Emilly800

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  689
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Να σου ζησειιιιι κοπέλα μου..γερό κ τυχερό να είναι κ σε λίγες μερουλες να είστε σπίτι σας ..
 2. Κ εγώ χθες κορίτσια πήγα γιατρό 2700 ο μπεμπακος κάναμε κ καρδιοτοκογραφο κ το καημένο μάλλον τρόμαξε έτσι όπως εσφιγκαν οι ζώνες κ χτυπιοταν..δεν μπορούσε να γίνει μέτρηση όλο σφύριζε το μηχάνημα ...έπαθε αμοκ.ολα καλά αμνιακό μωρό και πλακούντας ψηλά κάτι που δεν περίμενα γιατί το νιώθω τόσο χαμηλά που νομίζω θα δω να βγαίνει κανένα μαλλί χαχαχαχα.την επόμενη εβδομάδα θα με προγραμματίσουν για καισαρική ως τις 15 αυγουστου μου είπαν.το οποίο πέφτει Κυριακή άρα να υποθέσω ότι μέχρι Παρασκευή θα μου την κάνουν;;;
 3. Θα βοηθήσει πολύ το κατοικίδιο σε θέμα αντισωμάτων ..και γενικότερα..
 4. Γλυκιά μου όλα καλά να πάνε σου εύχομαι..έχουμε τέλειους επιστήμονες στην Ελλάδα έχε εμπιστοσύνη..τώρα το Παπανικολάου εκτός από μεταμοσχεύσεις εφαρμόζει κ τα t cels .. τα τ κύτταρα που χρόνια πριν τα διέθεταν μόνο Αμερική..ρώτησε κ αυτό αν θέλεις ...τα εφαρμόζουν τώρα κ για θεραπεία κορονοιου..
 5. Καλέ....αφήστε τα ποσοστά...για να μην μαυρίζει καμία μανούλα σας ξαναλέω...είναι πολυυυυυυ σπάνιο να συμβεί κάτι τραγικό σε ένα παιδάκι...τα παιδιά ότι κ να περνάνε το περνάνε με τρελή επιτυχία καλύτερα από τον μεγάλο..βλέπε κορονοιο..συμβουλή αν θέλετε από μένα που τα έφαγα όλα με το κουτάλι μην το έχετε το μωρό σας αποστερωμενο...αφήστε το να έρχεται σε επαφή με ζώα με λίγη βρωμια με το εξωτερικό περιβάλλον,,,να βάλει πράγματα στο στόμα( ότι δεν έκανα ποτεεε με τον γιο μου) μέχρι ένα χρονών να έχει κολήσει καμία ιωσουλα να αρχίσει να εκπαιδεύεται το ανοσοποιητικό του...και θα γίνει από τσιμέντο..εγώ με το που γυρίσω από το νοσοκομείο θα δώσω τον μπέμπη στον μεγάλο να τον ζουληξει κ να τον φιλήσει..να δεις σε δύο εβδομάδες ο μπέμπης θα έχει φουλ αντισώματα..θα κάνω την καρδιά μου πέτρα αλλά θα προσπαθήσω να μην τον έχω σαν τον μεγάλο..βρακί δέκα χρόνια καθαρό πάει στα άπλυτα χαχαχαχαχα..ο ατσαλακωτος.
