Sweetheart12

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  456
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

558 εμφανίσεις προφίλ
 1. Πωπω κορίτσι μου συμφωνώ απόλυτα σε όλα μαζί σου! Ως φαρμακοποιός κ γω δν είμαι σύμφωνη να κάνω το εμβόλιο σε αυτή τη περίοδο της ζωής μου που ύστερα από τόσες προσπάθειες κ αποβολες που είχα δν θα διακινδύνευα τη ζωή του μωρού μου για κανένα λόγο ! Κ μένα ο γυναικολογος μου θέλει να το κάνω το εμβόλιο κ με ρώτησε κ ποια ήταν η γνώμη της γιατρού μου(αιματολόγος ) για άλλο θέμα υγείας που έχω , η οποία είναι κ διευθύντρια στο εμβολιατικο του νοσοκομείου κ μου είπε κ πριν μείνω εγκυος να μην κάνω το εμβόλιο αλλά κ τώρα που είμαι εγκυος να μη το κάνω πάλι Γτ οι έρευνες κ οι μελετες δν την έχουν πείσει στο ότι δν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο έμβρυο κ να υπάρξει αποβολή! Όποτε δν θα το κάνω κ θα ακούσω φυσικά την συνείδηση μου κ κανέναν άλλον!
 2. Καλημέρα κορίτσι μου! Κ μένα πάντως που μου επέτρεψα ο γιατρος το πεντικιούρ δν τα έκανα ημιμονιμο αλλά με βερνίκι του Κορρέ τα έχω βάψει κ τα έχω ήδη 3 βδομαδες κ δν έχουν πάθει τπτ. Εγώ γενικά δν είμαι φαν του ημιμονιμου Γτ μου καταστρέφει το νύχι όποτε δν θα έκανα σε καμία περίπτωση τώρα στην εγκυμοσυνη ! Εγώ χθες πήγα να δω καροτσι κ ήρθε κ ο Θειος μου από τον Καναδά κ μου φέρανε κάτι όμορφα ρουχαλάκια για τον μπέμπη που ξετρελάθηκα!
 3. Μια χαρά είναι ο τράχηλος ,εμένα ήταν 34 κ μου είπε είναι καλά. Εγώ έπαθα την προηγούμενη Πέμπτη κολικό εντέρου,βασικά το έχω πάθει κ προ εγκυμοσυνης κ καταλάβα αμεσως τον πόνο. Για 1,5 ώρα υπέφερα!Ξαπλωνα στο πλάι σε εμβρυϊκή στάση μόνο έτσι ανακουφιζόμουν κ αν κουνιόμουν λιγάκι ο πόνος ξεκινούσε πάλι. Κ το έπαθα προς το μεσημέρι κ ευτυχως είχε έρθει ο πατερας μου να με δει κ του είπα να μη φυγει μέχρι να μου περάσει ο πονος. Μάλλον θα έχουμε τέτοιους πόνους σε αυτές τις βδομαδες Γτ αρχίζουν κ συμπιέζονται τώρα τα έντερα κ τα όργανα σιγά σιγά.
 4. Καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι μου! Σε ποια εβδομάδα είσαι κ έκανες καμπύλη; Γτ εγώ θα την κάνω όταν θα είμαι σχεδόν 27. Αυτό με το στομάχι δυστυχως το έχουν πολλές εγκυμονούσες ! Πάρε αυτά που σε είπε ο γιατρος μήπως σε ανακουφίζει από τον πόνο! Ποιος είπε ότι η εγκυμοσυνη ειναι εύκολη υπόθεση; Σαφώς κ ειναι το πιο όμορφο πράγμα για κάθε γυναίκα αλλά ταυτόχρονα ειναι κ μια δύσκολη περίοδος! Κοιτά απλά να το απολαμβάνεις με όλα τα καλα κ τα άσχημα της! Τώρα όσο μεγαλώνει η κοιλιά θα δυσκολευόμαστε παραπάνω. Εγώ αυτό που εχω μέχρι στιγμή ειναι ότι τρωω ποκυ λίγο κ αμεσως πρήζομαι κ δν ξεφουσκώνω με τπτ. Μέχρι στιγμής δν με έχει πονέσει το στομάχι Γτ μόλις νιώθω το πρήξιμο σταματάω το φαγητό!
 5. Τι ωραία νέα κορίτσι μου! Σου έφυγε κ σένα το άγχος τώρα! Άσε κ γω θέλω να τον ξαναδώ αλλά έχω 18 Αυγούστου ραντεβού με το γιατρό ξανά κ δν ξέρω πως θα την παλέψω. Βλέπω συνέχεια τη φατσούλα του από το τρισδιάστατο υπέρηχο κ λίγο μου περνάει μετά η επιθυμία . Ποσό ήταν ο τράχηλος σου;
 6. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Όπως είπα μου είπε ότι ειναι χαμηλός αλλά ειναι πάνω από το όριο των 20χιλ ,ειναι 25. Εννοείται πως όλα αυτά που είπα τα πρόσεχα κ πριν κ θα τα προσέχω κ τώρα. Μόνο με το ανέβασμα των σκαλιών προβληματίζομαι που έχω στο εξοχικό ,αλλιώς σε γενικές γραμμές προσέχω Γτ ούτε δουλειές κάνω ούτε περπατάω πολύ . Να είσαι καλά κορίτσι μου με καθησύχασες καπως! Ναι θα μιλήσω κ να δω τι θα μου πει.
