Flo flo

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  630
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

637 εμφανίσεις προφίλ
 1. Δεν έχω κλείσει ραντεβού πάω κατευθείαν για την λαπαροσκόπηση. Χθες είπα να κάνω σεξ κ πονούσα και κατά την διάρκεια κ μετα .Έχω απελπιστεί πλέον με όλα αυτά να κάνω το χειρουργείο να τελειώνω
 2. Κορίτσια καλησπέρα. Εγώ έχω άλλη απορία οποία ξέρει την ιστορία μου(Κύστες, υδροσαλπιγγες) ίσως μπορεί ν απαντήσει . Εδώ κ 2 μήνες δεν πρηζεται καθόλου το στήθος μου.παντα πριν την περιοδο πρηζοταν άντε μέσα στο χρόνο 2 φορές να μην έχει πρηστει .Τώρα τπτ. Και αυτό ισχύει κ με την ωορηξια δεν την νιώθω πλέον παλιά την ένιωθα ειδικότερα στα δεξιά γτ συμβαίνει αυτό?
 3. @Muffin @Pagor αγάπες μου όμορφες δεν την έκανα ακόμα την λαπαροσκόπηση στις 28 μπαίνω του μήνα. σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε αλήθεια με συγκινείται αφάνταστα κορίτσια μου .
 4. Εγώ μπαίνω για λαπαροσκόπηση στις 28 Μαρτίου να βγάλω κ τις 2 υδροσαλπιγγες
 5. Τι διαβάζω τι διαβάζω μπραβοοοοοοοο κορίτσαρα μου άντε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με όλα τα καλά της .
 6. Κορίτσια καλησπέρα κάποιες με γνωρίζουν. Η ιστορία μου είναι προσπαθούσα λίγο καιρό 5 μήνες σχεδόν αλλά επειδή έβγαζα συνέχεια Κύστες αλλάξα γιατρό κ πήγα σ έναν δεύτερο γιατρό ο οποίος ειδικεύεται στην λαπαροσκόπηση. Έκανα σαλπιγγογραφια η οποία με πέθανε κ μου βρήκαν υδροσαλπιγγες και οι 2. Θα τις αφαιρέσω Κ μετά πάω για εξωσωματική. Πάντως ο γιατρός μ υποψιάζεται ενδομητρίωση γτ έχω κ τρομερούς πόνους στην περίοδο.
 7. Άρα είσαι σε καλα χέρια μην ανησυχείς κορίτσι. Να σας ρωτήσω κ κατι άσχετο. Όταν κάνεις loop ξαναγεννιέται ο τράχηλος? Γινεται δλδ φυσιολογικός πάλι?
 8. Ευχαριστώ αγάπη εύχομαι τα καλύτερα κ σε σένα. Εύχομαι η σαλπιγγογραφια να βγει σούπερ. Τι αλλά νέα?
 9. Και έκανες loop; Γιατί το cin1 δεν το πειράζουν. Εγω πηγαίνω στον Μορτακη που ειδικεύεται σε αυτά και είναι ο καλύτερος. Ο συγκεκριμένος μου είπε ότι δεν το πειράζουμε απλά το παρακολουθούμε 1 φορά το χρόνο. Το κακο με μένα είναι ότι κάνω εξωτερικά κονδυλώματα κ μάλιστα σε συγκεκριμένο σημείο μόνο. Και είναι χαμηλού βαθμού.
 10. Κορίτσι κ εγώ είχα cin1 .εσύ πόσο είχες? Είχες κάνει βιοψία?
 11. @Kiki_kido @Pagorκοριτσάκια μου γλυκά έχετε απόλυτο δίκιο ευτυχώς το πήρα χαμπάρι νωρίς κ γλυτώνω κ χρόνο. Είμαι 32 χρονών κ έχω βρει για εξωσωματική στον Αθανασιου δεν ξέρω άμα τον γνωρίζετε, έχουν πάει 3 γνωστές μου οι 2 μείνανε με την πρώτη κ η άλλη με την Τρίτη. Αλλά λένε ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος. Τεσπα όταν το δω θα κρίνω. Να κάνω με το καλό το χειρουργείο να δω τι παίζει εκεί κ τι θα δει ο γιατρός.
 12. Κορίτσια τελικά μπαίνω για λαπαροσκόπηση αρχές Απριλίου κ θα βγάλουμε κ τις 2 υδροσαλπιγγες κ μετα πάμε για εξωσωματική κατευθείαν. Τελικά το πρόβλημα που δεν έμενα έγκυος αν κ προσπαθούσαμε λίγο καιρό σχεδόν 5 μήνες ήταν κ οι 2 υδροσαλπιγγες .Δεν πρόκειται να εμένα πότε με αυτές.
 13. Όχι εμένα δεν είναι από την εξέταση γτ κ σήμερα έχω διάρροια. Μου είπε ο γιατρός να την σταματήσω τελικά Όχι δεν είναι αλλεργεια είναι τλκ παρενέργεια το παθαίνω με τις αντιβιωσεις Και μένα είναι καλός απ ότι φαίνεται. Το είχαν πολλές κοπέλες από το φορούμ. Να σε ρωτήσω έκανες 2 εξωσωματικες Ε? Η πρώτη όπως είπες δεν πέτυχε κ τώρα είσαι με τον Μαστρομηνα κ πας για 2 προσπάθεια Ε?
 14. Ευχαριστώ για την απάντηση κορίτσι. Δεν τις κόβω μέχρι να επικοινωνήσω με τον γιατρό. Αν κ πήρα τον Γαστρεντερολόγο μ κ μου είπε να τις κόψω γτ πάω πολλές φορές για διαροια δεν είναι φυσιολογικό.
 15. Ευχαριστώ αγάπη. Κορίτσια δεν βρίσκω τον γιατρό γτ σήμερα κάνει χειρουργεία κ οι αντιβιωσεις μ έχουν πάει αίμα όλο διαροιες είμαι. Μέχρι κ το βράδυ. Τι να κάνω??? Παίρνω 2 το πρωί (zinadol,flagyl) κ άλλες 2 το βράδυ κ ενδιάμεσα παίρνω ένα δυνατό προβιοτικο. Δεν μπορώ να τις κόψω...