Nastazia.k

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  66
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Location
  Κύπρος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

340 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εγώ προσωπικά νοσηλευτηκα. Φαινομουν σαν 7 μηνών έγκυος για 10 μέρες σχεδόν. Έβαζα τουλαχιστον 2 kg την ημέρα μέχρι να φτάσει στο απόγειο του και να αρχίσει να πέφτει. Και αφαιρουσαμε το υγρό όπως είπα με βελόνες από την κοιλιά. Μπορεί να αφαιρεσαμε και 56 φορές όλο αυτό. Και ναυτία, λιποθυμία, δυσκολία στην κίνηση χάλια @[email protected] πέρασες υπερδιεγερση και με εκείνα τα ωαρια πέτυχες τελειομηνη εγκυμοσύνη ?
 2. Τα έθεσες άψογα!!! Συμφωνώ απόλυτα σε όλα!! Δεν θα μπορούσα να τα διατυπώσω καλύτερα. Σου στέλνω pm.
 3. Δεν ξέρω αν σχετίζεται πάντα με αριθμό. Συνήθως μιλάμε για πάνω από 20 και 25 αν και από ότι έχω διαβάσει εδώ υπήρξαν και κοπέλες με πιο λίγα που έπαθαν το σύνδρομο υπερδιεγερσης.
 4. Έχουμε λίγο παρόμοιο ιστορικό μπορώ να πω. Έγραψα και εγώ την ιστορία μου ξανά. Έχω πάθει και εγώ υπερδιέγερση και στις 2 διεγερσεις μου. Την 1η με γλίτωσε λίγο ο ανταγωνιστης. Τη 2η ήταν ένα δράμα ειλικρινά. Νοσηλεία και με βελόνες-πολυ επώδυνο-αφαιρουσαμε το υγρό από την κοιλιά για να ανακουφιστω έστω και λίγο. Στην 1η διεγερση έβαλα 4 εμβρυα - 2 εμβρυομεταφορες, η 1η βιοχημικη και η 2η παλινδρομη σε δίδυμα 11η βδομάδα. Δεν είχα πια εμπιστοσύνη στα έμβρυα και προχωρησα σε 2η διεγερση για να περάσουν από προεμφυτευτικο. Μειωσαμε τη δόση της gonal αλλά πάλι έδωσα αρκετά ωαρια και καταληξαμε σε αρκετές βλαστοκυστες. Περασαν προς εκπληξη μας αρκετές μας βλαστοκυστες από προεμφυτευτικο. Βάζουμε 2 άριστες ελεγμενες απο προεμφυτευτικο πάλι αποβολή 6η βδομαδα. Αυτό με την υπερδιέγερση με προβληματίζει και μένα πολύ. Ουτε ο προεμφυτευτικος λεω δεν το έσωσε. Δεν ξέρω. Και εγώ 34. Επέμενα πολύ να πηγαιναμε σε φυσικο και δεν με επαιρνε ο γιατρός. Ξέρουν αυτοί. Σου λένε κάτω των 35 ας καούν και μετά τις παιρνουμε με φυσικό. Εγώ μετάνιωσα πολύ. Με το σπέρμα εμείς δεν έχουμε θέμα. Αλλά θα ελεγξω και dfi αν και όλοι με οσους εχω μιλήσει - εμβρυολογοι, ουρολογοι επιμενουν πως δεν θα έχει υψηλό αλλιώς δεν θα έδινε τόσες βλαστοκυστες και υγιείς με προεμφυτευτικο. Θα το κάνω και αυτό άμεσα βέβαια. Εμένα δεν μου βρίσκουν πολυκυστικες. Απλά μου λένε πως έχω μια πολυκυστικοτητα σαν οργανισμός. Δεν ξέρω πως να το θέσω. Αυτό λένε. Αβυσσος αυτό με την υπερδιεγερση. Κάποιοι εμβρυολογοι μου λένε οχι υπερδιεγερση τα καις μπορεί να είναι βλαστοκυστες αλλά δεν είναι καλό. Μετά που περνουν από προεμφυτευτικο μου τα αλλάζουν και λένε οκ καλά είναι.
