Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail & το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr !
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
hippo
Registered Users-
Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)
127 -
Μελος απο
-
Τελευταια επισκεψη
Όλα όσα δημοσίευσε η/ο hippo
-
Μόλις γέννησα ήμουν ΑΨΟΓΑ, δεν πόναγα, καθόμουνα όπως ήθελα, κατέβηκα το απόγευμα στην καφετέρια κτλ. Την τέταρτη μέρα όμως στο σπίτι πέθαινα απο τον πόνο!!!Έχω μόνο 3-4 ράμματα αλλά το ένα ήταν σε πολύ κακό σημείο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνηθώ απο τον πόνο ΚΑΘΟΛΟΥ όταν άρχισε να σφίγγει. Ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να κάνω λιγο υπομονή γιατί απο εκείνο το σημείο περνάνε όλα τα νεύρα και γιαυτό πονάω τόσο πολύ, μου έδωσε κρέμα ξυλοκαίνης και μου είπε να κάνω συχνά ΚΡΥΑ ντουζ και πράγματι μέτα απο 2 μέρες ξάπλα όλα Οκ Τώρα είμαι μια χαρά... συνεχίζουμε τους μαραθώνιους θηλασμούς μας και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη μέρα και την νύχτα γιατί μέχρι τώρα κοιμόμαστε όλη μέρα και είμαστε ξύπνιες την νύχτα!!! edit: Με το καλό Skybeam μου ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!
-
ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι και σε σας να πάνε όοοοοοοοοοοοοοολα τέλεια. Και μην ξεχνάτε όσες θέλετε να θηλάσετε να προσπαθήσετε αμέσως...μετά όλα είναι πιο εύκολα!
-
Γειά σας βρε κορίτσια μου!!!! Να μας ζήσουν τα μωράκια μας και με το καλό να έρθουν τα επόμενα που περιμένουμε!!!! Κάθε μέρα ξεκινάω και σας διαβάζω αλλά ποτέ δεν προλαβαίνω να τελειώσω και να σας γράψω...Λοιπόν ξεκινάω τα νέα μας και ελπίζω να τελειώσω κιόλας... Λοιπόν όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Ανάστασης, είχα μαγειρέψει γιατί θα τρώγαμε όλοι μαζί γονεις πεθερικά, αδέρφια κτλ, πήγαμε στην ανάσταση και μόλις γυρίσαμε και κάτσαμε να φάμε άρχισα να έχω κάτι πονάκια. Μπά λέω δεν θα είναι τίποτα, έλα όμως που ήταν ανα 10 λεπτά... Περιμένω λίγη ώρα χωρίς να πώ τίποτα αλλά μετά απο κάνα μισάωρο το λέω διακριτικά στον άντρα μου γιατί οι πονοι έγιναν ανα 5 λεπτο. Στους μεγάλους δεν είπαμε τίποτα τους βάλαμε για ύπνο και μετά συνεχίσαμε μόνοι μας να μετράμε πόνους.Όταν είδα ότι δεν αλλάζει τίποτα απο άποψη έντασης πόνου λέω στον άντρα μου πως είμαι καλύτερα για να τον πείσω να ξαπλώσει λίγο γιατί τον έβλεπα να καταρέει.Πράγματι με το που κοιμήθηκε σηκώθηκα και έκανα μπάνιο και μόλις ήμουν τελείως έτοιμη τον ξύπνησα να φύγουμε για το νοσοκομείο. Στις 5 ήμασταν εκεί. Η πρώτη εξέταση δείχνει διαστολή 1, στις 7 ακόμα 1 ( όχι πολύ καλά τα πράγματα μου λέει η μαία) στις 8 πάει 2, στις 9 -4 προς 5 και στις 10 τις λέω πως πάμε θα αργήσουμε όπως φαίνεται έ? και μου λέει μισό λεπτό και τρέχει να ξαναπάρει τηλ. τον γιατρό, η διαστολή ήταν τελεία δηλαδή 10. Στη διαστολή 5 μου έβαλαν μια μικρή δόση επισκληριδίου γιατί με το vbac δεν μπορούσαμε και περισσότερο και έτσι γέννησα μια κούκλα 3330γρ. μετά από 8 σπρωξίματα.(και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου!!!) Ο άντρας μου τελικά ήταν μέσα μαζί μου σε όλη τη γέννα (το είχε αποφασίσει καιρό λέει και μου το κράταγε για έκπληξη) και έτσι είδαμε μαζι πρώτη φορά την πριγκίπισσα μας!!! Είμαι τόσο περήφανη που τα καταφέραμε που δεν μπορώ να σας το περιγράψω!!!!!!!!!! Όλα πήγαν τέλεια ο άντρας μου με υποστήριξε απο την άρχή στην απόφαση μου να αλλάξω γιατρο στον 8ο μήνα για να προσπαθήσουμε το vbac, o νέος μου γιατρός ήταν ΆΨΟΓΟΣ και τον υπερευχαριστώ, η νέα μας κούκλα είναι καταπληκτική και υγιέστατη και ο γίος μας μας υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο στο σπίτι!!! ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΘΈΛΩ... Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και εσάς βρε κορίτσια για τα ξενύχτια που κάναμε παρέα και για την ανεκτίμητη συμπαρασταση...
