• Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.381
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Παρούσα. Νομίζω ότι κάτι καταλαβαίνει. Άσε που σίγουρα ακούει όσα λέτε για το μωρό. Πλέον είναι παιδάκι. Ξεκινά να την προετοιμάζεις για το τριήμερο που θα λείπεις. Κάνε τη να είναι υπεύθυνη για κάτι σε αυτή την προετοιμασία για να νιώσει την συμμετοχή. Δεν έχω εμπειρία, απλά προσπαθώ να βοηθήσω. Καλέ ποτέ έφτασες στον 8ο;;;; Στο θετικό τεστ σε θυμάμαι σαν χθες. Πώς ήταν η εγκυμοσύνη με την μικρή;
 2. Με το καλό!!! Σε θυμάμαι όταν ήσουν έγκυος!!! Πώς μεγάλωσε η ζουζούνα; Εγώ σήμερα τελειώνω με την περίοδο και ευελπιστώ να την ξαναδώ μετά από τον χρόνο.
 3. Καλέ τώρα είδα ότι δεν καταχώρησαν το μήνυμα. Εμείς δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Και δεν μου έχει κάνει και νύξη ακόμα η γιατρός. Μέχρι ποια ηλικία γίνεται; @katerina04 ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές.
 4. Ισχύει κορίτσι αυτό που σου είπε η παγωτουλα! Στο αδερφάκι ζητά καθοδήγηση από σύμβουλο θηλασμού. Και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα θηλάσεις.
 5. @katerina04, μήπως αναπληρώτρια;;;; Βλέπω παίρνει πολλούς δικούς σας. Ευχαριστούμε πολύ! Βαπτιστηκαμε!!! Ήμασταν και καλά παιδιά και δεν κλάψαμε πολύ!!!
 6. Μην παρεξηγηθεί, δεν έχω σκοπό να αντικρούσω τα λεγόμενα σου, απλά να σου πω πώς το βλέπω εγώ. Η επιστημονική κοινότητα έχει έρθει αντιμέτωπη με έναν ιό αχαρτογραφητο. Προφανώς και δεν ξέρει πώς να κινηθεί. Πειραματίζεται και προχωρά. Και προφανώς μέσα στους πειραματισμούς υπάρχουν και απώλειες. Στην αρχηυ έλεγαν ότι δεν κολλάνε τα μικρά παρατηρώντας παγκοσμίως ότι δεν έχει νοσήσει κανένα. Αυτό μου είχε πει πέρυσι η παιδίατρος. Κάποια στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα, νόσησαν μικρά. Άλλαξε η μελέτη τους. Και πάει λέγοντας... Και για τους εκπαιδευτικούς είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κανονικά, απλά επειδή υπάρχουν αρνητές και πολλή παραφιλολογία, τους λένε οκ κάντε με δικά σας έξοδα δύο μοριακά τεστ την εβδομάδα αλλιώς δεν προσερχεστε. Εκεί να δεις πανηγύρι και γκρίνια. Εμ έρχονται σε επαφή με παιδιά, εμ δεν φορούν μάσκα γιατί δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ιός,εμ δεν θέλουν να τους επιβληθεί ο εμβολιασμός...ε μα πες μου τώρα επειδή είναι και κάποιας ηλικίας όταν νοσήσουν και χρειαστεί να νοσηλευτούν δεν πρέπει να υπογράψουν χαρτί ότι δεν απαιτούν προτεραιότητα;;; Απόλυτο δίκιο και εντελώς ανεύθυνη η συμπεριφορά τους. Και όχι μόνο αυτοί. Και από την πολιτική ηγεσία πολλά τα παράπτωματα. Για αυτό ο κόσμος δυσανασχετεί και πάει κόντρα...
 7. Εντάξει σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να τους αφαιρέσουν την άδεια να ξεβρωμισει λίγο το επάγγελμα;
 8. Όχι ρε συ. Η δική μου είναι και μεγάλη. Έχει παιδιά από όλες τις ηλικίες. Πάντως αλήθεια αυτό με τα αυτοκόλλητα μου το έκανε ο κτηνίατρος στο σκύλο μου και μάλιστα γίνεται χαλιά το βιβλίο από την αφισοκολληση. Θα μπορούσε. Στο φόρουμ και όχι μονο η πλειοψηφία πάει για ντοκτορά στη βιολογία, ο φτασμένος θα κολλήσει να κουράρει άλλον οργανισμό;
 9. Αυτοκόλλητα εμβολίων κολλάνε οι κτηνίατροι για τα ζωάκια μας. Στα παιδικά βιβλιάρια βάζει ημερομηνία και σφραγίδα υπογραφή ο γιατρός. Μάλλον κάθε γιατρός έχει άλλη τακτική. Ούτε ο δικός μου το κάνει.
 10. Ανοσία αποκτάς αν εμβολιαστείς και δεν νοσήσεις, αλλά δεν το εξασφαλίζει το εμβόλιο αυτό. Προφανώς εννοεί την ελαφριά νόσηση.
 11. Μην το γελάς καθόλου. Το ξέρεις ότι υπάρχουν παιδιά ανεμβολιαστα από επιλογή των γονιών τους;;; Άρα ισχύει ότι για να γραφτείς σε εκπαιδευτική δομή πας το βιβλιάριο για να δουν τον εμβολιασμό του;
 12. Ότι θα νοσησουμε οι περισσότεροι, είναι δεδομένο, αφού η κατάσταση αυτή θα μας ταλαιπωρεί τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα. Είμαστε όχι στο τέταρτο αλλά στο δέκατο πέμπτο κύμα, που λέει ο λόγος. Αλλά είναι διαφορετικά να νοσήσει ελαφρά από το να χρειαστεί να νοσηλευτεις. Και για σένα και για το σύστημα υγείας που κακα τα ψέματα κατάσταση όπως την περσινή της Ιταλίας δεν θα την άντεχε. Άλλωστε στον τομέα υγείας οποίος έκανε την πρώτη δόση Γενάρη αντισώματα πλέον έχει πεσμένα πιθανόν και πάει για τρίτη δόση.