 6. Περαστικά στην μητέρα σου αρχικά κορίτσι μου..συμβατά είναι τα βλαστοκύτταρα μας στον οργανισμό μας αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τα χρειαστούμε ακόμα κ ανάγκη αν προκύψει ...αυτά οι γιατροί θα σου τα εξηγήσουν καλύτερα..εγώ θα στο πω λίγο απλά ότι ένας άνθρωπος που θα χρειαστεί να βάλει τα βλαστοκύτταρα του λόγω μιας λευχαιμίας πχ που θα προκύψει,πρέπει αυτά να μην έχουν βλάβες χρωμοσωμάτων..επειδή όμως ιδίως σε δύσκολες μορφές αυτές οι βλάβες είναι από την εμβρυϊκή κιόλας ζωή αυτό τα καθιστά ακατάλληλα τόσο για τον ίδιο όσο κ για οποιονδήποτε άλλο..για την μανούλα σου τώρα το αν είναι συμβατά τα βλαστοκύτταρα του εμβρύου πάλι δεν μπορείς να ξέρεις..μέσα σε οικογένεια αδερφάκια κ πάλι δεν είναι κάποιες φορές συμβατά..επειδή εγώ δεν χρειάστηκε με το παιδί μου ποτέ να ψάξω επιλογές μετοσχευσης αλλά θυμάμαι από φίλους εκεί μέσα,,θυμάμαι ότι όταν χρειαζόταν να είναι σε ετοιμότητα ένας ασθενής για μεταμόσχευση ξεκινούσαν να δουν συμβατότητες στην οικογένεια..δηλαδή να πας εσύ ηηη τα αδέρφια σου αρχικά κ να δώσετε αίμα να ελέγξουν αν είστε συμβατοί..είναι πιο πιθανό αυτό παρά του μωρού σου τα βλαστοκύτταρα...εσύ ρώτησε όμως καλύτερα τους ειδικούς..πάρε στο Παπανικολάου κ κάνε ερώτηση..εύχομαι όλα καλά να πάνε για την μανούλα σου.
 7. Ναι κορίτσι μου έτσι ακριβώς είναι..εμένα νόσησε το παιδί μου από οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία όταν ήταν τρία χρονών...έγινε καλά με προτοκωλο θεραπείας φάρμακα ούτε μεταμόσχευση μυελού ούτε βλαστοκυττάρων..χρόνια μετά με τις μαμάδες που μιλάμε έχουμε γίνει κ οικογεννεια φάγαμε μια φλασια σε συζήτηση κ λέμε...καλέ....όταν μπήκαμε στο νοσοκομείο μας ρώτησε κανείς αν έχουμε βλαστοκύτταρα;;;όχι σε καμία ούτε το ρώτησαν ούτε το πρότειναν ..δεν χρειάστηκε κ εκτός από αυτό ακόμα κ η πιο βαριά χημειοθεραπεία είναι πιο λάιτ από μια μεταμόσχευση ακόμα κ των δικών μας βλαστοκυττάρων..αλλά δεν θέλω να πω σε κανέναν τι να κάνει απλά παραθέτω ότι εγώ που την έπαθα με τον μικρό δεν χρειάστηκαν ποτέ τίποτα...γενικότερα μην αγχώνεστε καθόλου...είναι σπανιότατο να πάθει κάτι τέτοιο ένα παιδάκι κ επιπλέον στην συντριπτική πλειοψηφία τα παιδιά γίνονται καλά..εμένα είχε τον πιο κοινό τύπο παιδικής λευχαιμίας το οποίο είναι 1 στις 10000 να συμβεί σε κάθε παιδί κ 9 στα 10 παιδιά το ξεπερνούν...ο δικός μου το πέρασε σαν μια βαριά γρίπη που έπρεπε να νοσηλευτεί πολύ καιρό.. Είναι προτιμότερο να χαρίζονται πάντως..γενικά στο δημόσιο κάνεις μόνο δωρεά κ αααααν χρειαστείς έχεις κάποια προτεραιότητα από ότι θυμάμαι στον γιο μου που τα έστειλα Παπανικολάου..δηλαδή εγώ κ πριν την πάθω τα είχα δωρίσει κ τώρα πάλι αυτό το θα κάνω..
 8. Ο κύριος κοπεογλου χαχαχαχαχα...μαμά η πεπυ με είπε χαλβά..τώρα που το θυμήθηκα κάνε μου έναν χαλβά..ο δικός μου έτσι θα γίνει είναι μαλθακός θα τρώει φαπες από την νύφη κ να δω πως θα αντέξω χαχαχαχα..
 9. Κορίτσια λοξυγγα νιώθετε να έχουν;εμένα πλέον κάθε μέρα..πρωί κ βράδυ..κρατάει γύρω στο δεκάλεπτο.. Χαχαχαχαχα.δεν μπορώ...αυτά εγώ δεν τα έδινα σημασία κ απλά τα μάζευα..δεν κατάλαβα ποτέ ως τώρα ποσο ενοχλητικό είναι...τώρα σε αυτή την εγκυμοσύνη με τις συσπάσεις το χειρότερο μου είναι να σκύβω..νιώθω πόνο κ ότι θα σπάσουν τα νερά μου όταν σκύβω..ένα πράγμα ζήτησα να μην βρίσκω πράγματα κάτω...εεε σαν να τον είπες πετά τα όλα κάτω..κ με πιάνει τρέλα..
