Stella.T

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  140
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

472 εμφανίσεις προφίλ
 1. Και εμένα έχει τέτοια!Απλά έβγαλε και κάτι αλλά!Μου είπε ο γιατρός ότι είναι από το στήθος μου,από τα φιλιά από τα γένια του μπαμπά αν τον ακουμπάει και φεύγουν μετά από κάποιες μέρες!
 2. Κορίτσια έβγαλαν σπυράκια στο πρόσωπο τα μωρά σας;
 3. Κοριτσάρες δεν θέλω να σας κομπλαρω είμαι 1,75 Και ο άντρας μου 1,95!!Και εγώ θα σας στείλω να με κάνετε αντ!!! @elenakii22 αν δεν είμαι Χαλκιδική στο εξοχικό θα σε βολταρω με τον μπέμπη μου στην παραλιακή!!!
 4. Καλημέρα μανούλες!!!!Σέρνομαι κοιμάμαι όρθια!Ο μικρός δεν έκλαιγε πολύ χθες απλά εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά!Τώρα πάει να πάρει ο άντρας μου τα καινούργια σύνεργα για τον πωπο του και άντε να δούμε!Θα ακολουθήσει πάλι η επιχείρηση ξεβρακωτος μπέμπης! @Stalicha την σουντοκριμ δεν την χρησιμοποίησα έβαζα της φρεζιντερμ τότε που ο πωπος μας ήταν καλός,βέβαια όλοι και ο γιατρός του μου είπαν σουντοκριμ!Τώρα βάζουμε ειδικες κρέμες! @Maria36 μια μικρή κυρία η μπέμπα σου!Κοίτα ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη Ιταλία και εγώ Ιταλία θα διάλεγα χαχαχα πρέπει να έρθετε θα σου αρέσει είμαι σίγουρη!Είμαι και λευκή λευκή και όπου να ακουμπήσω κάνω μαλανιες τόσο ευαίσθητη! @dobby όντως η πόλη μου είναι έρωτας και ειδικά Χριστούγεννα φέτος ήταν τέλεια!Αχ μωρέ η μικρούλα αχ και ο καημένος ο μπαμπάς! Σας περιμένω όλες οπότε θέλετε με ή χωρίς μωρά!Να πιούμε τις καφεδαρες μας να φάμε τα τσουρέκια,να πιούμε τα ουζάκια μας!Εμείς ναι θα πάμε εκκλησία αφού είπαμε να τον κρατήσουμε τον σαραντισμο!Στις 29 Απριλιου σαραντιζουμε και μετράω σαν τους φαντάρους!
 5. Έχει προχωρήσει το συγκαμα και έχει γίνει έλκος η σουντοκριμ είναι πολύ απλή!Ασε ο μικρός έχει πάρει το ευαίσθητο δέρμα μου είναι και που είναι μωρό!Να φανταστείς ότι από την κλινική γύρισα με καμμμενο χέρι από τα λευκοπλαστ!Αχ υπομονή κορίτσι μου θα περάσει και θα δεις διαφορά!
 6. Μπράβο και στον μπέμπη!!Όντως ψηλος.Μα δεν μπορούσατε να έρθετε Θεσσαλονίκη να κάναμε και το τσιμπούσι που λέγαμε Χαχαχα!Τώρα καλά είμαι σε καμία ώρα δεν ξέρω αν θ κλαίω πάλι!Αυτο με τα ισχια και το κληρονομικό δεν το ήξερα!
 7. Ναι ακόμα!Η τομη βέβαια εξωτερικά φαίνεται πολύ καλά εσωτερικά όμως με ζοριζει πολλές φορές.
 8. Εγώ 3 εβδομαδα και πονάω ακόμη στην τομη και στον αφαλό από κάτω!Να πάρεις το γιατρό σου.
 9. Παίρνεις σίδηρο φολικο οξυ και ασβέστιο;Εμένα ο γιατρός μου είπε 3 μήνες θα τα παίρνω ακόμα!
 10. Γλυκούλα ευχαριστώ και παλι!!!Μίλησε ο άντρας μου με τον κομμωτή του που έχει φίλο με βιολογικά και θα πάρουμε αύριο από εκεί!Το τι κλάμα έχω ρίξει σήμερα έτοιμη είμαι να το ανάψω το τσιγάρο έχω τρελαθεί ο μικρός είναι μέσα στο κλάμα τον άφησα και γυμνό όχι με μεγάλη επιτυχία γιατί τα έκανε όλα χάλια και δεν κάθεται!Είμαι μέσα στα νεύρα...Χάλια μέρα!
 11. Σε ευχαριστώ και μόνο που το λες!Θα πάρουμε και σπαθολαδο αύριο και κεραλοιφη και άντε να δούμε!
 12. Όχι!Θα δοκιμάσω όμως,έχει κάνει μεγάλη πληγή μακαρι να κάνει κάτι!
 13. Μπράβο μπράβο!!Τέλεια είναι η μπέμπα!Εμείς ακόμα ταλαιπωρουμαστε με το συγκαμα κοντεύω να τρελαθώ!Τώρα τον έχω γυμνό.
 14. @elenakii22 Μήπως φταίει το γάλα και δεν μπορούσε να τα κάνει;Τι σας είπε η παιδίατρος; @Maria36 Ο άντρας μου όταν με βλέπει με το κινητό και κοιτάει ότι είμαι στο φόρουμ μου λέει με τις φίλες σου μιλάς; Χαχαχα Θα ήταν τέλειο προτείνω κάποια στιγμη να συναντηθούμε όλες με τα μωρά μας ΝΑ ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΌ(να ψάξει και ο γιος μου ποια από τις κόρες σας θα πάρει χαχαχα).Επίσης εγώ σας νιώθω κοντά μου γιατί μοιράζομαι τα συναισθήματα μου τα άγχη μου και εσείς με καταλαβαίνετε,στις φίλες μου τα λέω αλλά είμαι η μόνη που έχει παιδί και δεν μπορούν να με καταλάβουν πλήρως!
 15. @dobby @Maria36 Δεν υπάρχετε με κάνατε και γέλασα τόσο πολύ βραδιάτικα χαχαχα ειδικά αυτό με το χαρτί Χαχαχα!Εγώ πάντως ρε κορίτσια από την μερα που σας μίλησα δεν έχω κλάψει είναι λες και με ηρεμήσατε σας ευχαριστώ! @maria1988Γεια σου Μαρία,μαζί γεννησαμε!!!Εγώ θηλάζω αποκλειστικά άρα άποψη επί του θέματος δεν έχω