 7. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! Μα αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι στην αυχενική δν μου είχε πει κάτι για τον πλακούντα κ ο γιατρος μου μου είπε ότι είναι ψηλά. Δν είναι πολύ χαμηλά είναι λίγο πάνω από το όριο,είναι 25 χιλ πάνω από το τραχηλικό στόμιο ,κάτω από 20 χιλ θεωρείται πως ειναι χαμηλά. Απλά σκέφτομαι κ διαφορά Γτ εδώ κ δυο βδομαδες που πάω τα ΣΚ στο εξοχικό ανεβαίνω σκάλες για το δικό μου σπιτι Γτ είναι 3οροφο κ λέω μήπως φταίνε οι σκάλες; Αν κ τις ανεβαίνω μια φορά τη μέρα μόνο Γτ από το πρωί μέχρι κ το βράδυ κάθομαι κάτω στων γονιών μου.
 8. Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ χθες έκανα β επιπέδου επιτέλους κ όλα καλά με τον μπέμπη! Μόνο που μου είπε ο εμβρυολογος ότι έχω χαμηλό οπίσθιο πλακούντα χωρίς βέβαια να κλείνει τον τράχηλο. Μου είπε πως δν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα απλά μόνο αν δν ανέβει στην πορεία κ παραμείνει χαμηλά ότι θα πρέπει να κάνω καισαρική. Απλά εμένα ο γιατρος μου πριν δυο βδομαδες που είχα πάει μου είχε πει ότι είναι μια χαρά ψηλά ο πλακούντας τώρα πως γίνεται να είναι χαμηλά δν ξέρω. Έχει κάποια χαμηλό πλακούντα; Απλα διαβασα ότι δν θα πρέπει να περπατάω πολύ,να σηκώνω βαρύ,να σκυβω κ να μην έχω επαφες . Έτσι κ αλλιώς δν τα κάνω αυτά ,απλά τα ΣΚ πηγαίνω θαλασσα κ αρχες Αυγούστου θα πάω να μείνω δυο βδομαδες στο εξοχικό μου κ λέω μήπως υπάρχει θέμα. Θα μιλήσω σήμερα κ με το γιατρό να δω τι θα μου πει.
 9. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Κ μένα πάντως σε ρούχα μου αρέσουν τα ουδέτερα ,δν μπορώ αυτά τα ροζ κ μπλε αντίστοιχα! Εσυ κοίταξε να πάρεις αυτά που θες κ άσε τις φίλες σου να λένε! Την αγάπη δν την κάνουν τα ρούχα κ τα σεντόνια ,οπότε το μωρό δν έχει ανάγκη από αυτά αλλά από αγάπη πραγματική κ φροντίδα ! Όσον αφορά το γάμο μη δίνεις σημασία σε όσα σας λένε,στην τελική ολα ένα χαρτί είναι! Την οικογένεια εξάλλου δν την κάνει ο γάμος! Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Μια χαρά βάρος είχε κ ο δικός σου . Έφυγε ένα άγχος!
 10. Καλησπέρα κορίτσι μου ναι σήμερα είχα κ πριν λίγο γύρισα από το γιατρό! Ο μπέμπης μας είναι μια χαρά ,όλα καλά κ ήταν 516 γρ κ βγήκε τέλεια φωτο το καλό μου . Εμένα μόνο μου έβγαλε ότι έχω οπίσθιο χαμηλό πλακούντα ,ενώ ο γιατρος πριν δυο βδομαδες που πήγα μου είπε ότι είναι ψηλά ο πλακούντας μου. Κ το είπα στον εμβρυολογο κ μου είπε πως δν φαίνεται χαμηλα από τον διακοιλιακό υπέρηχο κ μόνο στον κολπικο το είδε καλύτερα. Μου είπε πως δν δημιουργεί κανένα πρόβλημα Γτ δν είναι κοντά στον τράχηλο κ ότι συνήθως ανεβαίνει από μόνος του. Ο τράχηλος επισης ήταν μια χαρά κ κλειστός. Όποτε σε γενικές γραμμές όλα καλά! Μπορώ να πω πως μου έφυγε ένα άγχος τώρα κ αυτές τις μέρες θα πάω για κάποια ψώνια! Εσυ αυριο έχεις απ ότι θυμαμαι! Άντε να πάνε καλά ολα κ σε σένα !
