ΦαιηΚατς

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.540
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

2.010 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εμένα κορίτσια λόγω του πλακούντα που ήταν επιπωματικος και τώρα επιχείλιος μας το έχει απαγορεύσει από την αρχή της εγκυμοσύνης οπότε όπως καταλαβαίνετε τρώω τα σίδερα!!!!!
 2. Ποσό είναι ο μεγάλος σου; Αχ κοριτσάκια μου όλα τα καταφέρνουμε, δυστυχώς για εμάς! Εγώ δούλευα από τις 40 μέρες, θήλαζα στις 4 το πρωί, περιμενα μέχρι τις 5, έβγαζα με το θήλαστρο για να αφήσω στο μωρό, έφευγα για δουλειά στις 6 πάρα, γύριζα 1:30 όταν έπαιρνα τον μεγάλο από το σχολείο, μαγειρευα, έκανα τα πάντα αλλά έπεφτα ξερή από τις 8 το βράδυ! Όλα αυτά μέχρι τους 7 μήνες που είχα την παλινδρομη...
 3. Ούτε εγώ έκανα εμβολιο σε καμία εγκυμοσύνη κορίτσια... Δεν το είχα ακούσει καν! Από εσάς το ακουω! Έχει να κάνει ένα σωρό εμβόλια από τον 2ο μήνα, οπότε δεν θεωρώ να υπάρχει πρόβλημα που δεν το κάναμε. Εντάξει, αντισώματα είναι και αυτά κατά την εγκυμοσύνη αλλά αφού είναι νέα οδηγία δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Εγώ πάντως δεν είχα θέμα.
 4. Μπαίνεις στο site και επιλέγεις τη δωρεά βλαστοκυτταρων, βλέπεις υποχρεωτικά ένα βίντεο που εξηγούν τα πάντα για την διαδικασία και μετά συμπληρώνεις μια φόρμα με τα στοιχεία σας και σας στέλνουν το ειδικό κιτ που θα δώσεις στον γιατρο σου για να βάλει το υλικό μετά τη λήψη. Μόλις γίνει η λήψη το στέλνεις αμέσως πίσω με κουριερ. Το κιτ που θα σου στείλουν το πληρώνουν αυτοί και εσύ πληρώνεις μόνο την κουριερ που το στέλνεις πίσω.
 5. Καλημέρα κορίτσια μου! Κάπου πήρε το μάτι μου αυτές τις μέρες που συζητούσαμε για βλαστοκυτταρα. Εγώ θα σας πω αυτά που ξέρω από εμπειρία επειδή δούλευα σε γυναικολόγο 6 χρόνια και τα ξέρω λίγο από μέσα τα πράγματα. Οι ιδιωτικές κλινικές θέλουν πολλά χρήματα για τη φύλαξη αλλά ποιο είναι το θέμα; ότι δεν ελέγχουν το υλικό αν είναι κατάλληλο, το καταψυχουν αμέσως. Αν λοιπόν εσύ το χρειαστεί (κούφια η ώρα που το ακούει!) μπορεί να έχεις πληρώσει ένα σωρό χρήματα χωρίς να είναι κατάλληλα τα βλαστοκυτταρα που έχεις καταψυξει. Η δημόσια τράπεζα παίρνει το υλικό, το εξετάζει και το καταψυχει μόνο αν είναι κατάλληλο, αν όχι κάνει πειράματα πάνω στο δείγμα. Βέβαια αν το χρειαστείς πιθανότατα δεν θα σου δώσουν αυτό που έστειλες αλλά μπαίνεις σε προτεραιότητα στη σειρά αναμονής για να σου δώσουν άλλα βλαστοκυτταρα συμβατά με τα δικά σου. Εγώ και στα 2 παιδιά αυτό έκανα, τα έστειλα στη δημόσια τράπεζα και το ίδιο θα κάνω και στον τρίτο μου... Αυτά είχα να σας πω, είναι η γνώμη μου καθαρά, δεν θέλω να σας επηρεαζω αλλά επειδή ξέρω τι γίνεται οφείλω να το πω!
 6. Ο χαμουλης ο ίδιος γίνεται και με 2 φαντάζομαι τι θα γίνεται με 3 σε λίγα χρόνια!
 7. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι! Και εσύ με το καλό!
 8. Αν ημουν μικρότερη και χωρίς θέματα στις εγκυμοσύνες με μια 5ετια ανάμεσα από την 3η στην 4η κάνεις και 4ο παιδάκι άμα θέλεις! Εγώ δεν έχω τις προϋποθέσεις!
 9. Να είσαι καλά κοπέλα μου αλλά είναι το τελευταίο... Θα κλείσω σάλπιγγες μετά την καισαρική. Δεν το συζητάει ούτε καν ο γιατρός μου για 4η καισαρική. Δεν είμαι και παιδουλα βλέπεις, μπαίνω στα 39 σε λίγο.
 10. Εγώ στο δεύτερο ήθελα γιο για να παίζουν... Αλλη σχέση έχουν όταν είναι ίδιο φύλλο. Αλλά το 3ο θα το ήθελα κοριτσάκι, έτσι για αλλαγή! Δεν πειράζει βέβαια, γερό και δυνατό να είναι και να έχουν αδυναμία στη μανούλα τους!
 11. Εμένα ήταν για απονεύρωση και μου έκανε ένεση κανονικά, το καθάρισε, μου το έκλεισε με προσωρινό και μου είπε να πάω όταν γεννήσω για την απονεύρωση γιατί θέλει και αυτό ακτινογραφία για να γίνει σωστά...
 12. Σφράγισμα γίνεται, εξαγωγή δεν επιτρέπεται γιατί θέλει ακτινογραφία...
 13. Να είσαι καλά κορίτσι μου γλυκό! Και εσύ με το καλό!!! Την πέτυχες την κόρη!!! Εμείς μόνο σωβρακοφανελα εδώ μέσα! Αχαχαχαχα Εννοείται κοριτσια μου! Ότι θέλετε και γνωρίζω να βοηθήσω όσο μπορώ! Το νούμερο 1 να τα παίρνεις ένα ενα πακέτο για 2 λόγους. 1ον γιατί μπορεί να έχει αλλεργία στη μάρκα που θα επιλέξεις και 2ον να γεννηθεί μεγάλο και να μην του κάνουν! Μην πάρεις πολλές και σου μείνουν! Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Και εσύ με το καλό!
 14. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Και εσείς με το καλό να το δεχτείτε το νινακι σας!
 15. Για να δούμε πότε θα γεννησουμε όμως! Ελάχιστα ανεβαίνει πλέον ο πλακουντας αλλά σίγουρα θα ξέρω την Τετάρτη... Αιμορραγια δεν είχα καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά επειδή είναι 3η εγκυμοσύνη φοβούνται μήπως ξεκινήσει τοκετός νωρίτερα και δημιουργηθεί αιμορραγια και άλλα πολλά χειρότερα κούφια η ώρα που το ακούει. Θα δείξει... Εγω γενικά είμαι πολύ αισιόδοξη από κούνια και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Εσύ έχεις ένα αγοράκι; τώρα τι έχεις;