Nadine1979

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  66
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο Nadine1979

 1. Κορίτσια καταλαβαίνω πως σε αυτό το γκρουπ υπάρχουν εντάσεις και γενικώς δεν μου ταιριάζει το κλίμα. Δεν ξαναγράφω απλά θέλω να πω μια καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που είναι στην προσπάθεια και εύχομαι όλες να κάνουν το παιδάκι τους.
 2. Κατανοώ απόλυτα τι λες. Καλό βράδυ εύχομαι!
 3. Δεν πρόκειται για το χρήμα σαν χρήμα Καντι, πρόκειται για το πως το βλέπει ο καθένας. Άντε καλό βράδυ κορίτσια και χάρηκα που τα είπαμε και σήμερα.
 4. Α κατάλαβα τι λες, όντως πήγε το μυαλό μου αλλου. Και πάλι μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!
 5. Ουαου Troia τι ωραίο μάθημα πρέπει να είναι αυτό!
 6. Μα ξέρεις γιατί συνεχίζουν ; Γιατί δε μιλάμε Γι αυτό. Κι εγώ ποτε των ποτών να χρηματίσω, το θεωρώ πρωτίστως παράνομη ενέργεια που συντελώ κι εγώ.
 7. Δε θέλουν καταγγελία βρε κορίτσια όλοι αυτοί με τα φακελάκια;
 8. Troia εγώ βρίσκω πάντως πολύ ενδιαφέρουσες τις τοποθετήσεις σου και δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί τότε είχε γίνει αυτό. Ίσα ίσα καλό είναι να ακούμε από αρκετές μεριές για το θέμα μας και καλό είναι που έχεις εντρυφήσει τόσο σε θέματα διατροφής κλπ.
 9. Και αν έχεις και κάτι σοβαρό που λέει ο λόγος χτυπά ξύλο, αστα τα πάνε...
 10. Έτσι είναι όπως τα λες. Γενικά πολύ ζορι, καλά τώρα ειδικά με κοβιντ ακόμα χειρότερα
 11. Το NHS γενικά αργεί πάντως, πχ ξέρω για να δεις γιατρό μπορείς να έχεις και δέκα μήνες αναμονή.
 12. Κάλε εννοείται κουβέντα να γίνεται, χαλαρά, εμένα με βοηθούν να ξεχνιέμαι κι ολας, δέχομαι όλες τις γνώμες Και χαίρομαι που Έχουμε πολλές στο φόρουμ!
 13. Άντε φιλάκια σας αφήνω και σήμερα!
 14. Έχουν μάθει αυτές οι κοινωνίες να τους ενσωματώνουν πάντως. Και να αποδέχονται. Και εμένα μου λένε μουσουλμάνοι πως προσεύχονται στον αλαχ να με έχει καλά πχ λέμε τώρα ενώ με έχουν ρωτήσει και έχω πει πως είμαι χριστιανή ορθόδοξη. Το τι γιατροί είναι εξαρτάται από που έχουν σπουδάσει και μεγαλώσει.
 15. Εξαρτάται πού έχουν εκπαιδευτεί. Εμένα πχ ο GP μου είναι Ινδός αλλά τελείωσε στο Imperial στο κεντρικό Λονδίνο και δεν υπάρχει καλύτερος γιατρός.
 16. Έτσι το έχω καταλάβει και εγώ. Όμως είναι Και τα ψυχ αποθέματα, δηλ για μένα καλύτερα να το κανεις και να έχεις περισσότερες πιθ παρά να πας στα τυφλά τροπον τινα. Αν γλιτώνει από την ψυχ ματαίωση νομίζω πως αξίζει
 17. Αγγλία είναι πραγματικά πού θα πέσεις, τυχαίο τελείως. Εκτός και αν πληρώνεις ιδιωτικά που το έχω κάνει και αυτό και έσκαγα για ένα δέκα λεπτά με ένα τέταρτο 350 λίρες.
 18. Έχετε κάνει προεμφυτευτικο;
 19. Κορίτσια την πέφτω πήγε αργά.. χάρηκα που τα είπαμε και εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία !
 20. Ναι κάλε παρά πολλά λεφτά. Απλά μετά λες, δίνουμε που δίνουμε χιλιάδες δεν το κάνουμε Και αυτό αν είναι να έχουμε αποτέλεσμα;
 21. Σίγουρα. Μάλλον είναι θέμα πιθανοτήτων μέχρι ενός σημείου μετά παίζουν άλλοι παράγοντες που ίσως ακόμα να μην είναι γνωστοί στην επιστήμη, ίσως και απλή τυχαιοτητα! Μας δίνουν κουράγιο πάντως!
 22. Ευχαριστώ! Τελικά είναι πολύ θέμα πιθανοτήτων δηλ μαθηματικά καθαρα