Spourgiti

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  28
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Spourgiti

 1. Όντως... Όλες μαζί... Ούτε χαρτί δεν είχε αλλάξει στο εξεταστηριο κ ήμουν ξάπλα πάνω από 15 λεπτά γτ μιλούσε με άλλη ασθενή.. Ένιωθα σαν.... Άσε μην πω... Κ ταυτόχρονα ήθελα να βάλω τα κλάματα.
 2. Όχι κορίτσι μου, δεν έχω κατεψυγμένα.. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Με έχει πιάσει απελπισία. Πάντως σίγουρα κάτι με χαλάει... Από την ημέρα της εμβρυομεταφορας. Αλλά δεν ξέρω..
 3. Ρε γαμωτο, δεν είσαι η μόνη... Έχω ακούσει διάφορα... Σκέψου τώρα σε τι ψυχολογία είμαι... Κ δεν ξέρω τι να κάνω. Εγώ πήγα γιατι στο πρώτο ραντεβού ήταν μια χαρά κ είναι αρκετά ευχάριστος.. Όμως όταν έκανα κ την εμβ κ μετά κάτι με χάλαγε... Ένα προαίσθημα περίεργο
 4. Να, έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!! Σίγουρα παίρνεις δύναμη κ από το παιδάκι σου... Αλλά σε αυτό που λες δίκιο έχεις... Δεν ξέρεις τι να πρωτοψαξεις..
 5. Καλησπέρα κορίτσι μου κ εύχομαι καλή επιτυχία!!!! Εγώ ειμαι στον Παράσχο, 32χρονων κ με πρόβλημα στις σάλπιγγες. Είναι το ψυχολογικό σίγουρα. Εγώ σκέψου από την εμβρυομεταφορα μέχρι κ την χοριακη ήμουν με περίεργη ψυχολογία. Απλά δεν έπρεπε να μου προτείνει εξετάσεις κ άλλες? Για σάκχαρο κλπ? Σκέψου εγώ του το είπα κ τότε μου έγραψε ένα κατεβατό εξετάσεις.
 6. Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για το συγκεκριμένο... Αλλά δυστυχώς είναι μακριά...
 7. Καλησπέρα!! Εγώ πάω στον Παράσχο, γενικά σαν γιατρός είναι αρκετά προσιτός.. Υπάρχει όμως ένα αλλά... Έχει αναμονή... Τρελή... Έχει λίγο χρόνο για σένα, ελάχιστο.. Α!! Και αν καλέσεις στο τηλ απαντάει μόνο η γραμματέας του. Κατά τ άλλα είναι σαν άνθρωπος κ γιατρός καλός κ οικονομικά. Ειχα πάει κ στον Μαντουδη σαν πρώτο κέντρο, αλλά δε μ άρεσε. Ακριβό κ λίγο απόμακρο.. Γνώμη μου πάντα. Έχω ακούσει όμως πολύ καλά λόγια για τον Λαϊνά (Ευγονια), λίγα για τον Μαστρομηνα κ στο embryoland. Στο τελευταίο πήγε φίλη μου με, σοβαρό θέμα κ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη. Εγώ σίγουρα μετά από μια αποτυχία, ψάχνομαι κ για κάτι καλύτερο αν υπάρχει. Δεν εμπιστεύομαι κ απόλυτα κανέναν γιατί είναι Πολλά τα λεφτά που παίρνουν. Σίγουρα σε μια τέτοια δύσκολη φάση θες έναν κοντά σου να έχει χρόνο κ διάθεση.. Αυτό χρειάζεσαι.. Κ φυσικά πείρα για να, σε κατευθύνει. Αν έχετε ακούσει τίποτα γι αυτά τα κέντρα....
 8. Καλησπερα κορίτσια!!! Καλή επιτυχία σε όσες ξεκίνησαν τις προσπάθειες κ καλή κ όμορφη εγκυμοσύνη σε όσες τα κατάφεραν!!!! Εγώ μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια σε φυσικό κύκλο πριν λίγες βδομάδες,εζω αρχίσει να μπερδεύομαι για το αν έχω επιλέξει το σωστό κέντρο. Μόλις πήγα (μετά την μηδενική χοριακη) αμέσως μου είπαν καπάκι για άλλη μια προσπάθεια. Εγώ ρωτούσα βέβαια τι μπορεί να φταίει... Ήταν όλοι αισιόδοξοι (ειδικά ο γιατρός) κ τελικά δεν.. Τέλος πάντων, επειδή έχω διαβάσει τόσα κ έχω γίνει καχύποπτη κ επειδή εμένα έγινε τόσο μπαμ η διαδικασία... Αγχώνομαι... Πέρα από το ψυχολογικό είναι κ το οικονομικό κομμάτι. Κ μου το είπαν με μια άνεση "ας κάνουμε κ αλλον τώρα, άλλωστε μπορείς να κάνεις σχεδόν κάθε μήνα δεν έχεις θέμα". Φφφφφ... Δεν ξέρω, μου φαίνεται όλο μακρινό.. Είναι όλα μαζί. Θέλω να πάω κάπου κ πραγματικά να ασχοληθούν 100%μαζι μου, να έχουν χρόνο κ για μένα.. Να μπορώ να επικοινωνήσω άμεσα με τον γιατρό κλπ. Αυτά...
 9. Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!!!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!! Είδες???? Είχαμε όλες ένστικτο... Κ οι ευχές όταν είναι από την καρδιά αληθινές... Βγαίνουν .. Τώρα μάζεψε δύναμη κ θέλω τεράστιο χαμόγελο!!!