 5. Ναι έχω κάνει αρκετές υστεροσκοπησεις με διαφορετικούς γιατρούς. όλες καλές ναι αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι δεν βρίσκουν κάτι. Απλά ο γιατρός μου λέει πως μπορώ να συνεχίσω να προσπαθώ αλλά αν δεν εντοπίσουμε αυτό που συμβαίνει ενώ όλα φαινομενικά είναι καλά ως άριστα και δεν ξαναειχε κάτι παρόμοιο στην ηλικία μου, μπορεί και να συνεχίσω να χάνω έμβρυα που είναι και υγιή. Θα το ψάξω όμως και για τις φλεγμονές ξανά. Ελπίζω μόνο να κάνουν εδώ το ngs.
 6. Και εγώ πήρα κορτιζόνη όλες τις φορές. Εγώ μόνο τεχνητό έκανα επειδή πετυχαινα εμφυτευση και ίσως και αυτό να ήταν ένα από τα λάθη μου. Στις δύο πρώτες εμβρυομεταφορες είχες πετύχει εμφυτευση? Την φλεγμονή στο ενδομητριο με το ngs την βρήκες?
 7. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την απάντηση! Ο γιατρός μου είχε πει ότι η προγεστερονη μου είναι πολύ καλή αν και να πω την αλήθεια σε αυτή την εμβρυομεταφορα του έλεγα πως ιδρώνω υπερβολικά πολύ για χειμώνα και ξυπνούσα το βράδυ λόγω εφίδρωσης υπερβολικής. Δεν το είχα σε άλλη εμβρυομεταφορα αυτό από την προγεστερονη. Και πρόσεξα και πολύ διατροφή γενικά και από πριν μήνες. Για την οιστραδιολη μου είπε ότι δεν παίζει τόσο ρόλο στην ετ. Δεν ξέρω. Ευχαριστώ που μου έστειλες τις τιμές να τις έχω. Το ενδομητριο εσένα πόσο ήταν? Τεχνητό κύκλο δηλαδή έχεις κάνει σωστά? Τι άλλαξες σε αυτή την εμβρυομεταφορα? Να φανταστείς μέχρι και για παρενθετη μου έχουν αναφέρει αυτές τις μέρες γιατί τους προβληματίζει πολύ η ηλικία που είναι σχετικά καλή αλλά μη τελειομηνη εγκυμοσύνη ποτέ αν και ξεκίνησα μικρή.
 8. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό! Εδώ Κύπρο είναι λίγο τραγικά με αυτούς. Το οικονομικό εδώ των προσπαθειών είναι που μας αγχώνει πιο πολύ. Θα το κάνω ναι εννοείται και το dfi. Ευχαριστώ πάντως!
 9. Μακάρι ναι.Μα πάρα πολλές κοπέλες με ενδομητριωση έχουν μείνει και μάλιστα φυσικά. Δηλαδή εγώ δεν ξέρω άλλη σαν εμένα με ενδομητριωση παλαιότερα που να μην έμεινε. Γ αυτό λέω οτι θεωρώ ότι κατι άλλο είναι που δεν έχω ακόμα ανακαλυψει.
 10. Συμφωνώ απόλυτα anoulious σε αυτό! Και εγώ τα ίδια. Πολλές περιπτώσεις που με ψηλό κατακερματισμο πέτυχαν τελειομηνη εγκυμοσύνη και όχι μόνο μια φορά. Μάλιστα η εμβρυολογος που μιλούσαμε, μου είπε ότι αν το εμβρυολογικο είναι καλό αυτές είναι και οι πιο εύκολες περιπτώσεις γ αυτούς γιατί ξέρουν ακριβώς πως να διαλέξουν το σπέρμα. Αν τα λέω και σωστά. Ενώ μια περίπτωση σαν τη δική μου, μου είπε παρά το νεαρό της ηλικίας γ αυτούς είναι πολύ δύσκολο.
 11. αχ απίστευτη καλή μου και εσένα η ιστορία σου! Όχι πως όλες πια εδώ μέσα δεν βιώνουμε απίστευτα πράγματα!! Και τι σου είπε γ αυτό ο γιατρός? Το ότι δεν προχωρησαν οι ελεγμένες βλαστοκυστες? Συνδρομο Turner είχα και εγώ στην 2η παλινδρομη που δεν ηταν ελεγμενα. πολύ πολύ άσχημο. Επειδή προχωρούν και αρκετά σε κύηση και μετά παλινδρομουν. Τι νομίζεις ότι έπαιξε ρόλο? Και εσύ τα ελέγξες όλα? Αυτά με την καμπύλη και αντίσταση θα βεβαιωθώ ξανά γιατί και αυτά τα υποψιάζομαι πολύ. Και θα του πω να ελέγξουμε και αυτό με το endometriome. Εύχομαι μόνο να στέλνουν και από Κύπρο αλλιώς την έβαψα. Πώς προχωράς εσύ τώρα? Αυτό με την ενδομητριωση τι να πω? εχω δει ειδικούς μόνο στην ενδομητριωση στο εξωτερικό. Αυτοί άλλο χειρουργείο μου λένε ναι πως δεν κάνει να κάνω γιατί καταστρεφω εννοείται και την αναπαραγωγικη μου φάση. Απλά όλοι μου λένε μεινε εγκυος και μείνε έγκυος και εννοείται με παραπεμπουν στους εξωσωματιστες.
