Sweetheart12

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  612
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

754 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κορίτσι μου κ μένα το ίδιο πράγμα κάνει με τον όρο.Δν το βγάζει κ το καταπίνει.Εμένα δν έχει βλέννες αλλά μυτούλα κακαδακι κ το βράδυ τον ενοχλεί στην αναπνοή. Κ όταν καταπίνει τον όρο κάνει κ μένα αυτό γρου γρου στο λαιμό κ μόλις τον θηλάσω του φεύγει .
 2. Ρε κορίτσια εγώ του έδωσα από την αρχή σχεδόν πιπίλα κ δν είχα ρωτήσει τον παιδίατρο .Βέβαια τώρα εδώ την θέλει καθόλου κ με έχει τρελάνει γτ πιπιλίζει στο στήθος κ δν μπορώ να κανω τπτ . Είναι δυο μηνών . Για ποιο λόγο δλδ δν κάνει να δώσουμε πιπίλα ;; Ρε κορίτσια εγώ του έδωσα από την αρχή σχεδόν πιπίλα κ δν είχα ρωτήσει τον παιδίατρο .Βέβαια τώρα εδώ την θέλει καθόλου κ με έχει τρελάνει γτ πιπιλίζει στο στήθος κ δν μπορώ να κανω τπτ . Είναι δυο μηνών . Για ποιο λόγο δλδ δν κάνει να δώσουμε πιπίλα ;; 
 3. Κ ο δικός μου μια από τα ίδια! Καθε φορά που τον άλλαζω έχει κακά κ ειδικά τότε που ήταν 40 ημερών άλλαζα πάνω από 10 πάνες μη σου πω. Σήμερα γίναμε 2 μηνών κ μπορεί να τύχει σε κάποια πάνα να μην έχει κακά. Όσο μεγαλώνουν δν θα κάνουν κακά σε κάθε άλλαγμα νομίζω . Αλλά κ πάλι κάτω από 6 πάνες με κακά δν έχουμε.
 4. Καλησπέρα κορίτσι μου! Με τα γαλακτομικα όντως έχει παραπάνω αέρια. Προσπαθώ κ γω να μη τρωω πολλά γακακτομικα κ γενικά από φρούτα μπανάνες τρωω περισσότερο. Κ παρατήρησα επίσης όταν τρώω πολλά πράσινα έχει κ το μωρό πράσινα στα κακακια του. Στις 8 πάνες που του άλλαξες είχε κ κακά; Ποσό είναι το μωράκι σου ;
 5. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, προσπαπθω αποκλειστικά να θηλαζω γτ μετά τους 3 μηνες ισως να τον σταματήσω το θηλασμό , θα φανεί βέβαια κ από τις εξετασεις μου. Ναι είναι φυσιολογικό να έχει τόσα αέρια! Κ ο δικός μου ειδικά στην αρχή έκλανε όλη την ώρα κ έλεγα στον άντρα μου ο αυτός ο μικρος κωλος βγάζει τέτοιες πορδες .Ειδικά στον αποκλειστικό θηλασμό κάνουν κ συνέχεια κακά κ αέρια. Μην σε προβληματίζει. Κ γώ το είχα ρωτήσει στον παιδίατρο κ μου είπε είναι φυσιολογικό κ να μην ανησυχώ . Καλά εμένα η τομή ακόμη με πονάει όταν χαλάει ο καιρός. Κ μένα η κοιλιά έφυγε με το που γέννησα κ είχα σχετικά μεγαλη κοιλιά . Τα 9 κιλά που έβαλα ήταν το μωρό ,ο πλακούντας η μήτρα κ τα υγρά. Αυτο το φουσκώματακι που λες σε εμένα δν έχει ξεπρηστει τελείως ακόμα κ έχω ακόμα κ λίγο μουδιασμα εκεί κ εχουν περάσει 2 μήνες. Εγώ έκανα καισαρική από επιλογή γτ ήθελα να βγει το μωρό χωρίς να ζοριστεί κ να μην υπάρξει οποιοδήποτε θέμα γτ είχα τις αποβολές στο παρελθόν κ ήθελα να πάω εκ του ασφαλούς . Δν ήθελα να πάω με πρόκληση κ να ζοριστώ κ εγώ κ το μωρό κ στην τελική να μην βγει γτ δν είχα καθόλου διαστολή στις 39+1 που γέννησα κ να κανω μετα καισαρική. Είπα πάμε κατευθείαν σε καισαρική.
