• Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  522
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Να σας ζήσει ο μπεμπακος!!!! Γερος, δυνατός και τσαχπινης να είναι!!! Καλή ανάρρωση γιωτιτσα και καλή ανατροφή!!!!
 2. Για τη διέγερση και την ωοληψια δεν έχει να κάνει. Στην μεταφορά υπάρχει το κώλυμα. Μμμ... Δεν είναι όλα πολύ δυναμικά για να γίνουν βλαστοκυστες. Συνήθως τα μισά φτανουν. Και από την άλλη νομίζω ότι έχει να κάνει και με το εργαστήριο.
 3. Δωδέκατη μέρα μετά την μεταφορά!!! Με το καλό!!!!!
 4. Νομίζω ότι απλά θα σου δώσει χάπι να στην κατεβάσει λίγο στο 2,5 που θέλουν οι εξωσωματικοι. Εμένα ξεκίνησαν όλα την ένατη, υπέρηχος,, οιστραδιόλη και προγεστερόνη. Αλλά κοριτσια ξεκίνησαν πιο νωρίς.
 5. Εγώ είχα τέτοια τρέλα νούμερα και είχα πανικοβληθεί όπως εσύ! Και TSH κάτω των ορίων. Έκανα τη διέγερση κανονικά, αλλα καθυστέρησα λίγο την μεταφορά μέχρι να έρθει η TSH στα καλά της. Δεν έχει και ιμοτικον καρδούλα!!!! 14 αυγουλάκια διαβάζω!!!! Άντε με το καλό να μαζεψουμε!!!! Τώρα θα σου θυμίσω αυτό που μου ελεγες!!!! ,"Ένα καλό θέλουμε!!!!!"" Αλλά και παραπάνω θα βρείτε!!! Και ο γιατρός σου θα σε φτιάξει πάλι σούπερ και θα γεμίσει πάλι η κοιλίτσα!!!
 6. Αχ συγγνώμη που θα το πω αλλά μακρυά από τον συγκεκριμένο γιατρό, εκτός αν θες μόνο - το τονίζω μονο- τεστ Παπ. Μέχρι εκεί. Τον Ξυλά δεν τον γνωρίζω. Καλοί γιατροί και με ενσυναίσθηση είναι ο Μικελακης και ο Αγγελάκης.
 7. Περιμένουν να δουν σε καλό μέγεθος το ενδομήτριο!!! Εγώ την είχα κανει 28η μέρα του κύκλου με βλαστοκυστης πέντε ημερών! Έλα και πλησιάζουμε!!!!
 8. Μια χαρά θα πάνε όλα!!! Άντε γιατί με τις διακοπές των κέντρων τον Αύγουστο χαλάρωσαμε!!!
 9. Ο,τι απορία ειχα, ρωτούσα!!! Έχεις κι εσύ;
 10. Μα, καθόλου!!! Αγωνία να μην κατουρηθω πάνω μου είχα με τόσα νερά που είχα πιει πρωινιατικα! Ευτυχώς με ειχαν προειδοποιήσει εδώ τα κορίτσια και ήξερα τι να περιμένω! Ίσως γι αυτό ήμουν χαλαρή! Επίσης ευτυχώς ήταν και ο σύζυγος μαζί γιατί εμένα μου δώσανε τη φωτό του εμβρύου και κατέβασα ρολά μετά! Δεν θυμάμαι τίποτα!! Μιλάει και ο γιατρός μου μέσα από τα δόντια του χαμηλόφωνα, αλλά δεν άκουγα τίποτα!!! Το μεσημέρι μας κάνανε το τραπέζι και το απόγευμα αεροπλανακι και σπιτάκι!!! Η μόνη αγωνία ήταν όταν γυρίσαμε με τις βρωμολακουβες που ταρακουνιομουν αλλά τελικά κανένα πρόβλημα!
 11. Εγώ πήγα σαν να πήγαινα εκδρομή! Έκανα και ταξίδι βέβαια για Αθήνα οπότε το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να μην ξεχάσω τα φάρμακα! Το βράδυ βγήκαμε για φαγητό με φίλους που μας φιλοξένησαν! Και το πρωί στολιστηκα και πήγαμε στο κέντρο! Πλακα είχε!!
 12. Να μην ανησυχείς!!! Κι εγώ μετά την μεταφορά βλαστοκυστης περίμενα να δω τέτοια υγρά που σχετίζονται με εμφύτευση. Δεν είδα. Τα είδα μετά τη χοριακη και μάλιστα με μικρή αιμορραγία! Χε...κα πάνω μου απο το φοβο και τελικα ακόμα δεν έχουν αποφανθεί τι ήταν! Και είχα σχεδόν για μήνα. Θα κάνεις ο,τι σου πει ο γιατρός σου και μην ανησυχεις. Άντε και με τριψήφια χοριακη!!
 13. Και εγώ βλαστοκυστη εβαλα! Και μετά πήγα σε τραπέζι και το απόγευμα ταξίδεψα και μέχρι να φτάσω σπίτι καταχτυπηθηκα με τις βρωμολακουβες στους δρόμους!!! Μην ανησυχεις, το έμβρυο δεν έχει βάρος! Άκου το γιατρό σου!!! Καλή καλή επιτυχία!!!
 14. Και γιατί απογοητεύσαι; Αυτά που μεγαλώνουν ομοιόμορφα θα τα πάρεις. Έχασες ένα που πρωτομεγαλωσε αλλά θα κέρδισες αλλά που θα μεγαλώνουν μαζί με τα υπόλοιπα!!