image.png

Anna_magda

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  18
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 1. Εγώ όπως έχω γράψει αυτό το μήνα δοκίμασα τα τεστ ωορρηξίας predictor αλλά δεν κατάλαβα πότε έκανα ωορρηξία γιατί οι γραμμές ήταν συνέχεια αχνες.. Γι αυτο λέω ότι δεν έχω κ πολλές ελπίδες κ δεν θέλω να ενθουσιαστω πάλι κ μετά να απογοητευτώ..
 2. Γεια σου @Mmlsoula!! Πότε περιμένεις εσύ περίοδο; εγώ πιστεύω ότι αυτον τον μήνα δεν έχω πιθανότητες γιατί επαφή είχαμε 16 και 17 μερες.. Βέβαια σήμερα έχω κάτι κράμπες κάτω χαμηλά στην κοιλιά.. Πφφφ δεν ξέρω.. Περιμένω περίοδο στις 19 του μήνα..
 3. Ναι είναι αυτά με τον ψηφιακό δείκτη κ η συσκευασία έχει μέσα 10 τεστακια.. Η τιμή αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στα 40 ευρώ.. Προκειμένου να τα δίνω κάθε φορά στα τεστ εγκυμοσύνης προτιμώ στα τεστ ωορρηξίας γιατί πιστεύω ότι βοηθούν πολύ.. @modenaμακάρι να έχει γίνει αυτό που περιμένουμε.. Τα συμπτώματα ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα.. Εγώ όπως έχω πει είχα μια παλινδρομη κυηση κ τα συμπτώματα που είχα ήταν ότι μια εβδομάδα πριν να μου έρθει η περίοδος είχα λιποθυμησει δύο φορές, ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα κ 3 μέρες πριν την καθυστέρηση πονούσε η κοιλιά μου παρα πολυ σαν να ήθελα να πάω τουαλέτα αλλά δεν ειχα ξανά νιώσει τέτοιο πόνο.. Εκλαιγα γιατί δεν τον άντεχα.. Κ την πρώτη μέρα της καθυστέρησης πηγα στην γυναικολόγο να με δει γιατί νόμιζα ότι είχα κάποια κύστη κ μου είπε ότι ακόμη δεν φαίνεται κάτι αλλα έβλεπε τον τράχηλο μου διαφορετικό κ μου είπε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης.. Έκανα κ ήταν θετικό.. Εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος κ μια φίλη μου η οποία είχε τελείως διαφορετικά συμπτώματα άπο εμένα.. Ελπίζω να μη σου έρθει η περίοδος που περιμένεις!!!!!
 4. Εγώ είχα πάρει τα predictor κ μου έβγαινε συνέχεια αχνη γραμμή.. Βέβαια αυτόν τον μήνα δεν έχω πιθανότητες γιατί δεν ήρθαμε σε επαφή στις γόνιμες μου μέρες.. Ήρθαμε χθες που ήταν 16η μέρα του κύκλου μου όποτε θεωρώ ότι δεν έχω καμία ελπίδα.. Τώρα αγόρασα τα clearblue που λέει ότι ανιχνεύουν 2 ορμόνες κ έχεις 4 μέρες με υψηλές πιθανότητες σύλληψης.. Αναμένω τον νέο μου κύκλο για να τα δοκίμασω.. Σε 12 μέρες αδιαθετω..
 5. @Milsoulaκαλώς μας ήρθες.. Καλή επιτυχία κ σε σένα.. Τι κύκλο έχεις εσύ; κ ποια μέρα ξεκίνησες να τα χρησιμοποιείς;
 6. Ααααα κοντά είμαστε.. Εγώ λίγο μετά τα Χριστούγεννα θα τα ξεκινήσω!!
 7. Καλημέρα!!! Εχω ακούσει καλά λόγια για τα hometest κ είναι κ οικονομικά.. Εδώ θα είμαστε να πούμε τα αποτελέσματα μας!!