-
Γεια σας κοριτσακια μου,σας γραφω απο το νοσοκομειο!Τα καταφεραμε!!!!μετα την ανασταση στις 1 η ωρα ξεκινησαν οι πονοι,στις 5 πηγαμε νοσοκομειο και στις 11 γεννηθηκε η μπεμπα μας 3330. Βεβαια η μπεμπουλα θα χανει ενα δωρο μιας και θα εχει γιορτη και γενελια μαζι αφου θα τη λενε Ειρηνη. Καλη συνεχεια λοιπον στην παρεα μας και να ειστε ολες μετα στη γεννα σας τοσο ευχισμενες οσο εγω!!!!
-
Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη κορίτσια μου!!!!Είμαι ακόμα εδώ άν και απο τις 12 και μετά έχω κάτι πονάκια!!!
-
ΕΔΩ είμαι ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πένυ μου να σου ζήσει!!! Σήμερα δεν μπήκα καθόλου γιατί έκανα δουλειές, σοκολατένια τσουρέκια και πήγα και επιτάφιο, για να δούμε η μικρούλα δεν θέλει μάλλον να βγει ακόμα... Χριστιάνα μου μην ανησυχείς όλα θα σου πάνε όπως εύχεσαι, είπαμε θετική σκέψη χρειάζεται!!!
-
Να σου ζήσει κούκλα μου και να είστε τόσο και άλλο τόσο και άλλο τόσο ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μακάρι , άντε να δούμε πότε θα αποφασίσει η μπεμπούλα να βγεί!!! εδώ είμαι βρε κορίτσια απλά δεν σας έγραψα γιατί το πρώί βόλταρα και τώρα βάφω αβγά και κάνω τσουρέκια!!! Ευτυχώς Χριστιανάκι μου που πήγαν όλα καλά, τώρα ξεκούραση!
-
Να σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!Ε κορίτσια έχω αρχίσει να ζηλεύω τι γίνεται!?! mariapap82 μακάρι γιατί έχω αρχίσει να απελπίζομαι!
-
Εδώ είμαι τώρα γύρισα, να μας ζήσουν τα καινούργια μας μωράκια, καλότυχα να είναι!!! Είχα πάει γιατρό, κάναμε υπέρηχο και εξέταση και έχουμε ραντεβού πάλι την Τρίτη εκτός απροοπτου. Όπως πάντα ήταν απόλυτα χαλαρός και μου είπε ''Ε όλα καλά παιδί μου τώρα κάνουμε υπομονή δεν πρέπει να την πιέσουμε, ας βγεί όποτε θέλει". Ο τράχηλος πάντως μου είπε πως είναι μαλακός αλλά δεν έχω Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ πόνους!!!
-
Με το καλό κοπέλα μου, άντε άυριο να μας λές για τη γέννα σου με το μωράκι σου αγκαλίά!!! ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλη μου την θετική ενέργεια!!!!!!!
-
Γύρισα και εγώ!!!! Τέλεια τα νέα σου, αλλά για τον θηλασμό μην βιαστείς να αποφασίσεις, άσε τα πράγματα να σε οδηγήσουν μόνα τους!!! Ωραία μάλλον τελικά την μούτζα ομαδική την έχουμε φάει, πάλι καλά τουλάχιαστον που πέρασε!!! Μια χαρά τα και τα δικά σου νέα skountoufla άντε να προχωράνε οι γέννες της παρέας!!! Για το σεξ δεν σχολιάζω κάν....Λοιπόν κατά τ'άλλα η μπέμπα είναι 3200, το αμνιακό καλό και ο τράχηλος καλός μου είπε η βοηθός του γιατρού. Αφου δεν έχουμε πόνους καθόλου όμως κάτι πρέπει να κάνουμε μου λέει και αυτό είναι περπάτημα και σεξ, έτσι και εγώ της είπα πως εγω θα κάνω το περπάτημα και θα βρώ και κάποια να κάνει το σεξ με τον άντρα μου.... Το ακους καλά το παιδί μου λέει, το ακούω λέω αλλά λιγότερες φορές, αντε μου λέει να το πούμε αυτό στο γιατρό μπας και κάνεις καμία εξέταση γιατί τον βλέπω πολύ ήρεμο. Έτσι λοιπόν μόλισ του το είπε ήρθε και με εξέτασε (απο κάτω) και απλά διαπίστωσε ότι μάλλον έχουμε καιρό....................................................................αύριο απλά να θα πάω για καρδιοτοκογράφο και θα με ξαναδεί την Τετάρτη. Sorry για το σεντόνι!!!
