• Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.489
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Γεια σου κορίτσι μου. Δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Αν μπεις στο φόρουμ της δωρεάς ωαρίων ίσως το δει κάποιο κορίτσι που μπορεί να έχει γνώσεις.
 2. Μα, είναι η πιο όμορφη γραμμή και έχεις δίκιο. Σε θυμάμαι που έγραφες μετά από καιρό και ότι τώρα το καλοκαίρι θα ξεκινουσατε προσπάθεια. Σας πρόλαβε το μπεμπέ και έφτασε μόνο του
 3. Μπράβο κορίτσι!!!! Ώρα για ευχάριστα στη ζωή σας. Καλέ είσαι ακόμα 3 μέρες πριν την περίοδο, λογικό να είναι χαμηλά η χοριακη. Προς το παρόν δες τη θετική πλευρά, είναι θετικό.
 4. Πολύ σωστά τα λες... Είναι και κάποια μωρά που έρχονται, όχι για να γεννηθούν, αλλά για να μας μάθουν πράγματα. Μια μεγάλη αγκαλιά....
 5. Ναι, 2 στις 4 παθολογικές είχαν την μετάθεση του συζύγου
 6. Εννοείς ότι ήταν όλα υγιή; Αυτό είναι τέλειο! Στις 6 βλαστοκυστες είχαμε 1 υγιή, 4 με διαφορετικά ευρήματα και άλλη μία παθολογική που το πρόβλημα της μπορούσε να αποβληθεί στον πλακούντα. Δεν μας εξήγησαν αναλυτικά όμως τι εννοούν. Το μόνο που μας είπαν είναι να μην μεταφερθεί με την υγιή. Δυστυχώς την απέρριψα τότε μαζί με τις άλλες και ώρες ώρες σκέφτομαι και μήπως;
 7. Να ξέρεις ότι το σώμα θυμάται. Μια φορά έγκυος, ξανά έγκυος. Έχω περάσει από τη θέση σου και ξέρω πόσο δύσκολη είναι. Πάρε βαθιά ανάσα, τον χρόνο σου και όλα να πάνε κατ ευχήν στην αμέσως επόμενη προσπάθεια, οπότε κι αν αποφασίσετε να γίνει.
 8. Όχι, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ρώτα τον γιατρό σου, συνήθως λένε τρεις μήνες όταν είσαι στις εβδομάδες κοντά στη δική σου αλλά έχω ακούσει και από την επόμενη περίοδο να δίνουν το οκ.
 9. Συνήθως όταν έχουν όλα το ίδιο θέμα, τοτε κάτι παίζει με τα χρωμοσώματα των γονιών. Απλά μου κάνει εντύπωση το 1/5. Τι εξήγηση σου έδωσαν; Εμείς ας πούμε που έχουμε γνωστο θέμα στα χρωμοσώματα στον προεμφυτευτικο πολλά είχαν το ίδιο πρόβλημα, που σημαίνει ότι το κληρονόμησαν από εμάς. Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Στην περίπτωση του μωσαικισμου τα μισά χρωμοσώματα είναι οκ, και ένα άλλο ποσοστό είναι παθολογικό. Οι απόψεις γενικά διίστανται. Οι γυναικολόγοι λένε προχωρά φυσιολογικά και κάποια στιγμή θα κάτσει και η σωστή αντιγραφή του γενετικού υλικού, οι γενετιστές και οι εξωσωματικοι λένε προχωρά με προεμφυτευτικο για ασφάλεια. Κι εμείς με παθολογικό καρυότυπο, προχώρησα μετα από διακοπή κύησης με προεμφυτευτικο και γρήγορα απέκτησα ένα γιο, τώρα που θέλουμε αδερφάκι σε φυσιολογική προσπάθεια είχα μια πάλινδρομη πολύ νωρίς και μια αποβολή. Δεν ξέρω αν ο λόγος ήταν το γνωστό σε έμας θέμα. Καλή επιτυχία! Μπορεί να στην κάνει και με τους δύο τρόπους για να δει τις μετρήσεις που θέλει.
 10. Στον προεμφυτευτικο τι αποτελέσματα είχατε;
 11. Ε, ναι για αυτό λένε ότι το nipt δεν είναι αξιόπιστο σε πολλές περιπτώσεις. Δηλαδή να το κάνεις όταν είσαι μικρή με τέλεια αυχενική και pappΑ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, λέω εγώ.
 12. Σωστά, ρώτα τον να σου πει...αχ μωρέ κορίτσι, αυτή η διαίσθηση σου....
 13. Το nipt όμως είναι για τα τρία βασικά σύνδρομα, για όλα τα υπόλοιπα είναι ανεπαρκές.