Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Annoula2020

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    26
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Annoula2020

  1. Annoula2020

    Ανεπάρκεια Τραχήλου

    Καλή σου μέρα ! Εγώ ξεκίνησα με οριακό τραχηλο από την 22 η εβδομάδα και σήμερα είμαι 36 και 3 ! Ένα τελειομηνο υγιές μωράκι σου εύχομαι! Υπομονή και να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου! ❤️❤️❤️
  2. Annoula2020

    Ανεπάρκεια Τραχήλου

    Ελπίζω να πήγαν όλα καλά !
  3. Μπράβο! Χαίρομαι που προχωράς! Έχω πονάκια γενικά στην κοιλιά και πίεση και βάρος στον κόλπο. Καμία φορά με πιάνει η μέση μου. Άμα πάω να σηκώσω τα πόδια μου για παντελόνι Νοιώθω ότι θα γεννήσω !χα χα χα δύσκολες ασκήσεις !
  4. Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ μόλις έκλεισα τις 34 εβδομάδες και είμαι πολύ χαρούμενη! Στοχος οι 35 τώρα! Παρ όλα αυτά αρνούμαι να φτιάξω βαλίτσα ενώ ξέρω ότι πρέπει ! Πως είστε οι υπόλοιπες;
  5. Μπράβο!! Μια χαρά !! Και στο δεύτερο σου και στα δικα μας οι υπόλοιπες!!
  6. Άντε μπράβο προχωράς !! Κι εγώ στην 31 και 4 είχα 1 εκ ! Σήμερα 33 και 4 είναι 9 χιλ. Και ο μικρός 2.100 κιλάκια! Στο εύχομαι και απ όσο διαβάζω εδώ μέσα πολλές τα κατάφεραν! Και στα δικα μας τελειομηνα μωράκια ! Εγω τώρα θέλω να κλείσω περάσουν οι επόμενες 10 ημέρες να κλείσω και την 35!! Το πάω βδομάδα βδομάδα !! Απλα όσο περνάει ο καιρός πρέπει να προσέχουμε όλο και πιο πολύ γιατί παίρνουν βάρος τα μωρά μας και επιβαρύνουν τον τραχηλο ! Θα χαρώ πολύ να κλείσουμε 37 εβδομάδες !! Δεν ξέρω αν σε βοήθησα γιατί είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά απ όσο έχω καταλάβει με τον τραχηλο όλα είναι πιθανά και Σιγουρα η προγεστερονη και η ξεκούραση βοηθανε. Σε ευχαριστώ πολύ ! Καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας! Το πρώτο σου στις πόσες εβδομάδες το γέννησες;
  7. Όχι μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν το δέχεται το σώμα μου
  8. Τυχερή είσαι εμένα δεν κάθεται τον έχω βάλει τρεις φορές
  9. Πεσσο έβαλα κι εγώ αλλά τον απέρριψε το σύστημα μου. Πήγα να βάλω το χάπι και έπιασα πεσσο !!
  10. Annoula2020

    Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

    Είμαι ελλ επαγγελματίας και δεν είναι εύκολο να σταματήσω. Όποτε εργάζομαι από το σπίτι καθιστή στον υπολογιστή. Με πιο χαλαρούς ρυθμούς εννοείται. Κάθομαι ξαπλώνω κάθομαι ξαπλώνω κτλ.
  11. Με το καλό λίγες μέρες σου έμειναν για να την κλείσεις! Περνάει ο καιρός τελικά! Θα κανεις ενέσεις; Είναι πολύ καλό που έχει μείνει σταθερός ο τραχηλος.
  12. Annoula2020

    Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

    Και τα δυο κολπικά το ένα το πρωι το άλλο το βράδυ. Και μαγνήσιο φυσικά.
  13. Annoula2020

    Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

    Utrogestan και vasclor. Προγεστερονη δηλαδή. Εσυ;
  14. Ας αργήσει η ώρα του τοκετού και το φαγητό είναι το τελευταίο που με νοιάζει !! Το μωράκι να είναι καλά!!
  15. Ναι καλά!!! Χα χα χα!!! Και μέσα στο σπίτι και να μην μπορείς να φας!!! Ιδανικό σενάριο!!! Οταν γεννήσω με το καλό, ονειρεύομαι μακαρόνια με 4 τυριά και κρέπα με Nutella !! Θα θηλάσει το μωρό και θα κάνει σαν παλαβό !! Βεβαια ας παραταθεί η ώρα της γεννάς κατά ένα μήνα τουλάχιστον και εγώ θα κάνω υπομονή δεν έχω πρόβλημα!! Ευτυχώς υπάρχουν και τα προϊόντα με στέβια !
  16. Annoula2020

    Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

    Ναι ακολούθησα οδηγίες για τον τραχηλο. Προγεστερονη πρωί βράδυ καθόλου περπάτημα και ευτυχώς η δουλειά μου μου επιτρέπει να δουλεύω από το σπίτι. Ξεκούραση όσο μπορώ, όχι κατάκλιση! Διδυμα ! Υπέροχα υγιή μωράκια σου εύχομαι!
  17. Annoula2020

    Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

    Ευχαριστώ για τις ευχές! Το κατσικάκι ακούγεται πολύ ωραίο !!
  18. Annoula2020

    Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

    Ευχαριστώ για τις ευχές! Εσυ περπάτημα εγώ ξάπλα και βλέπουμε! Με το καλό το μωράκι σου! Ναι το πρώτο μου είναι. Θα γεννήσω στο ΡΕΑ !! Μακαρι να μείνει γλυκούλης μου στην κοιλιτσα μου μέχρι να είναι αρκετά δυνατός!! Με το καλό και το δικό σου το μωράκι !!
  19. Annoula2020

    Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

    Γεια σε όλες εγώ 32 w και 3D είχα τραχηλο 10mm. Ήδη από την 22η είχα 26mm και άντεξε μέχρι τώρα. Τώρα ελπίζω να μην μειωθεί απότομα περισσότερο! Εννοείται ότι φοβάμαι πολύ. Συσπάσεις ούτε κι εγώ Νοιώθω. Αυτή την περίοδο Νοιώθω τον μικρό μου να πιέζει στην ουρυθρα και σαν ρεύμα στον κόλπο. Πητ 31/10 ευχομαστε να πιάσουμε το μαξιλαράκι των 34 βδομαδων! Επιθυμουμε θετικές ιστορίες κυήσεων με κοντό τραχηλο!
  20. Ναι θα πάρει θέση!! Έχω διαβήτη κύησης όποτε οι υδατάνθρακες με το σταγονόμετρο !!!
  21. Ο δικός μου κάπου μεταξύ 30ης και 32ης γύρισε όποτε τώρα με πιέζει με το κεφαλάκι του! Αχ αυτά τα βιαστικά αγοράκια! Πιάνουν πολύ χώρο τα μωράκια! Εμένα με πιάνουν καούρες εκεί γύρω στις 5 το πρωί που ξυπνάω για τουαλέτα και αν δεν φάω κάτι δεν μπορώ να ξανά κοιμηθώ
  22. https://www.parentscafe.gr/forum/profile/41406-marilou77/ Marilou Τα θερμά μου συλλυπητήρια για τη μητέρα σου. Εκανα κι εγώ καρδιοτοκογραφημα και δεν έδειξε συσπάσεις. Ποιος ξέρει πως κονταίνει ο τραχηλος. Αυτές τις μέρες Νοιώθω τον μπέμπη να μου πιέζει το τραχηλο. Θα ξανακάνω κι εγω ενέσεις την εβδομάδα που μας έρχεται. Είχα κάνει και στην 28η. Γενικα σε Νοιώθω! Και με την κλεισούρα έχω πήξει και με την κάθε κίνηση έχω τύψεις μήπως επιβαρύνω την κατάσταση. Τα θερμά μου συλλυπητήρια για τη μητέρα σου.  Εκανα κι εγώ καρδιοτοκογραφημα και δεν έδειξε συσπάσεις. Ποιος ξέρει πως κονταίνει ο τραχηλος. Αυτές τις μέρες Νοιώθω τον μπέμπη να μου πιέζει το τραχηλο. Θα ξανακάνω κι εγω ενέσεις την εβδομάδα που μας έρχεται. Είχα κάνει και στην 28η. Γενικα σε Νοιώθω! Και με την κλεισούρα έχω πήξει και με την κάθε κίνηση έχω τύψεις μήπως επιβαρύνω την κατάσταση.
  23. Μακαρι να τα καταφέρουμε!! Φοβάμαι τη θνησιμότητα τη θερμοκοιτίδα και τα πιθανά προβλήματα υγείας. Εσυ πως τα πας; Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα; Ο τραχηλος πως είναι;
  24. Μόλις γυρίσαμε από το Doppler 31 + 4 εβδομάδα. Το μωρό μου είναι μια χαρά 1.705 γρ και ένα ζωηρό κουκλάκι. Ο τραχηλος μίκρυνε πολύ. Είναι μόλις 10 χιλ. Ο γιατρός μου είπε κρεββάτι καναπέ και καναπέ κρεββάτι. Στόχος ειναι να κλείσουμε τις 34 εβδ και να γεννήσω μετά τις 20 Σεπτέμβρη. Έχω στεναχωρηθεί και φοβάμαι. Έχω ανάγκη από έναν καλό λόγο και ιστορίες γυναικών που τα κατάφεραν.
  25. Άρα ακούμε τους γιατρούς κάνουμε υπομονή και σκεφτόμαστε θετικά !
×
×
  • Δημιουργία νέου...