Επειδή το προηγούμενο μήνυμά μου {που γνωστοποιώ πως αποχωρώ από το φόρουμ διεγράφη ή δεν το βλέπω εγώ), να διορθώσω πως συμμετείχα στο parents εδώ και 12 χρόνια λοιπόν. Οχι 15 που έγραψα. 12. Ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση, κυρία administrator.
Ο λόγος που το ανέφερα, δεν ήταν φυσικά αυτός που αναφέρεται από την κυρία administrator, αλλά για να δείξω πως είμαι μία συνεπής συμμετέχουσα, που δεν έχω δημιουργήσει προβλήματα στην ροή του φόρουμ ή/και ουδέποτε έχω ανεβάσει άσεμνες ή προσβλητικές φωτογραφίες ή/και άλλου τύπου μηνύματα. Γιατί, πιστευω, άλλο ένα μέλος με παραβατική συμπεριφορά, στους κανονισμούς ενος φόρουμ και άλλο ένα μέλος που δεν έχει απασχολήσει ποτέ, οπως και τα 2 θέματα που συμμετείχα, μαζί με τις άλλες κυρίες που συμμετείχαν φυσικά.
Επίσης, αυθαίρετα μας έβγαλαν το θέμα από το parents και το τοποθέτησαν εδώ. Το δέχτηκα και συνεχισα εδώ.
Τέλος, να θυμίσω μόνο {γιατί η κυρία adminitrator, απάντησε για το συγκεκριμένο πρόβλημα με τις φωτογραφίες}, πως εδώ πλέον δεν μιλάμε μόνο για φωτογραφίες. Μιλάμε για βασικά, τεχνικά ζητήματα {π.χ. ακόμα και όταν παραθέτουμε links και πάλι μπλοκάρεται απο το σύστημά σας, η απάντηση μας και βρίσκεται για ώρες σε αναμονή από διαχειριστή}.
Πλέον δε, από χθες το μεσημέρι, δεν μπορώ καν να συνδεθώ με τον προσωπικό μου λογαριασμό και βάζω ένα σωρό κωδικούς, νιώθοντας πως έχω χάσει την μνήμη μου, χωρίς να έχω ενημερωθεί γιατί συμβαίνει αυτό.
Σας ευχαριστώ λοιπόν, για τα 12 χρόνια συνεργασίας.