 10. Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Να μην στεναχωριέσαι.. Θα δεις όλα θα είναι μια χαρά.. Συμβαίνει κάποιες φορές, αλλά είμαι σίγουρη θα έχεις θετικό αποτέλεσμα.. Απλά μην το σκέφτεσαι!!! Όσο μπορείς, ξέρεις το χειρότερο είναι να σε καταβάλει το άγχος κ ο φόβος. Μέσα από την καρδιά μου, όλα να είναι όμορφα κ καλά... Κ χαμογελα!!
 11. Μπράβο κορίτσι μου!!!!!! Πολύ καλά!!!!!
 12. Ναι κορίτσι μου!!! Κάτι θα γίνει. Φτάνει να το πιστέψουμε.. Πάρε δυνάμεις κ κουράγιο, αυτό κάνω κ εγώ. Σκέψου μόνο τα θετικά που θα έρθουν.
 13. Μπράβο κορίτσι μου!!!! Να πάνε όλα τέλεια!!!! Μας δίνεις κουράγιο να ξέρεις..
 14. Το ξέρω πως πρέπει έτσι να κάνω, αλλά ακόμα είναι σα να μη νιωθω έτοιμη. Σίγουρα όμως αν το θέλουμε κ το πιστέψουμε θα τα καταφέρουμε.
 15. Καλημέρα κορίτσια... Κ από μένα αρνητικό... Δύσκολο να το διαχειριστώ από χθες.. Κ γενικά έχω μια άρνηση. Καλή δύναμη κορίτσια μου, είναι δύσκολο... Αν δεν το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις.. Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα κορίτσια.. Αντε να δούμε κ θετικά!!!!
 16. Μπράβο κορίτσι μου!!!!!! Ευχομαι όλα να πάνε τ ε λ ε ι α!!!!!!!!! Θα δεις θα διπλασιάζεται κ θα έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!
 17. Κ εμένα περίεργο μου φάνηκε, πήγα 11 το πρωί κ μου είπαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να είναι έτοιμα πριν τις 7κ το απόγευμα. Εγώ ξέρω για 2ωρο.. Επίτηδες μου το κάνουν . Εσύ πως πήγες? Λογικά θετικό!!!!! Α επίσης έχω κ αυτόν τον περίεργο πόνο εδώ κ μέρες στην μέση σα να περιμένω περίοδο... Οπότε είμαι συνέχεια "τώρα θα πάω τουαλέτα κ θα έχει έρθει"... Ουφ!
 18. Κορίτσια καλή επιτυχία!!!!!!θα πάνε όλα μια χαρά!! Εγώ για να διώξω το άγχος, το έριξα λιγο στις δουλειές
 19. Τέλεια... Οπότε ελπίζουμε σε μεγαλο αριθμό!!
 20. Θα δείξει.... Όπως κ να χει η αναμονή ήταν τεράστια κορίτσι μου... Κ η ψυχολογία μια ζεστή μια κρύο. Αξίζει όμως τον κόπο.. Ειλικρινά, οποιο κ Ν ναι το αποτέλεσμα. Σε ευχαριστώ Baloo μου!!!!!!! Θα σας ενημερώσω σίγουρα. Επειδή δεν ξέρω, μόνο 3ψηφιο πρεπει να είναι για θετικό? Έχεις δίκιο... Αν θέλει ο Θεός θα γίνει.. Κ σίγουρα όταν έχουμε τόση αγάπη κ θέληση δεν υπάρχει λόγος να μην γίνει.. Τα καλύτερα θα έρθουν για όλες!!!!
 21. Μακάρι!!! Σε ευχαριστώ πααααααααρα πολύ!!! Όπως καταλαβαίνεις είμαι άσχετη κ καινούρια εδώ κ απαντάω όπου να ναι.
 22. Σε ευχαριστώ πααααααααρα πολύ!!! Μακάρι!!!! Εγώ μόνο δέκατα έχω συνέχεια κ συνέχεια τουαλέτα μετά μόνο σαν την περίοδο... Οπότε σταμάτησα να αγχώνομαι.. Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!! Πιστεύω είναι το πιο όμορφο συναίσθημα Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! Μακάρι!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Σε ευχαριστώ πααααααααρα πολύ!!!!
 23. Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή επιτυχία σε όλες! Πόσο δύσκολο κ ψυχοθφορο κομμάτι... Να περιμένεις μετά την εμβρυομεταφορα. Κανείς δεν το καταλαβαίνει. Εγώ έκανα Ε πριν 13 μέρες κ σήμερα (συγκεκριμένα πριν λίγο) πήγα για την χοριακη. Βέβαια αντί αυτές τις τελευταίες μέρες να έχω άγχος ήμουν χαλαρή, γιατί είχα πόνους περιόδου κ λέω "αυτό ήταν"... Είναι σα να το έχω πάρει απόφαση, αν κ εύχομαι να πάνε όλα μια χαρά. Το απόγευμα θα ξερω. Περιμένει καμία σήμερα?
 24. Μπορεί να υπάρχει μια ελπίδα λοιπόν. Πάντως το άγχος πάντα υπάρχει, λογικά αφού το πέρασες με καταλαβαίνεις. 3ημερων έμβρυα, πολύ καλά μου είπε ο γιατρός.πιστευω δεν έχει σημασία αυτό κάποιες φορές Σε ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι να πάνε όλα μια χαρά κ να συζητάμε τα ευχάριστα.. Ελπίζω αυτά τα συμπτώματα τύπου περιόδου να μην είναι περίοδος!