Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
182 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 31,4k εμφανίσεις
Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε όταν βεβαιωθείτε για την εγκυμοσύνη σας; Για την κάθε μιά αυτό μπορεί να είναι μια άλλη στιγμή, είτε στο πρώτο τέστ είτε στον πρώτο υπέρηχο είτε στον πρώτο χτύπο καρδιάς. Ας αφήσουμε παραπέρα το ότι θα ενημερώσετε φυσικά όποιο άτομο θεωρείτε ότι πρέπει να ξέρει για αυτή την εξέλιξη, τι άλλο είναι αυτό που θα κάνετε εσείς , πως θα είναι η μέρα σας, πως θα επιλέξετε να την περάσετε; Αν θέλετε μπορείτε και να σημειώσετε τι θα αλλάξει για εσάς εκείνη την ημέρα, ή και τι θα αλλάξετε από εκείνη την ημέρα, στην ζωή σας. Ο λόγος που κάνουμε το ερώτημα είναι γιατί θα βοηθήσει να αιθανθείτε διαφορετικά για αυτή …
Last reply by Perdikoula, -
Διαφημίσεις
-
αποφασισα να ανοιξω αυτο το καφε για ολες εμας που επιθυμουμε να αποκτησουμε παιδακι αλλα θελουμε να ξεφυγουμε λιγο απ την εμμονη ιδεα της συλληψης,της επιθυμητης εγκυμοσυνης. Το παιδευα αρκετο καιρο στο μυαλο μου. Αφορμη γιαυτο σταθηκε κυριως η margi οταν εγραψε στο αλλο θεμα στο αρχικο παρεντς πως θελει να ξεφυγουμε και να γραφουμε αλλα πραγματα,τα νεα μας κλπ. Ομως αυτο δε γινεται,γιατι το αρχικο παρεντς υπαρχει για λογους ενημερωσης και δε μπορουμε να βγαινουμε εκτος θεματος. Και πολλες φορες ηθελα να γραψω τα νεα μου,αλλα δεν ειχαν σχεση με το θεμα. Και αλλες φορες ηθελα να ξεχαστω απ την εμμονη ιδεα της ωορρηξιας κλπΕλπιζω να σας αρεσε η ιδεα του καφε Εδω μπορουμε ν…
Last reply by margi, -
Χαίρετε,χαίρετε!!! Είμαι η vasdeli και είμαι καλά και..... ξάπλα! Δηλαδή όχι ακριβώς ξάπλα αλλά κάπως σαν κατ' οίκον περιορισμό ένα πράγμα... Είμαι έγκυος, περιμένω το 4ο παιδάκι μου και επειδή αυτή η εγκυμοσύνη είναι κάπως ιδιόρρυθμη είμαι σε αυτή την κατάσταση!!! Υπάρχουν άλλες εγκυούλες που βιώνουν κατι παρόμοιο; Εγκυούλες σε κατ' οίκον περιορισμο; Σε ακινησία ίσως; Θα ήταν ωραίο να μαζευτούμε εδώ και να τα λέμε.....τι λέτε;
Last reply by vikib, -
- 39 απαντήσεις
- 44,1k εμφανίσεις
Ε ναι βρε κοριτσια υπαρχουμε κι εμεις που ειμαστε νυχτοπουλια!Σκεφτομαι μονο εγω υπαρχω εδω μεσα που μενω ως αργα;Υπαρχουν μανουλες,μελλουσες μανουλες η κοριτσια που προσπαθουν για μωρακι που να εχουν αυπνιες;Εγω ειμαι μια απ'αυτες και θελω λιγη παρεα.Θα μ'αρεσε να κανουμε λιγο κους κους μεχρι να νυσταξουμε....Ελατε να τα πουμε....
Last reply by Cacao, -
filenadistes sas perimenw........
Last reply by myfavouritelullaby, -
για να μην γινονται παρεξηγησεις!!!!!