 10. Χαχαχαχαχα...εσένα τουλάχιστον είχε όλη την καλή διάθεση..η προσπάθεια μετράει..εμένα ούτε αυτό δεν κάνει άσε.. Το καλούπι έσπασε σίγουρα μετά τον δικό μου..βρίσκω παντού κάλτσες στις γωνιές ...απλά δεν τον βολεύει ένα ζευγάρι;;;το βγάζει κ το αφήνει σε γωνία ...κ μου λέει κιόλας...καθαρές είναι...δεν μπορώ σου λέω..εγώ το νιώθω πάρα πολύ χαμηλά το μωρό...εννοείται νιώθω βάρος κ σε ότι κάνω δουλίτσα ηη λίγο περπάτημα έχω πονακια τσιμπήματα κάτω στην κοιλιά..ετοιμάζονται να βγουν σιγά σιγά τα ζουΖουνια.. Αλλά μην ανησυχείς.. οσο τρομαχτικό κ αν είναι να μας πιάσουν πόνοι κατι κακό δεν θα σημαίνει από δω κ πέρα ..εμένα με πονάει τρομερά τώρα όταν κουνιέται έντονα..νιώθω θα μου σπάσει τα πλευρά..τεντώνεται από την μια άκρη μέχρι την άλλη το αγρίμι κ πονάω..
 11. Να δεις που τελειομηνο θα το βγάλεις κορίτσι μου...ήδη το μωράκι είναι σε πολύ καλή φάση.. Δεν έχω λόγια για τους άντρες σας..εσύ κ η σοφία με στείλατε χαχαχαχαχα..εμένα με ρωτάει ο δικός μου προχθές....το γάλα για τον μικρό στο μπρίκι το ζεσταίνεις;;( Για τον δεκάχρονο γιο του ,,,πως πίνει το γάλα του;;) Λέω,, όχι,, στην χύτρα..δεν ξέρει να κάνει τ ι π ο τ α...καλά θα έρθει η λατρεμένη μου πεθερά τις μέρες της γέννας κ θα μένει από κάτω μας έχει δικό της χώρο ίσα ίσα να φτιάχνει κανένα φαγακι..αλλά όταν γυρίσω βλέπω το σκηνικό....θα φιλήσω το παιδάκι μου που θα μου έχει λείψει κ στο καπάκι δίνω το λεχουδι στον άντρα μου κ πλακωνομαι στις δουλειές...το σπίτι θα κολλάει..όταν γύρισα από Χαλκιδική το βρήκα χάλια..
 12. Νομίζω 35,1 μπαίνουμε γιατί ουσιαστικά διανύουμε την 36 εβδομάδα..όποτε όταν είσαι 35 ολοκληρώνεις όγδοο κ μπαίνεις εννατο
 13. Κορίτσια βλέπω οι περισσότεροι άντρες δεν αγχώνονται με τις ετοιμασίες..εγώ τι να σας πω...από το ξενερωμα που έφαγα δεν μιλάω δύο μέρες όχι από νεύρα αλλά βαρέθηκα κ μου τελείωσε κ το σάλιο..κ το κατάλαβε κ τον αφήνω τώρα αυτόν να δω ως που θα φτάσει..κ άρχισε να την παίρνει χαμπάρι...έλεος...το μωρό κορίτσια κλωτσαει στην καισαρική είναι πιστεύω τέρμα κάτω βγάζει όπως σας είπα το γνωστό καρούμπαλακι κλωτσιας κάτω στο εφηβαίο..χθες λέω θα βάλω δάχτυλα στον κόλπο κ θα πιάσω κανένα μαλλί..τόσο φοβήθηκα..για τα μπανάκια που λέτε κορίτσια εγώ ζω σε παραθαλάσσιο μέρος ..δεν έχω κάνει ούτε ένα..πήγα κ Χαλκιδική πέντε μέρες κ βούτηξα μέχρι τις γαμπες...φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα..τώρα που θα πάω Δευτέρα νοσοκομείο θα τους πω να δουν τράχηλο κ αν δεν είναι τίποτα ανοιχτός ίσως το σκεφτώ να κάνω κανένα..δεν ξέρω φοβάμαι. Ξένια την ανοιξη έρχομαι από την β επιπέδου λέω όλα καλά θα χαλαρώσω...κ το βράδυ μας παίρνει ο γείτονας που μένει από πάνω κ λέει έχω κορονοιο...τα παιδιά μας έπαιζαν μια μέρα πριν κ συνέχεια γενικότερα κ επίσης μοιράζονται κ ταξί που τα φέρνει από το σχολείο..δεν κολλήσαμε τίποτα ποτέ μην φοβάσαι..είσαι κ εμβολιασμενη όλα καλά θα πάνε..
