Elazl

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  28
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

About Elazl

  1. Έχω την εντυπωση πως είναι οι ίδιοι. Είδα και στο παρεντς ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.. αν και δεν κατάλαβα... θεώρησαν ότι διαφημισες κάτι; Και γενικα, δεν καταλαβαίνω πολλά... Δε νομίζω πως υπαρχει άνθρωπος που εχει καταφέρει να διαβάσει όλους τους κανόνες του παρεντς και παρεντς καφε... και δε νομίζω την ώρα που γράφει κάποιος να εχει στο μυαλό όλους αυτούς τους κανόνες... Έχω ρωτήσει κι εγώ κάποια πράγματα και με μειλ και δημοσια αλλά δεν έλαβα καμια απάντηση.. Με ποιά κριτήρια διαγράφεται ένας λογαριασμός; Και επίσης, διαγράφεται κατευθείαν ή προηγείται κάτι άλλο, πχ κάρτα ή προειδοποιητικό μήνυμα; Δεν καταλαβαίνω..
  2. Γιατί σταμάτησες το παιχνίδι..; Βαλε γράμματα γρήγορα...:D
  3. Συνονόματη ακούω... Μπα, η αληθεια είναι οτι δεν αναφερόμουν σε εγκυμοσύνη απαραίτητα... Και ούτε ιδιαίτερο άγχος υπάρχει... απλά διαπίστωσα ότι, ακόμα κι αν έχει περάσει το δύσκολο, τα κιλά δε φεύγουν το ίδιο εύκολα όπως πριν.. Απλά ήθελα να μαζέψω τις γνωμες σας.. αν υπάρχει κάποιος αποτελεσματικος τρόπος να... το πάρει κανείς απόφαση!!! Σας ευχαριστώ πολύ.
  4. :D:D Το ίδιο πρόβλημα έχει μια φίλη... την έπαιρναν τηλέφωνο για τα κοινόχρηστα και δεν το σήκωνε... τη ρώτησα γιατί... και μου είπε: "Μένω ισόγειο. Από άλλη είσοδο, εξωτερική. Δε χρησιμοποιώ σκάλες, ασανσέρ. Πληρώνω κοινόχρηστα 100 ευρώ τουλάχιστον το μήνα... το χειμώνα.. με δέκα φέτες καλοριφέρ για σπίτι 38 τετραγωνικά.... ενώ η διαχειρίστρια πληρώνει 150 ευρώ το μήνα.. στον τρίτο, με ασανσέρ, σκάλες... 100 τετραγωνικά σπίτι και καμιά εξηνταριά φέτες καλοριφέρ στα σίγουρα.... Αναλογικά δεν βγαίνει... Άσε που μας βάζουν ένα χαρτί στον πίνακα ανυπόγραφο, που λέει <<πληρώνεις τόσα>>..." Έπαθα ένα χρηματικό σοκ.. γιατί, πράγματι, ναι μεν η διαχειρίστρια πληρώνει περισσότερα (αυτό έλλειπε..) αλλά αναλογικά δεν στέκει από καμία άποψη... Ρωτήστε το λογιστή με βάση ποιό πρόγραμμα βγαίνουν τα κοινόχρηστα και υπολογίστε...
  5. Σκέφτηκα πολύ το πού θα άνοιγα αυτό το θέμα... Όμως, στα ιατρικά θέματα είδα πολύ σοβαρότερες καταστάσεις κι έτσι το άνοιξα εδώ.. στις δύσκολες στιγμές... Πριν κάποια χρόνια, με έπιασε κι εμένα το "παράπονο"... Δεν ήμουν ιδιαίτερα αδύνατη αλλά χωρίς πρόβλημα... Αργότερα, το ξεπέρασα αυτό.. ωστόσο.. μου έμειναν τα περιττά κιλά... Αυτό τον καιρό πιστεύω πως μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.. αλλά μάλλον δεν έχω φτάσει σε απελπιστική κατάσταση με τα κιλά μου και γι' αυτό δεν κινητοποιούμαι.. Ναι μεν, τρώω λιγότερο αλλά τα κιλά εκεί, σταθερά... δεν βάζω, δε χάνω.. Εσείς τι λέτε γι' αυτό; Υπάρχει κάποια κοπέλα που το πέρασε και έχασε τελικά και τα κιλά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Λία.
