Petra

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  33
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

280 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλησπέρα! Την ουμπικινόλη μη τη σταματάς, θέλει ένα τριμηνάκι τουλάχιστο για να δουλέψει!! Δυστυχώς δεν τις ξέρω τις συγκεκριμένες βιταμίνες.
 2. Στο check out επέλεξα να πληρώσω την υπηρεσία εκτελωνισμού εκ των προτέρων μέσω της ολλανδικής εταιρείας κούριερ DPD, ποσό περίπου 10 ευρώ, ώστε να μην μπλέξω μετά με εκτελωνισμούς και χαρτιά. Δεν ξέρω αν τελικά μου βγήκε πιο ακριβό, αλλά τουλάχιστον γλίτωσα την ταλαιπωρία!!
 3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Παρέλαβα μια χαρά στις 20 ημέρες περίπου. Εκτελωνίστηκαν στην Ολλανδία και τελικά παραδόθηκαν από την ACS.
 4. Καλησπέρα! Σ' ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση! Ρώτησα ήδη το γιατρό και μου είπε ό,τι ακριβώς κι εσύ, ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε cyclacur με divina χωρίς πρόβλημα!
 5. Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλη μου... Μαζεύουμε σιγά σιγά δυνάμεις και συνεχίζουμε!!! Ο αγώνας θα δικαιωθεί για όλους μας θα το δεις!!
 6. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα τώρα να κάνω χοριακή!! Έχουν περάσει οι μέρες, θεωρώ ότι σίγουρα θα δείξει κάτι. Μην κάθεσαι και τυραννιέσαι!!
 7. Καλημέρα! Μήπως χρειάζεσαι περισσότερη προγεστερονη; τεστ έκανες; μην απελπίζεσαι δεν τελείωσε τίποτα αν δεν δούμε χοριακη!!!
 8. Ναι, τα έβαλα στις 5μιση ημέρες, ξεκίνησα Παρασκευή μεσάνυχτα (προς Σάββατο) προγεστερόνη και τα έβαλα Πέμπτη στις 11πμ αν θυμάμαι καλά. Βέβαια τότε μπορεί να έφταιγαν οι συμφύσεις, μπορεί τα ίδια τα βλαστοκυστάκια, αν και μορφολογικά τουλάχιστο ήταν πολύ καλά, μπορεί δεν ξέρω τι άλλο... Τώρα θα πάρω μια μέρα επιπλέον προγ. To januvia τα λάμβανα από στόμα, δεν έχω θέματα με σάκχαρο, οι εξετάσεις μου βγήκαν σχετικά καλές (καμπύλες κλπ), τώρα για υπογλυκαιμίες, δεν έχω καταλάβει κάτι, πχ αδυναμία (είμαι κ λιγάκι "σκυλί μαύρο" γενικά χαχαχα, χοντρόπετση). Τι να πω, δεν είμαι και ειδικός, να μη σου πω κάτι που δεν ισχύει.. Δες το λίγο και με το γιατρό σου, μήπως κάνει για την περίπτωσή σου, δε χάνεις τίποτα. Ευχαριστώ για τις ευχές και φυσικά ανταποδίδω!! Από αρχές 2019 το παλεύουμε, κοντεύουμε τα 40 με το σύζυγο, δεν το βάζουμε κάτω φυσικά!! Θα ενημερώσω για εξελίξεις!
 9. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα που έλαβα, χρειάζονται για την περίπτωσή μου 6μιση ημέρες κλεισμένες (αναγράφονται οι ώρες γιαυτό αναφέρθηκα σε αυτό σε προηγούμενο ποστ μου). Το δείγμα ελήφθη στις 5μιση ημέρες. Λογικά το έμβρυο ζει περισσότερο, απλά αν πετύχει αυτό το ιδανικό χρονικό διάστημα ή παράθυρο και φυσικά δεν υπάρχουν άλλα ζητηματάκια (ανευπλοειδία εμβρύου, πολύποδες/συμφύσεις, ανοσολογικά κλπ κλπ) τότε μαλλον πετυχαίνουμε και την εμφύτευση. Είμαι στο ιασώ με τον Κ. Κωστ..ρα, Με διαβεβαίωσε ότι το φάρμακο είναι πολύ παλιό και δοκιμασμένο (για το διαβήτη) με γνωστές τυχόν παρενέργειες - με συμβούλεψε να απέχω αυστηρά από το αλκόολ για να μην επιβαρυνθεί το πάγκρεας. Τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται και για την ενδυνάμωση του ενδομητρίου. Το έλαβα για 3 μήνες. Ψάξε αν θέλεις σε ξένες δημοσιεύσεις για τη σύνδεση της σιταγλιπτίνης (januvia) με τη βελτίωση του ενδομητρίου σε περιπτώσεις πολλαπλών αποβολών. Σήμερα, στο πλαίσιο προετοιμασίας για FET, είδαμε το ενδομήτριο πάνω από 7mm, πράγμα δύσκολο για την περίπτωσή μου, με ολοκάθαρες τις 3 πτυχές που πρέπει να έχει. Νομίζω ότι κάποιο ρόλο πρέπει να έπαιξε το φάρμακο, κατόπιν φυσικά και της εκκαθάρισης των συμφύσεων τον περασμένο Νοέμβριο. Αν θυμάμαι καλά έχεις αναφέρει στο παρελθόν ότι είσαι νομικός, όπως κι εγώ. Πάμε να πάρουμε και πτυχίο ιατρικής μετά από τόσο διάβασμα; Αντέχεις;; Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου!!
