Οδηγίες για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
114 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 6 followers
- 28 απαντήσεις
- 57,1k εμφανίσεις
Γειά σας! δημοσιεύστε εδώ τις ερωτήσεις σας για το νέο λογισμικό. Καθώς χρειάστηκε η αναβάθμιση να γίνει εσπευσμένα εξαιτίας τεχνικής αλλαγής που έγινε, δεν είχαμε τον χρόνο να σας προετοιμάσουμε για αυτή την αλλαγή! Το νέο λογισμικό έχει περισσότερες επιλογές, οι προεγκατεστημένες μπορεί να διαφέρουν από αυτές που είναι επιθυμητές ή ίσχυαν πρίν, αυτό όμως είναι κάτι που θα ρυθμίσουμε αυτές τις μέρες και σύντομα το φόρουμ θα είναι όπως και πρίν αλλά και καλύτερο. Σημειώστε εδώ αυτά που παρατηρείτε! Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων θα απαντηθούν τα ερωτήματα εντός της ημέρας!
Last reply by ioanmum25, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 19,3k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη, απενεργοποιήθηκε λογαριασμός που έστελνε ανεπιθύματα μηνύματα σε μέλη, με σκοπό την γνωριμία από κοντά. Ο λογαριασμός αυτός αποκλείστηκε. Παρακαλούμε ΑΜΕΣΩΣ όταν λαμβάνετε μηνύματα που είναι περίεργα, να μας κάνετε αναφορά! Υπάρχει τέτοια δυνατότητα, την βλέπετε πατώντας τις τρείς τελίτσες, όταν διαβάζετε ένα μήνυμα που σας έχει στείλει κάποιο μέλος:
Last reply by CoffeeMaker, -
- 6 απαντήσεις
- 24,3k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη, στην προσπάθεια να ανανεώσουμε το φόρουμ θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε τι θα ήταν αυτό που θα θέλατε να αλλάξει ή να προστεθεί στον τρόπο που το χρησιμοποιείτε! Μια ερώτηση είναι επίσης - θα θέλατε να υπάρχουν ενδεχομένως live, με ερωταπαντήσεις από ειδικούς ή μητέρες μεγαλύτερων παιδιών; Θα λάβουμε υπόψιν μας όλες τις προτάσεις!
- 0 απαντήσεις
- 20,5k εμφανίσεις
To www.parentscafe.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια της ιστοσελίδας της www.parentscafe.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: Αναγνώριση του χρήστη Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίο…
- 0 απαντήσεις
- 20,6k εμφανίσεις
- Αποφεύγετε την χρήση greeklish ή κεφαλαίων, κάνουν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις σας. Τα κεφαλαία στην γλώσσα των φόρουμ σημαίνουν ότι "φωνάζει" κάποιος. - Απαγορεύονται οι προσβλητικές δημοσιεύσεις, η παράθεση χυδαίου ή άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού και οι προσωπικές επιθέσεις. -Για να ενισχύεται η ανταλλαγή απόψεων, απαιτείται η διατύπωση της άποψης του καθενός, να μην περιλαμβάνει απαξιωτικούς, ειρωνικούς,ρατσιστικούς ή με χλευασμό χαρακτηρισμούς και εκφράσεις -Απαγορέυεται,να χρησιμοποιόυνται εκφράσεις απαξίωσης, υπονοώντας ομάδες ασθενών ή άλλων κοινωνικών ομάδων εν'ειδει χιούμορ. -Απαγορέυονται οποιασδήποτ…
- 0 απαντήσεις
- 24,7k εμφανίσεις
Έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία αυτόματης απόκρυψης spam δημοσιεύσεων! Εάν σε νέο λογαριασμό, γίνει αναφορά με την αιτιολογία spammer στην δημοσίευση κάποιου spammer, από 5 διαφορετικά μέλη, τότε αυτομάτως οι λογαριασμοί και οι δημοσιεύσεις θα μπαίνουν σε απόκρυψη. Δεν είναι κάτι που δεν αναιρείται οπότε δεν υπάρχει φόβος σε αυτό. Δεν διαγράφεται κάτι οριστικά. Κάνετε κλικ στην επιλογή "spammer" :
test topic
από ipsadmin- 0 απαντήσεις
- 16,8k εμφανίσεις
test topic Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση, το πρόβλημα λύθηκε, προκλήθηκε από τρείς λανθασμένους χαρακτήρες που εκ παραδρομής δεν είχαν σβηστεί μετά από μια αλλαγή στον κώδικα: - - > Ο δαίμων του online τυπογραφείου, έκανε την δουλειά του! Ευχαριστούμε για τις ειδοποιήσεις που μας στείλατε, είναι πάντα σημαντικό όταν βλέπετε κάτι περίεργο να μας ειδοποιείτε άμεσα στο email [email protected] !
