Όχι αυτό δεν επιτρέπεται!
16 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 29k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη, υπάρχει νομικό πλαίσιο, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την συκοφαντική δυσφήμιση, ακόμα και εάν γίνεται μέσω ΠΜ ή δημόσιες αναρτήσεις. Απαγορεύεται. Επίσης κανόνας του φόρουμ είναι να μην υπάρχει συστηματική διαφήμιση επαγγελματιών. Είτε με πμ είτε με δημόσιες αναρτήσεις. Δηλαδή γενικότερα όταν ένα μέλος συστήνει διαρκώς έναν άνθρωπο κέντρο ή ειδικό, ή δυσφημεί διαρκώς άλλο αυτό δεν επιτρέπεται. Είναι διαφορετικό να ειπωθεί μια φορά κάτι, από το να γίνεται κατά κόρον. Η επαναλαμβανόμενη σύσταση επαγγελματιών θα οδηγήσει εν τέλει στο να απομακρύνονται όλα τα ονόματα με αυτόματο τρόπο/αυτοματη αντικατάσταση λέξης. Μπορεί να γίνει και αυτο, …
Last reply by CoffeeMaker, -
Διαφημίσεις
-
Πρόσεχε!!!
από admin- 6 απαντήσεις
- 115,5k εμφανίσεις
πρόσεχε!! όταν σε προσβάλλει κάποιος δεν προσβάλλει το άτομό σου την προσωπικότητά σου αλλά αυτό που βλέπει μέσω του φόρουμ. αυτό που βλέπει είναι ένας λογαριασμός χρήστη, ένα ψευδώνυμο και το τι γράφει αυτό το ψευδώνυμο και όχι το τι είσαι στην πραγματικότητα. έχε υπόψη σου ότι ο γραπτός λόγος οδηγεί πάρα πολύ συχνά σε παρεξηγήσεις για αυτό ακριβώς το λόγο. αυτά που γράφεις μπορεί να μην είναι διατυπωμένα με τρόπο που να μεταφέρουν ακριβώς αυτό που θέλεις να πείς! μην χάνεις χρόνο και ενέργεια, σε συναισθήματα και σκέψεις με το να στεναχωριέσαι ή να θυμώνεις για διαδικτυακές παρεξηγήσεις ή τσακωμούς. υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο απο ότι μερικές γραπτές …
Last reply by antigoni84, -
Ανακοινώσεις
από admin- 2 απαντήσεις
- 111,4k εμφανίσεις
H δημοσίευση "άποψης", με την μορφή και μόνο υπονοούμενων,χωρίς αυτή να περιέχει τα οποιαδήποτε στοιχεία, πάνω στα οποία η διαχείριση/ο άμμεσα θιγόμενος να μπορεί να σχολιάσει ή να απαντήσει, και θεωρείται δυσφήμιση (καθώς δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένη περιγραφή στοιχείων),αλλά και στερείται όποιας ουσίας. Ευχαρίστως να απαντηθούν συγκεκριμένα με ανακοίνωση,όλα τα ερωτήματα ή κείμενα τα οποία θα περιέχουν συγκεκριμένες "καταγγελίες" οι οποίες, να ονοματίζουν μέλη, όπως και καταστάσεις. Θα περιμένουμε να παραλάβουμε κείμενο το οποίο θα διευκρινίζει τα όσα λέγονται στην παρακάτω δημοσίευση,με ακριβή τρόπο, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος παρερμηνείας των λεγόμενων του…
Last reply by Συντονιστής Org, -
- 0 απαντήσεις
- 105,5k εμφανίσεις
Υπενθύμιση νομοθεσίας σχετικά με την διακίνηση φαρμάκων μέσο Διαδικτύου Διακίνηση Φαρμάκων μέσω του Διαδικτύου Η διακίνηση φαρμάκων (είτε με είτε χωρίς αντίτιμο) με οποιοδήποτε άλλο μέσο, πέραν αυτών που διευκρινίζει ο νόμος (ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ INTERNET ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ με αρ. πρωτ. 39600/17.10.2001 http://eof1.eof.gr/html/law11.html), δεν επιτρέπεται. Τα φάρμακα ειδικά όσα απαιτούν συνταγογράφηση έχουν στενογραφηθεί ειδικά για τον κάθε ασθενή. Σε περίπτωση που διαθέτετε φάρμακα τα οποία δεν τα χρειάζεστε, παρακαλείστε να τα επιστρέψετε στα φαρμακεία, είτε να τα ανακυκλώσετε σε επιλεγμένα σημεία της περιοχής σας είτε να τα παραχωρήσετε στα κοινωνικά ι…
