BettySt

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.461
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο BettySt

 1. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλημερα! Συμφωνώ με την Βαλεντινα. Συνιστούν ένα ένα το οτιδήποτε τρόφιμα θα δώσεις, ανα 3 μέρες κάθε νέο. Θα χνουδωτά (όπως είναι το ροδάκινο) θα δίνουν στο τέλος γιατί κάνουν πιο εύκολα αλλεργία. Ρώτα το παιδίατρο με τη να ξεκινήσεις. Τα κλασικά είναι μήλο, αχλάδι, μπανάνα.
 2. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Γεια σας κορίτσια! Βλέπω ότι κάποιες έχετε κανονίσει βάπτιση και θα ήθελα να ρωτήσω όσες είστε Αθήνα, μήπως ξέρετε το κατάστημα Χρυσοπολης;
 3. Γειά σας κορίτσια! Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσες είναι Αθήνα, αν γνωρίζετε να μου πείτε για το κατάστημα Χρυσοπολης. Είναι αξιόπιστο;
 4. Του ροτοιου είναι πόσιμο και είναι για την γαστρεντεριτιδα.
 5. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Δεν αναφέρουμε στη διαφορετική γνώμη, ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που πιστεύει. Αναφέρουμε στα λόγια που ξεκινάει και όλας το μήνυμα σού. Στα κάνω " copy - paste" Καταρχην ξέρεις πως και ποσό πρέπει να τοβάλεις ; Κατά δεύτερον είναι καθαρά αυτά πουπας να βάλεις ; Αλλά δεν πειράζει, δεν έχω καμία διάθεση να το κάνω θέμα και να απασχολω τα κορίτσια με αυτά. Καλά να είναι τα παιδάκια μας, εδώ είμαστε να μοιραζόμαστε εμπειρία και γνώμες και όχι τι , γιατί και πως έκανε η μια και η άλλη στο παιδί τής. Καλησπέρα! Αλήθεια, κάνει δουλειά, ε; Δεν το ήξερα, θα το έχω στο νου μου, αν χρειαστεί( μακάρι να μην).
 6. Εμένα ήταν επιλογή μου να μην θηλαζω αποκλειστικά, δεν υπήρχε θέμα . Αλλά το πρώτο που το θήλασα αποκλειστικά και δεν έδωσα ούτε σταγόνα ξένο τι κατάλαβα; Μάλιστα είχα και έχω μεγάλο θέμα - δεν πίνει γάλα καθόλου, έμαθε στο στήθος και ούτε μπιμπερό ήθελε, ούτε πιπιλα. Είναι βέβαια και στο παιδί, εμένα γενικά είναι δύσκολο παιδάκι σε όλα η πρώτη μου κόρη. Οπότε συμπέρασμα: κάθε κακό για καλό. Όπως το είπες, μην σκας- απόλαυσε κάθε στιγμή με το αγορι σου, γιατί είναι μοναδικές!
 7. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Αισθάνομαι ότι με κατά κρίνεται, αλλά δεν πειράζει. 1) Λες να έβαζα κάτι μην καθαρό στο παιδί μου(είναι προσβλητικό αυτό ). Εγώ δεν προσβαλα καμία. 2) Και εννοείται ξέρω πόσο πρέπει να το βάλω(έχω μεγαλώσει και άλλο παιδί), μου έχουν δείξει. Δεν είναι όμορφο να κάνουμε έτσι επίθεση στους άλλους. Είμαι απλά μια μαμά που εξέφρασε την ανησυχία της για το παιδάκι της που ζορίζεται. Ούτε προσβαλα, ούτε επιθετικα.
 8. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εννοείται, η κάθε μαμά κάνει το καλύτερο που κρίνει η ίδια για το παιδί τής. Και εμένα δεν μου ήταν ευχάριστο να το κάνω , αλλά έβλεπα το παιδί μου να ζορίζεται.
