ΦαιηΚατς

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.546
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.477 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ναι αλλά μόνο ένας... Εγω θα έχω τη μαμά μου. Επισκέψεις απαγορευονται!
 2. Εμένα με έστειλαν Γιάννενα στις 32 εβδομάδες λόγω χαμηλού πλακούντα. Τον έχω δει 3 φορές... Σχεδόν κάθε 10 μέρες δηλαδή τα λέμε. Είμαι προηγηθησα καισαρική οπότε μέχρι τις 13 που κλείνω τις 38 βδομάδες θα έχουμε προγραμματίσει σίγουρα την καισαρική. Τώρα θα έρθω την Τρίτη για nst και τις τελικές εξετάσεις. Θα του πω αν γίνεται να με βάλει 37 και κάτι γιατί τα έχω παίξει τελείως! Όλη μέρα έχω συσπάσεις και το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ! Γενικά με 2 παιδιά στο σπίτι είναι πολύ δύσκολο! Εγώ να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να με βάλει μέχρι την άλλη Παρασκευή να τελειώνω να γυρίσω με τον μπεμπουλη μου στα παιδάκια μου γιατί δεν μπορώ και πολύ χωρίς αυτά! Πόσο μάλλον τώρα που θα λείψω 4 μερες!
 3. Έλα πες την αλήθεια! Δεν τον έχεις αγαπήσει;;;;; Εγώ τον έχω λατρέψει! Είναι τόσο ήρεμος, τόσο συνεργασιμος... Τέλειος! Να σου πω, πότε έχεις πάλι γιατρό; λες να συναντηθούμε μέχρι να γεννήσω;
 4. Ναι κορίτσι μου! Τον Ευάγγελου έχω! Από εδώ είσαι;;;; Εγώ από Άρτα!
 5. Εμένα την πρώτη φορά επειδή σφιγγομουν με πόνεσε λίγο ο καθετήρα αλλά μετά την καισαρική δεν θα τον καταλαβαίνεις. Την δεύτερη φορά πήγα πιο άνετη και με ενόχλησε ελάχιστα. Έχει να κάνει και με την εμπειρία της μαιας που θα στον βάλει νομίζω.
 6. Κορίτσια μου συγνώμη που χάθηκα αλλά με 2 παιδιά καταλαβαίνετε! Να σας ζήσουν τα νινακια σας όσες κοπέλες γεννησατε !!! Με το καλό και οι υπόλοιπες! Τελικά δεν με κράτησαν στο Νοσοκομείο στην Άρτα, με έστειλα στα Γιάννενα που είναι και σε lock down απο σημερα! Έκανα υπέρηχο την προηγούμενη Δευτέρα, όλα πάνε καλά, ανέβηκε λίγο και ο πλακουντας και ο μπέμπης 34,5 ήταν 2700! Μπήκα και στον μήνα μου οποτε σε 2 βδομάδες με το καλό θα προγραμματισουμε την καισαρική! Και αύριο να μου έλεγε θα πήγαινα τρέχοντας! Έχω κουραστεί πάρα πολύ γιατί δεν έχω και βοήθεια!
 7. Εμένα κορίτσια λόγω του πλακούντα που ήταν επιπωματικος και τώρα επιχείλιος μας το έχει απαγορεύσει από την αρχή της εγκυμοσύνης οπότε όπως καταλαβαίνετε τρώω τα σίδερα!!!!!
 8. Ποσό είναι ο μεγάλος σου; Αχ κοριτσάκια μου όλα τα καταφέρνουμε, δυστυχώς για εμάς! Εγώ δούλευα από τις 40 μέρες, θήλαζα στις 4 το πρωί, περιμενα μέχρι τις 5, έβγαζα με το θήλαστρο για να αφήσω στο μωρό, έφευγα για δουλειά στις 6 πάρα, γύριζα 1:30 όταν έπαιρνα τον μεγάλο από το σχολείο, μαγειρευα, έκανα τα πάντα αλλά έπεφτα ξερή από τις 8 το βράδυ! Όλα αυτά μέχρι τους 7 μήνες που είχα την παλινδρομη...
