P.L.L.

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.071
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.505 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μπορεί κάτι να πήγε να γίνει. Ξυπνάει η μήτρα σιγά σιγά. Εγώ παντως στη θέση σου θα έκανα και μπάνια κι απ όλα. Τα ταμπόν γιατί υπάρχουν;
 2. Καλή τυχη! Στον τροφοβλαστη παντως τα πιο κοινα σύνδρομα στα λένε σε δυο μέρες το πολύ. Θα περιμένω νέα σου!
 3. Τι ωραία που θα είναι δυο αδερφού λες κοντά κοντά! Εύχομαι ότι καλύτερο!!! Ποτε περιμένεις τα αποτελέσματα της αμνιο; Καλή τυχη εύχομαι! Όλα να πάνε κατ ευχήν!
 4. Τι σου βρήκαν δηλαδή; Εγώ έκανα τροφοβλαστη στις 13 εβδομαδες οποτε από αυτό είμαστε οκ. Αλλά τώρα μου βρήκαν μάλλον ζάχαρο και πρέπει να μπω σε δίαιτα! Το κοριτσάκι μου το γεννησα 24 Νοεμβρίου. Εσυ τώρα τι έχεις; Εγώ αγοράκι.
 5. Κορίτσια συγνώμη που πετάγομαι στο άσχετο αλλά έτυχε να δω πως η @MumMaria έχασε τη γιαγιά της και θέλω να της πω συλλυπητήρια! Να ζήσετε να τη θυμάστε Μαρία μου! Επισης είδα πως η @fairy-mary είναι έγκυος! Ρε κορίτσι με θυμάσαι; Δεν το πιστεύω ότι μαζί καναμε και το πρώτο μαζί κάνουμε και το δεύτερο! Εγώ έχω ΠΗΤ κάπου αρχες Οκτώβρη. Εσυ;
 6. Πολύ λυπάμαι που τελικά είχε δίκιο ο γιατρος..
 7. Μπορεί όταν είδες τα ροζ να ήταν καθυστερημένη ωορρηξία. Συμβαίνει και στους πιο σταθερούς κύκλους το καλοκαίρι να παθαίνουν ένα ταρακουλο. Ειχατε επαφές εκείνες τις ημέρες; Επισης όμως μπορεί και να μην φαίνεται στο τεστ και να πρέπει να κανεις χοριακη. Εγώ μάλλον θα έκανα. Και το τελευταίο σενάριο που μου έρχεται είναι να πήγε να γίνει κάτι αλλά να μην προχώρησε και να έπεσε η χοριακη οποτε όπου να ´ναι θα περιμένεις να σου έρθει η περίοδος. Μην στεναχωρηθείς αν είναι αυτό. Συμβαίνει άπειρες φορές και αυξάνει τις πιθανότητες σου να μείνεις τον επόμενο μήνα. Θυμάμαι ότι πριν από την πρώτη εγκυμοσύνη μου είχα 9 μέρες καθυστέρηση. Μετά αδιαθέτησα κανονικά και έπειτα έμεινα έγκυος.
 8. Δεν πας στο μεταξύ να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη;;; Έτσι για να μην είσαι σε αναμενα κάρβουνα.
 9. Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ειδε με τόσο χαμηλή χοριακη.. Ο διπλασιασμός σου πάλι ήταν πολύ καλός. Εγώ δεν θα έχανα τις ελπίδες μου μέχρι τη Δευτέρα. Πιστεύω κι ελπίζω πως ο γιατρος σου κανει λάθος.
 10. Καλή τυχη κορίτσι μου κι ο Θεός μαζί σας!! Όλα να σας πάνε κατ ευχήν!
 11. Ευχαριστώ κορίτσια! Και να σκεφτεί κανεις ότι εγώ έπρεπε να τα ξέρω αυτά αφού τα έχω πρόσφατα. Αλλά αυτές οι λεπτομέρειες της γραφειοκρατίας ποτε δε μένουν στο μυαλό μου! Αρα πάω μετά τον Δεκαπενταύγουστο οποτε βολεψει. Το επίτομα το συμπληρωματικό αυτή τη φορά ούτε εγώ θα το πάρω. Γιατί κι εμενα ξεκινάει η άδεια τοκετού σε φάση ανεργίας.
 12. Καλή τυχη να έχεις και να μας ενημερώσεις!
 13. Καλησπέρα κορίτσια! Μια ερώτηση.. στο ΙΚΑ ποτε πρέπει να πάμε για να πάρουμε το επίδομα;;; Έχει κανει κάποια καμία κίνηση;
 14. Δώστου άλλη μια ευκαιρία αφού το θέλεις. Να θυμάσαι πως επειδή το πρώτο τρίμηνο τα πάντα είναι ρευστά οι γιατροί μας αντιλαμβάνονται ως εγκυμονούσες μετά την αυχενική. Μέχρι τότε δεν λένε και πολλά. Αλλά τουλάχιστον αν βλέπουν καλές ενδείξεις πρέπει να λένε ότι κατά τα φαινόμενα τα πράγματα βαίνουν καλως! Όχι να σου βάζουν άσχημες ιδέες στο μυαλό.