Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

ElpidaX

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    2
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

ElpidaX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ElpidaX

    Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

    Ακριβώς στην ίδια κατάσταση...τουλάχιστον 6 πετσέτες την ημέρα μούσκεμα και έτοιμες για πλύσιμο! Και ο ύπνος δύσκολα να έρθει...ευτυχώς δεν λες δεν πνιγόμαστε κατά την διάρκεια Ωραίο τιπ αυτο με τις φρυγανιές...σε ευχαριστώ! Αύριο είπα να ξεκινήσω με ότι μικρά και υγιεινά σνακ (αγγουράκια, καρότα, φρυγανιες) μπορώ και να κόψω τα γευματα όλη την ώρα! Αλήθεια σε ποιο μήνα άρχισες να συμβουλεύεσαι μαια? (Εγώ μόλις μπήκα στον 4ο και έλεγα τουλάχιστον 3 μήνες ακόμα να περιμενω)
  2. ElpidaX

    Μανουλες Αυγούστου 2022 ❤️

    Καλησπέρα σας! Είμαι new και είπα να συνεισφέρω λίγο γιατι πραγματικά αυτά τα φόρουμ με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τους τελευταίους 3μιση μήνες!! Θα ήθελα να θίξω ένα θέμα σχετικά με τα συμπτωματα. Πριν μερικές εβδομαδες, τέλος 12ης εβδομάδας εμφανίστηκε η λεγόμενη πολυαγαπημένη σιελορροια. Με λίγα λόγια σημαίνει, παραγωγη αρκετά παραπάνω από το φυσιολογικό σάλιου , που προκαλεί αναγουλες , αηδία και στην χειρότερη εμετούς..αναγκάζεσαι να είσαι με μια πετσέτα και ένα ποτήρι στο χέρι και να φτυνει ανά 10 δευτερα...δλδ μια κινητή αηδία !! Αυτό είχε και σαν αποτέλεσμα τα χείλια μου να ξεραθούν τόσο πολύ που με 10 τονους βαζελίνη δεν βελτιώνονται ΟΤΕ στο ελαχιστο. Για να ηρεμήσω λοιπόν, χλαπακιαζω ότι βρω , τρώω καραμελες και πίνω νερό. Μόνο τότε (και όταν κοιμάμαι) μπορώ να ηρεμήσω λίγο και να μην το σκέφτομαι. Από ότι κτλβα, μιλώντας με την γιατρό μου, κανένας δεν ξέρει πού οφείλεται και δεν υπάρχει τρόπος καταπολέμησης. Αναρωτιέμαι, έχει καμμία σας κανένα παρόμοιο θέμα? Έχετε καμμία μαγική συμβουλή? Φιλια και καλή Κυριακή Πραγματικά λυπάμαι πολύ...!!! Μπορω φανταστώ τι εννιωσες και είναι πραγματικά το χειρότερο συναίσθημα που υπάρχει ! Ευχομαι δύναμη, θετική σκέψη και όταν είσαι έτοιμη να ξαναπροσπαθήσεις. Μην πιέστεις!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...