 8. @modenaεγώ αυτόν τον μήνα πήρα να δοκιμάσω τα τεστ ωορρηξίας predictor αλλά να σου πω την αληθεια μπερδεύτηκα περισσότερο.. Τα ξεκίνησα από την 11η μετά του κύκλου μου (έχω κύκλο 28-29) και στην αρχή δεν έβγαιναν δυο γραμμούλες, μετά που υποτίθεται ότι ειχα ωορρηξία εμφανίστηκαν δύο γραμμές αλλά η μία ήταν αχνη που σύμφωνα με τις οδηγίες αυτο σημαίνει αρνητικό τεστ.. Γενικά μπερδεύτηκα πολύ με τις γραμμές κ μια φίλη μου μου είπε ότι κ αυτή είχε το ίδιο θέμα κ τελικά πήρε τα clear blue που δείχνουν με μια φατσουλα κ με αυτόν τον τρόπο έμεινε έγκυος τον 2ο μήνα.. Τα έχω προμηθευτεί κ περιμένω τον νέο μήνα να τα ξεκινήσω..
 9. Όχι όχι @modena. Να σκέφτεσαι θετικά.. Νομίζω ότι αυτό είναι που μας λείπει.. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. και να μην το βάζουμε κάτω.. Κ αν δεν έρθει αυτη την φορά θα έρθει την επόμενη.. Η απογοήτευση κ το άγχος δεν βοηθούν οπότε ας προσπαθήσουμε όλες να τα αφήσουμε στην άκρη κ να είμαστε χαλαρες.. Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!!!
 10. @lena1993. Προσπαθώ συνέχεια να κάνω αλλά πράγματα για να ξεχνιέμαι αλλά το μυαλό μου συνέχεια εκεί στριφογυριζει.. Περιμένω τον επομενο μήνα να έρθει για να ξεκινήσουμε ξανά!!
 11. Αυτή τη φορά θα συζητήσω με την γυναικολόγο για τις πολυκυστικες, αν φούντωσαν ξανά, και θα την ρωτήσω αν πρέπει να κάνω κάτι.. Θέλω πολύ αυτό το μωράκι κ εγώ κ ο άντρας μου.. Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω με αυτο το άγχος που έχω, το οποίο το μεταφέρω κ στον άντρα μου κ δεν περνάμε και την καλύτερη φάση μας τις τελευταίες μέρες.. Είμαστε κ οι δύο πολλοί αγχωμένοι. Επίσης ξεκίνησε σε νέα δουλειά, ο μπαμπάς του έκανε εγχείρηση αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά κ οοοοολα αυτά δεν νομίζω ότι είναι υπερ μας..
 12. @modena. Αυτά τα χάπια που σου έδωσε είναι για να γίνει πιο σταθερός ο κύκλος σου κ βοηθούν κ στη σύλληψη;
 13. Ελπίζω το νέο έτος να είναι πιο γουρικο κ να έχουμε όλες απο ένα σπορακι στην κοιλίτσα μας..!! Σας ρώτησα για τις πολυκυστικες γιατί η γυναικολόγος που πήγαινα πριν χρόνια μου είχε πει ότι έχω το σύνδρομο αλλά η γυναικολόγος που με παρακολουθεί τα τελευταία 3 χρόνια μου εχει πει ότι δεν έχω.. Βέβαια, όταν πήγα πριν 7 μήνες περίπου επειδή δεν μου ερχόταν η περίοδος κ είχα κάνει έναν μεγάλο κύκλο μου είπε ότι φουντωσαν λίγο οι πολυκυστικες.. Μου το απέδωσε στο γεγονός ότι είχα πάρει 5-6 κιλά κ μου είπε να τα χάσω.. Να σας πω την αλήθεια, δεν τα έχασα! Κ πλέον έχω σταθερό κύκλο.. Το Σάββατο θα πάω λίγο να με δει κ να μιλήσουμε κ φοβάμαι μήπως οι πολυκυστικες μου φουντωσαν ξανά.. Εσείς που έχετε πολυκυστικες, έχετε κάποια επιπλέον κιλά ; Ελπίζω να μη σας κούρασα..
 14. Καλή επιτυχία σε όλες μας!! @modenaποιο συμπλήρωμα σου έδωσε για τις πολυκυστικες;
 15. @noni90. Λέω ότι έχασα τον μήνα γιατί υποτίθεται ότι χθες κ σήμερα ειχα ωορρηξία αλλά χθες δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι γιατί τον αγχωσα κ δεν ειχαμε επιτυχημένη προσπάθεια, καταλαβαίνεις.. Κ σήμερα δεν νομίζω να γίνει κάτι γιατί δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση οπότε θα τον αφήσω να ηρεμήσει κ να ξεχαστεί.. @kido. Ελπίζω να έρθει σύντομα η σειρά μου, ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου.. Κ να φανταστείς ότι την πρώτη φορά έγινε κατά λάθος, δεν κάναμε προσπάθεια..