νικηαντωνια81

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.749
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Διάφορα

 • Location
  ΧΑΝΙΑ

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλά αυτό κι αν είναι. Κατ αρχήν είναι απαισιοτατο όνομα. Μου θυμίζει omino bianco απορρυπαντικό. Καλημέρα σε όλες!!!
 2. Αυτό έχει δείξει η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Ολα καλά λοιπον
 3. Ξέρεις τι γίνεται; Ο εμβρυολογος βγάζει τιμή κατάλαβες;
 4. Εχεις απόλυτο δίκιο @Nephelie . Ο δικός μου γυναικολόγος σε αντίθεση με τον ενδο δεν θεωρεί το 2 απαραίτητο. Κ μάλιστα του είχε κάνει εντύπωση που ο ενδο την θέλει κάτω από 2.50. Περί ορέξεως λοιπόν......
 5. Ναι ρε είναι τέλειο. Χαλαρά τώρα!!!!!
 6. Έχω ένα μικρό οζο αλλά μου είπε ο αντιπρόσωπος ότι ρίχνει την tsh ένα από τα δυο δεν θυμάμαι ποιο. Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!!! Πως σου φάνηκε;;;
 7. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Κι εγω πιστευω ότι κάτι θα μαζέψουμε κ αυτόν τον μήνα. Προς το παρόν περιμένω την περίοδο.
 8. @olpapa τις πιστεύουν όντως κάποιοι. Ε δε μπορεί να μην προσφέρουν κάτι έστω και λίγο βρε παιδί μου. Αλίμονο! Άλλωστε αν δεν δοκιμάσουμε πως θα ξέρουμε αν όντως βοηθανε; @didi&k εννοείται πως πρέπει να ασχολείσαι με το αγοράκι σου. Κι εμείς ζούμε ένα έρωτα μεγάλο !!!! Κανε διακοπούλες κ από Σεπτέμβριο κανείς ετ . Εχεις κατεψυγμένα όποτε πας με άλλο αέρα. Ωστόσο μου έγραψε και pergoveris.
 9. Καλημέρα κορίτσια!!! Γιατι δεν μπορείς; Ακόμα απαγόρευση; Τι βλακεία Θεέ μου. ναι , σαν συμπλήρωμα έδωσε τις άλλες. Τα παρηγγειλα ήδη απλά έπρεπε να μου το είχε πει νωρίτερα ο χαζός ο γιατρός αλλά δεν το θυμόταν. Τέλος πάντων!
 10. Κορίτσια γνωρίζετε τις βιταμίνες ovamax????? Πανάκριβες !!!!! Αυτές είπε να πάρω είναι καινούργιες λέει μαζί με fertilimax.
 11. Αν το είχα λέει;;;;;; αυτο με το σιρόπι δεν μου το είχε πει ο γιατρός και υπέφερα από δυσκοιλιότητα. βέβαια δεν ξέραμε αν είναι έντερο ή σύσπαση του έλεγα πονάω και τλκα ήταν έντερο
 12. Υπάρχει περιορισμός;;;;; Δεν το ξέρω αυτό και δεν μου είπε και κάτι. Δε νομίζω ότι έχει σχέση.
 13. Εντάξει σίγουρα 2 θα είναι τα μωρά.
 14. Λες ε;;;;;; Κι έλεγα μήπως παλάβωσα τελείως