Last reply by geni, -
Παλι εδω με μουσικη! Ενα νεο θεμα! Ας διευρυνουμε τα ορια αυτη τη φορα γιατι η μουσικη ειναι ανεξαντλητη! 1y0zlvkxHJw
Last reply by Ifather, -
- 4k απαντήσεις
- 619,5k εμφανίσεις
Καιρό τώρα ήθελα να το ανοίξω το θεματάκι αυτό... είδα πως υπάρχει έλλειψη κ σκέφτηκα εδώ να μοιραζόμαστε τι θα φτιάξουμε για το καθημερινό μας μενού κ συνταγές από φαγητά κ γλυκά που φτιάξαμε κ είχαν επιτυχία κ φυσικά πάντα να συνοδεύονται από μια φωτογραφία να παίρνουμε ιδέες μεταξύ μας Ασχολούμαι αρκετά τα τελευταία δυο χρόνια κ θέλω συνέχεια να παίρνω ιδέες για να φτιάχνω φαγητά ή γλυκά για πρώτη φορά για να δοκιμάζω τις ικανότητές μου, να διορθώνω τα λάθη μου κ τις παραλείψεις μου Ξεκινώ με το ψωμάκι που έφτιαξα χτες στον αρτοπαρασκευαστή με ρίγανι, θυμάρι κ λίγες ελιές κομμένες κ πριν 15μέρες τα καπ κεικς για την ονομαστική γιορτή της μικρής μου να κεράσει στον…
Last reply by matilnta, -
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΙΚΡΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!
Last reply by bagia, -
Είμαι υπερβολικά εκνευρισμένη......... λοιπόν θα τα πω εδω γιατί θα κάνω μπαμ έχει ο άντρας μου έναν φίλο ο οποίος είναι παντρεμένος και δεν έχουν παιδιά.. λοιπόν με τον άντρα μου κάνουν πολύ παρέα αλλά εγώ δεν κάιγομε κιόλας και με την κοπέλα δεν έχω τι να πω .. πιο συγκεκριμένα αν δεν μιλάω εγώ μπορούμε να κοιτάμε το ταβάνι για ώρες .. τεσπα εγώ έχω ενα μωράκι 2,5 μηνών όταν ήταν 2 μηνών η μικρή μου πήγε να τις βάλει στο στόμα της μικρής η κοπέλα αυτή τσουρέκι μιλάμε ισα που την πρόλαβα όταν την ρώτησα τι κάνει μου είπε να θέλω να δω τι θα κάνει λέω είναι πολύ μωρό ακόμα για τέτοια και το κόβω εκεί.. μετά απο 1 βδομάδα πάλι προσπάθησε να χώσει στο στόμα του παιδ…
Last reply by elin, -
Καλησπέρα! Παράγινε από κει το χάλι μας κι είπα να το μεταφέρω από δω! Κάποιες ξέρετε, οι άλλες θα μάθετε - τσίπουρα, ρακές, τσικουδιές, βότκα, ουίσκυ, τεκίλλα, γάλα με μπισκότα... Ωχ! Τις βλέπω τις κοπέλες με τις άσπρες μπλούζες να 'ρχονται... Άντε, καλό μας ξημέρωμα!
Last reply by DALIA, -
Αγορομανες εν δραση!:p:p ΓΙα να μην τα λεμε μονο με πμ
Last reply by madipemi, -
- 18 απαντήσεις
- 42,6k εμφανίσεις
Θα σκάσω, είμαι να κάνω μπαμ! Βοηθήστε μεεεεεε Έχω μιλήσει σήμερα με τον κάθε πικραμένο, πειραγμένο, σαλταρισμένο, καβαλημένο π@π@ρ@ και μου την έχει δώσει. Δεν είμαι καλα, το νευρικό μου σύστημα ειναι ταραγμένο! Του λέω: αυτή είναι η τιμή Μου λέει: καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον προϊστάμενο σου Του λέω: εγώ είμαι η αρμόδια, με εμένα θα πρέπει να συνεννοηθείτε Μου λέει: νομίζω θα πρέπει να το συζητήσεις με τη διευθύντριά σου Ήθελα να του πω: αει..... %&(@&()%$# παλιομΟ%Ο%&()@ Αλλά του είπα: είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει, εξυπηρετούνται όλοι έτσι Μου είπε ένα βουνό ηλιοθιότητες, καλημεριστήκαμε και κλείσαμε ένα μόνο από τα πολλα της ημέρας.... …
Last reply by etoiledunord, -
To καφέ της κρίσης!!! 1 2 3
από Sam- 37 απαντήσεις
- 39,7k εμφανίσεις
Ανοίγω αυτό το θέμα για όσους βρίσκονται κάτω από πίεση, συναισθηματική/ψυχολογική/νευρική/οικονομική και θέλουν να ξεσπάσουν-εκτονωθούν-να βγάλουν τα σώψυχα τους!!!
Last reply by foubi, -
Κοριτσιααααα.....Ελατε εφτιαξα καινουργιο θεμα.. ΕΙδοποιηστε τις ολες!!