 6. Να σου ζήσει κορίτσι μου! Απόλαυσε το ζουζούνακι που τόσο πολύ ποθουσες! Καλά κανείς κ θηλάζεις όσο μπορείς να θηλάζεις!Του δινεις κ ξένο γτ γεννηθηκε μικρος ; Κ γώ τον θηλαζω αποκλειστικά γτ μου είπε η γιατρος μου ότι μέχρι 3μηνων ίσως να θηλάσω κ προσπαθώ οσο περισσότερο να τον θηλαζω . Καλά κ γώ όταν πάω στο νοσοκομείο είναι η μόνη μου έξοδος κ βάφομαι για να νιώσω καλά Καισαρική έκανες να φανταστώ ! Πως ήταν η ανάρρωση σου ; Εγώ όταν ειναι βροχερός ο καιρός κ έχει υγρασία πονάω κ γενικά πονούσα αρκετά μετά τη γέννα.
 7. Ίσως να περάσει στους 3 μήνες μετα την γεννά ,τότε που στρώνουν κ οι ορμόνες. Συνέχισε να παίρνεις μαγνήσιο κ ασβέστιο θα ήταν καλό να παιρνεις κ δες πως θα πάει. Αν μετα από 3 μήνες πονάς ακόμα να πας σε γιατρό να το δεις.
 8. Καλημέρα κ κακή χρόνια! Εμενα μου είχε περάσει όταν έπαιρνα παραπάνω μαγνήσιο στην εγκυμοσύνη. Στο τριτο τρίμηνο δν το είχα κ τώρα που έχω γεννήσει επίσης. Αν πονας ακόμα να παίρνεις μαγνήσιο .
 9. Κορίτσι μου μην ανησυχείς γτ κ μένα έκανε πράσινα κάπως κακά κ μου είχε πει ο γιατρός ότι δν είναι κάτι. Εμένα πάντα σφίγγεται για να τα κανει κ έχει κ βλέννες μερικές φορές. Αυτό οφείλεται στην υπερπαραγωγή γτ εμένα στάζει το στήθος κ πετάγεται κάθε φορά που είναι να θηλάσω. Κ γενικά όταν τρώω πολύ πρασινάδα μπορεί να είναι κ τα κακά του πιο πράσινα.
 10. Κοιτά αφού είναι πλέον δυο μηνών κ έχει μάθει να θηλάζει ίσως να μη πάθει σύγχυση θηλων κ μπορείς να δίνεις μόνο ένα γεύμα ξένο πχ το βράδυ. Βέβαια θα το συζητήσεις κ με την παιδίατρο . Κ μένα πλέον 10-15 λεπτά θηλάζει γτ τώρα ρουφάνε καλύτερα κ πιο γρήγορα κ τους αρκεί αυτό! Βέβαια εμένα μετά από αυτό θα κάτσει κ να πιπιλίσει όταν έχει γκρίνια. Το βράδυ που ξυπνάει επειδή πεινάει τόση ώρα θα θηλάσει κ μένα!