 12. Οχι δεν έχω κάνει εγχυσεις στη μήτρα. Δεν ξέρω πολλά για τη χλωρίδα. Θα πρέπει να ρωτήσω για το ngs endometriome αν το κάνουν στην Κύπρο. Ευχαριστώ για το it starts with an egg. Είδα και σε προηγούμενες αναρτήσεις σου και το έχω κατεβάσει. Να το μελετήσω πιο καλά αν και η αλήθεια δεν θέλω να προχωρήσω σε άλλη διεγερση πάλι λόγω οικονομικού. Εδώ στην Κύπρο είναι εξωφρενικά τα ποσά που πληρώνουμε. Και επίσης έχω έμβρυα ελεγμενα από pgs. Να τα πετάξω δεν μπορώ. Αυτό που λες για το σπέρμα: υπάρχουν αλήθεια τόσες πολλές περιπτώσεις που ενώ το σπέρμα έχει καλό σπερμοδιαγραμμα και όλες τις εξετάσεις και δίνει βλαστοκυστες αρκετές να έχει πρόβλημα το dfi του? Δεν είναι λίγο απομακρυσμενο ενδεχόμενο? Να το ελέγξω βέβαια εδώ που φτάσαμε αλλά θα ήθελα την αποψη σου.
 13. Είχες και εσύ έτσι καθ'εξιν αποβολές? Τι ελέγξες άλλο? 1 χρόνο μετά τον καθαρισμό από την ενδομητριωση προχωρησα στη 1η μου εμβρυομεταφορα. Οι γιατροί στο εξωτερικό στο κέντρο ενδομητριωσης που ήμουν, πίστευαν πως θα έμενα και φυσικά! Τώρα εχουν περάσει και 2μιση χρόνια από το μεγάλο χειρουργείο που καθαρισαν και όλες τις εστίες. Αλλά εννοείται μια εγκυμοσύνη θα με βοηθουσε πολύ γιατί και να ξαναβγει δεν μπορώ να κάνω συνεχώς χειρουργεία.:(
 14. Ευχαριστώ anoulious. Ναι αυτό μου είπαν και οι εμβρυολογοι. Ότι δεν θα έκανα τόσο εύκολα βλαστοκυστες. Ήθελα να σε ρωτήσω για τις φλεγμονές στη μήτρα αν ξέρεις κάποια πράγματα περισσότερα. Άλλο η φλεγμονή στη μήτρα και άλλο οι φλεγμονές του ενδομητριου? Επίσης αν υπάρχει φλεγμονή μπορεί να έχεις εμφύτευση και όμως να προκληθεί αποβολή?
 15. Ναι ναι μα για αυτό και θεωρώ ότι έγκυος με φυσική σύλληψη δεν μπορώ να μείνω λόγω ακριβώς αυτής της φλεγμονής που έχει δημιουργηθεί πια στον οργανισμό όσο βαθύ καθαρισμό και αν έχω κάνει. Αλλά αυτό οι γιατροί που έχω δει παρα πολλούς μου εξήγησαν οτι ναι μεν φαίνεται η φυσική συλληψη να είναι δύσκολη αλλά η αυτή σαν φλεγμονή δεν θα οδηγούσε σε αποβολές και δεν επηρεάζει την εξωσωματική. Και φαίνεται ότι έχω εμφυτευσεις. Ναι μα έχω κάνει ανοσολογικο έλεγχο, αυτά με το αντιφωσφολιπιδικο, τον λύκο, την ομοκυστεινη, παράγοντες πήξης τα έχω ελέγξει πριν αυτή την εμβρυομεταφορα. Τι άλλο έχει σε αυτά? Θα γίνουμε και αιματολογοι πλέον και ενδοκρινολογοι εκτός από γυναικολόγοι πια!