 9. Ούτε εγώ έκανα εμβολιο σε καμία εγκυμοσύνη κορίτσια... Δεν το είχα ακούσει καν! Από εσάς το ακουω! Έχει να κάνει ένα σωρό εμβόλια από τον 2ο μήνα, οπότε δεν θεωρώ να υπάρχει πρόβλημα που δεν το κάναμε. Εντάξει, αντισώματα είναι και αυτά κατά την εγκυμοσύνη αλλά αφού είναι νέα οδηγία δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Εγώ πάντως δεν είχα θέμα.
 10. Μπαίνεις στο site και επιλέγεις τη δωρεά βλαστοκυτταρων, βλέπεις υποχρεωτικά ένα βίντεο που εξηγούν τα πάντα για την διαδικασία και μετά συμπληρώνεις μια φόρμα με τα στοιχεία σας και σας στέλνουν το ειδικό κιτ που θα δώσεις στον γιατρο σου για να βάλει το υλικό μετά τη λήψη. Μόλις γίνει η λήψη το στέλνεις αμέσως πίσω με κουριερ. Το κιτ που θα σου στείλουν το πληρώνουν αυτοί και εσύ πληρώνεις μόνο την κουριερ που το στέλνεις πίσω.
 11. Καλημέρα κορίτσια μου! Κάπου πήρε το μάτι μου αυτές τις μέρες που συζητούσαμε για βλαστοκυτταρα. Εγώ θα σας πω αυτά που ξέρω από εμπειρία επειδή δούλευα σε γυναικολόγο 6 χρόνια και τα ξέρω λίγο από μέσα τα πράγματα. Οι ιδιωτικές κλινικές θέλουν πολλά χρήματα για τη φύλαξη αλλά ποιο είναι το θέμα; ότι δεν ελέγχουν το υλικό αν είναι κατάλληλο, το καταψυχουν αμέσως. Αν λοιπόν εσύ το χρειαστεί (κούφια η ώρα που το ακούει!) μπορεί να έχεις πληρώσει ένα σωρό χρήματα χωρίς να είναι κατάλληλα τα βλαστοκυτταρα που έχεις καταψυξει. Η δημόσια τράπεζα παίρνει το υλικό, το εξετάζει και το καταψυχει μόνο αν είναι κατάλληλο, αν όχι κάνει πειράματα πάνω στο δείγμα. Βέβαια αν το χρειαστείς πιθανότατα δεν θα σου δώσουν αυτό που έστειλες αλλά μπαίνεις σε προτεραιότητα στη σειρά αναμονής για να σου δώσουν άλλα βλαστοκυτταρα συμβατά με τα δικά σου. Εγώ και στα 2 παιδιά αυτό έκανα, τα έστειλα στη δημόσια τράπεζα και το ίδιο θα κάνω και στον τρίτο μου... Αυτά είχα να σας πω, είναι η γνώμη μου καθαρά, δεν θέλω να σας επηρεαζω αλλά επειδή ξέρω τι γίνεται οφείλω να το πω!
 12. Ο χαμουλης ο ίδιος γίνεται και με 2 φαντάζομαι τι θα γίνεται με 3 σε λίγα χρόνια!
 13. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι! Και εσύ με το καλό!
 14. Αν ημουν μικρότερη και χωρίς θέματα στις εγκυμοσύνες με μια 5ετια ανάμεσα από την 3η στην 4η κάνεις και 4ο παιδάκι άμα θέλεις! Εγώ δεν έχω τις προϋποθέσεις!
 15. Να είσαι καλά κοπέλα μου αλλά είναι το τελευταίο... Θα κλείσω σάλπιγγες μετά την καισαρική. Δεν το συζητάει ούτε καν ο γιατρός μου για 4η καισαρική. Δεν είμαι και παιδουλα βλέπεις, μπαίνω στα 39 σε λίγο.