Ellidr

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.587
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

3.442 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κοριτσάκι μου συγχαρητήρια
 2. Αν είναι δυνατόν ηρέμησε λίγο κ απόλαυσε την όμορφη και ευλογημένη περίοδο που περνάς.
 3. Υπάρχουν τελικά συμπτώματα Ένιωσες κάτι το διαφορετικό ; Πριν κάνεις το τέστ; Ειλικρινά είσαι ένα φως στο σκοτάδι Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να χαρείς την κάθε μέρα της εγκυμοσύνης σου.
 4. Κ εγώ την βλέπω την γραμμουλα Αλλά πάρε αύριο αν μπορείς μια άλλη μάρκα τεστ Πόσες μέρες είσαι μετά την ωορρηξία ξέρεις;;
 5. Χρυσά μου όμορφη Σου γράφω με πολλη αγάπη και ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω και σε στηρίζω Θα σου τα πω λίγο έξω από τα δόντια και δε θέλω σε καμία περίπτωση να με παρεξηγήσεις . Λοιπόν ,βιάζεσαι πάρα πολύ ,υπερβολικά πολύ και έκανες λάθος κίνηση και θα συνεχίσεις να κάνεις λάθος πράγματα επειδη ΒΙΑΖΕΣΑΙ τα δανεικά ωάρια δεν είναι πανάκεια Οι κοπέλες που επέλεξαν αυτό το τρόπο προσπάθησαν αρκετά και ήρθαν σ ένα αδιέξοδο απ' τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ και όχι από ένα φόρουμ στήριξης και θετικής συμπαράστασης. Το 70% δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τα δανεικά Πρώτον άλλαξε γιατρό Δεύτερον θα σου κοστίσει λιγότερο το να κάνεις για κάποιο καιρό ωοληψιες να μαζέψεις κάμποσα δικά σου ωάρια είτε με φυσικό είτε τροποποιημένο φυσικό Ας σου πάρει και 6 μήνες δεν τρέχει κάτι Κανε μια σωστή εξωσωματική με δικά σου που θα έχεις μαζέψει Και αν αποτύχει και αυτή τότε προχωράς με δανεικά. Και σου το λέω εγώ που έχω το ίδιο άγχος και είμαι στην ίδια θέση μαζί σου. Και συγγνώμη που θα σου το πω αλλά είναι εγωιστικό από μέρους του άντρα σου να σου πει πάμε με δανεικά έτσι απλά μετά από ΜΙΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Φυσικά το έκανε εν άγνοια του. Αλλά ηρέμησε και ζύγισε τα πράγματα.
 6. Συγχαρητήρια κορίτσι μου Είχες τίποτα σαν σύμπτωμα που να σε υποψιασε;; Ή μόνο καθυστέρηση;
 7. Το ξέρω κορίτσι μου Είμαι τυχερή που τον έχω στη ζωή μου Και με στηρίζει Και δε με λες και τον πιο εύκολο άνθρωπο Να ζήσετε ευτυχισμένοι και με πολλά παιδικά γέλια και σκανταλιές στο σπιτικό σάς
 8. Λοιπόν κορίτσια που λέτε Τον άλλο μήνα παντρεύομαι τον καλό μου Είναι ένα βήμα κ αυτό Θα προσπαθήσουμε και στον επόμενο κύκλο για μια σπερματεγχυση σε φυσικό Έτσι γιατι ποτέ δε ξέρεις Αν είναι φυσικά όλα καλά Θα κάνουμε και το επαναληπτικό του κατακερματισμού Ελπίζω να δούμε βελτίωση Και τον Ιούλιο περνάμε επιτροπή Παναγία μου βάλε το χέρι σου. Προχωράμε δυνατά.
 9. Λοιπόν κορίτσια που λέτε Τον άλλο μήνα παντρεύομαι τον καλό μου Είναι ένα βήμα κ αυτό Θα προσπαθήσουμε και στον επόμενο κύκλο για μια σπερματεγχυση σε φυσικό Έτσι γιατι ποτέ δε ξέρεις Αν είναι φυσικά όλα καλά Θα κάνουμε και το επαναληπτικό του κατακερματισμού Ελπίζω να δούμε βελτίωση Και τον Ιούλιο περνάμε επιτροπή Παναγία μου βάλε το χέρι σου. Προχωράμε δυνατά.
 10. Πες τα ρε κοριτσάρα Να πάρουμε τα πάνω μας Γιατί η αλήθεια είναι ότι μαυρισαμε Ακόμα δε ξεκινήσαμε τις προσπάθειες μας.
 11. Βρε κορίτσια μου έχετε χίλια δίκια Και όλα σωστά τα λέτε Απλά κ εγώ σκέφτομαι Ότι πρώτα εξαντλείς όλες τις πιθανότητες που έχεις Και μετά από αρκετή σκέψη και συζήτηση με τους σωστούς επιστήμονες καταφεύγεις σ' αυτή τη λύση Αλλά όταν μια κοπέλα ξεκινάει τώρα τις πιο στοχευμένες προσπάθειες δεν μπορείς να την παροτρύνεις ή να της λες ότι δεν έχει καλά ωάρια Και μέσα σ' αυτές ειμαι κ εγώ Που φυσικά αν εξαντλήσω τα πάντα σ ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τότε ναι Θα το κάνω φυσικά και θα φτιάξω την οικογένεια μου Αλλά πρώτα θα κλείσουν όλες οι πόρτες και μετά Κατάλαβες ,δε θα τρέξω να βάλω δανεικά επειδή δεν έπιασα μια φορά Χρειάζεται κάποια χρονοβόρα διερεύνηση για να φτάσεις σ' αυτη την λύση των δανεικων Όπως και να το κάνουμε και κακά τα ψέματα , πρέπει να το δουλέψεις αρκετά μέσα στο μυαλο σου Γνώμη μου.
 12. Όχι κορίτσι μου δε θα ξεκινήσεις να παίρνεις κλομιφαινη Αν δεν έχεις κάνει σαλπιγγογραφια Να δεις αν οι σάλπιγγες σου είναι διαβάτες Μη παίρνεις ορμόνες τσάμπα Γνώμη μου είναι να κάνεις πρώτα σαλπιγγογραφια κ αν είναι όλα καλά συνεχίζεις στο επόμενο βήμα Πόσο καιρό προσπαθείτε; Ποιος γιατρός σε προχωράει σε σπερματεγχυση χωρίς σαλπιγγογραφια Ωχ Παναγία μου Δε ξέρω ας πουν κ αλλά κορίτσια την γνώμη τούς.
 13. Λοιπόν άκου τώρα όσον αφορά τη γλοιοτητα εγγυημένο Πες του να αρχίζει να πίνει μουκοσολβαν σιροπακι πρωί βράδυ μέχρι να τελειώσει η ωορρηξία σου Βοηθάει τη βλέννη
 14. Όχι κλομιφαινη Λεπταίνει το ενδομήτριο Δεν είναι για την ηλικία μας Αν πάτε με φυσικό δηλαδή αν έχετε κάποιο ωάριο που να μεγαλώνει έχει καλώς Γνώμη μου πάντα Εγώ δε θα πάρω τίποτα μόνο την οβιτρελ