Love!!!

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  290
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Δεν ξέρω!!!! νομίζω δεν έχει κάνει κατακερματισμό. εκτος εάν ο κατακερματισμός είναι οι ανωμαλες μορφές
 2. Αυτό έχω σκοπό να κάνω να δώσω χρόνο έχω κάνει 3 διεγέρσεις 1 κανονική και 2 φυσικό τροποποιημένους το σπέρμα ήταν ο λόγος που πήγαμε αρχικά ο κατακερματισμός οι φυσιολογικές μορφές δεν είναι που φαίνεται από το σπερμοδιάγραμμα? είχαμε και εκει θεματάκι είχε 99% μη φυσιολογικές μορφές άλλα με κάτι βιταμίνες βελτιώθηκε λίγο και πηγε στο 98% μη φισιολογικές μορφές, άλλα κάνουμε μικρογωνιμοποίηση έτσι και αλλιώς όποτε τα διαλέγουν.
 3. ααααα σε αυτό συμφωνω!!! και εμένα ο δικός μου είναι γενικά πολύ υποστηρικτικός αλλά κουράστηκε και αυτός.... ετ κάνεις και κάθε μήνα από ότι ξέρω. εμείς μάλλον θα την κάνουμε Ιανουάριος ή Φευρούαριο... το θεωρώ χαμένο το παιχνίδι είμαι πολύ απαισιόδοξη πλέον.... και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρω το γιατί. άμα το ήξερα θα ήξερα το πολεμάω... τώρα πολεμάω έναν αόρατο εχθρο.
 4. ο προεμφυτευτικός είναι όταν στέλνουν κύτταρα για έλεγχο για το DNA των εμβρύων αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω τώρα σε αυτά που έχω διότι είναι ήδη στην κατάψυξη και δεν μπορούν να τα ξεπαγώσουν και μετά να τα παγώσουν. όποτε μόνο εάν κάνω νέο κύκλο. Μακάρι αυτή που έρχεται να ήταν η τέταρτη φορά αλλά δυστυχώς είναι η πέμπτη. μόλις άλλαξα κέντρο αυτή είναι η πρώτη αποτυχία από το νέο κέτνρο. προσπαθώ να παίρνω δύναμη από όπου μπορώ όμως είναι δύσκολο. και ο άντρας μου πλέον μου λέει να σταματήσουμε... και να μην πιέζουμε καταστάσεις γιατί φοβάται μην πάθω τίποτα.
 5. Στις 30 του μήνα θα πάω να μιλήσω με γιατρό, λίγο που μιλήσαμε στο τηλ. τον ρώτησα εάν φταίει η μήτρα ή τα εμβρύα και μάλλον μου είπε τα έμβρυα. έχω κάνει τα πάντα απο εξετάσεις!!! μόνο προεμφυτευτικό στα έμβρυα δεν έχω κάνει αλλά σε αύτα τα δύο που έχω δεν μπορώ να κάνω γιατι είναι ήδη στην κατάψυξη.
 6. Καλημέρα κορίτσια μου! Για τέταρτη φορά αρνητικό και επίσημα. Δεν μπήκα την Παρασκευή να σας ενημερώσω γιατί δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Μίλησα με το γιατρό και τον ρώτησα εάν είναι κάτι που μπορεί να φταίει από τη μητέρα μου ή από τα έμβρυα, μου είπε πιθανότατα είναι από τα έμβρυα.Αλλά θα τα πούμε από κοντά. Έχω άλλα δύο έμβρυα στην κατάψυξη θα βάλω κι αυτά και αν δεν πετύχουν ούτε αυτά σε νέο κύκλο θα κάνω προ εμφυτευτικό. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλες!
