Jo-Anna

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  34
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 17+2 εγώ αλλά πέρα από μια φορά που νόμιζα ότι γουργούριζε η κοιλιά μου αλλά τελικά ήταν αυτό το άγνωστο φτερούγισμα, ξανα τίποτα κι έχω σκάσει μέχρι να πάω ΜΔευτερα στο γιατρό..
 2. Εεεειιιι θετικά σκεφτομαστε!! Η εξέταση θα γίνει και τα αποτελέσματα θα ναι όλα καλά!! Όσο για τα πονάκια η μήτρα μας μεγαλώνει μαζί με τα σπορακια μας και σπρώχνει όλα τα υπόλοιπα όργανα λογικο είναι. Όσο μπορείς να βγαλεις από το μυαλό σου ότι κακό συμβαίνει.
 3. Το Tardyferon 80mg μου έχει δώσει ενώ παλιότερα που είχα χαμηλή φεριτίνη έπινα το υγρό σίδηρο και με δυσκόλευε και πήγαινα ακόμα πιο σπάνια.
 4. Ρε κορίτσια μια μέρα ξέχασα να πάρω το σίδηρο και δεν πήγα τουαλέτα..σήμερα που το πήρα ξενυχτάω με πόνους στο έντερο.. τουλάχιστον πλέον ξέρω τι σημαίνει ο πόνος χαμηλά αριστερα.
 5. Πήγαμε σήμερα πρωί χαμηλή η d3 μου, λίγο ανεβασμένη η πίεση και η σπορουλα κοιμόταν δεν κουνιόταν κι είναι 150γρ.
 6. Εμενα αναγκαστικά με βλέπει ανα δυο εβδομάδες ενώ στην αρχή μια φορά τη βδομάδα λόγο της διδερφυς. Και πάλι μέχρι να έρθει η μέρα είμαι σε αναμενα κάρβουνα. Εσυ κάθε ποτε πηγαίνεις;;
 7. Κάνε κάτι άλλο να ξεχαστείς ο καιρός θα περάσει και θα ναι όλα καλά κι άδικα δεν θα χεις χαρεί αυτόν τον ένα μήνα το μωρό σου. Σημερα βρε κορίτσια μια εβδομάδα πριν κλείσω τον 4ο ένιωσα ένα φτερούγισμα αλλά λίγο ψηλότερα από ότι υπολογίζω ότι είναι η σπορουλα. Εσείς τα νιώθετε καθόλου τα μωρά σας;;
 8. Χθες το πρωί πρέπει να ξύπνησα από τις 5-6 από αυτό με χτυπούσε μέχρι την μέση φαντάσου. Αλλά τελικά ήταν το έντερο μου. Να επισημάνω ότι ήμουν δυσκοιλια και από τότε που ξεκινησα το σίδηρο πάω πιο συχνά ενώ κανονικά συμβαίνει το αντίθετο.
 9. Όλα καλά θα πάνε αφού ήταν καλός κι ο υπέρηχος θα δεις!! Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς.. πρώτα ο θεός το Σεπτέμβρη μία μία θα λέμε για τα γεννητούρια μας!! Εμεις έχουμε αύριο ραντεβού μετά την αιμορραγία που είχαμε κι αγωνιώ κι εγώ να ναι καλά η σπορουλα.
 10. 15+3. Άλλες φορές πάω και τρέχει καταρράκτης, αφού αναρωτιέται ο άντρας μου αν έχω πάει καθόλου όλη μέρα.χαχα
 11. Πολλές φορές νιώθω ότι θα σκάσει η φούσκα μου και τελικά βγάζω δυο σταγόνες.
 12. Κι εγώ έχω φρίξει ιδιαίτερα τώρα που μου απαγόρευσε ακόμα και το περπάτημα μετά την αιμορραγία. Υπομονή είναι για την προφύλαξη μας και τα μωρά μας. Δοκιμασε και το διάβασμα, έχω ποσα βιβλία αλλά με τις υπνηλιες δεν προλαβαίνω ούτε αυτό.
 13. Είδε την μικρή σπορουλα να ναι καλά και να ξινεται το κορίτσι μου, αλλ επειςη έχω διδερφυ μήτρα παρατήρησε κάτι σαν περίοδο στην άλλη. Προγεστερονη χάπι από στόμα τώρα, κρέμα κολπικά προγεστερονης και άλλη μια ένεση προγεστερονης. Πιο φουλ δεν γίνεται. Και αντιβίωση για μια εβδομάδα. Ένα καλό ακόμα ήταν ότι το τεστ κορονοιου ήταν αρνητικό αλλά μέσα στο σπίτι τόσους μήνες δεν περίμενα κάτι άλλο.
 14. Εμείς είχαμε μια αιμορραγία χθες τα ξημερώματα και μέχρι να πάμε με δούμε ότι το μωρό είναι καλά να ακούσω και την καρδιά ήμουν κουρέλι. Τελικά αυτό όλο λόγο διδελφης μήτρας που ίσως είχε φλασια περιόδου. Φουλ ξεκούραση και προγεστερονη σε όλες τις μορφές. Να προσέχετε κορίτσια ❤️
 15. Κορίτσια τώρα γυρίσαμε από το γιατρό, κατά 80% κοριτσάκι ❤️❤️❤️ Έχω τρελαθεί. Μας εξήγησε και την αυχενική κι όλα καλά!! Λίγο διατροφή να προσέξουμε μόνο.