 9. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Εμένα και στο μαιευτήριο δεν ειχε κανει κακά της πρώτη μέρα και η μαια μου είπε αν δεν κάνει θα της βάλουν θερμόμετρο για να κάνει. Το εχω διάβασει και αυτό που λες. Αλλά σκέφτομαι τι μπορεί να πάθει με τη μπατονετα η με το θερμόμετρο που είναι τόσο λεπτά , εδώ το υπόθετο που τους βάζουμε όταν είναι αρρωστα είναι πολύ πιο μεγάλα(γνώμη δική μου).
 10. Πίνει περίπου 90 ml, καμία φορά και παραπάνω. Εσύ πόσο του δίνεις; Σημασία έχει να είναι καλα τα παιδάκια μας και όχι αν θηλαζουμε η όχι. Μην ανησυχείς το παιδί θα φάει όσο θέλει και μπορεί.
 11. Ναι οπότε ζητάει της δίνω στήθος και το επόμενο γεύμα μπουκάλι, αν πεινάει πρίν το 3ωρο πάλι στήθος(στον ενδιάμεσο δηλαδή). Το βράδυ κατά της 10 η ώρα πάντα στήθος και όταν ξυπνάει(1-1.30) μπουκάλι μπας και κοιμηθεί παραπάνω. Προσπαθώ μια στήθος μια σκόνη, καμία φορά όμως μου βγαίνει την ημέρα πιο πολύ μπουκάλι και το βράδυ από μένα . Αυτό γίνεται αν δεν μπορώ την ημέρα να ξεφύγω από τη μεγάλη(φοβάμαι μην ζηλεύει, γιατί τη θήλαζα μέχρι να γεννησω).
 12. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις τώρα έκανε κακά, μετά από 2 μέρες. Έβαλα και εγώ μπατονετα με λαδακι, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Τώρα μόλις έκανε μόνη της.
 13. Αρκετές φορές και εγώ καταλήγω έτσι. Σε μια φάση έδινα πιο πολύ στήθος αλλά αρχιζε να κολλάει εκει και είναι κάτι που ήθελα εξαρχής να αποφύγω,για αυτό και δεν κάνω αποκλειστικο θηλασμό.
 14. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Καλημέρα μανούλες και μπεμπακια! Τι κάνετε, πώς θα πάτε με τα μωρά σάς; Έχω ένα θέμα , οποία μπορεί να με βοηθήσει. Κανω μικτή διατροφή στη μπέμπα και ξαφνικά έχει να κάνει κακά 2 μέρες, από εκεί που έκανε 5-6 φορές την ημέρα. Ίσως φταίει το γάλα σκόνη. Οποία κοπέλα έχει αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο τι γάλα δίνει στο μωρό της και αν έχει αποτέλεσμα;
 15. Μισά - μισά περιπου δίνω. Πχ αν τρώει 7 φορές την ημέρα οι 3 θα είναι ξενο, δηλαδή λίγο παραπάνω θηλαζω. Στο πρώτο θήλαζα αποκλειστικά.
 16. μάλλον την ίδια εφαρμογή έχουμε. Ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο γάλα που βοηθαει στη δυσκοιλιότητα;
 17. Αυτό με το χαμομηλι λέω να το δοκιμάσω και εγώ. Διάβασα όμως ότι κάνει 6 ώρες να περασει στο γάλα , οπότε ποτέ θα περάσει, ποτε θα το πει το μωρό και πότε θα χαλαρώσει είναι ένα μυστήριο. Διάβασα επίσης εδώ στο φόρουμ ότι κάποιες μαμάδες φτιάχνουν το γαλα του μωρού με χαμομηλονερο, αλλά εγώ φοβάμαι. Ναι σε όλα αυτά, είναι αλυσίδα. Καλά το θηλασμό δεν έχει πρόγραμμα, το βαζεις στο στήθος οπότε θέλει. Στο πρώτο μου παιδάκι όταν σταμάτησα να κοιτάω ώρες και θήλαζα οπότε ήθελε βρήκα την υγεία μου.