 11. Κορίτσι μου μια από τα ίδια είναι κ ο δικός μου. Θέλει να είναι στο στήθος κ να πιπίλιζει συνέχεια κ μόλις τον πάρει ο ύπνος κ τον βάλω στο λίκνο ζήτημα να κοιμηθεί 20λεπτα . Είναι όλη μέρα με τα βυζια απ έξω κ το μωρό αγκαλιά. Κ όπως είχα κει δν έχω καμία βοήθεια! Ζητάω από τη γιαγιά μου να τεθεί να μου φτιάξει κάνα φάει κ αυτό είναι όλο . Κ τουαλέτα για να πάω τον βάζω για λίγο στο ρηλαξ κ τον έχω μπροστά μου στο μπάνιο. Κ γώ νόμιζα πως θα πάθω κατάθλιψη αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά κ να μην με αφήσω να με πάρει από κάτω! Τις προηγούμενες 3 μέρες που βγήκε η μάνα μου από το νοσοκομείο κ ήταν εδώ μαζί μας ο μικρός κοιμόταν κ τη μέρα κ το βράδυ καλά . Εεε από Χθες που έφυγε κ ξανά μπήκε στο νοσοκομείο ο μικρός λες κ το ένιωσε κ άρχισε πάλι τη γκρίνια κ να μη κοιμάται τη μέρα. Σήμερα τον έβγαλα βόλτα το πρωί γτ μόνο έτσι κοιμάται! Επίσης αυτό με την πεθερά κ που λέει αν έχεις ή δν έχεις γάλα το κάνουν όλες ! Εγώ στην αρχή που γέννησα είχα την πεθερά για δυο βδομάδας σπίτι γτ δν γινόταν να είναι η μαμά μου κ μου έσπασε τα νεύρα! Ενώ θηλάζω αποκλειστικά κ μια χαρά γάλα ειχα γτ είχε έρθει κ μαία να με συμβουλέψει κ μου είπε πως είναι μια χαρά το γάλα που έχω το βράδυ που έκλαιγε ο μικρός έλεγε να δώσω ξένο γτ νόμιζε ότι δν χόρταινε κτλ … εεε εγώ τρελαινομουν κ επειδή είμαι οξύθυμη της την έλεγα πολύ άσχημα κ φώναζα! Όποτε να μην δίνεις σημασία στα λόγια της. Απλά πες της ότι δικό σου είναι το παιδί κ εσυ ξέρεις καλύτερα κ να μην ανακατεύεται στην ανατροφή του παιδιού σου! Κορίτσι μου εμένα ο παιδίατρος μου είπε ότι πρέπει να παίρνουν 25-30γρ τη μέρα δλδ από 750 ως 900γρ το μήνα! Όποτε είσαι μέσα στα φυσιολογικά ! Ίσως η παιδίατρος σου να σου λέει ότι θέλει παραπάνω επειδή γεννήθηκε λίγα κιλά . Αλλά κ πάλι δν έχει να κάνει. Αν θηλάζεις αποκλειστικά πιστεύω είναι καλά τα γραμμάρια που παίρνει . Εμένα γεννήθηκε 3670 κ από το μαιευτήριο όταν βγήκαμε ήταν 3400. Χάσαμε βάρος κ έπαθε κ ικτερο. Θήλαζα κ έβγαζα κ με το θήλαστρο στην αρχή για να ξέρω ποσό περίπου πίνει. Όταν πήγαμε 8 ημερών πρώτη επίσκεψη ήταν 3480 , μετά από 17 μέρες που ξαναπηγαμε (25 ημερών ήταν) ζύγιζε 4220 . Πήρε δλδ σε 17 μέρες 740 γρ . Μετά επειδή ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με το πιπίλισμα νόμιζα ότι δν τρώει κακά κ ότι δν βάζει βάρος επειδή δν κοιμόταν κιόλας κ ξαναπήγα στον παιδιατρο να τον ζυγίσει κ είχε πάρει 900 γρ σε 19 μέρες. Αυτό που έκανα ήταν να βγάζω με το θήλαστρο όταν κοιμόταν για λίγο έτσι ώστε μετά που θα θήλαζε ξανά να του δινω κ αυτό που έβγαζα συμπλήρωμα.Κ επίσης αυξάνεται κ η παραγωγή με το θήλαστρο. Εγώ του είχα δώσει από την αρχή σχεδόν πιπίλα το βράδυ πιο πολύ κ μέχρι πριν το άλμα την δεχόταν για να κοιμηθεί. Αλλά από τότε αρχισε να μην την δέχεται κάθε φορά γτ καταλαβαίνει πλέον ο κύριος ποια είναι η πιπίλα κ ποιο το στήθος ! Κ όταν θέλει πιπιλισμα στο στήθος δν τη θέλει με τπτ. Του την βάζω την κρατάει για κάτι δευτερόλεπτα κ μολις καταλαβαίνει ότι δν είναι στήθος τρελαίνεται στο κλάμα μέχρι να τον πάρω κ να τον βάλω στο στήθος δν σταματάει το κλάμα.
