• Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  277
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Τουτουνι, η τροφοβλάστη είναι επεμβατικός έλεγχος της υγείας του εμβρύου σε μικρή εβδομάδα. Έχω την είχα κάνει στη 11η προς 12η εβδομάδα, αν θυμάμαι καλά. Τράβηξαν υγρό από την κοιλιά. Είναι αυτό που αργότερα θα στερεοποιηθεί και θα γίνει πλακούντας. Το υλικό αυτό είναι το dna το εμβρύου και το ελέγχουν σε εργαστήριο για χρωμοσωμικές ανωμαλίες.
 2. Καλή καλή επιτυχία αύριο!!!! Εγώ τελικά "΄κόπηκα" όπως αναμενόταν λόγω θυρεοειδή!!!! Το ατιμούτσικο δεν ξέρει τι θέλει, κάνει τα δικά του και ακυρώσαμε τη μεταφορά!!! Δεν πειράζει, γιατί θέλουμε να είναι όλα οκ!!! Για να δούμε πότε και αν! Από μηδενική tsh, σήμερα χτύπησα ένα 5 όλο δικό μου!!! Ραντεβού με άλλο ενδοκρινολόγο και ίδωμεν... @vivi.nik., εγώ έκανα τώρα προεμφυτευτικό για χρωμοσώματα. Δεν είμαι από Αθήνα και δεν ξέρω πώς λειτουργούν οι επιτροπές πάνω. Εδώ πάντως όλοι μας είπαν μην χάνουμε χρόνο με την επιτροπή μας, γιατί ο προεμφυτευτικός δεν αποτελεί λόγο υπογονιμότητας και δεν θα μας περνούσαν. Συνεργαστήκαμε με το άλφαλαμπ, γιατί εμείς το επιλέξαμε, όχι γιατί συνεργάζεται το κέντρο μας. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να σας πάρουν 2 κύτταρα. Έχετε ρωτήσει ποια τεχνική θα ακολουθήσουν; pgd; fish; ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο; εμείς ψάχναμε κάτι πολύ συγκεκριμένο, αλλά επειδή πριν μερικούς μήνες κάηκα με το χυλό, τους ρώτησα αν υπάρχει τεχνική που να ελέγχει διπλασιασμούς και ελλείψεις σε όλα τα χρωμοσώματα. Όσον αφορά στην τροφοβλάστη που κι εγώ την τρέμω, θα σου πω ότι όλα τα εργαστήρια, επειδή δεν δίνουν ποσοστό αξιοπιστίας 100%, για να είσαι εσύ καλυμμένη σου συστήνουν να κάνεις τροφοβλάστη για να επιβεβαιώσεις το αποτέλεσμά τους. Εγώ ρώτησα και τον εξωσωματικό και το γυναικολόγο και οι δύο μου απάντησαν ότι εφόσον η αυχενική και το papp-a είναι καλά, δεν βάζουν μία πολύτιμη εγκυμοσύνη σε επιπλέον κίνδυνο για κάτι που ήδη έχει ελεγχθεί.
 3. Μα, τι είναι αυτό με τα απανωτά αρνητικά; Πρέπει να αλλάξει το γούρι μας...
 4. Πολλές πολλές και καλές καλές γονιμοποιήσεις!!!! Και εγώ παίρνω αντιβιώσεις ήδη 15 μέρες και θα τις συνεχίσω μάλλον μέχρι τη μεταφορά. Δεν είναι τίποτα dont worry!!!
 5. @Hope 2019, @Kallia22, τεράστιες χοριακες εύχομαι κορίτσια!!!! Περιμένουμε με αγωνία!!!
 6. @MELINASP @tweetiee, άρα παράλληλα κοιτούν και το ενδομήτριο αλλά και τη μέρα. Όπως καταλάβατε είμαι ψιλοάσχετη και προσπαθώ να γίνω σχετική όπως εσείς. Εμείς βρισκόμαστε στην αναμονή για την ε.τ. όταν ρυθμιστεί ο θυρεοειδής που κάνει τα κουλά του. Την άλλη βδομάδα πάω πάλι για ορμονικές να δούμε σε τι φάση βρίσκεται. Δεν ξέρω πότε θα πάμε παρακάτω. Έχουμε μία τυχερή βλαστοκυστούλα και εμείς και μας περιμένει και περιμένω να την προϋπαντήσω κι εγώ με ανυπομονησία!!!!
