ΦαιηΚατς

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.277
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

762 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μακάρι κοριτσάκι μου! Και στα δικά σας τωρα...
 2. ΦαιηΚατς

  Μπεμπακια 2019

  Εντελώς όμως!!! Αχαχαχαχα
 3. ΦαιηΚατς

  Μπεμπακια 2019

  Ρε συ, είμαι σίγουρη οτι και 3ο παιδι να κάνω παλι αγόρι θα είναι!
 4. ΦαιηΚατς

  Μπεμπακια 2019

  Μαλλιας και ρόκας απο μάνα θα είναι το γλυκό μου! Αφού σκέφτομαι μήπως κάνω και καμια κόρη να συμπεθερεψουμε! Αχαχαχαχαχα
 5. Ο μεγαλος όταν έβγαλε μου είχε βγάλει την πίστη! Γκρίνια όλη μέρα, δεν έτρωγε, έκανε πυρετό... Ίσως έχει να κανει και με το ποσο αργά τα βγάζουν! Ίσως όταν τα βγάζουν αργά σφίγγουν τα ούλα και πονανε πιο πολύ! Ο μεγαλος έβγαλε το πρωτο 8,5 μηνών! Πως πάτε με το φαγητο;;; Ειναι γενικά πολύ ησυχουλης μωρέ το γλυκουλι μου μην το ματιασω! Άντε και στα δικά σας!!!!
 6. Και εμένα έτσι, δεν ακούγεται η ψυχουλα μου!
 7. 6 δοντακια;;; μπράβο βρε! Πολύ προχωρημένοι εσείς όντως! Ποτε ξεκίνησε;
 8. Ναι ναι! Το ενα το είδα το πρωι και το άλλο τώρα! Και τίποτα η ψυχουλα μου, ουτε γκρίνια, τίποτα!!! Με τον μεγαλο πέρασα ζόρι με τα δόντια, μέχρι πυρετό έκανε!
 9. ΦαιηΚατς

  Μπεμπακια 2019

  Εμένα και τα δύο το αντίθετο! Στον πρωτο δεν είχα καούρες βγήκε με χωριστρα και στον δεύτερο είχα πολλές καούρες και βγήκε καραφλιγκος!!!
 10. Κοριτσιααααα πριν λίγο είδα οτι έσκασε και το διπλανό! 2 δοντακια μαζί!!!
 11. Κορίτσια μου καλημέρα!!! Έσκασε το πρωτο μας δοντακι!!!!!!! Με κουφανε ο μικρός! Ουτε γκρίνια, τίποτα!!!!
 12. Και εγώ έχω θέμα τις τελευταίες μέρες, όλα όσα ειπατε και καποιες φορες μου τα εμφανίζει όπως να ναι! Όπως παλιά που δεν είχαμε καλό ίντερνετ και δεν φόρτωνε σωστα η σελίδα!
 13. Προχθες γύρισε πρωτη φορά! Τώρα αρχίζουν τα ωραία! Κάθεται και λίγο αλλά γέρνει δεξιά και αριστερα! Μπροστά δεν πέφτει, έχει εμποδιο την κοιλιτσα! Αχαχαχαχαχα
 14. Δεν θυμάμαι και δεν Ρώτησα κιόλας, κρεμμυδάκια ποτε μπορούμε να δώσουμε; έχουμε θέμα; Αρχισε να γυρίζει μπρούμυτα ο χοντρουλης μου μωρέ!!! Δεν κάθεται ανάσκελα καθόλου!!! Στο μπάνιο κορίτσια τα κάνετε σε μπανακι; εμένα κάνει χαμό μέσα στο νερό! Χτυπάει χέρια και πόδια και τα κανει όλα μουσκεμα και γελάει! Και όταν τον βγάζω κλάμα κάθε βράδυ! Δεν θέλει να βγει!