ΦαιηΚατς

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  421
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

233 εμφανίσεις προφίλ
 1. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Αν είσαι κουρασμένη κοριτσακι μου να σταματήσεις... Όχι ότι ακόμη και αυτό δεν της προσφέρει όλα τα καλά του μητρικού γάλακτος αλλά άμα εσύ νιώθεις έτσι δεν λέει τίποτα! Εγώ στον μεγάλο δεν θήλασα καθόλου και μια χαρά είναι το καμάρι μου, γερό και δυνατό! Άμα ξεκίνησες και δουλειά δεν βοηθάει καθόλου το άγχος στην παραγωγή οποτε...... Βιταμίνη D μου έδωσε εμένα με το ασβέστιο για να το παίρνει από εμένα... Τώρα δεν του δίνω τίποτα, έδωσα infacolic για 5 μέρες και τέλος αφού δεν τον βοήθησε.
 2. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Και εμένα μου το έδωσε... Στον μεγάλο είχε κάνει δουλειά, στον μπέμπη τώρα τίποτα! Τον μεγάλο δεν τον θήλαζα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Να σας πω ρε κορίτσια, τα κακά τους πως είναι; Εμένα είναι συνέχεια σαν διάρροια, δεν έχει κάνει ακόμη κακά κανονικά, μόνο σπορακια.
 3. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Εγώ ξαπλωμένο τον ταιζω μόνο νύχτα, το έχουμε κάνει ρουτίνα για να ξεχωρίζει ότι είναι νύχτα... Η αλήθεια είναι όμως ότι είναι η αγαπημενη μας στάση!
 4. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Και εμένα το ένα έχει περισσότερο γάλα γιατί το άλλο το πιάνει καλύτερα και το προτιμάει οπότε το αδειάζει κιόλας, αυτό που δεν το αδειάζει έχει πάντα περισσότερο γάλα! Δεν είναι θέμα μειωμένης ροής, απλά βολεύεται στο άλλο και παιδευεται! Εμείς έχουμε κολικούς από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις 8-9... Ακριβώς το ίδιο κάνει, τεντώνεται,κουνάει χέρια νευρικά, κλαίει, κοκκινίζει,μέχρι να κάνει πριτς και μετά όλη νύχτα ευτυχώς είναι ήρεμος. Ρε κορίτσια γιατί ενώ έχω αλλάξει το τικερακι μου και στο προφίλ φαίνεται αλλαγμένο στα ποστ δεν ενημερώθηκε;
 5. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Ναπολέων και τον γιορτάζω Ραφαηλ... Τώρα όταν μεγαλώσει ας διαλέξει μόνος του πώς θέλει να τον φωνάζουμε! Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα σας γράψω την ιστορία με το ταμα!
 6. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Δεν το συζητώ, καλύτερο αυτό που διάλεξες! Εγώ τον μεγάλο μου γιο τον έβγαλα Ναπολέων-Ραφαηλ... Ναπολέων από τον πεθερό μου και Ραφαήλ από τον Άγιο, τον είχα τάξει. Θα σας πω καμία μέρα την ιστορία με το ταμα μου!
 7. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Εγώ μόνο πολιτικό έχω κάνει, δεν το έχω με τον θρησκευτικό και τα νυφικά και τις μπομπονιέρες! Απαπαπα!!!
 8. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Έχω λαλήσει, συγνώμη, μην με παρεξηγείς! Τέλειο το Βαλέρια, εσείς το βρήκατε η είναι από γιαγια;
 9. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Μια χαρά, στα πρώτα του γενέθλια θα κάνει και μπλουμ! Εσείς κοριτσια ξέρετε όνομα για τα νινακια σας;
 10. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Εγώ του το έχω κάνει ρουτίνα ότι τρώμε ξαπλωμένοι όταν είναι νύχτα... Μόνο βράδυ τον ταιζω ξαπλωμένη. Είναι η πιο τέλεια και ξεκούραστη στάση που έχω δοκιμάσει! Του χρόνου το καλοκαίρι εγώ... Και το όνομα αυτού Βασίλειος σαν τον αγαπημένο μου μπαμπουλι που λατρεύω!!!
 11. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Εμένα ρουθουνιζει κάθε πρωί! Του κάνω ορο,βγάζουμε τις μυξουλες και όλα καλά μέχρι το επόμενο πρωί... Εγώ στον πρώτο είχα πάρει 12 και είχα χάσει μόνο τα 2 γι'αυτό ξεκίνησα πολλά κιλά στην δευτερη. Τώρα ελπίζω να χάσω και της πρώτης εγκυμοσύνης!!! Εγώ τώρα τρώω λιγότερο από την εγκυμοσύνη και τρέχω περισσότερο άρα ίσως γι'αυτό χάνω εύκολα! 60 είσαι; Εγώ άμα φτάσω 60 θα κάνω παρτυ και είστε όλες καλεσμένες! Αχαχαχαχαχα
 12. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Ναι, σφίγγεται και στον ύπνο και βογγαει... Κυρίως τις βραδινές ώρες. Τη μέρα πλέον ξυπνάει κατά τις 8:30 ξανακοιμαται κατά τις 12 και μετά ξανά μένει ξύπνιος μετά τις 6 μέχρι τις 10 περιπου Σωστά τα υπολογίζεις βρε απλά τα αγόρια παίρνουν ευχές στις 38 μέρες όπως ο Χριστός (στις 38 μέρες τον πήγαν στην εκκλησία) ενώ τα κοριτσακια παίρνουν ευχές στις 40 μέρες...
 13. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Όταν τρώει ξαπλωμένος το ίδιο και από τα δύο, οταν είμαστε καθιστοί προτιμάει το δεξί... Εσένα; 8 σε ένα 4ωρο δεν είναι πολύ;;;;; Εμένα τρώει γύρω στο 20 λεπτό τη μέρα ανά 3 ώρες περίπου και το βράδυ κάνα 10 λεπτο... Το βράδυ όμως μπορεί να κάνει και την 5 ώρες να ξυπνήσει μπορεί και στη 1 ώρα να θέλει παλι
 14. ΦαιηΚατς

  Επίδομα απο ΟΑΕΔ

  Πιστεύω το ίδιο χαρτι θα θέλει.. τη σύμβαση αν δεν την έχεις στη δίνουν από τη δουλειά σου. Και λογαριασμό αν δεν κάνω λάθος θέλει εθνική... Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα.
 15. ΦαιηΚατς

  Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

  Ακριβώς έτσι και εγώ αν και σπάνια δεν του φτάνει μόνο το ένα...