GeoA

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  147
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

190 εμφανίσεις προφίλ
 1. Η αλήθεια δεν είναι ότι θέλω να δώσω πιπίλα απλά δεν κοιμάται με κανένα άλλον τρόπο πέραν του στήθους και το θεώρησα ίσως εναλλακτική όταν θα επιστρέψω δουλειά. Ναι κυρίως είναι μετά από θηλασμό που αντλώ γιατί εκείνη Η την ώρα κοιμάται και μπορώ. Είναι ηλεκτρικό το θήλαστρο αλλά όχι νοσοκομειακό. Ναι και νόμιζα ότι εκεί θα είχαμε επιτυχία γιατί στο μπιμπερό μόνο αυτής δέχθηκε.
 2. Είχα προσπαθήσει εδώ και πολύ καιρό με την πιπίλα. Δοκίμασα σχεδόν όλες τις επωνυμίες αλλά δεν τις δέχεται. Αντί να πιπιλάει τη "μασάει". Μόνο με αυτές τις Mum κάτι πήγε να γίνει αλλά όταν καταφέρνει να την πάρει κάνει τόσο έντονα το πιπίλισμα που αντί να τον ηρεμεί το φέρνει σε ένταση και εκνευρίζεται. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω.
 3. Ναι γι' αυτό σταμάτησα και θα συνεχίσω τρώγοντας απ' όλα. Όταν επιστρέψω έχω σκοπό να αντλώ και μετά όταν επιστρέφω κανονικά θηλασμό. Τουλάχιστον μέχρι τον 6ο. Ήδη ξεκίνησα. Δοκίμασε όλα τα μπιμπερό της αγοράς και ευτυχώς στην τελευταία μας δοκιμή με τα μπιμπερό της Avent το έπιασε. Ωστόσο αυτό που βλέπω όταν αντλώ είναι ότι στο 10λεπτο, 5λεπτο βγάζω μόνο 50 με 60 ml και αυτό με θορύβησε.
 4. Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα μωράκια σας. Κλείσαμε 3 μηνών την περασμένη Τρίτη και πήγαμε στον παιδίατρο για εμβόλιο. Είδαμε ότι πήρε το ελάχιστο βάρος που μπορούσε και μου είπε ότι πιθανότατα είναι επειδή ξεκίνησα να προσέχω τη διατροφή μου και λογικά αραίωσε το γάλα. Μου έδωσε 3 επιλογές είτε σταματάω τη διατροφή, είτε δίνω και λίγο φόρμουλα με τον κίνδυνο να σταματήσει η ροή του δικού μου ή αποκλειστικά ξένο. Αποφάσισα να σταματήσω λοιπόν τη διατροφή γιατί θέλω να συνεχίσει ο θηλασμός. Ωστόσο αυτό που με προβληματίζει πάρα πολύ είναι ότι ο μικρούλης μου δεν κοιμάται χωρίς το στήθος, κυρίως το τελευταίο διάστημα το απόγευμα το περνάμε κάπως έτσι. Θηλασμός/ πιπίλισμα, ύπνος, τον αφήνω μετά από λίγο ξυπνάει και ξανά το ίδιο. Αν και με δυσκολεύει δεν είναι πρόβλημα τώρα όσο θα είναι τον άλλο μήνα που επιστρέφω δουλειά. Σκέφτομαι μήπως ο μικρούλης ξυπνάει συχνά γιατί πεινάει ή είναι σύστημα. Έχω αγχωθεί γιατί δε θέλω να ταλαιπωρηθεί όταν φύγω.
 5. Πω τραβάς μεγάλο λούκι ρε κορίτσι μου και με δύο παιδιά. Η αλήθεια εγώ έχω τη μαμά μου κοντά, απλά δουλεύει κι αυτή και έτσι είναι δύσκολο να μου τον κρατάει. Ακόμη φυσικά και να σταματήσει το σκέφτομαι λίγο γιατί ο μικρός μου είναι λίγο γκρινιαρούλης και τη λυπάμαι μην την ταλαιπωρήσει. Ψάχνω να βρω και εγώ κοπέλα αλλά δυσκολεύομαι λίγο. Θα δω μέχρι τελευταία στιγμή τι μπορώ να κάνω. Μπορεί να μου τον κρατάει και λίγο η αδερφή μου. Έχω αρκετή βοήθεια από την οικογένειά μου, απλά δε βολεύουν και όλες οι ώρες. Κατά τ αλλά πήγαμε σήμερα παιδίατρο ο μικρούλης μας έφθασε 5385, έβαλε μόνο 200 γρ. Μου είπε είναι το λιγότερο που μπορούσε να βάλει. Πιθανόν όπως μου είπε να οφείλεται στο ότι ξεκίνησα διατροφή και αραίωσε το γάλα. Εσείς δίνετε αποκλειστικά φόρμουλα; Ποιό δίνετε;
 6. Εγώ καθημερινά αγχώνομαι για το τι θα κάνω τον μικρό τον άλλο μήνα. Στο τσακ είμαι να τους πω να πάρω κάνα μήνα άδεια άνευ απολαβών. Όχι δε με παίρνει οικονομικά αλλά... Δε θέλω να τον πάρω σε βρεφοκομικό πριν τον 6ο που κάνουν τα αντισώματα. Είναι αυτό που αρρωσταίνουν και συνεχώς άμα πάνε. Η αλήθεια τώρα και με τον κορωνοϊο αν κάνουν και λίγο πυρετό βάζουν ακόμη και αυτά να κάνουν τεστ και πραγματικά δρ θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Εμείς θα πάμε για το 2ο εμβόλιο και μέτρημα την άλλη εβδομάδα όταν θα μπούμε στον 3ο.
