Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

LoveIsAllYouNeed

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    7
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

LoveIsAllYouNeed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα Maria98. Ναι πήγα αλλά τα νέα μου δεν είναι ευχάριστα... Έχω το σύνδρομο του κενού σάκου. Τώρα μου είπε ο γιατρός να περιμένουμε δέκα μέρες μήπως το αποβάλλω από μόνη μου, αλλιώς θα χρειαστεί να επέμβουμε.
  2. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το παιδάκι σου και εύχομαι γρήγορα να έχεις και το δεύτερο στην αγκαλιά σου! Εγώ δεν έχω παιδάκι ακόμα και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά με αυτή την εγκυμοσύνη. Ελπίζω να έχω καλά νέα!

  3. Διαφημίσεις

  4. Το εύχομαι όσο τίποτα να δούμε και το έμβρυο την επόμενη φορά και να ακούσουμε και την καρδιά! Χοριακή δεν θα ξανακάνω προς το παρόν χθες έκανα τη τελευταία.
  5. Ναι σωστά! Ναι για να ακούσουμε την καρδιά κατευθείαν απ' ότι κατάλαβα. Δεν έχω κανένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Λυπάμαι πολύ για την εμπειρία σου και εύχομαι όλα να σου πάνε καλύτερα στο μέλλον και να κρατήσεις αγκαλιά ένα υγιέστατο μωράκι. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο θετική γίνεται η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Σ ευχαριστώ πολύ!
  6. Μου είπε ότι ίσως έχω το σύνδρομο κενού σάκου ή πρόκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Και μου είπε να κάνω τις χοριακές για να δούμε πως εξελίσσεται. Τώρα θα πάω πάλι την Τρίτη για υπέρηχο και εύχομαι να είναι όλα καλά και να δούμε και έμβρυο. Αλλιώς θα πάρω και άλλη γνώμη ναι.
  7. Σ ευχαριστώ πολύ! Ο γιατρός μου το πρότεινε γιατί στον υπέρηχο δεν είδε έμβρυο μέσα στον σάκο.

  8. Διαφημίσεις

  9. Καλησπέρα σε όλους! Η τελευταία μου περίοδος ήταν 20/4 και στις 22 Μαίου έκανα ψηφιακό τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό 2-3 εβδομάδων. Τη Δευτέρα είχα το ραντεβού μου στον γυναικολόγο όπου είδαμε τον σάκο κενό στο ενδομήτριο και με παρέπεμψε να κάνω χοριακή για να δούμε αν πρόκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Έκανα την ίδια μέρα η οποία βγήκε 16.546 και σήμερα έκανα και δεύτερη χοριακή και βγήκε 22.956. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν ανεβαίνει η τιμή όπως θα θέλαμε, αλλά δεν είναι και αποτρεπτικό αυτό. Την Τρίτη θα πάω να κάνουμε πάλι υπέρηχο και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Έχει κάποια από εσάς παρόμοια εμπειρία που να εξελίχθηκε σε κανονική εγκυμοσύνη με ένα υγιέστατο μωράκι?
×
×
  • Δημιουργία νέου...