-
Καλά φαντάζεσαι έτσι μου είπε, ελπίζω σήμερα που έχουμε ραντεβού να μάθω τίποτα νεότερο! Έχει πυρετό αλλά μετά τους 2 βραδινούς εμετούς δέν έχουμε κάνει άλλον, ο τελευταίος ήταν δηλαδή στις 4 τα ζημερώματα. Περαστικά και σε σας!!! άντε να δούμε εμείς θα την γλιτώσουμε??? το μνμα σου είναι ότι πιο χαρούμενο και αισιόδοξο διαβάσαμε!!!Μπράβο μπράβό μπράβο να είστε πάντα έτσι μες την τρελλή ευτυχία!!!
-
αυτό φοβάμαι και εγώ μην είναι γαστρεντερίτιδα και κολλήσουμε όλοι και το μεταφέρουμε στο μωρό!!! περαστικά σας τι γκαντεμιά και αυτή!!! το καλό είναι ότι έχεις ακόμα μέρες για να γεννήσεις, αλλά και πάλι πρόσεχε όσο μπορείς και υπομονή!!!
-
σε καταλαβαίνω και εγώ έτσι θα ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα αλλά πρέπει και να ξεκουραστείς λίγο. κλείσε τον υπολογιστή και προσπάθησε λίγο να κοιμηθείς, έστω λίγο!
-
δεν ξέρω ρε γαμώτο τι μπορεί να είναι... Βλέπω και εσύ ξύπνια τη βγάζεις! πονάς ή το άγχος???
-
Κάποια μουτζα έχω φάει μου φαίνεται!!! μικρός κάνει εμετό και έχει 39 πυρετό...............................
-
ναι αυτό έχει σκοπό μου το είπε,αν όλα πάνε καλά θα περιμένουμε μιασ και πάμε για vbac που δεν θέλει και πολλές παρεμβάσεις! [quote name=mariapap82;2023851 Hippo το μαζεμα χαλιων το εκανες?Γιατι εισαι τοσο σιγουρη οτι θα πει ετσι ο γιατρος μπορει να σε δει και να πει τιποτα "σε 2 μερες βλεπω να γεννας". μακάαααααααααααρι!!!εννοείται πως χαλιά έχουμε μαζέψει-πλύνει-φυλάξει.
-
μην το γελάς καθόλου, σε λίγο θα κάνω και πατζούρια έτσι όπως πάω! άσε που παθαίνω εγκεφαλικό όσο σκέφτομαι το γιατρό αύριο που μόλις δει τον υπέρηχο θα μου πει" όλα καλά λοιπόν παιδί μου, υπομονή τώρα υπομονή τίποτα άλλο, έχουμε καιρό ακόμα"
-
απο πόνους τίποτα σχεδόν, έχω όμως πετρωματα στην κοιλιά...δεν ξέρω τι να πω έχω αρχισει να ψιλοαπελπιζομαι!
-
Γεια σας και απο μένα κορίτσια και εγώ ακόμα εδώ είμαι και περιμένω!!! τελειωσα σκουπισμα σφουγγαρισμα κτλ και μπήκα να δω μηπως είχαμε κανένα καινουργιο μωράκι!!!
-
Συγχαρητήρια στις καινούργιες μας μανούλες να μας ζήσουν τα πρώτα μωράκια, να ναι γερά και καλότυχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το πιστέυω ότι ξεκινήσαμε βρε κορίτσια... άντε με το καλό και οι υπόλοιπες!!!
-
Αν θέλω να ξανακοιμηθώ μπορώ γιατί έχω τον αντρα μου που με βοηθάει πολύ, αλλά που να ξανακοιμηθώ!!! ραντεβού έχω τη Δευτέρα!!! pele κάνε υπομονή κοπέλα μου τελειώνεις!!!
-
μάλλον αγχος τι να πω πια.....ευτυχώς όμως βλέπω σημερα δεν έχουμε άλλες άυπνες!!!
-
Milky βλέπω και εσύ απο ύπνο καλά πας!!!! Καλά γεννητούρια στις σημερινές μας μανούλες!!!