Last reply by Νικολέττα23, -
Με αφορμή το χθεσινό μας ξεσάλωμα δίπλα είπα να ανοίξω κι εγώ ένα καφέ για να ξεσαλώνουμε τις νύχτες που χαλαρώνουμε... Τέρμα τα ραντεβού στις ταράτσες για άπλωμα ρούχων. Τέρμα τα ραντεβού στην γωνία για άδειασμα σκουπιδιών. Ζήτω η μουσική και το ξεσάλωμα χωρίς κάρτες Κι επειδή η καλή μου διάθεση (προς πείσμα των συνθηκών) κρατάει ακόμα από χθες βράδυ θα βάλω και πρώτη μουσικούλα http://www.youtube.com/watch?v=5OZeThGhDjE&feature=related Αφιερωμένο σε όλες τις φιλενάδες
Last reply by Hellcat, -
- 15 απαντήσεις
- 28,8k εμφανίσεις
οταν ο αντρας σας λεει θα κανει κατι μεσα στο σπιτι το κανει αμεσα η το βαζετε και αυτο στην λιστα με τα πραγματα που εχει πει οτι θα κανει και ενω εχουν περασει 6-7 μηνες ακομα στο οτι θα τα κανει καποια στιγμη εχουν μείνει
Last reply by ΡιαΑ, -
- 20 απαντήσεις
- 29,3k εμφανίσεις
Μεταφέρω εδώ το θέμα μιας και στο forum του parents το "έκοψαν"... Για πείτε ιδέες !!!! Επιτρέπεται να ονειρευτούμε έστω και για λίγο ???????? Λέω εγώ τώρα: εάν κερδίζατε ας πούμε 1.000.000 ευρώ στο Τζόκερ (είδατε δεν σας μιλάω για 4.000.000 ευρώ --- είμαι "φειδωλή") πώς θα τα διαχειριζόσασταν ???? Ρωτάω επειδή κάθε φορά που ανοίγω σχετική κουβέντα με τον άντρα μου ψιλοδιαφωνούμε ως προς το πού/πώς θα τα ξοδεύαμε... Υ.Γ. Είμαι κλασική περίπτωση αυτού που λέμε "Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται"
Last reply by stella7778, -
ανοικτο καθημερινες και σαββατοκυριακα,24ωρη βαση. Εδω εχουμε αφθονο καφεδακι,κρασακι,τσιγαρα,τραπουλες,ουζομεζεδες, καλαμαρια και γαριδες πουναι για τους μερακληδες, ζωντανη μουσικη απο ερασιτεχνες. Επισης υπαρχει χωρος για μη καπνιστες Ειστε ολοι-ες ευπροσδεκτοι-ες. Ομως αφου διαβασετε τις οδηγιες στην πορτα...
Last reply by Μηλίτσα, -
Ξέρεις ότι θα πεθάνεις κάποια στιγμή μέσα στη ζωή σου. Όσο αναίτια ξύπνησες, άλλο τόσο αναίτια θα κοιμηθείς. Έχει κανείς ξυπνήσει κάποια μέρα χωρίς να έχει κοιμηθεί την προηγούμενη; Μία μέρα είναι και η ζωή.
Last reply by koufetaki, -
λόγω της μικρής, λόγω της δύσκολης καθημερινότητας έχω χρόνια να πάω σε μπουζούκια. γι' αυτό σκέφτηκα να τα σπάμε εδώ, μαζί. έτσι κι αλλιώς μαζί τα λέμε σε όλα. κάνω σεφτέ http://www.youtube.com/watch?v=a2QA8GBrHQI&feature=related πολλά γαρύφαλα σε όλες!:D8)
Last reply by sevoula, -
- 23 απαντήσεις
- 25k εμφανίσεις
Ελατε ρε παιδια να πουμε κατι ευχαριστω να ξεδωσουμε φτανει τοση μαυριλα........
Last reply by astero, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 4,9k εμφανίσεις
Καλημέρα σας! Μηπως εχει κανει κάποιος παιδικο παρτυ στο πάρκο Τριτση? Πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον για να παρω άδεια? Υπάρχει κάποιο κόστος?
Last reply by LeneL, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 6,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας εκανα τεστ εγκυμοσυνης και μετα απο λιγο εκανα και μια χοριακη μου εδειξε τιμεσ 276,6 και μετα απο δυο μερες ξανα εκανα και μ εδειξε 600,9..πισυετε οτι ολα ειναι καλα?