 11. Καλημέρα κοριτσι μου! Κ γω πάντως το σκέφτηκα το μαρσιπο . Εγω πιο πολύ πάντως για το καροτσι τείνω στο 3 σε 1 Γτ όσο να ναι αν έχει καλό καιρό κ γω θέλω να τον βγάζω βόλτα. Εσυ πάλι καλά εχεις να απυ δώσουν εγώ δν έχω κανέναν να μου δώσει πράγματα για το μωρό μόνο η κουμπαρά μου αν εχει να μου δώσει κάτι , Γτ ο δικός της είναι ακόμα μικρός. Αλλαξιερα συρταριερα ούτε γω θα έχω Γτ δν χωράει στο δωμάτιο . Έχω μεγάλη ντουλάπα όμως κ σκέφτομαι να πάρω μπανιέρα αλλαξιερα. Αλλά όπως είπες όλα αυτά θα πάμε να τα δούμε από κοντά κ μόλις φυγει λίγο η ζεστη θα τα πάρουμε. Κ γω πρώτη φορά ζεσταίνομαι έτσι ! Κ να φανταστείς από κοιλιά οκ έχω αλλα δν είναι τεράστια σαν μια γνωστή μου που γέννησε τώρα κ στην 22η βδομάδα που ειμαι τώρα η κοιλιά της ήταν πολύ πιο μεγάλη από τη δίκη μου! Κ αυτό λέω στον άντρα μου άμα δυσκολεύομαι τόσο από τώρα όταν θα μεγαλώσει κ άλλο τι θα κάνω .
 12. Και γω θα ήθελα να θηλάσω αποκλειστικά αλλά όπως είπες όπως μας βγει ,δν είναι στο χέρι μας! Καλά απο αχρείαστες αγορες έχει όσες θες! Κ γω αυτής της άποψης είμαι ,μου αρέσει να χαζεύω κ να αγοράζω μωρουδιακά αλλά μέχρι ένα σημείο! Δν θέλω να κάνω αχρείαστα ψώνια.Θέλω να πάρω τα απαραίτητα . Εγώ με το καροτσι ύστερα από έρευνα αγοράς στο Ίντερνετ έχω καταλήξει σε δυο μάρκες τις οποίες θα πάω να της δω κ από κοντά αυτή τη βδομάδα μάλλον.Απλά με προβληματίζει το 3 σε 1 ή 2 σε 1 . Αν κ η διαφορά στα χρήματα είναι μικρή. Απλά έλεγα αν θα μας χρειαστεί το πορτ μπεμπέ μιας κ θα γεννηθούν Νοέμβριο κ όποτε δν θα βγουν βόλτα μέσα στο χειμώνα!
 13. Καλημέρα κορίτσι μου! Χαίρομαι πολύ για τα όμορφα νέα σου κ με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά τον Νοέμβρη! Από προϊόντα βρεφικης φροντίδας εγώ εμπιστεύομαι της frezyderm κάποια της medela αλλά κ της mustela ! Αυτά τα δούλευα πολύ παλιά που εργαζόμουν σε φαρμακείο. Νομίζω όμως ότι κ της Helenvita είναι καλά .Το θέμα είναι οτι βολέψει περισσότερο την καθεμία μας! Εγώ πάντως της frezyderm θα επιλέξω . Για μπιμπερό ,πιπίλες κτλ θα συνιστούσα της Chico ή Mam . Καλά κάνεις κ κάνεις έρευνα αγοράς ,δν χρειάζεται να πάρεις κάτι το οποίο δν σου αρέσει.
 14. @βιολετα3 Κορίτσια μου κ γω που είμαι ακόμη 22 βδομαδων έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ κ μια βδομάδα. Γενικά κ πολύ λίγη ποσότητα να φάω θα φουσκώσω κ θα έχω δυσφορία κ αύξηση παλμών κ γω. Είναι κ η ζεστη τώρα που γενικά το παθαίνω αυτό να μη μπορώ να φάω είναι κ το μωρό . Θέλει πολύ μικρά κ τακτικά γεύματα. Ζυγίστηκα κιόλας προχθές κ αντί να βάλω έχασα κ μισό κιλό επειδή τρωω πολύ μικρά γεύματα.
 15. Εγώ έχω πάρει λάδι της weleda για εγκυμοσυνη κ είναι πολύ ωραίο! Είναι bio προϊόν κ έχει αμυγδαλέλαιο, έλαιο τζοτζομπα , βιτ Ε , εκχύλισμα αρνικας ,αιθέρια ελαια τριαντάφυλλου κ πορτοκαλιάς . Το πήρα από e shop φαρμακείου γύρω στα 15 με 16€ κ το έχω 1 μήνα κ γενικά με βοήθησε πολύ κ στο στήθος που έκανε ξηροδερμία στις θηλές . Γενικά δν έχω τάση για ραγάδες δν έχω πουθενά Γτ λένε πως είναι κ θέμα δέρματος στο αν θα κανείς ή όχι . Αλλά το πήρα Γτ ενυδατώνει παρα πολύ κ δν με φαγουριζει κ η κοιλιά όταν βαζω.