Bellas

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  154
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Agatte κορίτσι μου ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά ισα που με λαχτάρησε! Σήμερα έκανά 2 δόση και η περίοδος Επιτέλους κατέβηκε κανονικά! Δεν πάω αυτό το μήνα για μέτρηση fsh Θα αφήσω να περάσει αυτός ο κύκλος και θα πάω στον επόμενο Ενημέρωσε μας τι θα σου πει Ενδοκρινολογος θέλω και εγώ να πάω!
 2. Κορίτσια αίσιώς σήμερα πάει να κατέβει η κοκκινομουρα! Επειδή ξέρω πολύ καλά τον οργανισμό μου και κάτι τέτοιο ποτέ ξανά δεν έχει συμβεί! Είναι μάλλον παρενέργεια από το εμβόλιο! Επομένως θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί αν κάποια κοπέλα δει και αυτή κάτι περίεργο με τον κύκλο της να μην φοβηθεί! Από ότι κατάλαβα είναι σπάνιά παρενέργεια αλλά μπορεί να γινει!
 3. Τι να πω ρε κορίτσι και εμένα δεν μου έχει ξανά τύχει! Από το μεσημέρι μέχρι τώρα μόνο καφέ δεν έχει κατέβει η περίοδος. Αύριο πάω για δεύτερη δόση εμβολίου όλα μαζί!
 4. Κορίτσια παρενέργεια απο το εμβολιο μου φαίνετε είναι απο το μεσημέρι ξεκίνησαν πάλι τα καφέ, πιο πολλά αυτή την φορά Κατεβαίνει απο ότι φαίνετε αργά και βασανιστικά!
 5. Μα και εμένα πρώτη φορά μου το κάνει, να δω καφέ και μετα τίποτα μια ολόκληρη μέρα Πήρα τον γιατρό μου και μου το απέκλεισε να ειναι απο το εμβολιο, μου είπε ότι κακός έκανά τεστ απόγευμα και μια μόνο ημέρα καθυστέρηση, να περιμένω 2-3 μέρες και να επαναλάβω τεστ
 6. Ευχαριστώ κορίτσι μου αυτό θα κάνω θα περιμένω
 7. Κορίτσια τι κάνετε! Μου συμβαίνει κάτι περίεργο, περιμένω περιοδο χθες το βράδυ βλέπω καφέ επομένως λέω κατεβαίνει!Βάζω σέρβιέτα κανονικά και το πρωί που σηκώνομαι τίποτα, καθόλου αίμα! Έχω συμπτωματα περιοδου κανονικά, μέχρι τώρα τίποτα καθόλου αίμα. Πήρα τεστ να κάνω γατί λέω λες ! Αρνητικο το τεστ Και τώρα μου είπε μια φίλη μου ότι παίζει να είναι παρενέργεια από το εμβόλιο πρώτη δόση την έκανα 20 Ιουνίου Περίοδος 13 Ιουνίου και περίμενα χθες 9 Ιουλίου Τι λέτε εσείς βρε κορίτσια
 8. @Agatte κορίτσι μου εμένα μου φαίνονται μια χαρά οι εξετάσεις, εγώ τι να πω με fsh τον ένα μήνα 11,60 τον άλλο 11,30 Και η οιστραδιολη αν δεν κάνω λάθος απο 21-251 είναι μέσα στα πλαίσια φυσιολογικών τιμών. Με fsh 8,41 δεν μπαίνεις κλιμακτηριο μην φοβάσαι!
 9. Κορίτσια τι κάνετε!!!! Μας έπιασε η ζέστη και χαθήκαμε! Λοιπόν μην γελάσετε αλλά έπεσα χθες σε μια διαφήμιση για το fertility cup ένα κύπελλο λέει που το βάζεις μετά την επαφή και αυξάνει τις πιθανότητες συλληψης γιατί εγκλωβίζει το σπέρμα μέσα Πώς σας φαίνετε ?
 10. Μπα τώρα δεν προλαβαίνω με τίποτα τρέχω και δεν φτάνω! Τις εξετάσεις θα κοιτάξω να κάνω και τον πολιτικό για να είμαστε έτοιμοι! Είδες παιδί μου εγώ χαλαρά στον κόσμο μου χαχαχα
 11. Καλέ δεν έχω ιδέα τι θα δώσει χαχαχα εγώ προς το Σεπτέμβριο θα πάω θα τον ρωτήσω όμως και θα σου πω !
 12. Αυτό ακριβώς μου πρότεινε ο δικός μου γυναικολόγο σπερματεγχυση με ελαφριά διέγερση ωοθηκών Χρύσα δεν είναι άσχημη ιδέα!
 13. Πόσο συμφωνώ μαζί σου! Χθες μου ήρθε μια απογοήτευση με τις ορμονολογικες αλλά μετά σκέφτηκα τόσα χρόνια προσπαθώ δηλαδή πριν δύο χρόνια που fsh ήταν 7 η lh ήταν στο θεό! Πολυκυστικες μου έλεγαν τότε! Τώρα έφτιαξε η lh αλλά ανέβηκε fsh 11,60 ! Εγώ πάντως για κάποιο ανεξήγητο λόγο νιώθω καλύτερα τώρα με τα ορμονικα μου πάρα πριν δύο χρόνια.
 14. Χρύσα έχω την εντύπωση πάντως ότι οι ορμόνες αλλάζουν δεν είναι ίδιες κάθε μήνα χθες λίγο που το έψαχνα αυτό κατάλαβα εμένα ΑΜΗ δεν ήθελε να κανω ο γιατρός λέει δεν την λαμβάνει υπόψη του