 10. Εύχομαι καλή αρχή! Για δες μέσω του ηλεκτρονικού φακέλου υγείας (στο gov.gr) αν μπορείς να κάνεις αίτηση να σου τα φέρουν σε κάποιο φαρμακείο κοντά στο σπίτι σου. Νομίζω κάτι τέτοιο είχε ξεκινήσει πέρσι λόγω της πανδημίας. Ρώτα στο φαρμακείο που πηγαίνεις, λογικά θα ξέρουν να σου απαντήσουν.
 11. Πρέπει να κάνεις ένα mock κύκλο, προετοιμασία σα να έκανες ΕΤ, και να πάρει ο γιατρός το δείγμα την ημέρα που υποτίθεται θα σου έκανε τη μεταφορά (19η-21η περίπου) Γύρω στο χιλιάρικο μας κόστισε, πληρώσαμε απευθείας στο λογαριασμό της εταιρείας στην Ισπανία ( για τα ERA, EMMA, ALICE tests) Εγώ έκανα σύνολο 3 ΕΤ εως τώρα, όλες με κατεψυγμένα. Τα αποτελέσματα του ERA είναι χρήσιμα για την ΕΤ κατεψυγμένων. Επειδή είναι ακριβή εξέταση και είχα ήδη 3 αποτυχίες, αποφάσισα να το κάνω. Εσένα, αφού είναι η πρώτη ΕΤ με κρυοσυντηρημένα, πρέπει να το ζυγίσεις αν σε συμφέρει, καθώς δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει με αυτό το πρωτόκολλο. Συζήτησέ το με το γιατρό σου. Πάντως ο δικός μου το πιστεύει πολύ σε αυτό το τεστ, μένει να δούμε αν θα μας βοηθήσει τελικά. Καλημέρα, Τα αποτελέσματα ERA που μου εστάλησαν προτείνουν να γίνει η ΕΤ στις 155 συν/πλην 3 ώρες μετά την έναρξη προγεστερόνης. Όλες τις μεταφορές στο παρελθόν τις έκανα γύρω στις 131 ώρες!
 12. Καλημέρα Love μου και καλή Σαρακοστή, με υγεία! Για τη βιοψία ενδομητρίου, το δείγμα αποστέλλεται στην Ισπανία και τα αποτελέσματα βγαίνουν συνήθως σε 2-3 βδομάδες. Σχετικά με το ERA τώρα, το παράθυρο υπολογίζεται σε λίγες ώρες μόνο (αν θυμάμαι καλά στο 6ωρο περίπου μπορεί και λίγο παραπάνω, να το τσεκάρω). Σε ΕΤ κρυοσυντηρημένων, το παράθυρο για την εμφύτευση στις περισσότερες γυναίκες ανοίγει την 5η μερα από την έναρξη της προγεστερόνης, ενώ σε μια μειοφηφία ανοίγει την 4η ή την 6η. Σκέψου ότι στη φυσική σύλληψη, το έμβρυο πέφτει από τη σάλπιγγα και αναπτύσσεται παράλληλα με την ωρίμανση του ενδομητρίου, ενώ στην ΕΤ κρυοσυντηρημένων, πρέπει να πετύχουμε εκείνη την κρίσιμη, μαγική στιγμή που θα συγχρονιστούν ώστε να γίνει η εμφύτευση. Στην τελευταία μου ΕΤ, είχα βιοχημική, και ο γιατρός μου εξήγησε ότι μπορεί να πήγε να γίνει κάτι αλλά δεν ολοκληρώθηκε γιατί όταν το βάλαμε την 5η μερα, το ενδομήτριό μου ήταν ανώριμο. Την ΄6η μέρα, κάτι πήγε να κάνει, αλλά προφανώς δεν πρόλαβαν να πιαστούν τα βλαστοκυστάκια κι έτσι απέτυχε η μεταφορά. Δεν έχω γνώσεις ιατρικής, προσπαθώ να τα περιγράψω με απλά λόγια όπως το καταλαβαίνω κι εγω! Έχεις κρυοσυντηρημένα εσύ; Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!
 13. Προσπαθώ να "χτίσω" το ρημάδι το ενδομητριο, δεν παίρνει μπρος αλλιώς...
 14. Μπα πολλά παραπάνω δυστυχώς, παίρνω 6x λευκά ημερησίως! Προς το παρόν είμαι οκ, βρήκα αρκετά. Αν δω τα σκούρα, θα σου στείλω pm. Και πάλι σ'ευχαριστούμε για το support!!!
 15. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!! Για τα cyclacur το διαπίστωσα ήδη... Μαζεύω ένα ένα τα κουτιά από διάφορα φαρμακεία...