 7. Καλημέρα!!!! @MELINASP, συλλυπητήρια για τη γιαγιά σας. Ο Μάης να είναι ο μήνας που θα θυμάστε ευχάριστα!!!! @tweetiee, η τυχερή βλαστοκυστούλα σας περιμένει!!! Στον τεχνητό κύκλο μετράμε τις μέρες ή απλά το μέγεθος του ενδομητρίου;
 8. Ναι Νανσούλα!!! Έχουμε ένα υγιές!!!! Ελέγξαμε 6... αλλά το τυχερό μας είναι αυτό το ΕΝΑ!!!!
 9. @Καντι, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το δικό σου ουράνιο τόξο. Λύσεις υπάρχουν... το θέμα είναι ποιος θα βρει αυτή που ταιριάζει σε εσένα... Έχετε περάσει τόοοοοσα πολλά για μικρό ή μεγάλο διάστημα που ειλικρινά θαυμάζω τη δύναμη όλων σας... Τον προεμφυτετικό μη τον φοβάσαι. Μπορεί να είναι δαπανηρός, αλλά ξέρεις τι γίνεται... Εγώ έχω μόνο ένα υγιές. Μόνο ένα (το πολύτιμό μας, που λέω εγώ) !!!
 10. Μήπως σου είπαν και πότε ανοίγουν μετά το Πάσχα;
 11. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τιμές σε πολλά, γιατί μας ανέλαβαν τελευταία στιγμή, και η τιμή στο αλφαλαμπ που μας είπαν ήταν 220 ανά εμβρυο όπως και στο Γένεσις.
 12. Κάναμε προεμφυτευτικο, αλλά την δική μας την περίπτωση δεν μπορούσαν να την αναλάβουν γιατι ήταν ένα πολύ πολύ μικρό κομματάκι χρωμοσώματος που δεν φαίνεται με την τεχνική τους. @island1 το ίδιο εργαστήριο ρώτησε και το συνεργαζόμενο τους στην Ιταλία για εμάς αλλά ούτε αυτοί μπορούσαν. Και ευτυχώς βρήκαμε το άλλο!!! @Καντι, άκου τα κορίτσια και περίμενε μέχρι τη χοριακη!!!! Μακάρι να διαψευσει τα τεστακια! Στο εύχομαι με όλη μου τη δύναμη!!!!!
 13. Αν είναι καλό το εργαστήριο μη φοβάσαι δεν χάνεται κανένα. Το θυγατρικό τους εργαστήριο είναι το genoma, αλλά αν θες μπορείς να πας και αλλού. Εμείς πήγαμε στο αλφαλαμπ.
 14. @Καντι, εννοείται. ψάχνουμε τις καλύτερες των προϋποθέσεων. πλέον περιμένουμε όλοι το οκ από ενδοκρινολόγο. Το ζήτημα είναι ότι έχω μαύρα μεσάνυχτα στο θεματάκι αυτό και προσπαθώ να δω πώς να με βοηθήσω. πχ. διάβασα ότι στο χασιμότο τα αντισώματα δεν πέφτουν εύκολα, μπορεί να είναι πάντα υψηλά. Άρα, η λύση που λέει η @island1, θα μπορούσε δυνητικά να με βοηθήσει, αν το εγκρίνει κάποιος ενδοκρινολόγος. Διάβασα ότι το χασιμότο ρυθμίζεται με τη θυροξίνη και τον ρώτησα να ξαναρχίσω τα χάπια μου και μου λέει πρώτα κάνε την άλλη βδομάδα τις εξετάσεις και βλέπουμε.
 15. @island1, κορτιζόνη μπορεί να συνταγογραφήσει ο ενδοκρινολόγος; ρωτάω γιατί πέραν μίας αιματολόγου που έκανα στο νοσοκομείο της εξέταση της θρομβοφιλίας (και έχω σκοπό να ξαναπάω γιατί μου γράφει επανέλεγχο σε 3 μήνες ) δεν ξέρω κάποιον άλλο καλό. Μην κάνω καμία γκάφα και τα κάνω χειρότερα... Αν μπορεί ο ενδοκρινολόγος να του πω ρε παιδί μου δώσε μου να πέσουν τα αντισώματα τώρα ... tsh πριν ένα μήνα είχα 0, 03... την άλλη βδομάδα πάλι έλεγχος. Έπεσε η ft4 που ήταν στο Θεό, επειδή είμαι ήδη 19 μέρες χωρίς χάπι. Η αλήθεια είναι ότι με πανικόβαλλε ο γιατρός...."μμμμ...τώρα καήκαμε" "πώς θα κάνεις έτσι μεταφορά;" "πας για σίγουρη αποτυχία" "δεν ξέρω πότε θα ρυθμιστεί"