Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

azumi

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    9
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο azumi

  1. azumi

    Μανούλες Οκτωβρίου 2023

    Καλησπέρα κορίτσια πως είστε?? Εμείς ετοιμαζόμαστε για διακοπές κ όσο αντέξουμε! Λίγο μπάνιο λίγο ύπνο κ χαλάρωση ελπίζω εάν η μικρή Μ με αφήσει κ δν θέλει αγκαλιά όλη μέρα! Αυτό π γράφετε για τις αναπνοές ξ την ορθοστασία το έχω κ γω (30η εβδομάδα πλέον) κ νοιωθω καούρες (με έσωσε το γκαβισκον) πονοκεφάλους κ βάρος στη λεκάνη. Ο μικρός έχει το κεφάλι προς τα κάτω κ πόδια πάνω είδαμε στο ντοπλερ! Ποια θα γέννησε Ιασώ μήπως είμαστε στα κοντά??? Όσο για δυσκοιλιότητα δαμάσκηνα έπαιρνα ξ τώρα θα ξεκινήσω πάλι γιατί με το σίδηρο έχουμε προβλημα!!
  2. azumi

    Μανούλες Οκτωβρίου 2023

    Καλησπέρα σε όλες!! Εγώ θα γεννήσω στο Ιασώ αλλά μια φίλη στο μητέρα αλλά δν ξέρει τπτ από τιμές! Αν κάποια ξέρει ας Μ πει το Ιασώ ξέρω κ βρίσκω στον τιμοκατάλογο! Εγώ 13/10 να πάνε όλα καλά! Τώρα έχω έρθει για μπάνια αλλά κουραση πολύ με έχει πιάσει ν εμένα η λεκάνη εσωτερικά λίγο ο φόρος γυρνάω κ ανάσκελα Μ μαξιλάρια ανάμεσα στα πόδια κ ύπνος δν με πιάνει!! Έχω κ τη μικρή 18 μηνών κ είναι μες την ενέργεια κ θέλει να τρέχει πάνω κάτω αχ αχ!! Όσο για τη ζέστη πιστωτική για πληρωμή της ΔΕΗ βλέπω ή στα φανάρια!!! Χαχαχα!!!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου να ονομάσουμε την κόρη μας Ίριδα αλλά όταν πήγαμε στην εκκλησία για να κλείσουμε για τη βάφτιση ο παπάς μας τα μασάτε λίγο... Από όσο έχω ακούσω βαφτίζεται του είπα αλλά Μ έλεγε δεν ξέρω και να το ψάξω... Δεν θέλω να αλλάξουμε όνομα...
  4. azumi

    Μανούλες Οκτωβρίου 2023

    Καλησπέρα σε όλες τις κάνετε? Εμείς πήγαμε χτες γιατρό κ μας έκλεισε κ τη αυχενική 4/4! Εκεί θα έχει άγχος!! Πολύ νυστα πολύ κουρασηηηηη δν ξέρω τι να κάνω όλα με ενοχλούν το μαξιλάρι η ζέστη το κρύο κτπλ όλο πιανομαι... Είχα λίγο ζάχαρο κοντά στο όριο οπότε ξεκινάω να προσέχω σιγά σιγά
  5. azumi

    Μανούλες Οκτωβρίου 2023

    Πότε θα πας στο γιατρό? Να το δει να σου φύγει κ εσένα το άγχος
  6. azumi

    Μανούλες Οκτωβρίου 2023

    Καλησπέρα σε όλες! Χτες ακούσαμε κ εμείς καρδιά! Είχα κ εγώ λίγο ροζ αλλά σταμάτησε. Nantiaki μπορεί να χρειάζεται ξεκουράσου
  7. azumi

    Μανούλες Οκτωβρίου 2023

    Καλημέρα σε όλες κ καλό τριήμερο!! Πώς είστε? Εμείς ήρθαμε εκδρομή αλλά πολύ κούραση... 1η έχουμε ραντεβού δεύτερο με τον γιατρό για να ακούσουμε καρδιά κ να δούμε λόγο περίεργου κύκλου μου πότε θα είναι η Πητ σύμφωνα με την εφαρμογή 11 με 13 Οκτωβρίου. Έχω λίγο ανακατοσουρα λίγο υπνηλία κρυάδες ... Αλλά όχι πολύ όρεξη για φαγητό
  8. azumi

    Μανούλες Οκτωβρίου 2023

    Καλημέρα! Μέχρι στιγμής καλά πάω μόνο δύο τρεις αναγουλες κ καούρες αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν χάλια με βοηθούσε πολύ τσίχλα μέντας γιατί οι άλλες με αηδίαζαν κ παξυμαδακια με λίγο τυράκι να μαζεύουν τα υγρά.αλλα είχα περάσει δύσκολα έως κ τη γέννα μόνο προς το τέλος ο γιατρός σαν τελευταία λύση Μ έδωσε ένα χάπι. Τώρα στο δεύτερο θα δούμε!
  9. azumi

    Μανούλες Οκτωβρίου 2023

    Καλησπέρα!!!6η εβδομάδα κύησης κ για εμάς!! Χοριακη θετική πηγαμε είδαμε έμβρυο κ σάκο κ 1η του μήνα πάμε ξανά γιατρό για καρδιά!!!είναι το δεύτερο παιδάκι μας το πρώτο είναι 14μηνων τώρα! Αχ να δω πως θα τα φέρω βόλτα!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...