Παιχνίδια Γνώσεων -Λέξεων
24 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Εντοπισα τη συγκεκριμενη ενοτητα κ πραγματικα καταχαρηκα!! (αυτο θα το διαπιστωσετε βεβαια κιεσεις αφου ολο το βραδυ απαντησα σχεδον σε ολα τα παιχνιδια!!! χαχα!!) Λοιπον... το συγκεκριμενο σιγουρα οι περισσοτεροι καπου το εχετε παιξει.. Βαζει ενας μια λεξη και ενας ενας λεμε μια λεξη που να συνδεεται με την προηγουμενη(οχι μετην αρχικη). Σκοπος??? Μετα απο εναν μεγαλο κυκλο ασχετων λεξεων να φτασουμε παλι στην αρχικη! πχ. Βαζω τη λεξη ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ οθονη,ποντικι,γατα,ουρα,σκυλος,μουσουδα,ρουθουνι,μυτη,προσωπο, κεφαλι,εγκεφαλος,ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ!! Ξεκιναω λοιπον και βαζω τη λεξη.... ΨΥΓΕΙΟ
Last reply by voula1996, -
Διαφημίσεις
-
ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ 1 2 3 4 67
από xazomanoula- 996 απαντήσεις
- 207,3k εμφανίσεις
Γεια σας!!! Λοιπόν ξεκινάω μ΄ένα γράμμα και κάθε ένας κολλάει δίπλα κάποιο άλλο (ένα κάΘε φορά), μέχρις ότου δημιουργηθεί κάποια λέξη, όσο πιο "τραβηγμένη" γίνεται. Αυτός που δεν μπορεί να την συνεχίσει, ας βάζει νέο γράμμα, αφού πρώτα σημειώσει μια ήττα στο ενεργητικό του. ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ:D ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Γράφω εγώ Ε. Ο επόμενος Ν ΕΝ Ο επόμενος Α ΕΝΑ Ο επόμενος Σ ΕΝΑΣ Ενώ μπορεί να τελειώσει κι εδώ η λέξη, αν ο επόμενος προσθέσει Τ, παει για ΕΝΑΣΤΡΟΣ κτλ Ας ξεκινήσουμε με εύκολα Πάμε? Κ
Last reply by ΒαλεντιναΧ, -
βρες 3 λεξεις που... 1 2 3 4 377
από CoffeeBean- 5,6k απαντήσεις
- 408,9k εμφανίσεις
...να ξεκινανε απο 3 γραμματα να βγαζουν νοημα και να έχουν και μια υποτυπώδη συνέχεια πχ ''ω π α'' ωραιο παιχνιδι αυτο!
Last reply by ΒαλεντιναΧ, -
- 5k απαντήσεις
- 374,7k εμφανίσεις
να απαντάτε στην ερώτηση που έκανε το προηγούμενο μέλος και να δίνετε μία ερώτηση όχι πολύ προσωπική (παιχνίδι είναι) για το επόμενο μέλος που θα θελήσει να απαντήσει.
Last reply by zamia, -
Ποιός,που,πότε? 1 2 3 4 14
από CoffeeBreak- 208 απαντήσεις
- 185,3k εμφανίσεις
πχ.μουσικός πέθανε τον ιούλιο του 2009 σε ηλικία 50 χρονών στο σπίτι του στην αμερική. πάλι όποιος βρει την απάντηση βάζει επόμενη ερώτηση.
Last reply by Constantina77, -
Όνομα-Ζώα-Φυτά..... 1 2 3 4 46
από CoffeeBean- 685 απαντήσεις
- 277,1k εμφανίσεις
Θυμαστε αυτο το παιχνιδι που παιζαμε παλια? τι λετε?να ξεκινησουμε? οι κατηγοριες ειναι: ονομα ζωο φυτο πραγμα επαγγελμα πολη(η χωριο η κρατος η νομος) χρωμα και αφου συμπληρωσουμε τις κατηγοριες με το γραμμα που μας προταθηκε,προτεινουμε κι εμεις με την σειρα μας, καποιο αλλο γραμμα της αλφαβητου
Last reply by ΣΤΕΓΙΑ, -
- 921 απαντήσεις
- 210k εμφανίσεις
το παιχνιδάκι έχει ως εξής ... βάζει ο πρώτος δύο λέξεις με την ίδια κατάληξη και καλείται ο επόμενος να φτιάξει με αυτές ένα ποιηματάκι!!! επιβάλλεται η μία λέξη απ'τις δύο να έχει σχέση με το παιδί. επιπλέον, μπορούμε στις λέξεις να αλλάξουμε πρόσωπο, βαθμό κλπκλπ εφόσον και άν έχουν πάλι ομοιοκαταληξία!! π.χ α) πάνα β) αεροπλάνα ποίημα: "ο άντρας μου ταξίδευε πάντα με αεροπλάνα και εγω στο σπίτι έμενα αλλάζοντας του μπέμπη πάνα"
Last reply by katerina71, -
τι είπε ο μ.αλέξανδρος όταν σκόνταψε σε μια πέτρα κι έπεσε? (καλά δεν ξέρω αν έπεσε ή είπε κάτι αλλά κάπως έτσι..)