Last reply by ipsadmin, -
- 0 απαντήσεις
- 18,4k εμφανίσεις
Γειά σας η συμμετοχή στο φόρουμ είναι δωρεάν. Η δημοσίευση κειμένων που σχολιάζουν την διαχείριση δημόσια, δεν επιτρέπεται, ειδικά όταν έχουν υπάρξει επικοινωνίες με μέλη για το τρόπο συμμετοχής και παραπομπή στους κανόνες. Κείμενα που σχολιάζουν την διαχείριση στο φόρουμ απομακρύνονται καθώς παράπονα μπορούν να στέλνονται απευθείας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] όπου και μπορεί να υπάρξει διάλογος για τα συγκεκριμένα προβλήματα του κάθε μέλους. Προφανώς απομακρύνονται κείμενα όταν αναφέρονται σε εικασίες. Το φόρουμ λειτουργεί πλέον 14 χρόνια με τους ίδιους κανόνες. Μέλη που δεν σέβονται αυτό το χώρο και αντιθέτως αν…
- 2 απαντήσεις
- 19,9k εμφανίσεις
Γειά σας! Το φόρουμ αυτή τη στιγμή είναι κλειστό για νέες δημοσιεύσεις. Η εργασία που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι η αποθήκευση (backup) & μεταφορά της βασης δεδομένων, σε άλλο server στην εταιρεία IPHOST https://iphost.net/ Αυτό σημαίνει ότι, ότι δημοσιευτεί από αυτή τη στιγμή και πέρα, θα χαθεί/δεν θα μεταφερθεί, για αυτό το λόγο έχουμε απενεργοποιήσει αυτή τη στιγμή την δυνατότητα ανάρτησης κειμένων και μηνυμάτων. Όταν η μεταφορά ολοκληρωθεί και γινει ο απαραίτητος έλεγχος ότι όλα λειτουργούν στην νέα συσκευή/server, τότε θα γίνει η αλλαγή, και πλέον οι δικές σας συσκευές θα συνδεθούν με τον νέο σέρβερ. Αυτό θα γίνει αυτόματα, εσείς δεν θα καταλάβετε κάτ…
- 0 απαντήσεις
- 19,3k εμφανίσεις
Γειά σας, αύριο Τετάρτη 15/3/23 μεταξύ 12:00-17:00 θα γίνουν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης (αλλαγή παρόχου hosting) το φόρουμ θα είναι ανοιχτό για ανάγνωση, αλλά δεν θα είναι εφικτή η ανάρτηση δημοσιεύσεων ή αποστολή μηνυμάτων! Περισσότερα θα βλέπετε στις ανακοινώσεις που θα βρίσκονται στο επάνω σημείο της σελίδας. Ευχαριστούμε θερμά!
- 0 απαντήσεις
- 22,5k εμφανίσεις
Επ! Αποκτήσαμε κανάλι στο instagram! https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow για να μαθαίνετε τα νέα μας αλλά και για αυτό το λόγο: Σύντομα θα διοργανώσουμε και κάποιο live όπου θα μπορείτε να μας κάνετε ερωτήσεις! Επίσης, όπως φαίνεται θα συμμετάσχει και guest star μακρόχρονη συνεργάτιδα και γνώστης πολλών θεμάτων γύρω από τα μωρά και τον θηλασμό!
