Ellidr

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.543
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

3.274 εμφανίσεις προφίλ
 1. Η @Emilly800 το σπέρμα το ελέγξανε είναι εντάξει 5 μηνών έγκυος βλέπεις χαχαχαχα χαχαχαχα
 2. Κ εγώ για εξωσωματική Αθήνα θ ανέβω Θα εμπιστευτώ το γιατρό που με κοιτάει μέχρι στιγμής και θα τον ακολουθήσω με το κέντρο που συνεργάζεται. Δεν έχω αντοχές να πάω και αλλού Έτσι κ αλλιώς αν θέλει ο Θεός θα μου το φέρει και εμένα το παιδάκι μου.
 3. Καλή επιτυχία κορίτσι μου Σου εύχομαι να πάνε όλα κατά ευχήν Με την μια διδυμακια Ναι και εμάς αυτήν την αντιβίωση περιμένουμε να τελειώσει και τον άλλο μήνα θα προχωρήσουμε κ εμείς. Πάμε με αισιοδοξία.
 4. Κοντά στο 1 Αλλά όχι δεν έχει σχέση η ποιότητα Η fsh δείχνει την ποιότητα μαζί με τις άλλες
 5. Λάθος τώρα διάβασα Η αμη δεν αφορά την ποιότητα αλλά μόνο την ποσότητα Σε συνδιασμό με τις άλλες ορμόνες είναι η ποιότητα Αλλά κ εσύ ρε κορίτσι μου εντάξει δεν είσαι τραγικά όσο νομίζεις Η fsh αλλάζει κάθε μήνα. Αλλά καλά κάνεις και το προχωράς και εγώ το καθυστέρησα. Αλλά τέλος πάντων Έχω πίστη εμένα η fsh είναι 7 αλλά δε περιμένω άλλο απλά να τελειώσει και με την αντιβίωση ο δικός μου και θα ξανακάνει ένα σπερμοδιαγραμμα και μετά θα προχωρήσουμε κ εμείς. Δε πάει άλλο.
 6. Η κούκλα η πανούκλα Χαχαχαχα Τι να κάνω ,βράζω στο ζουμί μου Μόλις τελείωσε η περίοδος και θα ξαναρχισουμε τον σεξομαραθωνιο Ο δικός μου παίρνει αντιβιωσεις και βιταμίνες Εγώ βιταμίνες Ειμαι στο δεύτερο κύκλο από την υστεροσκοπηση κάνουμε τον σταυρό μας και προχωράμε Αν δε κάνουμε κάτι κ αυτό το μήνα Θα προχωρήσουμε κ εμείς σε εξωσωματική δεν δίνω αλλά περιθώρια. Επίσης δεν έχω άλλη υπομονή εξαντλήθηκε. Ρε κορίτσια μια ερώτηση ,όταν λέμε χαμηλή αμη Τι εννοούμε Ότι δεν έχουμε πολλά αποθέματα ; Ή ότι τα ωάρια μας είναι τζουφια; Δεν μπορώ να καταλάβω Έχω πολύ χαμηλή αμη αλλά Παρ όλα αυτά έχω σταθερή περίοδο και ωοθηλακια κάθε μήνα κανονικά όπως και ωορρηξία αφού συνήθως την παρακολουθώ με υπέρηχο.
 7. Το μόνο που έχεις να κάνεις Είναι σεχ Προχωρά το και ποτέ δε ξέρεις..
 8. Και λεπταίνουν και το ενδομήτριο Δεν πιστεύω να ενδείκνυται στη περίπτωση της , χρειάζεται άλλο πρωτόκολο.
 9. Εμένα το ίδιο μου έχει τύχει να γίνει θετικό μετά από δυο μέρες. Τέλος πάντων Εμπιστευτείτε λίγο και το σώμα σας όπως και την θερμοκρασία , δεν χρειάζεται να στηριζόμαστε μόνο στα τεστ. Η Κλέλια επειδή είναι ιδιάζουσα περίπτωση καλό θα είναι να το παρακολουθεί μόνο με υπέρηχο.
 10. Δεν είναι θετικό κορίτσι μου ακόμα. Κάνε και αύριο την ίδια ώρα να δεις αν σκουραίνει. Το θετικό είναι πιο σκούρα η γραμμή αποτελεσματος από τη γραμμή ελέγχου και πάλι η ωορρηξία γίνεται από 12 μέχρι 36 ώρες Οπότε έχεις μπροστά σου ακόμα μέρες.
 11. Παιδιά δεν είναι εύκολο κάπου κουράζεσαι ,κάπου φθείρεσαι Έχουν δίκιο τα κορίτσια @Makelen και @Chrussa1982 και εγώ μια από τα ίδια είμαι Τα νεύρα μου κοντεύουν να σπάσουν και συνέχεια είμαι μες στο φόβο ότι δε θα καταφέρω τίποτα. Μόνο υπομονή και προσευχή δε ξέρω κ εγώ τι άλλο να πω Καλή επιτυχία κορίτσια.
 12. Έκανες υπέρηχο ; Κάνεις ωορρηξία αλλά αργότερα; Ή είναι ανωρρηκτικος κύκλος; Να κάνεις να δεις τι γίνεται.
 13. Ρία μου γιατί σου καθυστερεί η περίοδος; Σου έχει πει ο γιατρός ; Είναι κάτι ορμονικό; Ή πολυκιστικες; Νομίζω είναι η δεύτερη φορά που θα πάρεις ντουφαστον έτσι δεν είναι;
 14. Όχι βρε κορίτσι μου Τι να πω Τα λόγια περιττά Πάρε το χρόνο σου Κ αν θες μας λες και τι προέκυψε Αν θες και όποτε θες.