Last reply by sbk272, -
Αναγραμματισμος 1 2 3 4 7
από CoffeeBean- 93 απαντήσεις
- 164,4k εμφανίσεις
βάζουμε μια λέξη με μπερδεμένη σειρά των γραμμάτων και ο επόμενος ψάχνει να την βρει πχ απικακα -καπάκια
Last reply by Koalaki, -
Αυτό είναι ένα πραγματικό τεστ που δίνεται από το Human Relations Dept. σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σήμερα. Τους βοηθάει να έχουν καλύτερη εσωτερική γνώση αφορώντας τους υπαλλήλους τους και τους μελλοντικούς τους υπαλλήλους. Πάρετε στυλό και χαρτί και ξεκινήστε. Αριθμήστε το χαρτί σας από 1 ως 10 και γράψτε τις απαντήσεις σας για να δείτε μετά τη βαθμολογία σας. 1. Πότε νοιώθεις ότι είσαι στα καλυτέρα σου? α) το πρωί β) μεταξύ απογεύματος και νωρίς το βράδυ γ) αργά τη νύχτα 2. Συνήθως περπατάς….. α) αρκετά γρήγορα, με μεγάλα βήματα β) αρκετά γρήγορα, με μικρά βήματα γ) λιγότερο γρήγορα με το κεφάλι ψηλά, κοιτώντας τον κόσμο στο πρόσωπο…
Last reply by chryssa77, -
σκέφτηκα να γράψουμε διάφορες παροιμίες.
Last reply by Ria_85, -
Φτιαξε την ερώτηση 1 2 3 4 48
από CoffeeBean- 705 απαντήσεις
- 190,3k εμφανίσεις
πχ εγώ βάζω την λέξη κόκκινο και ο επόμενος σχηματίζει την ερώτηση τι χρώμα φόρεμα πήρες?
Last reply by alikatsi, -
Παιχνίδι Λέξεων 1 2 3 4 45
από CoffeeBean- 668 απαντήσεις
- 192k εμφανίσεις
ο πρώτος γράφει το πρώτο και το τελευταίο γράμμα για να βρει ο επόμενος μια λεξη ( δεν υπαρχουν περιορισμοι γραμματων) μετα ο επόμενος γράφει αλλα γραμματα. π.χ ο πρωτος γραφει α.......ς ο επομενος απανταει αστεριας και βαζει με τη σειρα του καινουργια γραμματα ας πουμε α......α.
Last reply by Mylife10, -
Δαιμόνιοι Αριθμοί 1 2 3 4
από CoffeeBean- 48 απαντήσεις
- 138,9k εμφανίσεις
για να περάσουμε την ώρα μας...... έχουμε τους παρακάτω αριθμούς: 1,2,3,4,5,6,7,8 και 9. μπορείτε να βάλετε ανάμεσά τους τα ελάχιστα μαθηματικά σύμβολα ώστε να πάρετε σαν αποτέλεσμα το 100?
Last reply by alikatsi, -
- 24 απαντήσεις
- 112,4k εμφανίσεις
1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ "Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα." 2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ "Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί." 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ "Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω." 4. ΛΟΓΙΚΗ "Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ." 5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ "Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου." 6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ "Άλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;" 7. ΕΙ…
Last reply by didi&k, -
Λοιπόν.. μανουλίτσες με παιδιά κάθε ηλικίας...... όποια βρει τί εννοεί η κόρη μου λέγοντας "κακακούκα" :lol::lol: έχει καραμελίτσα!!!! εμένα πάντως μου πήρε μία εβδομάδα να το καταλάβω. έχω μεγάλη περιέργεια να δω λέξεις και από τα δικά σας παιδιά
Last reply by tatum, -
Βρειτε το συγγραφέα 1 2 3 4 26
από CoffeeBreak- 385 απαντήσεις
- 187,2k εμφανίσεις
βάζουμε τον τίτλο ενός βιβλίου ή στοιχεία της βιογραφίας του και όποιος απαντήσει βάζει τον επόμενο.το ίδιο μπορεί να γίνει σε παιχνίδι,βρειτε τον ηθοποιό,τραγουδιστή ....κλπ
Last reply by xrysaki, -
Αs Ζωγραφίσουμε! 1 2 3 4 5
από CoffeeBean- 74 απαντήσεις
- 69,5k εμφανίσεις
εδώ θα φτιάξουμε έναν φανταστικό πίνακα ζωγραφικής. βάλτε φαντασία!