Last reply by Nels, -
- 2 απαντήσεις
- 14,4k εμφανίσεις
Γεια σας! καλες εορτες! Αν και δεν ειμαι πρωταρα εχω παιδακι και εχω ξαναμεινει εγκυος (κατεληξε πολυ αδοξα δε θελω να το σκεφτομαι) εχω μια απορια.....πρωταρας. Παιδια δεν εχω καθυστερηση γιατι περιμενω περιοδο σε 5 μερες.Εχω σταθερο κυκλο (ακομα περιεργος).Εχω ελευθερες επαφες με τον συντροφο μου αν και λογο ηλικιας (42) το θεωρω λιγακι δυσκολο και δεν εχω μεγαλες προσδοκιες. Ομως.....ειδα τη γραμμη στον αφαλο σημερα ! πολυ λεπτη αλλα ειναι εκει.Δεδομενου οτι διαβασα οτι δεν εμφανιζεται πριν το 4-5 μηνα (στην 2η εγκυμοσυνη μου την ειδα στο 2ο μηνα ωστόσο) μου φαινεται αδιανοητο να την δω τοσο νωρις (ΑΝ εχει γινει συλληψη αυτο το μηνα). Ακομα και η σκεψη οτι εχ…
Last reply by Elle12, -
- 0 απαντήσεις
- 15k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, ετοιμάζουμε τη γαμοβάφτιση μας για τον Ιούνιο και ψάχνουμε κάποιο χώρο για τη δεξίωση. Έχω δει κάποιους χώρους ήδη, αλλά έχω βαρεθεί κάπως τα κλασσικά κτήματα με τους κήπους και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποιες εναλλακτικές προτάσεις για χώρους δεξιώσεων που μου διαφεύγουν. Π.χ. μια γνωστή μου έκανε τη δεξίωση σε beach bar εντός της πόλης που μένει και ήταν πολύ πρωτότυπο. Πήγατε σε κάποιον γάμο που σας έκανε εντύπωση η δεξίωση; Ευχαριστώ!
Last reply by ekavi, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 15k εμφανίσεις
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΗΡΟΚΟΜΟ ΕΜΠΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ; ΤΟ ΝΑΝΝΟΥΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 5 ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.
Last reply by belleblue, -
- 2 απαντήσεις
- 18,7k εμφανίσεις
Μαμάδες καλησπέρα.. ο άντρας μου θέλει να βγάλουμε την κόρη μας Παναγιώτα. Αρχικά, πέρα από γιώτα, πενυ, νοτα, Νάγια, πεγκυ έχετε να προτείνετε κάποιο αλλο; επίσης, εγω θεμω να βάλουμε δευτερο όνομα το Θωμαη. Μήπως συνδυάζονται καπως;
Last reply by Nels, -
- 22 απαντήσεις
- 40,5k εμφανίσεις
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες περί εγκυμοσύνης και σύλληψης..Δεν είμαι σε φάση αναμονής εγκυμοσύνης απλά έχω κάποιες απορίες.. Αυτό που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι η σύλληψη γίνεται στο παράθυρο των γόνιμων ημερών γύρω στα μέσα του κύκλου της κάθε γυναίκας..Μέχρι εκεί όλα καλά..Διαβάζω όμως και εδώ στο φόρουμ για εγκυμοσύνες που προήλθαν μετά από περίοδο (οκ αυτό ίσως να σημαίνει πρόωρη ωορρηξία) ή ακόμη και λίγες μέρες πριν την περίοδο..Παίρνοντας βέβαια το σκεπτικό ότι κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό κύκλο και ακόμη και στην ίδια γυναίκα ο κύκλος αλλάζει ίσως κάπου να βγαίνει νόημα..Αλλά έχω συναντήσει και γυναίκα με σταθεροτατο κύκλ…
Last reply by Ellimn, -
- 7 απαντήσεις
- 29,8k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!Σας διαβαζω καιρο....Φρεσκοχωρισμενη μαμα με εναν μικρουλη 4 ετων, αυτοκολλητοι!Ζω σε αλλη πολη πλεον μονη με τον μικρο μου χωρις βοηθεια-οχι οτι ειχα πριν απο τον μπαμπα του...-τωρα ομως κ επισημα μονη!Η μαμα μου ερχεται καθε 2 εβδομαδες κ με βοηθαει, ειναι σχετικα κοντα μα εχει θεματα υγειας κ δεν μπορει πολλα....και εχω αγχωθει κοριτσια πως θα τα καταφερω...πως θα γνωρισω αλλες κοπελες, πως θα μεγαλωσω τον μικρο, πως θα αντεξω δουλεια κ υποχρεωσεις μαμας...που θα βρω ενα καλο κοριτσι να μου κραταει λιγο τον μικρο για να παω για καποια δουλεια....εχω αγχωθει για ολα!Πειτε μου αν υπαρχουν στην παρεα μας μαμαδες στην ιδια κατασταση τι κανατε..…
Last reply by TZHTA,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 4.483 απαντήσεις
- 638.256 εμφανίσεις
-
- 11.145 απαντήσεις
- 2.081.643 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 198.500 εμφανίσεις