 14. Δεν θα πάρεις αλλά Ξένια...κ εγώ τόσα ακριβώς πήρα..είμαι στα 58 από 48.. στον γιο μου είχα πάρει 18 όπως σας είπα αλλά τώρα λόγω ζέστης τους τελευταίους μήνες που μπαίνουν τα πολλά στην ουσία δεν τρώω..δεν έχω καθόλου λιγούρες τίποτα ...εγώ θυμάμαι να πεινάω κ να τρέμω μέχρι να φάω..πεινούσα όλη την ώρα ..τώρα καθόλου..δουλειές κ εγώ τίποτα κ έχω ξενερώσει κιόλας πολύ που αμέλησε ο άντρας μου αυτά που είχαμε σχεδιάσει κ τελικά απλά βάψαμε κρεβατοκάμαρα..κ τώρα εγώ σέρβο.αι κ δεν μπορώ να κάνω τίποτα..να σου πω όμως δεν θα κάτσω να σκάσω..το κρεβατάκι μόνο κατέβασα κ θα το στήσουμε όποτε του έρθει όρεξη του άντρα μου( είναι το χειρότερο του χαρακτήρα του δεν ακουμπάει στο σπίτι τίποτα από δουλειές ..δεν τον ενδιαφέρει το θέμα ) ..όποτε ούτε αυτό μπορώ να κάνω την ανακαινισουλα που ήθελα κ θα ξεχνιομουν.. Φραουλίνο κ εγώ ιδρώνω μέχρι στο πρόσωπο που εγώ είμαι ντιπ στεγνή δεν ίδρωσε στην ζωή μου..δηλαδή το 16 Αυγούστου είναι το νωρίτερο που μπορούμε;;;γιατί κ εγώ αυτή την πητ έχω..
 15. Καλημςρα κορίτσια...να πω υπομονή στην Ξένια κ περαστικά στον αντρουλη της..Σοφάκι υγρά έχω πάρα πολλά πλέον κ το μωρό το νιώθω τόσο χαμηλά κ όχι απλά να αντανακλάται κλωτσιά του μωρού κάτω.....χθες έκανε το γνωστό βουναλακι από χέρι πόδι εκεί κάτω στην καισαρική μου...λέω τι γίνεται ρε φίλε;;εκεί είναι το κεφαλάκι του τι μου βγάζει τώρα;;;κανένα χεράκι κάτω κάτω;;ήταν τρομαχτικό πραγματικά..εγώ έχω νοσοκομείο την Δευτέρα...είμαι μες το άγχος κ την ανυπομονησία κ σίγουρα την κατάθλιψη..βλέπω εφιάλτες ,,,γενικότερα δεν κοιμάμαι καλά,,δεν βγαίνω πολύ έξω με αυτή την ανυπόφορη ζεστή όποτε πως να φτιάξει η ριμάδα η ψυχολογία..έχω γίνει εντελώς δυσκίνητη καμία σχέση με τον μεγάλο μου που ήμουν κατσίκι κ ας είχα πάρει 18 κιλά..τώρα σερνομαι..αν κάνω καμιά δουλίτσα παραπάνω πονάω από κάτω πολύ κ ξαπλώνω..μες την γκρίνια είμαι..κορίτσια θέλω να πάρω το ζουζουνι μου αγκαλιά δεν αντέχω άλλο...τώρα θα μου κλείσουν ραντεβού για την καισαρική ...υπερηχογραφικά μου βγάζουν Πητ 26/8... Δηλαδή θα μου πουν δύο εβδομάδες πριν το ραντεβού;;ας πούμε 12/8;;; Πωπω θέλω να τελειώνω..