Brigitt

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  147
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

477 εμφανίσεις προφίλ
 1. Καλημερα κορίτσια αν είστε ακόμα στην αναζήτηση εγώ πήρα από το pali το tutis mimi είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! φοβερο στην οδήγηση με αναρτησεις πιστεύω η καλύτερη αγορά που έκανα και τέτοιου είδους καροτσια με τέτοια χαρακτηριστικά τα έβρισκα πάνω από 1000 ευρώ αξίζει να το δείτε από κοντά αλήθεια ! Με το καλό!
 2. Με το καλοοο!! Εγώ πήγα 8ο για να μου δώσουν θέση στο λεωφορείο χαχα!!!
 3. Brigitt

  Την βοήθεια σας

  εννοείς γεννά σε γιατρό εφημερίας ?
 4. Ρε κοπέλα μου τόση ώρα σου λένε το πιο σωστό και το μόνο που μπορείς να κάνεις να βρεις μια δουλειά γιατί 20 είσαι δεν είσαι μικρή να πω δεν μπορείς να δουλέψεις να βρεις ένα μικρό σπίτι να νοικιάσεις και μην ξανά μιλάς πότε με τους γονείς σου μετά αν δεν θες κόψε κάθε επαφή. Δεν μπορείς όμως να ξεφύγεις από αυτό δια μαγείας χωρίς να κάνεις τίποτα... Και γω όλο μαλωνα με τους γονείς μου αλλά έτυχε να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο να το πω και από τα 18 μένω μαζί του (παντρεμένη) και τώρα είμαι 22 αλλά και έτσι να μην είχαν τα πράγματα θα έβρισκα πάλι μια δουλειά και θα εμένα μόνη απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!
 5. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και παίζουν πολλά πράγματα ρόλο ο μεταβολισμός και η ηλικία είμαι 22 και δεν παίρνω εύκολα σε αντίθεση με κάποια άλλη γυναίκα που ίσως να είναι μεγαλύτερη από εκεί και πέρα και 15 κιλά να πάρεις χάνονται μετά τον τοκετό εύκολα μην ανησυχείς, ούτε εγώ έκανα γυμναστική από την αρχή βαριόμουν περισσότερο αλλά πρόσεχα το πρώτο τρίμηνο οπότε σίγουρα να μην κάνεις αφού το λέει και ο γιατρός εγώ άρχισα στον 7ο με κολυμβητηριο και διάφορα άλλα μόνο στον 9ο του έδωσα να καταλάβει έκανα γενική στο σπίτι μάζεψα χάλια ανέβω κατέβαινα σκάλες περπατούσα 3χλμ τη μέρα για να βγει ποιο εύκολα το μωρό χάχα... Με το καλό!!!
 6. Κορίτσια οποία πηγαίνει στο Έλενα και ξέρει επιτρέπονται τώρα συνοδοί είναι να πάω για έλεγχο που κλείνω τις σαράντα αυτή τη βδομάδα... Η ή κάθε γυναίκα μπαίνει ακόμα μόνη της?
 7. Απλά δεν τρώω συχνά γλυκά δηλαδή μια φορά την εβδομάδα και απ έξω δεν τρώω συχνά γενικά κάνω δίαιτα με θερμίδες και κάθε μέρα γυμναστική αυτό βοηθάει πολύ!! Ήθελα κιόλας να χάσω αυτά τα κιλά απλά ο θηλασμός επειδή καίει θερμίδες με βοήθησε παααρα πολύ!!!!! Τρώω τα πάντα δεν σταμάτησα καμία ομάδα τροφημων δεν πείραζε κάποια το μωρό μου ούτε κολικους μου έκανε οπότε δεν χρειάστηκε..
 8. Εγώ πήρα 5 κιλά από 70 πήγα 75 όταν γέννησα έχασα στο νοσοκομείο τα 5 αμέσως και μετά από δύο εβδομάδες ενώ θήλαζα αυτό το τονίζω πήγα 64 με 1.75 ύψος και ακόμα τόσο είμαι (38μερες μετά) προσέχω τη διατροφή μου βέβαια και γυμνάζομαι...
 9. Τουλάχιστον έχει θετικά ότι κοιμάται και μπορεί να έχεις χρόνο και για το άλλο σου παιδί και μένα μην νομίζεις τρώει από το στήθος συνήθως δεν κάθεται πολύ ώρα γιατί έχω μεγάλη ροή και μετά μπορεί να περάσουν δύο ώρες να ξανά θέλει το βράδυ και 3 ώρες αν ήταν συνέχεια πάνω μου πιστεύω θα είχα τρελαθεί δεν θα το μπορούσα και αυτό!! Αχ τρόμαξα και γω πως θα γίνει καραφλο το παιδί
 10. Ααα δεν το έχω ξανά ακούσει αυτό άρα δεν θα μπορέσει καθόλου να θηλάσει δεν φτιάχνεται? Ρε κορίτσια του δικού μου του έχει πέσει το μαλλί από πάνω (άσχετο) ήταν λίγο γενικά και ξανθό αλλά τώρα είναι μόνο ξανθά χνουδια είναι φυσιολογικό??
 11. Ωχ δύσκολο αυτό ξέρεις στην αρχη θηλάζουν με τις ώρες για να κατεβάσουν γάλα αυτο δεν νομίζω να μπορεί να το κανει το Θήλαστρο ελπίζω να τα καταφέρετε να πάνε όλα καλά. Αλλά το εννοείς χάλινο δεν κατάλαβα..
 12. Αλήθεια πως γίνεται να μην κάνει το βάζεις στο στήθος και τίποτα? Δεν υπάρχει κάτι να κάνεις γι αυτό? Θα σου είναι μπελάς να βγάζεις συνέχεια με το Θήλαστρο και να της δίνεις... Εφόσον πιπιλαει με το μπουκάλι για να πιει το ίδιο δεν κάνει και με το στήθος δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδί μου εμένα μου το άρπαξε αμέσως.. Για την ληξιαρχική πραξη θα πρέπει πρώτα να σου στείλουν το αμκα δεν ξέρω γιατί δεν το έστειλαν εμένα μου ήρθε την ίδια κιόλας μέρα και μπαίνεις στο ermis. gov ζητας ληξιαρχική πράξη γέννησης συμπληρώνεις τα στοιχεία του παιδιού η το παίρνεις από κεπ η το εκτυπώνεις... Το όνομα πας με ραντεβού και οι 2 γονείς στο ληξιαρχείο που ανήκει το νοσοκομείο.
 13. Γειά σου!! Είμαι καλά εσύ? Εμείς πλέον συνηθίσαμε με τον θηλασμό είναι πια μια εύκολη και χαρούμενη διαδικασία σε σχέση με την αρχή που αγχωνομουν μόνο στη σκέψη να το θηλασω εσεις πως τα πάτε αλήθεια με δύο παιδιά στο σπίτι και με τον θηλασμό? Τα καταφέρνεις? Το αμκα την ίδια μέρα μου το έστειλαν με την μέρα που βγήκε.. Όσο για το ληξιαρχείο δεν πήγαμε από εκεί αυτά έχουν γίνει πλέον μέσω ίντερνετ τα κάνεις ο άντρας μου τα έκανε όλα αυτά που ασχολείται...
 14. Brigitt

  Λόχεια...

  Ναι ούτε κι εγώ πονάω.. Άρα είναι φυσιολογικό ελπίζω να τελειώνουν όντως στις 6 εβδομάδες και να μην πάει πάρα πάνω το όλο θέμα!!
 15. Brigitt

  Λόχεια...

  Αα εντάξει σ'ευχαριστω!!