- 0 απαντήσεις
- 23,3k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη ευχόμαστε σε όλες / όλους ένα χαρούμενο 2023 με χαρά υγεία και αγάπη! Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Αυτή τη χρονιά περίπου 470.000 μοναδικοί χρήστες/χρήστριες επισκέφθηκαν αυτή την ιστοσελίδα
- 9 απαντήσεις
- 60k εμφανίσεις
Καλημέρα, Από χθες δεν βλέπω τις νέες δημοσιεύσεις των θεμάτων, υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? Πατάω "νέες δημοσιεύσεις" και η τελευταία που μου εμφανίζει είναι από .... προχθές !!!
Last reply by KoraliaP, -
- 2 followers
- 13 απαντήσεις
- 25,4k εμφανίσεις
Γειά σας αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο φόρουμ του parents.org.gr ελπίζουμε το πρόβλημα να αποκατασταθεί σύντομα, οι τεχνικοί μας είναι ενήμεροι και ψάχνουν πως θα λυθεί. ευχαριστούμε!
Last reply by Pepi88, -
Επίδομα απο ΟΑΕΔ 1 2
από Papaki6- 2 followers
- 21 απαντήσεις
- 83,8k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια Θελω να ρωτήσω.... Είχα πιθανη ημερομηνία τοκετου 9/9 αλλα γέννησα με καισαρική 31/8, πήρα το επίδομα λοχείας απο εφκα και τώρα νομιζω δικαιούμε 6μηνο επιδομα απο οαεδ; Πότε πρέπει να το κάνω και τί πρεπει να κάνω ακριβώς; Ευχαριστώ...
Last reply by Nastaziaa, -
- 26 απαντήσεις
- 95,5k εμφανίσεις
Γειά σας αγαπητά μέλη! θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να μας στέλνετε άμεσα feedback στο [email protected] αμέσως με το που παρατηρείτε κάποια αλλαγή, δυσλειτουργία ή δυσκολία πρόσβασης στην σελίδα. Εδώ και μέρες γίνονται τεχνικές αλλαγές/προσαρμογές, για να καλυφθεί μια ασυμβατότητα μεταξύ του τελευταίου software update του λογισμικού του φόρουμ και της τελευταίας τεχνολογίας της Cloudflare, η ασυμβατότητα έχει προκαλέσει προβλήματα στις μνήμες cache των συσκευών κάποιων μελών (δεν έχουμε βρεί ακόμα τι κοινό έχουν οι συσκευές αυτές, καθώς δεν αποτελούν το σύνολο όσων συμμετέχουν) τα οποία εμφανίζονται με σύμπτωμα το να μην μ…
Last reply by nairobi, -
As valoume edw ta tests gia oses dokimazoyn tickers
Last reply by vikib, -
- 6 απαντήσεις
- 101k εμφανίσεις
......
Last reply by Pontikis, -
- 24 απαντήσεις
- 113,7k εμφανίσεις
Έχουμε και λέμε, έχω κύκλο 28-30 ημερών (το τελευταίο 6μηνο είναι σταθερά 30). Τελευταία περίοδος μου ήρθε 22/3, δυστυχώς σε αυτόν τον μήνα δεν πρόσεξα πότε ακριβώς έγινε η ωορρηξία. Κανονικά περίμενα να μου έρθει ξανά στις 21/4, αλλά συνέβη κάτι περίεργο... :/ Το Σάββατο το μεσημέρι (18/4) έβγαλα κάτι καφέ εκκρίσεις όπως ακριβώς τα τελειώματα, πολύ λίγα σε ποσότητα και κυρίως, στο σκούπισμα. Την επόμενη μέρα είχα ακόμη λιγότερα, περισσότερο θύμιζαν κίτρινο χρώμα, όπως όταν αρχίζουμε να καθαρίζουμε σιγά σιγά. Μετά, στις 20/4 εμφανίστηκε κανονικό αίμα, το οποίο είχα μέχρι και την Τρίτη το μεσημέρι (21/4), σε καμία περίπτωση όμως, η ποσότητα δεν ήταν αντάξια με αυτή που μου…
Last reply by ΒαλεντιναΧ, -
- 4 απαντήσεις
- 73,5k εμφανίσεις
Τι προτείνετε??
