Anastasia05

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.610
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.024 εμφανίσεις προφίλ
 1. Το σαλοσπιρ αργεί να το αποβαλει ο οργανισμός. Λογικά θα σου πει κ σένα σε επόμενο ραντεβού πως θα κινηθείτε. Αν έπαιρνες κ στην πρώτη,κάπως έτσι θα γίνει κ τωρΑ!
 2. Τι κίνδυνος? Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ ο κάθε γιατρός που ξέρει το ιστορικο μας αποφασίζει. Για ασφάλεια το κάνουν που τα σταματάνε.. Νομίζω ειδικά το σαλοσπιρ πρέπει να κοπεί αρκετά νωρίτερα Οι ενέσεις νομίζω όταν μπούμε στον μήνα μας τις κόβουμε
 3. 40 μέρες!!! Τόσο πρέπει να τις έκανα κι εγώ μετά τη γέννα!! Όταν ξαναμιλήσουμε θα τον ρωτησω
 4. Καλά του ειπες!!! Ο άντρας μου εχει αναλάβει σχεδόν αποκλειστικά το μπανάκι κι όταν είναι σπίτι,κάνει κ αλλαγμα πάνα κ πλυσιμο! Έτσι το παιδάκι μας το έχει συνδιάσει με τον μπαμπά το μπανάκι του! Μπορούν να αναλάβουν άλλα, αφού δεν μπορούν το φαγητό (αν θηλάζουμε!) Κι όσο μεγαλώνουν μπορούν να αναλάβουν κ περισσότερα! Τώρα που είμαι έγκυος κι έχει μεγαλώσει κ ο πρώτος μας, κάνουν πολλά περισσότερα απ' ότι κάνανε! Γίνεται κ αντρακι κ αναπτύσσεται άλλη σχέση με τον μπαμπά! Βέβαια τη μαμά ακόμη δεν την αλλάζει!!!
 5. Εξωτερικά στα μπούτια! Εννοώ αν όταν κάνεις ψηλάφηση εκεί που θα κάνεις την ένεση είναι λίγο πιο σκληρό κάποιο σημείο,από προηγούμενη ένεση. Στην κοιλιά βέβαια πόσα να καταλάβεις που είναι τσίτα έτσι κι αλλιώς??? Δεν ξέρω,μόνο στις αρχές της πρώτης εγκυμοσύνης έκανα κοιλίτσα. Έτσι λέει ο άντρας σου?!! Όταν ξυπνάει δηλαδή θα την κοιμηζει αυτός??? Αν ναι,σκέψου το κ το σαλονι
 6. Εντάξει δεν θα πάει στο δωμάτιο από την αρχή έτσι κι αλλιώς! Καλύτερα όμως να το κάνετε σιγά σιγά να ξεμυρισει! Που τις κάνεις τις ενέσεις? Εγώ εναλλάξ στα μπουτακια! Μελανιές λίγες κ αχνές. Να προσέχεις μόνο η ένεση που κάνεις να έχει απόσταση από μελάνια κ σκλήρυνση
 7. Εγώ τις είχα σταματήσει ένα μηνα πριν γεννήσω κ έκανα πάλι μετά τη γέννα λίγες μέρες. Δεν θυμάμαι καθόλου για πόσο καιρό μετά τη γέννα έκανα όμως.. Θα μιλήσω Δευτέρα με τον γιατρό για τις ενέσεις κ μετά με τον γυναικολόγο μου να καταλήξουμε σε μια συγκεκριμένη μέρα να δω πόσες θα χρειαστώ μέχρι τότε. Ουτε το κρεβατάκι του μωρού δεν έχω φέρει!!! Ελπίζω μέσα στον μήνα να το έχω κάνει!
 8. Εκανα λιιιιιγο χώρο στο ένα συρτάρι για τον μπέμπη μήπως κ κατεβάσω κάνα φορμακι μέσα στο σουκου. Καθόμουν κ υπολόγιζα πόσες ενέσεις θα χρειαστώ ακόμη,κ είναι ένας μηνας κ κάτι κ σαν να αγχώθηκα για όσα δεν έχω κάνει! Όσες κάνετε αντιπηκτικες,πότε θα τις σταματήσετε?
 9. Εγώ έπαιρνα το nujol που είναι πιο 'αθωο' από το ντουφαλακ... Βάζω την fitoroid κ οηρα κ μια άλλη φυτική να δοκιμάσω! Αν η άλλη κάνει καλύτερη δουλίτσα, θα σου πω!! Αν σε καλύπτει η κρέμα σου όμως να βάζεις όσο μπορείς..
 10. Καλά δεν πειράζει που πήρες το πρώτο ντεπον της εγκυμοσύνης! Το θέμα είναι να ανακουφιστεις από τον πονο.δεν επηρεάζει το νινι σου
 11. Καμία κρεμουλα βάζεις??? Εγώ βάζω μια φυτική... Σιρόπι? Έπαιρνα ένα στην πρώτη εγκυμοσύνη ,το πιο αθώο που πολλούς δεν τους πιάνει, αλλά εμένα τότε έκανε δουλίτσα. Μάλλον θα το πάρω κ τωρα γιατί το βλέπω να έρχεται το κακο Μου άφησε 'προίκα' η πρώτη γέννα(κ εκεί), κι ακόμη δεν υποχωρεί κ κάτι θα το κάνω όταν γεννήσω κ τον δεύτερο μην έχω κι άλλες εκπλήξεις..
 12. Νοικιάζεις κάποια αποθήκη που τα βάζεις όλα αυτά????? Με έπιασε ένας μικρούλης πανικος
 13. Δε ξέρω πως κάνεις σεξ! Εσύ θα μας πεις! Εσύ είσαι κατηγορία από μόνη σου!!! Αν δυσκολευόμαστε εμείς με ένα,εσύ με δύο τι να πεις????
 14. Όχι απλά σεξ,αλλά να μένουν κ μέσα τα υγρά στο τελος. Βοηθάνε στην λέπτυνση του τραχήλου. Εγώ περπατάω όσο μπορώ,βολτες.. αλλά δεν είναι τόσο εύκολο!! Κ εννοείται ότι κουράζομαι πολύ εύκολα! Δουλειές κάνω αλλά χαλαρά! Κ εννοείται καθίσματα όλη μέρα(σηκώνω πράγματα από κάτω του μικρού γιατί τα πατάω οοολη την ωρα)
 15. Γελασα πολύ εκεί που λες για τον 9ο δουλειές περπάτημα κ σεξ Εύχομαι πραγματικά,να μπορέσεις να τα κάνεις κ τα 3 στον βαθμό που τα θέλεις!!! Γιατι εγώ,ούτε καν!! Το χέρι να το προσέχεις όσο μπορείς,μη το κουραζεις. Ίσως αν θες να το δένεις κ λίγο μέσα στη μερα