 7. Εμένα κορίτσι μου πριν μια εβδομάδα (2,5 μηνών) ήταν 5100 αλλά εμείς κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό άρα έχει διαφορά. Γεννήθηκε 2,700. @smaro30 τώρα που επέστρεψες δουλειά ποιος προσέχει τον μικρό; Εγώ πάω πίσω σε ένα μήνα περίπου και πραγματικά δε ξέρω τι θα κάνω. Πίστευα ότι θα κατάφερνα να πάρω την άδεια μου ώστε να δώσω λίγο παράσταση αλλά μάλλον δε φαίνεται να γίνεται.
 8. Προς το παρόν αποκλειστικό θηλασμό γι' αυτό έχουμε και μέγα θέμα και με τον ύπνο. Έχει μάθει να κοιμάται μόνο στο στήθος και όποτε πάω να τον αφήσω ξυπνάει Δεν πιάνει ούτε πιπίλα. Κι άντε τώρα είμαι σπίτι, όταν θα παω δουλειά να δούμε τι θα γίνει.
 9. Δυστυχώς δεν έχουμε πρόγραμμα ακόμη. Μπορεί να μου κοιμηθεί και από τις 7, μπορεί να γίνει και 11. Θηλάζεις ή δίνεις φόρμουλα;
 10. Όχι και η αλήθεια πρώτη φορά το ακούω. Εμένα αυτό με το τρέμουλο μου το κάνει με το χεράκι. Δε ρώτησα η αλήθεια τον παιδίατρο γιατί υπολόγισα να 'Ναι κανένα νεύρο και να πιέζεται καμία φορα. Ρωτά τον παιδίατρο του. Κατά τ' άλλα πως είστε; Εμείς το για 2-3 νύκτες κοιμήθηκε σχεδόν σερί μέχρι και τις 630, μου ήταν ήρεμος και μέσα στη μέρα και έκανα μια τρελή χαρά ότι επιτέλους έστρωσε. Χθες όμως το καμάρι μου με διέψευσε αφού επέστρεψε ο γκρινιάρης εαυτός του και ξύπνησε και το βράδυ 2 φορές.
 11. Εντάξει υπομονή και όλα θα γίνουν βρε. Πάντως είναι εντυπωσιακό το πώς αλλάζουνε από μέρα σε μέρα. Αυτό που δειλά δειλά αρχίζουν και αντιδρούν και σου δείχνουν ότι σε αναγνωρίζουν είναι μοναδικό.
 12. Γεια σας !!!! Πολύ χαίρομαι για το μήνυμα σου. Μπήκα τώρα για να σας γράψω να δω πως είστε και τσουκ είδα το δικό σου. Εμείς είμαστε 10 εβδομάδων, πριν σχεδόν ενάμιση εβδομάδα που πήγαμε παιδίατρο ήταν 4900. Αν και είχαμε κλείσει τους 2 μήνες δε μας έκανε τα εμβόλια μας και θα πάμε την άλλη εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές είναι ένα αρκετά γκρινιαρικο αγοράκι που δε θέλει ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό και προτιμάει το στήθος της μαμάς. Άρα καταλαβαίνεται... Την περασμένη εβδομάδα για να κοιμηθεί μέσα στη μέρα έπρεπε να ήταν στο στήθος. Όπως είχα διαβάσει περνούσαμε άλμα ανάπτυξης και έκανα υπομονή να περάσει. Εντάξει τώρα που πέρασε δεν το κάνει μόνο τη μέρα αλλά και τη νύχτα και θέλω να χτυπάω το κεφάλι στα ντουβάρια. Φυσικά όταν σκάει χαμόγελα τα ξεχνάω όλα άλλα... μετά μου τα υπενθυμίζει. Ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα γιατί έχουμε περιορίσει και τις κινήσεις μας λόγω Κορωνοϊού και έχω ψιλοσαλντλάρει. @smaro30 κορίτσι μου όσο για τις επαφές δεν είσαι η μόνη. Μια απ τα ίδια... Μάλιστα δε ξέρω που βρίσκουν τη δύναμη οι άντρες μας αλλά εγώ νιώθω πτώμα
 13. 66 ημερών. 15 με 20 λεπτά... Εντάξει υποθετω να επηρεάζει και το γεγονός ότι αυτές τις μέρες έχει "κολλήσει " στο στήθος. Η αλήθεια τα 30ml αυτή τη στιγμή είναι ικανοποιητικά καθώς κυρίως κάνουμε προσπάθειες για να μάθει το μπιμπερό και δε θέλω να βγάζω πολύ γιατί δεν το πίνει και το πετάω. Σκέφτομαι όμως και για το μετά... Οκ, ευχαριστώ!
 14. Είναι φορές που τον νιώθω απλά να πιπιλάει ωστόσο δεν κλαίει και υποθέτω ότι αυτό χρειάζεται. Σήμερα η αλήθεια προσπάθησα να βγάλω με θήλαστρο και μου πήρε χρόνο για να καταφέρω να βγάλω 30 ml.
 15. Κορίτσια τι κάνετε; Έχω μια απορία αυτές τις μέρες που δεν κατεβαίνει από το στήθος, υπάρχει ενδεχόμενο να μην προλαβαίνει να "κατέβει" γάλα;