Last reply by theodor, -
Ιστορία δίχως τέλος... 1 2 3 4 24
από CoffeeBean- 350 απαντήσεις
- 174,4k εμφανίσεις
Επειδή είδα οτι έχετε πολλή φαντασίά...σκέφτηκα να κάνουμε ένα νέο παιχνίδι στο forum ... να γράφουμε κάθε φορά 6 λέξεις ωστε να ξεκινήσουμε μία ιστορία-παραμύθι με εύθυμη διάθεση και να δούμε που θα εξελιχθεί ......ξεκινάω το παραμύθι με κλασικό τρόπο Μια φορα κι έναν καιρο ηταν...
Last reply by dimi dimi, -
- 319 απαντήσεις
- 175,3k εμφανίσεις
μακαρόνια.... ο επόμενος βάζει άλλα υλικά μέχρι να φτιάξουμε συνταγή.
Last reply by peristeraki, -
- 34 απαντήσεις
- 118,5k εμφανίσεις
Κριός : ο Κριός θα ξεσκιστεί, θα βάλει όλη του την ορμή, για να βγει ΠΡΩΤΟΣ!! «ΑΚΡΗΗΗΗ, ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ!!!» Ταύρος : ο Ταύρος θα τερματίσει. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Απλά δε γνωρίζουμε ακριβώς το πότε. Δίδυμος : ο Δίδυμος θα τρέξει? Δεν θα τρέξει?θα αλλάξει πορεία, θα πηδήσει στο σκάμμα, θα πετάξει όποια σφύρα βρει, όπου βρει, θα κάνει άλμα επί κοντό,θα ...θα...και στο τέλος θα κάτσει στις κερκίδες και θα παρακολουθεί τους άλλους τρώγοντας ποπ-κορν. Καρκίνος : ο Καρκίνος θα ακολουθεί προσεχτικά τους άλλους, για να σιγουρευτεί ότι προχωράει καλά και μέσα στα ασφαλή όρια. Συνεπώς, δε θα τερματίσει πρώτος. Ακόμα όμως κι αν η τύχη τον βοηθούσε να τερματίσει πρώτος, πιθανόν να μην άν…
Last reply by ΑΓΓΕΛΙΚΗ2, -
- 11 απαντήσεις
- 107,8k εμφανίσεις
............όταν υπάρχει βεβαια.........:lol::lol: Καθως κάθεστε,σηκώστε το δεξι σας πόδι,και κάντε κυκλους στον αερα με την φορά του ρολογιού. Κι ενώ συνεχίζετε τους κύκλους με την ποδαρα σας(:lol:),σηκώστε το δεξι σας χερι και γραψτε στον αερα τον αριθμο έξι.............. Let me know.......:lol:
Last reply by riniw, -
- 0 απαντήσεις
- 105,1k εμφανίσεις
καλησπερα σε ολους. θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα των γονεων ενος παιδιου εκτος γαμου.
Last reply by gogo gigi, -
- 1 απάντηση
- 105,6k εμφανίσεις
Εχω μια IΔEA!για να δούμε θα βρω παρέα να παίξω; Απευθύνεται σε όσες τους αρέσει να δημιουργούν! Λοιπόν!κάθε βδομάδα θα βάζουμε ενα θέμα πχ αυγό Κ η κάθε μια θα ΦTIAXNEI κάτι ΠOY θα έχει σχέση με αυτό! Πχ εγώ μπορεί να ζωγραφίσω κάτι πάνω σ αυτό το θέμα,κάποια άλλη ίσως μας δείξει φαγητό με αυγά κτλ κτλ. Θα ορίζουμε συγκεκριμένη μέρα κάθε βδομάδα ΠOY θα ανεβάζουμε φωτό τις δημιουργίες μας. Τι λέτε;να δοκιμάσουμε; Το θέμα μπορεί να είναι οτιδήποτε...κάθε βδομάδα θα ορίζει διαφορετικό άτομο το θέμα.
Last reply by Φαίη1980,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 11.323 απαντήσεις
- 2.236.906 εμφανίσεις
-
- 11.964 απαντήσεις
- 1.198.184 εμφανίσεις
-
- 77 απαντήσεις
- 144.591 εμφανίσεις