Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Elektra_Gr

Registered Users
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    241
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

Elektra_Gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Elektra_Gr

    test gia ticker

    Κορίτσια πώς και τι θα τεστάρω .... Έχω μπερδευτεί όσο δεν πάει
  2. Καλησπέρα κορίτσια ! Θέλω την βοήθεια σας ! Αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου βρει την αγία ζώνη και να κανονίσουμε να μου την στείλει . Επίσης κορίτσια έστειλα το καλοκαίρι αρχές γράμμα στην αγία ειρήνη τ χρυσοβαλάντου αλλά δεν μου απάντησαν ! Ξέρει κάποια τι γίνεται σχετικά ? Θα ήθελα κι από κει μηλαράκι,λαδάκι και το σχοινάκι ! Θέλουμε τόσο να κάνουμε παιδάκια αλλά αργεί . Θα ήθελα να σας ζητήσω και κάτι τελευταίο . Να βρούμε και για φίλη μου που επίσης προσπαθεί κι εκείνη για παιδάκι ! Παλεύουμε κι οι δύο και η αλήθεια είναι πως στεναχωριόμαστε πάρα πολύ ! Ευχαριστούμε κι οι δυο !!

  3. Διαφημίσεις

  4. Έχω ακούσει δυστυχώς πολλές περιπτώσεις μέχρι τώρα που οι άντρες τους κάνουν θεραπεία ... και δυστυχώς με μια κοπέλα που μίλησα , ο σύζυγος ενώ είχε λίγα σπερματοζωάρια και έπρεπε να κάνει θεραπεία με βιταμίνες κλπ για πιο σίγουρα αποτελέσματα ... λόγω του άγχους του όμως, ξεκίνησε θεραπεία κατά αυτού και μένουν πίσω οι προσπάθειες με όποια πιθανά αποτελέσματα . Είναι μια μάστιγα τον τελευταίο καιρό λόγω της κατάστασης , να αγχώνονται πάρα πολύ οι νέοι άνθρωποι και εξαιτίας αυτού να μην μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα .
  5. Καλησπέρα σας θα ήθελα να ανοίξω κι ένα καινούριο θέμα που στις μέρες μας παίζει πολύ. Ακούω τελευταία να υπάρχουν σκέψεις από κοπέλες για το αν πρέπει να τελειώσουν ή όχι την θεραπεία τους πριν ξεκινήσουν προσπάθειες για μια εγκυμοσύνη...Το ίδιο ισχύει και αντίθετα για τους άντρες που κάνουν κάποια αντίστοιχη θεραπεία για το άγχος! Έχετε εσείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία με αυτά που ακούω από πολλούς;
  6. Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά να έχουμε !!
×
×
  • Δημιουργία νέου...