Λιάνθη

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  3
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Λιάνθη

  Κολεοσπασμος....

  Η αλήθεια είναι ότι με αγχώνει πολύ η ιδέα να πάω αλλά εχω κουραστεί με αυτό το θέμα και φοβάμαι ότι δεν θα γίνω καλά!! Ευτυχώς εχω ενα πολύ καλό σύντροφο που με στηρίζει αλλά νομίζω πως πρέπει να το κάνω μόνη μ αυτό!
 2. Λιάνθη

  Κολεοσπασμος....

  Καλησπέρα υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει η να είχε κολεοσπασμο? Είμαι 24 ετών !! Τα τελευταία 2 χρόνια δεν μπορώ να έρθω σε επαφή!! Γενικά είμαι πολύ αγχώδης σαν ανθωπως εχω περάσει κ ακόμα περνάω πολλές κρίσεις!! Εχω πάει σε γυναικολόγος αλλά δεν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα εχ ετε περάσει κάτι παρόμοιο δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω!
 3. Καλησπέρα σε όλους τους γονείς!!! Γέννησε η αδερφή μου στις 24+5 Μετά από ανεπάρκεια τραχήλου έκανε περιδεση αλλά τελικά υπήρχε μικρόβιο το οποίο μετα απο ουτε 2 μέρες της δημιούργησε τοκετό!! Το μωράκι μας τωρα είναι στην μονάδα εντατικής νοσηλείας του παίδων... γεννήθηκε 680 γραμμάρια.! Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι έχει αιμορραγία στο κεφαλάκι του από την μια 3ου βαθμού και από την άλλη 4ου βαθμού! Δεν μας δίνουν ελπίδες! Έχετε περάσει ή ακούσει κάτι παρόμοιο? Τώρα είναι 15 ημερών