 12. Καλησπέρα κ καλή χρόνια! Ισως να είναι κ σε σας Αλμα! Αν κ είναι 1 βδομάδα μεγαλύτερος από τον δικό μου! Εμείς το άλλο Σάββατο θα γίνουμε 2 μηνών. Εγώ είχα διαβάσει ότι το πρώτο άλμα είναι κάπου στην 5η με 6η βδομάδα κ όντως εμένα άρχισε όλο αυτό κάπου στην 6η. Υπάρχουν μέρες που θα κοιμάται μέσα στη μέρα κάποιες ώρες ,μη φανταστείς παρά πολλές κ υπάρχουν μέρες που δν θα κοιμάται καθόλου ,σύνολο ένα δίωρο σπαστά την μέρα. Το βράδυ εμένα ξυπνάει πάντα 2-3 φορές για θηλασμό . Δλδ ανά 2,5-3 ώρες θα ξυπνήσει. Χθες ειδικά είχαμε κ δύσκολη μέρα δν κοιμόταν καθόλου κ ήθελε στήθος όλη την ώρα κ για πιπίλα κ το βράδυ είχε πολλή γκρίνια κ ξυπνούσε συνέχεια κ ακόμη κ στον ύπνο έκανε κάτι ήχους κ στριφογύριζε το κεφάλι του κ κουνούσε τα χέρια. Σήμερα τον έβγαλα βόλτα για να κοιμηθεί γτ πραγματικά μέσα στο καρότσι κ στη βόλτα υπνωτίζεται κ κοιμάται κ στο σπίτι μετά.
 13. Κ γω έτσι υπέθεσα ότι είναι άλμα Γτ 5-6η βδομάδα είχα διαβάσει ότι είναι το πρωτο άλμα κ εμάς τότε ξεκίνησε όλο αυτό ! Ευτυχως από χθες είναι καπως καλύτερα τα πράγματα!
 14. Καλησπέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά. Κοιτά κ μένα ο μικρος τις τελευταίες 3-4 μερες δν κοιμόταν καθόλου τη μέρα . Ήθελε μονίμως να είναι στο στήθος κ να το πιπιλαει . Τον έπαιρνε ο υπνος στο στήθος κ με το που τον έβαζα στο λίκνο κλαμα κ γκρίνια ,ενώ νύσταζα δν κοιμόταν καθόλου παρά μόνο στην αγκαλιά μου κ με το στήθος παρέα .Δν είχε κολικούς εμένα απλά είχε πολλά αερια .Το βράδυ μόνο κοιμόταν κ ξυπνούσε ανά 2,5-3 ωρες .Επισης δν νομίζω ότι έχει αλεργια Γτ στην αρχή είχε βγάλει κάτι κοκκινιλες επειδή είχα φάει μπαμιες κ μου είχε πει ο παιδιατρος να κόψω τα γαλακτομικα για 10μερες κ τα ειχα κόψει κ πάλι είχε αερια κ οι κοκκινιλες έφυγαν σε 2 μερες . Αυτό που τινάζεται με τα χέρια σαν μαέστρου το κάνει κ μένα κάποιες φορες όταν τρομάζει αλλά μετά τον ξαναπαίρνει ο υπνος. Σαλακια σαν μπουρμπουλήθρες αρχισε να έχει κ εμένα αυτές τις μερες που δν κοιμόταν ,λες να είναι τα ούλα του; Αλλα είμαστε κ 1,5 μηνών κ μου φαίνεται περίεργο να είναι τα ούλα από τώρα. Το χεράκι πάντως το βάζει στο στόμα όταν πεινάει μόνο.