όχι! δεν επιτρέπεται να ειρωνεύεσαι και να χλευάζεις! μπορείς να το κάνεις αλλού! εδώ όμως όχι! έχουμε έρθει για να περάσουμε καλά και όχι για να χαλιόμαστε! πιστεύουμε ότι για να περάσεις καλά δεν χρειάζεται να κουτσομπολεύσεις τους άλλους να τους ειρωνευτείς να τους κοροιδέψεις ότι και να σου χει κάνει κάποιος, το πρόβλημα δεν λύνεται με αυτό το τρόπο και κυρίως όχι εδώ. για να εκτονώσεις τον θυμό σου αν κάποιο μέλος έγραψε κάτι για σένα/τον λογαριασμό σου, μπορείς να πατήσεις το κόκκινο τριγωνάκι και να "την πείς" στην διαχείριση μέσω μιας αναφοράς. θα αναλάβουμε να δώσουμε κάρτα στο μέλος στην περίπτωση που σε έχει προσβάλλει γραπτώς στο φόρουμ. όχι!…
Last reply by vasdeli, -
- 0 απαντήσεις
- 83,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα αγαπητοί γονείς! Περιμένω το παιδάκι μου το Νοέμβρη, και θα ήθελα να μου προτείνετε Γυναικολόγο στο Έλενα που είναι υπέρ του ΦΤ !!! (και επίσης να μου πείτε αν σας έκανε επισκληρίδειο! ). Έχω ήδη γιατρό που συνεργάζεται με το Ιασώ, αλλά είδαμε κάποια σημάδια εκ των οποίων βγάλαμε το συμπέρασμα ότι προωθεί πολύ το ΙΑΣΩ για κάθε εξέταση και γενικά είναι φαίνεται υπέρ της καισαρικης... Επίσης, το ΙΑΣΩ είναι αρκετά ακριβό χωρίς λόγο, επομένως το Έλενα θα είναι μια καλή λύση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last reply by MissM, -
- 3 απαντήσεις
- 87,2k εμφανίσεις
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΕΛΟΣ -MY.BABY.BOY- ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Last reply by _my.baby.boy_, -
- 14 απαντήσεις
- 25,7k εμφανίσεις
Γεια σας, παρακαλώ να συγχωνευτούν και αγγελίες αλλων μελών που εχουν επισης πολλαπλές αγγελίες. Δεν είμαι η μόνη. Ευχαριστώ
- 1 απάντηση
- 97,5k εμφανίσεις
Που ειναι ο administrator? Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Προστατεύεται το site απο κακόβουλα, με ιούς κλπ διαφημιστικά; Το συγκεκριμένο spam στο inbox μου είχε θέμα UKRAINIAN WOMEN. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να μην υπάρχει προστασία για πρόσβαση τέτοιων διαφημιστικών μηνημάτων. Πόσο μάλλον σε site που ονομαστικά και θεματικά, έχει επί το πλείστον επικεντρωθεί σε παιδιά και γονείς. Ελέγχει κάποιος για ιούς;
Last reply by admin, -
- 0 απαντήσεις
- 98,8k εμφανίσεις
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΡΙΑ Χ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΙ ΜΕΣΩ ΕΛΤΑ ΜΕ ΑΡ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ CP332242620GR. DEN MOY EXEI AΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΗΣ
Last reply by νοννα80, -
- 0 απαντήσεις
- 98,3k εμφανίσεις
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΛΟΓΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΟΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ USERNAME ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ MΕΣΩ ΕΛΤΑ;)
Last reply by νοννα80, -
- 2 απαντήσεις
- 102,8k εμφανίσεις
Ψάχνω την happymummy για κάτι ρουχα που παραγγειλα της έστειλα τα στοιχεια μου αλλά δεν μου απαντάει της εβαλα τα χρήματα στον λογαριασμό της μπήκε σημερα και δεν μου απαντησε μπορεί να γίνει κάτι γιαυτό;και έσβησε και την αγγελία με τα ρουχα ευχαριστω
Last reply by happymummy, -
- 0 απαντήσεις
- 103,3k εμφανίσεις
Σας έστειλα κάποιο μέιλ για να σας ρωτήσω κάτι, αλλά δεν απαντήθηκε. Σε ορισμένα θέματα, και όχι σε άλλα, μου βγάζει το μήνυμα "ο λογαριασμός σας δεν έχει ενεργοποιηθεί". Πόσες φορές πρέπει να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου; Μήπως δε μπορώ να έχω πρόσβαση σε όλα τα θέματα του φόρουμ, αλλά μόνο σε ορισμένα από αυτά; Επίσης, τα προβλήματα σύνδεσης που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες -αν όχι όλες- κοπέλες, είναι καθαρά προβλήματα του ίντερνετ ή αφορούν και στο ίδιο το φόρουμ; Πάω να απαντήσω σε ένα θέμα και μέχρι να πατήσω "υποβολή" έχει αποσυνδεθεί ο λογαριασμός μου και, κατα συνέπεια, έχει χαθεί το μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προταίρων, Λία.
