Ρια new mum

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  138
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μέχρι 12-13 αν δεν κάνω λάθος είναι τα φυσιολογικά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τρομάζεις..
 2. Εγώ είμαι ακόμα πιο γουρουνιτσα και είμαι συν 18 και έχω ακόμα 3-4 βδομάδες.. Καταλαβαίνεις..
 3. Κορίτσια μου, μιας που ανέφερε η @Katerina 11 το προφιτερολ, στα πόσα κιλά είστε? Γιατί εγώ ζυγιστηκα σήμερα και έπαθα εγκεφαλικό αλλά πλέον εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ να κάνω κάτι, ενημερωτικά ρωτάω..
 4. Κορίτσι μου εμένα στις καούρες με βοήθησε να πίνω ένα ποτήρι παγωμένο νερό μονορούφι..
 5. Κορίτσια μου τι κάνετε? Αντε παίρνουμε σειρά σιγά σιγά! Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό, είμαι 34+2w και ο μικρός μου έφτασε τα 2,430kg.. Κάνω πολλές συσπάσεις και μεγάλης έντασης αλλά ο τράχηλος μου κρατάει ακόμα στο 3,8cm! Μου είπε ο γιατρός ότι αν συνεχίσω έτσι με τα φάρμακα πιστεύει θα φτάσω την 37 και μου είπε οι περιπτώσεις που δείχνουν τοκετό και τον παίρνω τηλέφωνο και πάμε κλινική είναι αν σπάσουν τα νερά, αν δω αίμα έστω και λίγο και αν οι συσπάσεις γίνουν συγχρονισμενες πχ. Ανά μισάωρο, ανά ώρα, ανά τέταρτο κλπ..
 6. Να σου ζήσει και εσένα κορίτσι μου! Από εδώ και πέρα ξεκινάει το όνειρο! Πως ήταν ο τοκετός σου? Χρειάστηκε θερμοκοιτίδα η κορούλα σου ή την έχεις συνέχεια αγκαλίτσα?
 7. Να σου ζήσουν, να είναι καλοτυχα!! Πόσα κιλακια γεννήθηκαν? Τα πήρες αγκαλίτσα?
 8. Εμένα ο δικός μου καμιά φορά δεν με χρεώνει καθόλου και καμιά φορά μου παίρνει 20 ευρώ για όλη την επίσκεψη, καρδιοτοκογραφο και υπέρηχο..
 9. Διαρκεί 20 λεπτά με μισή ώρα, δείχνει τις συσπάσεις, τους παλμούς του μωρού και εσύ πατάς ένα κουμπάκι κάθε φορά που νιώθεις κίνηση άρα και τις κινήσεις του. Από αυτά που ξέρω εγώ είναι ότι ξεκινούν να στο κάνουν φυσιολογικά όταν μπεις στο μήνα σου κάθε 1 με 2 βδομάδες ή ξεκινάς νωρίτερα αν αρχίσεις τις συσπάσεις πιο νωρίς από ότι πρέπει (όπως εγώ). Ουσιαστικά σου δείχνει την ένταση των συσπασεων αν υπάρχουν και με βάση αυτό φαίνεται και στο περίπου πότε υπάρχει πιθανότητα να γεννήσεις..
 10. Και εγώ είχα κάνει ενέσεις κορτιζόνης και δεν πρόσεξα κάτι στη διατροφή ούτε παρατήρησα κάποιο πρήξιμο. Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι το μωρό σταμάτησε να πολυκουνιεται για 2 μέρες αλλά ο γιατρός μου είπε ότι το κάνει αυτό η κορτιζόνη και να μην ανησυχώ. Οπότε να το έχεις και αυτό στο μυαλό σου..
 11. Όχι αλλά έχω παρα πολλές συσπάσεις παρά τα φάρμακα και την ξάπλα, νοσηλευτηκα και μια φορά για ενδοφλεβιο φάρμακο για τις συσπάσεις αλλά συνεχίζουν.. Οπότε δεν ξέρω..
 12. Το ξέρω είναι μια χαρά απλά εγώ έχω κίνδυνο για προωρακι οπότε δεν θα με χαλούσε να είναι και λίγο μεγαλούτσικο..
 13. Το άγχος μου είναι να προλάβει να φτάσει τα 2,5
 14. Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα και εγώ έχω ραντεβού με το γιατρό (χθες έκλεισα την 33 εβδομάδα) το απόγευμα. Έχω πολύ άγχος γιατί όλη την Παρασκευή και το το Σάββατο είχα πάρα πολλές συσπάσεις και ένιωθα και το μωρό να πιέζει προς τα κάτω και θέλω να δω σε τι κατάσταση είναι ο τράχηλος μου. Μέχρι πριν 1 βδομαδα κρατούσε καλά στο 3,2.. Επίσης ο μπεμπουλης μου μεγαλώνει λίγο αργά, την προηγούμενη βδομάδα ήταν 1,9 kg όχι ότι είναι προβληματικό βάρος απλά θα ήθελα να ανήκει στα μεγάλα μωράκια σε περίπτωση που δεν προλάβω να μπω στον μήνα μου..
 15. Την προηγούμενη βδομάδα ήταν 2 κιλά, τώρα ελπίζω να έχει φτάσει τα 2,2 θα δούμε τη Δευτέρα που έχω ραντεβού με το γιατρό. Και εγώ εκτός από την αύξηση των συσπασεων παρατήρησα ότι τις 2 τελευταίες μέρες νιώθω το μωρό να πιέζει με το κεφάλι του (και εμένα έτοιμο είναι σε θέση)! Πάντως επειδή διάβασα για το τραχηλικο βύσμα, συνήθως μαζί με τα υγρά έχει και ελάχιστο αίμα, σαν ίνες ή καφέ όποτε μην ανησυχείς πολύ αλλά εννοείται να το αναφέρεις στο γιατρό σου..