giwta_86

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  160
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τα καλύτερα για όλες μας ευχομαι!! Και εγώ όπου έκανα την αυχενική θα πάω στον Μαλιγιαννη... Συγκεκριμένα λέγεται "έμβρυο Αθηνών" Με αυτόν συνεργάζεται ο γυναικολογος μου χρόνια τώρα.. Έχω ακούσει το όνομα που λες εδώ στην ομάδα μας, πρέπει να έχουν πάει 2 κοπέλες, η μία νομίζω ήταν η @Rina-Katerina. Εσύ που έκανες την αυχενική? Γτ σκέφτεσαι να κάνεις αλλού την β επιπέδου?
 2. Γυρισα και εγώ από το γιατρό! Ο μπεμπουλης μου μεγαλώνει και με το παραπάνω!! Είναι λίγο πιο ανεπτυγμενος από την βδομάδα που είμαστε. 14+5 σήμερα.. Από κιλά έχω πάρει μόνο μισό κιλό ευτυχώς.. Αν περίμεναμε σήμερα πρώτη φορά να δούμε φύλο δε θα μας έκανε τη χαρη.. Όλο πλάτη μας κρατούσε
 3. Άντε βρε κορίτσι που είσαι??? Κάνε κούρα όσο μπορείς γτ μετά θα μας φάνε οι άντρες μας μείον μια νύφη λοιπόν χάχα... Δε πειράζει γερό να είναι!!!
 4. Συγχαρητήρια Βασουλα!! Ώστε αγοράκι ε?? Να η έκπληξη, γτ οι πολλοί Εμετοι συνήθως παραπέμπουν σε κορίτσια.. Τα καλύτερα έρχονται!!
 5. Καλημέρα! Ξαπλα μέχρι να σου πει ο γιατρός τι και πως!! Εγώ δύο μέρες νιώθω πολύ έντονα τσιμπήματα σαν σούβλες ώρες ώρες, έχω κ εγώ γιατρό αύριο! Περιμένουμε νέα σου... @Vaso11.4.11έχεις αυχενική σήμερα κορίτσι μου ε?? Περιμένουμε νέα σου για το μπεμπέ σου!! Καλή επιτυχία!!!!
 6. Αν θυμάμαι καλά ειναι 56 μέρες πριν την πητ Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Μια ακόμα τσουπρα στη παρέα μας!! Μη ξεμεινουνε από νύφες Με το καλό!! Βαθιά ανάσα κ συνεχίζουμε!!
 7. Καλημέρα μανούλες! Εγώ 14+2 σήμερα και δεν έχω νιώσει ακόμα το νινί.. Έχω αρκετά τραβήγματα αυτή τη βδομάδα στη κοιλιτσα... Την Παρασκευή έχω γιατρό.. Λόγω νέων μέτρων δουλεύω με τηλεργασία για 15 μέρες, κάτι είναι και αυτό γτ γλυτώνω αρκετά τις επαφές με ξένους γτ δουλεύω σε λογιστικό γραφείο. @Popaki2011εμένα ο γιατρός μου είπε το σιδηρο για να μην το παίρνω τελείως νηστικη και με πειράξει, να το πίνω δύο ώρες μετά το πρωινό, χωρίς να φάω κάτι στο ενδιάμεσο, και το ασβέστιο το παίρνω το απόγευμα ότι ώρα το θυμηθώ.. Εν τω μεταξυ ενώ στις αρχές δεν είχα καθόλου εμετούς, ξεκίνησαν την 11η βδομάδα και συνεχίζονται μέχρι σήμερα, όχι κάθε μέρα βέβαια αλλά σίγουρα 3-4 φορές τη βδομάδες..αυτααα!!
 8. Καλημέρα κορίτσια μου! Εμένα για καλή μου τύχη ο γιατρός μου με βλέπει κάθε δύο βδομάδες οπότε σε γενικές γραμμές είμαι πιο ήσυχη.. Και κάτι αλλο για όποια ενδιαφέρεται..αμα εχετε κάρτα στα prenatal εσείς ή κάποια φίλη σας, μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου έχει έκπτωση 50% αλλιώς 30%. Πήγα και ψώνισα σήμερα γτ φοβήθηκα με το καιρό, γτ όλο το καλοκαίρι την έβγαλα με φορέματα και τώρα που δροσίζει δεν είχα παντελόνι να βάλω λόγω κοιλιτσας..
 9. Μαρίνακι καλή επιτυχία αύριο στην αυχενικη!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, να έχεις θετική σκέψη και όλα καλά θα πάνε!! Όπως μου είχαν πει και εμένα τα κορίτσια που είχαν κάνει ήδη θα ευχαριστηθείς θέαμα!! Όσο για τα πονακια, ειμαι 13+2 και εμένα δεν έχουν σταματήσει από την αρχή.. Απλά δεν είναι πάντα τόσο ενοχλητικά η έντονα.. Μεγαλώνει η μήτρα..
 10. Καλα αποτέλεσμα κ από μένα!! Περιμένουμε νέα σου! Όλα καλά θα είναι!!
 11. Καλώς μας ήρθες εσύ και η μπεμπούλα σου!! Επιτέλους έχουμε ξεμείνει απο νύφες σε αυτή την ομάδα! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με λιγότερο άγχος από δω και πέρα!!
 12. Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Πω πω πω ομάδα ποδοσφαίρου θα φτιάξουμε με τόσα αγοράκια!! Με το καλό!!
 13. Μπορεί και να έχω μπερδευτεί αλλά όταν λες ας πούμε είμαι 13+1 δε σημαίνει ότι έχεις κλείσει την 13η βδομάδα και διανύεις την 1η μέρα της 14ης?
 14. Κοίτα εγώ είμαι με εξωσωματική, με εμβρυομεταφορά 27/6, ο γυναικολογος έβαλε την υποτιθέμενη περίοδο 14/6 και έτσι υπολόγισε την κύηση, η οποία δεν είχε διαφορά από την αυχενική. Σήμερα είμαι 13+1που σημαινει ότι έκλεισα τη 13η βδομάδα και μπήκα στη πρώτη μέρα της 14ης...
 15. Κορίτσι μου μικρή σημασία έχει σε ποια ομάδα ανήκει η καθεμία μας.. Το αποτέλεσμα έχει σημασία που θα είναι σίγουρα συναρπαστικό για όλες μας!!