Last reply by Elazl, -
- 14 απαντήσεις
- 35,2k εμφανίσεις
Μήνυμα για κάθε Big Brother του parentscafe Σε σένα που παρακολουθείς απλώς και σπας την πλάκα σου, σε σένα που παρακολουθείς γιατί φοβάσαι, σε σένα που παρακολουθείς την γυναίκα σου αντί να μιλάς μαζί της γι'αυτά που την απασχολούν, σε σένα που σπας κωδικούς, password και διαβάζεις προσωπικά μηνύματα, σε σένα που παραβιάζεις προσωπικά δεδομένα, σε σένα που μάλλον δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις γιατί είσαι απλά ένας αργόσχολος χάκερ σύζυγος, σε σένα που αλλάζεις κάθε τόσο ταυτότητα, σε σένα που το παίζεις γυναίκα ενώ είσαι άντρας, σε σένα που κρύβεσαι πίσω από κακόβουλα σχόλια, σε σένα που ικανοποιείς την περιέργειά σου, σε σένα που τη βρίσκεις παρακολουθώ…
Last reply by kalamaraki, -
- 3 απαντήσεις
- 105,9k εμφανίσεις
καλησπερα και συγγνωμη για το θαρρος που πηρα. Ομως ειναι απαραιτητο να παρεμβετε. Υπαρχουν κακοβουλοι χρηστες στο φορουμ που μοναδικο σκοπο εχουν να ερχονται σε αντιπαραθεση με τις κοπελες για χαβαλε. Σημερα δικαιωθηκαν οι υποψιες μου πως προκειται για ενα τσουρμο αργοσχολους νεαρους. Ειναι κριμα να χαλανε το ομορφο κλιμα των καφε που εχουμε ολες τοση αναγκη. Καποιες κοπελες συγχιστηκαν,καποιες ειπαν δε θα μπαινουν οταν μπαινουν οι συγκεκριμενοι. Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα,δηλαδη. Ειχαν το θρασσος μαλιστα να ερθουν σε κοντρα με εγκυουλες. Και να γραφουν αηδιες στις παλλινδρομες κυησεις,ακομα κι εκει τολμησαν, στο καφε ποτε θα γινω μανουλα και δεν ξερω και που αλλ…
Last reply by CoffeeBean, -
- 0 απαντήσεις
- 103,5k εμφανίσεις
Γενικοί κανόνες λειτουργίας: - Αποφεύγετε την παρατεταμένη χρήση greeklish ή κεφαλαίων, κάνουν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις σας. Τα κεφαλαία στην γλώσσα των φόρουμ σημαίνουν ότι "φωνάζει" κάποιος. - Απαγορεύονται οι προσβλητικές δημοσιεύσεις, η παράθεση χυδαίου ή άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού - Απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις. Για να ενισχύεται η ανταλλαγή απόψεων, απαιτείται η διατύπωση της άποψης του καθενός,να μην περιλαμβάνει απαξιωτικούς, ειρωνικούς,ρατσιστικούς ή με χλευασμό χαρακτηρισμούς και εκφράσεις -Απαγορέυεται,να χρησιμοποιόυνται εκφράσεις απαξίωσης, υπονοώντας ομάδες ασθενών ή άλλων κοινωνικών ομάδων εν…
Last reply by CoffeeBreak,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.141 απαντήσεις
- 746.352 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.127 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 110.772 εμφανίσεις