Last reply by Αγγελίνα, -
- 1 απάντηση
- 73,9k εμφανίσεις
Γνωρίζει κάποιος ένα έγκυρο γερμανικό site για να παραγγείλει κάποιος το βρεφικο γάλα humana ha 1???
Last reply by Alkmini87, -
- 2 followers
- 13 απαντήσεις
- 92,9k εμφανίσεις
ΝΕΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Οδηγίες χρήσης για τα πάντα IPS 4 ! Θέλω να αλλάξω τις ειδοποιήσεις που λαμβάνω [Εξαιτίας του ότι το προηγούμενο σύστημα ήταν εξαιρετικά απλοικό ενώ το παρόν αρκετά προηγμένο, οι ρυθμίσεις που είχατε στο προηγούμενο σύστημα είναι πιθανό να μην λειτουργούν. ] Για να ανανεώσετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεών σας υπάρχουν 2 τρόποι, 1) μέσα από το προφίλ σας 2) στο εκάστοτε θέμα που διαβάζετε , στην λέξη “ παρακολούθηση θέματος” για το 1) δηλαδή μέσα από το προφίλ σας Πατάτε στο όνομα χρήστη σας πάνω πάνω δεξιά & πατάτε στην λίστα dropdown "ρυθμίσεις λογαριασμού” μετά πατάτε δεξιά δεξιά εκεί που γράφει "ρ…
-
- 8 απαντήσεις
- 71,5k εμφανίσεις
Αγαπητά μέλη, το επόμενο 24ωρο θα γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης του server. Κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα χρειαστεί το φόρουμ να κλείσει για δημοσιεύσεις, το κλείσιμο αυτό θα είναι προσωρινό και ολιγόωρο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας!
- 9 απαντήσεις
- 85,3k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια... Ξεκινάμε φαγητό και επανέρχομαι με τις συνηθισμένες μου..... ερωτήσεις... -.- Πιο μπλεντερ να επιλέξω; Αυτό με την κανάτα τα αλέθει καλύτερα; Αλλα δεν είναι για χυμούς αυτό...; Ή να πάρω ενα κανονικό με πολλές λεπίδες που να τα αλέθει καλά; Σκέφτομαι για αυτό που εχει πολλές λεπίδες και είναι πολλά watt https://www.e-jumbo.gr/kouzina/ergaleia-skeyi-mageirikis/ilektrikes-syskeves-kouzinas/polykoftes-blenter/ilektrikos-polykoftis-avec-550w_302697 Ευχαριστώ...
Last reply by Papaki6, -
- 12 απαντήσεις
- 79,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα μανούλες.. Θα ήθελα μερικές πληροφορίες για την πλαγιοκεφαλία. Πρώτα απο όλα φτιάχνει; Η μικρή μου είχε την τάση να θελει να κοιμάται παντα δεξια αλλιώς γκρίνιαζε, έκλαιγε ή γυρνάει.... Εγώ μη γνωρίζοντας μέχρι και τον 3ο μήνα οτι πρέπει να τη γυρνάω και απο τις δύο πλευρές δεν επέμενα αν και κοιμόταν και απο τις δύο αλλα ως επι το πλείστον κοιμόταν δεξιά... Τελικά τέλη του 3ου μήνα παρατηρήσαμε οτι ναι μεν γυρνει το κεφαλάκι και απο τις δυο πλευρές αλλα το γερνει τελείως δεξιά!!! Η παιδίατρος μου είπε να τη ξαπλώνω και απο τις δύο μεριές και μας παρέπεμψε σε ορθοπεδικο που μας εγραψε πλαγιοκεφαλία και να παμε για φυσικοθεραπευτή... Τώρα η μικρή είναι…
Last reply by Papaki6, -
- 5 απαντήσεις
- 74,8k εμφανίσεις
Καλησπερα σε όλους σας...ειμαι στην 13η εβδομαδα ολα πανε καλα δοξα το θεο αλλα δουλευω σε σουπερ μαρκετ και φοβαμαι πολυ και το παραμικρο...η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε ποστο το οποιο δεν ειναι τοσο κουραστικο ουτε εχει βαρη κτλπ και προσπαθω να φυλαγομαι αλλα αυτη την εβδομαδα μ εχει βαλει πολλες ωρες και οσο να ναι κουραζομαι ...υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει προβλημα σε κατι?
