Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Seva

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    1
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Seva's Achievements

  1. Seva

    Μανούλες IVF 2023

    Καλημέρα σας, και εγώ μετά από λάθος διαγνώσεις γιατρού κατάφερα φέτος μέσω εξωσωματικής να μείνω έγκυος στο 1ο μου παιδί. Έκανα την εμβρυομεταφορα μου στις 20/3 και τώρα διανύω την 26η εβδομάδα. Στην αρχή βέβαια είχα αιμοραγι4και πανικοβληθηκα, πήγα στον γιατρό και με εξέτασε μου είπε ότι το μωρό είναι μια χαρά (κάπως ηρέμησα). Επικοινώνησα και με τον εξωσωματικο μου ο οποίος μου έδωσε αγωγή για μερικές μέρες και ευτυχώς από εκείνη την ημέρα δεν ξανά εμφάνισα κάποιο πρόβλημα. Σας εύχομαι όλες να έχουμε μια τελειομηνη και ομαλή εγκυμοσυνη.
×
×
  • Δημιουργία νέου...