Jo-Anna

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  71
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Εμάς μας έπεσε πηγαίνοντας για μπάνιο άκουσα ένα θόρυβο και γυρίζω και το βλέπω κάτω το μανταλάκι. Στις 11 ημέρες ακριβώς και ότι το είχα άγχος να ρωτήσω την παιδίατρο. Αλλά μου πε να συνεχίσω να της βάζω λίγο λίγο οινόπνευμα γιατί μέσα είχε λίγο ακόμα.
 2. Γλυκουλα μου να σου ζήσει!! Μέρα με τη μέρα θα αναρρωνεις. Εγώ δυο βδομάδες ακριβώς σήμερα είμαι σχεδόν τέλεια. Δεν έκανες επισκληρίδειο τελικά;; Ολική σου έκαναν;; Το κλάμα είτε καισαρική είτε φτ δεν το γλιτώνεις ότι βιώνεις αυτό το θαύμα της ζωής❤️ Γερή μανουλα και καλοτυχο μωράκι με καλή ανατροφή εύχομαι!!
 3. Κορίτσια μου με τους μαραθώνιους θηλασμούς δεν έχω προλάβει να δω τι κάνετε. Πως είστε;; Ποια γέννησε έως τώρα;;
 4. Κορίτσια είναι απίστευτο συναίσθημα για μένα που το βιώνω πρώτη φορά αλλά πιστεύω το ίδιο ισχύει και στο δεύτερο κ στο τρίτο. Το κορίτσι είχε μια φορά περιτυλιξη, η μήτρα που ήταν μέσα η μικρή είχε κάνει στροφή κ η μικρή προς τα πάνω. Οποτε ζορίστηκα αλλά δεν πόνεσα ένιωσα πίεση αλλά μόλις βγήκε κι άκουσα το κλάμα της τα ξέχασα όλα. Τώρα βέβαια πεθαίνω στον πόνο. Είναι που λένε «με έναν πόνο» Με το καλό σε όλες❤️
 5. Αν και η μπεμπα δεν έχει δείξει ότι θέλει να βγει, αύριο έχουμε προγραμματισμένη καισαρική και αισίως φτάσαμε 37&2 ενώ λέγαμε μακάρι να πάμε στις 33. Με το καλό σε όλες κορίτσια να πάρουμε αγκαλιά τα μικρά μας!! Ένα άγχος κι έναν φόβο παράλληλα τα έχω γιατί θα ναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα.
 6. Κορίτσια μου τώρα γυρίσαμε απ το γιατρό, την Τρίτη το πρωί θα έχουμε την μπεμπα μας!! Με το καλό σε όλες!!
 7. Κορίτσια με το καλό!! Χωρισ Άγχος όσο γίνεται!! Για πείτε ενδείξεις που είχατε στις προηγούμενες εγκυμοσύνες σας σαν σημάδια τοκετού;; Σήμερα είχα πόνους περιόδου χαμηλά και στη μέση. 36&3 βέβαια. Όταν ηρέμησε ο πόνος ξεκίνησε το κοπανιδι πάλι ο μικρός θηλυκός εγκέλαδος!!
 8. Ναι ναι λόγο καισαρικης όλα αυτά δεν είναι υποχρεωτικό σε όλες τις περιπτώσεις. Μην αγχώνεσαι.
 9. Εμείς αύριο έχουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και καρδιολογικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που βγει εντός εβδομάδας ή την επόμενη. Έτσι κι αλλιώς έως τις 10-12/9 θα την πάρει. Λίγο μας έμεινε υπομονή και θα πάρουμε τα σπορακια μας αγκαλιά!!
 10. Λόγο της ιδιαιτερότητας της μήτρας, είναι διδερφυ δηλαδή δυο μήτρες. Το μωρό εμείς δεν περιμένουμε να πάρει θέση αν κι έχει ακόμη χώρο να αναπτυχθεί δεν αρκεί ώστε να γυρίσει αλλά έτσι κι αλλιώς πάμε για καισαρική γιατί έχουμε κ το διάφραγμα στον κόλπο. Μια ακόμη ερώτηση βρε κορίτσια, τον περασμένο μήνα μαζί με το Doppler έκανα και τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονακια του μωρου, τώρα μου είπε ότι έχουμε άλλη μια διπλή ένα μήνα μετά. Τις έχετε κάνει εσείς;; Θα πάω πάλι την Τετάρτη επι τη ευκαιρία να την κάνουμε κιόλας.
 11. Έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει αλλά είναι στο δέρμα. Έχω βγάλει αρκετες αλλά χαλάλι της κοπέλας μου, το μικρό μου θαύμα. Μπήκα προχθές στην 35. Ενώ μας είχαν πει μακάρι να φτάσουμε τις 33. Κουνιέται όλη μέρα δεν μπορώ να πω έχουμε ένα ζωηρότατο κορίτσι. Σήμερα έχουμε πάλι γιατρό θα σας πω νέα.
 12. Ακόμα και σε σίγουρη καισαρική είναι απαραίτητο;; Το χειρότερο μου κάθε χρόνο είναι το τεστ παπ λόγο δυο τράχηλων. Στις 30-31 βδομάδες περίπου είχε πάρει ελάχιστα γρ ούτε 100 για αυτό είχα αγχωθεί αλλά τώρα ευτυχώς παίρνει και αφού κάναμε και τις ενέσεις για τους πνεύμονες μου πε και τώρα να βγει έτοιμη είναι. Αλλά έχουμε μέλλον ακόμα.
 13. Βρε κορίτσια είναι απαραίτητες οι κολπικές καλλιέργειες;; Μια χαρά ήταν τόσο καιρό είχα γλιτώσει και τον κολπικο υπέρηχο μια στις τόσες έκανε να ελέγξει τον τράχηλο. Τελικά Δευτέρα που πήγαμε η μικρή σε διάστημα δυο εβδομάδων (33+1 την Δευτέρα) είχε πάρει 600γρ. 2.133 έχει φτάσει!! Ξε-αγχώθηκα πάει πολύ καλά δόξα το θεό!!
 14. Εγώ έχω αγχωθεί που η μικρή 31&1 είναι 1.5 κιλό μόνο αλλά μας είπε ότι πάει καλά γιατί με είδε ότι έσκασα χθες μετά το ντοπλερ, κι ας το είδε μια χαρά, είπε ότι έτσι κι αλλιως λόγο μητρας το περιμέναμε ένα μικρο μωρό. Ποσών εβδομάδων έκανες την μικρή σου και βγήκε 1.650;; Μπήκε θερμοκοιτίδα μετά;; Κι αν ναι ποσο καιρο;;
 15. Αχ αυτό το σίδερο το έκανα προχθές αλλά ξέγνοιασα. Εγώ αναγκαστικά καισαρική λόγο διαφράγματος στον κόλπο, μου το χε πει πριν προκύψει η εγκυμοσύνη. Όλα καλά θα μας πάνε κορίτσια η ουρα μας έμεινε!!