Maria36

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  191
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Profile Information

 • Gender
  Female

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

319 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ευχαριστω!!!Όχι νοσοκομείο γέννησα εγώ. Euromedica γέννησε μια γνωστή μου, ευχαριστημένη έμεινε, μόνο που για να σε προσέξουν καλύτερα οι νοσοκόμες μαίες ήθελαν το κάτιτις τους. Αυτά μου είπε. Για τα τεστακια δε ξέρω κάποια να τα θέλει δυστυχώς.
 2. Γέννησα το Μάρτιο!! Με το καλό!!!
 3. Εμένα είχε κάτι άσπρα από όταν γεννήθηκε αλλά.μου είπε ο.γιατρος ότι δεν είναι.τιποτα κ φευγει μόνο του. Δεν έχει βγάλει κάτι αλλο.
 4. Αααα εγώ και η @dobby δε θα σε παίζουμε!!! Να κάνεις παρέα με την @elenakii22 εσύ!!!
 5. Ναι έχει κολικούς αλλα δε μας αλλάζει τις σταγόνες γιατί αυτές που παίρνουμε είναι προβιοτικες και δε θέλει να δώσει κάτι πιο δυνατό σε τόσο μωρό, αλλά εφόσον έχει βελτιωθεί η κατάσταση δε νομίζει λέει να τη ξαναπιάσει τόσο έντονα. Εχθές τον κατούρησε ξέχασα να σας το πω. Βρε κορίτσια φεισμπουκ έχετε???
 6. @dobby Δόξα το Θεό εδώ κ μερικές μέρες κλαίει ελάχιστα. Φοβάμαι βεβεαι μην την ξαναπιάσει αυτό που έκλαιγε συνέχεια κ δε ξέραμε τ να την κάνουμε. @dobby 1,60 είμαι εγώ, κοντά είμαστε, η μάνα μου είναι πιο κοντή από μένα, ο πατέρας μου κ ο ένας μου αδερφός 1,75 νομίζω ο αδερφός Μ είναι λίγο ψηλότερος από τον πατέρα μου, κ ο άλλος μου αδερφός 1,70. Αλλά το σόι τ πατέρα μου είναι γενικά ψηλό ο πατέρας μου δεν είναι. Κ από του άντρα μου εκείνος είναι ο πιο ψηλός. @elenakii22 1,72 εεε μπράβο μου ρίχνεις 12 πόντους. Εμείς δεν έχουμε καταλήξει που μοιάζει η μικρή, οιισοι λένε ίδια εγώ κ το σόι του άντρα μου λέει ίδια εκείνος. Όντως ούτε εμείς θα ήταν καλό να σας συναντήσουμε σκάλα θα χρειαστούμε!!!
 7. Ναι κ εμείς αυτό σκεφτήκαμε κ.λεμε να πάμε. Ωχ κατάλαβα υπομονή. Την Τρίτη σαραντιζουμε θα πάμε εκκλησια κανονίσαμε κ με τον παπά. Αν κ έχουμε βγει από το σπίτι αλλά εντάξει, αν δεν είχα βγει θα ήταν άσχημα τα πράγματα. @Stella.T Το ουζακι γ εμένα δεν είναι μη γίνουμε κ ρεζίλι. Τα υπόλοιπα εντάξει!!! Άντε να γίνει καλύτερα ο μπέμπης.
 8. Μάλλον άκουσε που μαλωνα στο σκύλο και τ έλεγα ότι επειδή είναι κακο αγόρι θα τον δώσουμε κ σου λέει κάτσε μη με δώσει κ μενα!!! Θεσσαλονίκη λέγαμε να πάμε πέρυσι μετά το γάμο αλλά μας έκατσε η εγκυμοσύνη. Τώρα φέτος ξαναλέμε για Ρώμη τέλος της σεζόν γιατί μας άρεσε τόσο μα τόσο πολυ κ λέμε να πάμε κ οι τρεις μας αλλά θα δείξει. Τι σ έκανε η μικρή κλάμα κ έτσι???
 9. Καλημέρα κορίτσια!!! Εμένα κοιμήθηκε 12, ξύπνησε 5 κ τώρα ξαναξυπνησε. Εν τω μεταξύ όταν ξυπνάει εδώ κ δύο τρεις μέρες δεν κλαιει κάνει "εεε" "εεε" έχει γίνει πολύ ευγενική. Για τον υπέρηχο ισχίων στο νοσοκομείο μας ρώτησαν γ το ιστορικό μας κ εκεί μας είπαν ότι δε χρειάζεται αλλά θα ρωτήσω κ τον παιδίατρο. @dobby Κ μένα ο άντρας μ 1.80 είναι κ εγώ τάπα πολύ τάπα όμως @Stella.T Πως είστε?? Δεν έχω έρθει ποτέ Θεσσαλονίκη κ θέλω να έρθω η αλήθεια. Πενταήμερη ήταν να έρθουμε με το λύκειο αλλά τελικά μας την ακύρωσαν, μετά ήταν να πάμε Ρώμη μας την ακύρωσαν κ αυτή, απωθημένα μου έχουν μείνει, Ρώμη πήγα αργότερα οπότε έχει σειρά η Θεσσαλονίκη!!!
 10. Αχ κ συ κ εγώ κ νόμιζα θα ήμουν η μόνη. Επίσης έβγαλα εκζεμα εκεί που ακουμπούσε αυτή η βλακεία που σ βάζουν την πρώτη μέρα πάνω από την τομή, κ ανάμεσα στα μπούτια πάλι εκζεμα τ οποίο έκανε ένα μήνα να φύγει, από τα υποστρώματα που με τύλιξαν την πρώτη μέρα μέχρι να βγάλουν τον καθετήρα. Ευτυχώς η δικιά μ δεν πήρε από μένα. @elenakii22 Εγώ χαρά μου να σας στείλω κ λεφτά δεν υπάρχει περίπτωση να έπαιρνα για κανένα λόγο. Ούτε ο πατέρας μου θα τ δεχόταν!!!
 11. Κ εγώ δεν είχα ιδέα για τ άλματα ανάπτυξης κ τώρα βλέπω ότι τις μέρες που είχαμε το πολύ κλάμα το παιδί περνούσε άλμα ανάπτυξης, τώρα είναι μια χαρά καμία σχέση. Μακάρι να είναι αλήθεια αυτό εμείς σαραντιζουμε την Τρίτη, γ να δούμε.
 12. Εννοείται πως αν χρειαστείτε μη ντρέπεστε πείτε μου, του μπαμπά χαρά του να τα δίνει έτσι!!! Δουλεια του είναι έχει μελίσσια. Ωραία θα ήταν όντως!!! Ψηλός ο μπέμπης μπράβο!!! Εμείς για τα ισχια δε θα κάνουμε δεν έχουμε κ κληρονομικότητα η αλήθεια.
 13. Λογικά είναι ανάλογα τον άνθρωπο, εγώ γενικά αντέχω τον πόνο, ούτε στον οδοντίατρο πονάω. Κ εμένα δεν πολύ φαίνεται πλέον.