 18. Νομίζω είμαστε οκ. Εμένα δεν το θέλει το στήθος όλη την ώρα, γκρινιάζει. Κάποιες φορές κάνει πώς δεν μπορεί να το πιάσει, ενώ θέλει και νευριαζει. Υπομονή , θα περάσει. Εκεί γύρω στις 3.5 μήνες αρχίζει και στρώνει .
 19. Ναι αλλά έτσι ξαφνικά, μετά από ένα μήνα; Γίνεται αυτό, δεν έχω ιδέα; Από την αρχή της δίνω την ίδια μάρκα. Της περισσότερες φορές έτσι το κάνω ,της δίνω ρευεται και μετά το υπόλοιπο. Μου φαίνεται πώς δεν τη χορταίνει το δικό μου. Πολλές φορές δίνω ξένο και μετά συμπληρώνω με στήθος. Με της σοκολάτες και εγώ έχω κόλλημα, γενικά με τα γλυκά. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να τα κόψω, νομίζω ότι θα προτιμήσω να κάνω και άλλες βραδιές τον βρικόλακα, παρά να μην φάω γλυκό. Έχω που έχω τις ορμόνες, τα νευρα από την κούραση, άμα κόψω και το γλυκό πάει... θα πέσω στα βαριά ναρκωτικά(που λέει ο λόγος) χαχα.
 20. Κόλαση δεν λες πράμα. Απο της 3 τη νύχτα κοιμήθηκε 2.30 το μεσημέρι. Θα έχω δοκιμάσει όλα και δεν πιανει τίποτα. Μόνο αγκαλιά θέλει, ούτε στο ριλαξ που κουνιέται μόνο του δεν κάθεται. Εγώ θα δοκιμάσω να της δίνω περισσότερο ξένο γάλα το βράδυ, μήπως και δεν χορταίνει με το θηλασμό. Κολικους και εμένα δεν μου φαίνεται να έχει, αν και σφίγγει καμία φορά. Τι να πω, περαστικα μας αχχχα.
 21. Και τα δύο κάνω. Μπορεί να είναι από τη σκόνη.
 22. Και η δική μου το ίδιο, τα έχω παίξει. Κοιμαται την ημέρα, αλλά σήμερα ούτε , μόνο αν την κρατάω. Δεν ξέρω τι να κάνω, η αϋπνία δεν παλεύεται άλλο. Και την ημέρα ασχολούμαι με το άλλο μου παιδάκι και δεν μου μένει χρόνος για ξεκούραση καθόλου. Έχει να κάνει κακά δύο μέρες, ενώ έκανε 4-5 φορές την ημέρα και αυτό επιβαρύνει τη κατάσταση . Αν κάποια κοπέλα έχει ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε ας μας πει παρακαλώ.
 23. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Σε ευχαριστώ! Και εσύ να χαίρεσαι τη μπουμπου σού και πολύ σύντομα να έρθει και το αδερφάκι! Φιλιά πολλά!
 24. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Ναι και εμένα στο μαιευτήριο μου την έκαναν, αλλά μου ήρθε μήνυμα ότι εκκρεμεί, μάλλον είναι αυτό που λέω για το ΑΜΚΑ. Ξέρεις αν έχει χρονικό όριο που πρέπει να γίνει;
 25. BettySt

  ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

  Γειά σας κορίτσια! Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε κάνει την αίτηση για το επίδομα γέννησης 2000 €; Οταν έκανα το πιστοποιητικό γέννησης μου έστειλαν μήνυμα ότι η αίτηση με τάδε αριθμό εκκρεμεί και ένα σύνδεσμο όπου να ολοκληρώσω την αίτηση, το πατάω και συνέχεια μου λέει λάθος. Έχει καμία απο εσας ιδέα τι γίνεται και πως να κάνω την διαδικασία. Μήπως όταν βγάλω το ΑΜΚΑ του παιδιού θα ολοκληρωθεί αυτόματα ηλεκτρονικα;