 7. Δεν είχα σε κάθε έχω στις τρεις από τις τέσσερις φορές που έχω κάνει εμβρυομεταφορά καφετιά υγρά. Στην τελευταία μάλιστα που άλλαξε και κέντρο μου μέτραγαν και την προγεστερόνη και την ημέρα της έμβρυο μεταφοράς και μετά και ήτανε πολύ φυσιολογική. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό! Τις πρώτες δύο σίγουρα έπρεπε να παίρνω περισσότερη προγεστερόνη δεν ξέρω αν αυτός ήτανε ο λόγος που δεν έγινε η εμφύτευση
 8. Μακάρι τι να πω πραγματικά το εύχομαι μέσα απ’την ψυχή μου να με διαψεύδω! Απλά είναι λογικό όταν το έχεις βιώσει ξανά και ξανά το συναίσθημα σου και η διαίσθηση σου είτε σωστά είτε λάθος σε οδηγεί σε συμπεράσματα! Μακάρι αυτό να είναι αιματάκι εμφύτευσης! Έχουν μείνει λιγότερο από 24 h για να μάθω!
 9. Εννοείται πως θα πάω αύριο το πρωί. Στην πρώτη και στην δεύτερη προσπάθεια που έκανα και τις δύο είχα καφέ υγρά με αρνητικό αποτέλεσμα έπαιρνα τρία κολπικά Utro και μία ένεση Prolutex κάθε τρεις μέρες. Στην τρίτη προσπάθεια κι αυτή η αρνητική αλλά χωρίς υγρά χωρίς καφέ υγρά έπαιρνα τρία κολπικά Utro μία ένεση prolutex κάθε μέρα. Σε αυτή την προσπάθεια παίρνω πάλι τρία κολπικά και μία ένεση κάθε μέρα αλλά άρχισα να έχω πάλι καφέ υγρά. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη πήρα τώρα στο κέντρο και μου είπαν να πάρω άλλο ένα κολπικό και αύριο να πάω για χοριακη.
 10. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Δυστυχώς για εμένα το όνειρο τελείωσε για μία ακόμη φορά νωρίς από εχθές ξεκίνησα να έχω καφέ υγρά και σήμερα είναι πιο έντονα. Τις δύο προηγούμενες φορές που είχα υγρά καφέ μετά από εμβρυομεταφορά ήταν αρνητικό. Περιμένω απλά να πάω αύριο το πρωί να κάνω την χοριακή για να επιβεβαιώσω αυτό που ήδη ξέρω. Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που είναι σε αναμονή η προετοιμασία να έχουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα!!!
 11. 1 έβαλα αυτή τη φορά …. Έχω μόνο 3 και σκέφτηκα καλύτερα 3 προσπάθειες όποτε βάλαμε μόνο 1. Σήμερα είδα και μια καφέ Βελένη στο σκούπισμα ελπίζω να μη μου έρχεται περίοδος και πάω για τυπικούς λόγους να κάνω τοτεστ….
 12. Σε ευχαριστώ κούκλα μου καλή επιτυχία και σε σένα! Εγώ πάω για χωριό εκεί την Παρασκευή 2 μέρες έχω μείνει ακόμα. Ευτυχώς και εγώ σήμερα αισθάνομαι καλύτερα και δεν αισθάνομαι αυτό το μετεωρισμό. Εσύ πότε πας για χοριακή;
 13. Καλησπέρα κορίτσια μου, είμαι στην 7η μέρα έμβρυομεταφοράς και σήμερα έχω τρομερό μετεωρισμό. Κοντεύω να τρελαθώ έχει τύχει σε κάποια κοπέλα αυτό το σύμπτωμα.;
 14. Γλυκία μου είναι απόλυτα φυσιολογικά αυτά που αισθάνεσαι.... Αφου σήμερα ξεκίνησες ανταγωνιστή δεν πρόκειται να κάνεις ωορρηξία μην ανησυχείς!!!
 15. χα χα χα συγνώμη εγω μπερδέυτηκα 10/11 έκανα ετ 16 μέρα του κύλκου χοριακή είναι να κάνω αυτη τη Παρασκεύη και μένα με κατεψυγμένα είναι η ετ. η προαιτημασία με φυσικό κύκλο σε μένα κράτησε 16 μέρες και πήγα 3 φόρες για αιματολογικές και υπέρηχο. εφόσον αδιαθέτησες σήμερα αύριο ή το πολύ μεθάυριο θα πρέπει να πάς για υπέρηχο και αιματολογικές είμε με φυσικό πας είτε με τεχνικο.