Last reply by Μαράκι μαρακι, -
Ειμαστε εντεκα μηνων εδω και εναμιση μηνα τρωμε ψάρι λεμε τωρα δεν το θελει.εβαζα μεχρι τωρα μπακαλιαρο.τι αλλο ψάρι μπορω να βαλω μήπως και το φαμε.
Last reply by Βιβηβιβη, -
- 7 απαντήσεις
- 72k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια! Τώρα όπως έλουζα τη μικρή (4ων μηνών) μου γυρνάει το κεφαλάκι της και οπως κρατούσα το κανατάκι και της έριχνα νερό χύθηκε όλο μέσα στο αυτάκι της και γέμισε νερό όλο Την γυρνάω αμέσως απο την αλλη να χυθεί αλλα αναστατώθηκα τώρα; Λέτε να την πειράξει; Να επικοινωνήσω μήπως με την παιδίατρο ή είμαι υπερβολική; Είναι η πρώτη φορά, δεν εχει ξαναμπεί...
Last reply by Papaki6, -
- 6 απαντήσεις
- 74,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!! Μια λίγο χαζή ερώτηση.... ^.^ Της πήρα μια φορμα εξόδου γιατί εχει πολύ κρυο και εχουμε παιδίατρο την αλλη εβδομάδα.... Και ήθελα να ρωτήσω για να μην κάνω καμία γκάφα και γίνω ρεζίλι στην παιδίατρο.... Πώς τη φοράμε; ^.^ Εννοω απο μέσα της βαζω κανονικά ρούχα; Κορμάκι κλπ; Ή μήπως μόνο εσώρουχα; Φαντάζομαι το πρώτο.... Αλλα αμα μπουμε μέσα δεν θα ζεσταθεί πάρα πολύ; Να της το βγάλω... αλλα δε ξέρω πόσο ευκολο θα ειναι το βαλε, βγάλε... Γιατί είναι μονο 4 μηνών το μωρό...
Last reply by Papaki6, -
- 7 απαντήσεις
- 74,6k εμφανίσεις
Κορίτσια μου βοήθεια!!!!! Προχθες είδα το ποδι μου και είχε γυρο στα 27 κοκκινα σπυράκια.... Επικοινώνησα με την παιδίατρο και μου λεει δεν ειναι κατι ανησυχητικό αφου δεν εξαπλώθηκε, βαλε fucidin και συνέχισε να θηλάζεις κανονικά.... Σήμερα βλεπω στο χερι μου καθως ημουν πανω απο την κούνια του μωρού κάτι σαν πολύ μικρό κουνουπάκι... Παω να το σκοτώσω και πηδησε αστραπιαία... Προφανώς ηταν ψύλλος!!!! Δε ξερω που πήγε, ούτε το βρήκα..... Θα βάλω τα κλάμματα...... Τί να κανω;;;; Απεντόμωση ξέρετε αν μπορώ να κανω και ειναι ασφαλή για σχεδόν νεογεννητο;;;; Επίσης θα τους εξαφανίσει γιατί η διπλα εχει πολλά σκυλάκια εξω τα οποία ερχονται συνέχεια στον κηπο οπου περνάμε.…
Last reply by Papaki6,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 3.856 απαντήσεις
- 548.666 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 192.795 εμφανίσεις
-
- 11.130 απαντήσεις
- 2.048.151 εμφανίσεις