Anastasia05

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  3.443
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

1.384 εμφανίσεις προφίλ
 1. Εγώ του τα λιμαρω με μια μικρή λιμα που έχω από σετ βρεφικής περιποίησης
 2. Τέλεια! Όλο τον μήνα τον πήρε το νινακι σου!
 3. Πόσων εβδομάδων έχεις φτάσει?? Κι εγώ σαν κι εσάς με ΙΚΑ,δεν δικαιούμαι κάτι.
 4. Καταλαβαίνουμε ότι εδραιώθηκε όταν το στήθος παραμένει μαλακό κ δεν πετρώνει(νομιζω) Κ μένα λιγάκι το βράδυ γίνεται πιο σκληρό αλλά με λίγο θηλασμό , περνάει αμέσως. Όχι το χαλί της προηγούμενης εβδομάδας που ούτε σουτιέν δεν άντεχα να ακουμπάει!!! Κ μένα τρέχει ,δεν πάω πουθενά χωρίς επιθέματα ! Κι άμα κλάψει το μωρό(κ εννοώ οποιοδήποτε μωρό) τρεεεεεχει
 5. Εμείς όλη μέρα παλεύουμε!! Έχω κ τον μεγάλο κ προσπαθώ να τους συντονίζω λιγάκι Ξεκίνησε ο μικρός να βάζει καλό βάρος μετά από μαχη όλη μέρα στο βυζι! Επισης σταματησε να πονάει το στήθος κ έκοψα κ τη ψευδοθηλη! Το στήθος έχει σταματήσει να πετρώνει κ μου φαίνεται πως θα εδραιωθεί πιο γρήγορα ο θηλασμος αυτή τη φορά!! Εντάξει έχουμε και δυσκολίες μας κ είναι αρκετές αλλά δεν μένω εκεί, εστιάζω μόνο στα θετικά
 6. Αν υπάρχει τρόπος να έρθει κ το παιδί μαζί εκει που θα πας? Μαζί με τον φροντιστη? Θα είναι το πιο εύκολο! Κι όποτε θέλει το θηλάζεις! Πνίγονται όπως κι εμείς! Αν όμως σε ανησυχεί, να μιλήσεις και με παιδιατρο γι αυτο
 7. Αυτό που είπε κ η @Renez ότι θέλουν να είναι πάνω μας.. τα μωράκια μας περνάνε ένα ειδους σοκ όταν γεννιούνται. Ήταν μαθημενα μέσα στη κοιλίτσα..δεν ένιωθαν πόνο,πείνα, κρύο! Κ το μέρος που νιώθουν ασφάλεια είναι η αγκαλιά μας,να ακούνε τη καρδιά μας(τόσο καιρό μέσα στη κοιλίτσα την ακούνε) κ να μας αισθάνονται. Μη περιμένεις να κοιμάται από τώρα για βράδυ!!! Ξυπνάει επειδή είναι μικρό το στομαχακι του κ θέλει συχνά γέμισμα! Κ θέλει κ τη μαμά!!! Κι εγώ φοράω ακόμη ψευδοθηλη στο ένα στήθος γιατί μου έκανε βαρβατη πληγή ... Είναι αρχή κ σου φαίνονται όλα βουνό!! Όπως βγει ομως! Κι αν χρειαστεί κ ξένο γάλα ,δεν πειράζει! Κι αν θες να θηλάσεις ένα μήνα κ δεις ότι δεν σου πάει,ούτε αυτό πειράζει!! Αν θες να θηλάσεις 3 χρόνια,ούτε αυτό πειραζει!
 8. Γλυκούλες! Μεταξύ του αλληλεπιδρούν καθόλου ή είναι μικρουλες?? Ο μεγάλος είναι πολύ τρυφερός κ προσεκτικός με τον μικρό κ προσπαθούμε να βρούμε το πρόγραμμα μας! Όλα καλά!
 9. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι για εσένα κ το νινι. Περαστικά να είναι κ γρήγορα σπίτι σας αγκαλιτσα.. Καλή δύναμη σε εσένα κ το μωράκι σου..
 10. Τι έγινε με το παιδι? Έχω χαθεί με τα γεννητουρια,ίσως να μου ξέφυγε καμιά σελίδα. Πώς τα πάτε οι 3 σας??? Να περάσετε υπέροχα στην πρώτη σας βόλτα!!!
 11. Mπορεις να την εκτυπώσεις από το ermis την ληξιαρχική πράξη γέννησης. Εμείς δεν έχουμε βγει ακόμη. Περιμένω να περάσουν λίγο ακόμη οι μέρες κ θα βγούμε όλοι μαζι Για τις ευχές το μόνο που ξέρω είναι που είχα πάει το πρώτο παιδί στις 40 μέρες κ το διάβασε ο παπάς.
 12. Την πρώτη που είπε η @Renez χρησιμοποιούμε εμείς!! Είναι νωρίς για κολικούς όμως... Ενόχληση στα εντερακια όμως υπάρχει κι ας είναι νωρίς
 13. Φυσιολογικοτατο!! Κι εμείς έτσι ακριβώς!
 14. Έλα δε σε μπορω Η αλήθεια βρίσκεται στους σεξ πιστολς Ετοιμάζεται η σκορπίνα μη μου ανησυχείς καθόλου Σε μια εβδομάδα ετοιμάσου! Τη μπάλα να τη πάρεις κ στο μαιευτήριο,σε μένα έκανε δουλίτσα!!
 15. Εμείς νερουλά φουλ! Οι κλανιτσες του είναι δυνατές κ οποτε τις αφήνει χαλαρώνει.. Κ πάντα αφήνει κ λίγο περιεχόμενο Κ μένα μου φαίνεται νωρίς για κολικούς, σίγουρα όμως τον ενοχλεί κάτι εκεί..