Αθήνα ωφειλουν να εξυπηρετήσουν όσους έχουν χαρτί προτεραιότητας κ ας έχει τελειώσει η εφημερία!
 12. Κορίτσι Μ λυπάμαι πολύ για την απωλεια σου! Ειλικρινά! Εγώ έκανα αποξεση τη 12η βδομάδα στις 5/11 μου εδοσε 3 μέρες αντιβίωση μόνο! Τις πρώτες 2-3 μέρες είχε κάμποσο αίμα αλλά καμία.σχεση με τη ποσότητα που βγάζω σε περιοδο...μετά άρχισε να μειώνεται κ λέω ωραία καθαρίζω σιγά σιγά (μιας κ στην επεμβατική υστεροσκοπηση που είχα κάνει το Μάρτιο είχα αίμα 5 μέρες) όμως τσάμπα χαρά αρχισε πάλι κάθε μέρα να βγάζω αίμα σταθερό σε.ποσοτητα κάθε μέρα κ.οχι τρομερά πολύ μια σερβιετα δε γέμιζε. Της 12η μέρα μετά την αποξεση άρχισαν τα καφετιά τη 15η είχα καθαρίσει(δε τη πάλευα άλλο.με.σερβετια ευτυχώς) με είδε κ ο γιατρος Μ είπε είσαι μια χαρά μ.εγταψε εξετάσεις κ μ.ειπε.αφου σ έρθει περίοδος. Συμπέρασμα οπλισου με.υπομονη γιατί μάλλον έχεις μέλλον μιας κ.καθε γυναίκα.ειναι διαφορετική σίγουρα αλλά είναι κ.ορμονικο το θεμα πιστεύω!
 13. Δεν έχω ανάλογη εμπειρία η τουλάχιστον είχα βιοχημικές αλλά ποτέ δεν είδα θετική χοριακη! Αφού έχεις ένα παιδάκια αποκλείονται ανωμαλίες.της μήτρας(πχ.διαφραγμα κλπ) οπότε ορθώς θεωρωοτι.ελεγχει τη θρομβοφιλια και τα ορμονικα! Η μόνη εμπειρία που έχω είναι μιας γνωστής μου που έμεινες έγκυος.εκανε.παιδακι για δεύτερο δεν έμενε με τπτ τελικά.εμεινε με εξωσωματική.και 3 μήνες αφού γέννησε το δεύτερο.παιδακι.εμεινε φυσιολογικα στο 3ο! Ώρες ώρες λέω άβυσσος...
 14. Κοπέλα Μ καλησπέρα! Οι ιστολογικές έδειξαν υπαινικτικά(δλδ πιθανά κ όχι σίγουρα) χρωμασωματικες ανωμαλίες. Εν τω μεταξυ βγήκαν οι εξετάσεις θρομβοφιλιας! Οι κληρονομικοί δείκτες βγήκαν φυσιολογικοί μιας κ δεν υπάρχει κληρονομικότητα! Όμως οι επικτητοι δείκτες τους οποίους Μ στείλανε αργά χθες δεν είναι καλοί! Έχω σκάσει από αγωνία, περιμένω τη Δευτέρα να μιλήσω με το γιατρο.
 15. Κοπέλα μ λυπάμαι τόσο πολύ! Σε καταλαβαίνω! Εμένα η δική μ ιστολογική έδειξε πιθανές χρωμοσωμικες ανωμαλίες! Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα θρομβοφιλιας(που έκανα εγώ)κ νομίζω έχω κ από αυτό...δε ξέρω σιγουρα!