  6. Συγνώμη, εσείς στον πρώτο... εκείνοι στον τρίτο.... μα πώς...; Το λογικό είναι εσείς να κάνετε παρατήρηση στη φοιτήτρια... και η φοιτήτρια στους κατοίκους του τρίτου... Δεν καταλαβαίνω... Ωστόσο.. κι εμάς μας έχει τύχει να έρθει η από πάνω (και όχι η παραπάνω) και να μας πει ότι σέρνουμε έπιπλα... μα αν σέρναμε έπιπλα, θα ερχόταν η από κάτω.. όχι η αποπάνω... αλλά η γυναίκα ήταν ψυχοπαθής... Ρώτησέ την.. ο ήχος με τι ταξιδεύει; Με τελεφερίκ ή με το μετρό..; Έχει διαφορά... Καλή συνέχεια - καλή επιτυχία.. Λία..
  7. Χμμμ... θα προσπαθούσα να "τον κάνω" να μου το πει ο ίδιος... αλλά θα ένιωθα σίγουρα ότι κάτι δεν έκανα σωστά... Τι θα ήθελες πολύ να κάνεις στη ζωή σου;
  8. Η Ελλάδα Φαλήρισε. ΚΚΕ Όχι, δεν υποννοώ τίποτα
  9. Αυτό δεν είναι τικεράκι... είναι έκθεση ζωγραφικής..!!
  10. Για να δούμε... τελευταία περίοδος ήτανε κάπου 2 Απριλίου... Γενικώς, δεν το κατέχω το θέμα μιας και η εγκυμοσύνη ήτανε νωρίτερα από ότι "προγραμματίζαμε.."... Σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού στο γυναικολόγο... είχα ξαναπάει πριν κάποιες μέρες.. ο γιατρός μου είπε ότι η καρδούλα θα ακουστεί στην 7η με 8η εβδομάδα... Σήμερα κάνω τελευταία χοριακή... Συγνώμη, αλλά δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν ξέρω καθόλου! Κι εγώ εδώ μαθαίνω...
  11. Πάρε το χρόνο σου.. σκέψου.. Για φαντάσου τη ζωή σου με εκείνον μετά από δέκα χρόνια... θα είναι αυτή που σου αξίζει..; Αν κλείνατε μαζί κάποια χρόνια σχέσης.. και ξαφνικά.. σου έλεγε "δεν είμαι για 'σένα... σου αξίζει κάτι καλύτερο.."...; τότε τι..; Για ΄μένα τέτοιοι άνθρωποι χρήζουν βοήθειας... Καλύτερα τώρα... "Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί.."
  12. Δομνίνα και my billy τι δυνατές που είστε... το θάρρος και κουράγιο... Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω στη θέση σας.. αλλά ίσως, όταν έρθει εκείνη η δύσκολη ώρα, ανακαλύπτουμε τη δύναμη που κρύβεται σιωπηλά μέσα μας και νομίζαμε ότι δεν την έχουμε... My billy, το γεγονός ότι η ίδια της είναι πολύ αισιόδοξη είναι μεγάλο βήμα-πλεονέκτημα... είναι μεγάλη γιατρειά η αισιοδοξία και η ελπίδα... Η δική μου γιαγιά έλεγε "θέλω να πεθάνω" σχεδόν κάθε μέρα.. είχε αφήσει τον εαυτό της στην αρρώστεια... οι γιατροί λέγανε ότι το ξεπέρασε και θα γίνει καλά... Ένας γιατρός στο Θεαγένειο είχε πει ότι είναι στο χέρι της πια.... η αρρώστεια θεραπεύτηκε.. φτάνει να είναι καλά ψυχολογικά.. όμως δεν ήταν... Παίζει ρόλο... Μια όμορφη καλημέρα για μια όμορφη παρέα, Λία.
  13. Λυπάμαι... ειλικρινά.... Όμως, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι αγγέλοι στον ουρανό, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα για μας εδώ κάτω... Σε ευχαριστώ που μου απάντησες...
  14. Και για 'μένα είναι απρόσμενη και πρώτη!
  15. Έτσι μπράβο! Πάρε τα πάνω σου! Άνθρωποι είμαστε, και όχι ζώα να μη μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας με κουβέντα... Να σου ζήσουν τα τρία σου παιδάκια, και, όπως είπες πολύ σωστά, δε χρειάζεται να σε βλέπουν έτσι.. και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! Άσε τη μαμά και την αδερφή σου να σκεφτούν εκείνες ότι πρέπει να κάνουν κάτι. Μην τις ξαναρωτήσεις, λοιπόν. Απλά να χαίρεσαι τη ζωή σου και να μη δίνεις σημασία, να μην αναλώνεσαι σε τέτοιες μικρότητες. Είναι η σειρά τους τώρα. Εσύ προσπάθησες. Με εκτίμηση, Λία.