• Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.349
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ναι, κατάλαβα. Όντως είναι πολλά, αλλά ανέκαθεν υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος παιδαγωγός ζητά σχεδόν το μισθό του γονέα για αμοιβή. Και αν σκεφτώ ότι τη θέλω για απόγευμα εγώ που θα κοιμάται κιόλας... ο βρεφικος λογικά είναι σχεδόν τα μισά, αλλά στις ιώσεις δεν έχω την πολυτέλεια να μην πάω για μάθημα σε όλες τις περιπτώσεις. Άλλο να τύχει μια φορά και άλλο να είναι συχνό φαινόμενο. Ενώ στο σπίτι ξέρεις ότι και άρρωστος να είναι έχει και τη φύλαξη. Δύσκολη απόφαση... Η δίκη μας παιδίατρος είναι υπέρ του παιδικού μετά τα τρία. Το να μείνεις εκτός είναι άλλη επιλογή εξίσου δύσκολη, γιατί μετά ξεκινάς από το μηδέν πάλι....
 2. Συμπάσχω φίλη μου. Με έναν Ταρζάν βέβαια, τρέχουμε τη μισή μέρα στο σπίτι, χτυπάμε και ένα τρίωρο παιδική χαρά, αλλά η ζυγαριά ακουνητη! Εμείς βάζουμε μπρος για το δεύτερο και οπότε έρθει.... μια φυσιολογική τιμή για νταντά στο σπίτι πόσο να είναι άραγε; Δεν είναι κακη ιδέα και αυτή, αλλά παιδαγωγός, όχι δεν βρίσκω γενικά δουλειά και κάνω τη νταντά.
 3. Αυτό είναι ένα θέμα!!! Σοβαρό μάλιστα! Λένε ότι καλύτερο για το ανοσοποιητικό να πάνε παιδικό μετά τα τρία... αλλά δεν μπορεί να συμβεί πάντα!!! Κι εγώ σε δίλημμα είμαι. Τέλικα την πέτυχα την αίτηση!! Όντως ξημερώματα μπήκα εύκολα! Δοκιμάστε το και οι υπόλοιπες!
 4. Θέλει τη δήλωση του 2020. Τέλεια!!! Είσαι τυχερή!!! Μπαίνω κι εγώ σαν νυχτοπουλθ ξημερώματα, αλλά δεν το πετυχαίνω στις καλές του. Ελπίζω να προλάβω τις προθεσμίες. Καλά αποτελέσματα σε εσάς!!
 5. Μήπως εγώ το κάνω λάθος; Εγώ στην αρχική σελίδα αντί να βάλω τους κωδικούς μου και να κάνω είσοδο στην αίτηση, πάω λίγο πιο κάτω και πατάω το κουμπί που λέει συναίνεση. Μπαίνω μέσα με τους κωδικούς του συζύγου, κάνω τη συναίνεση, μου γράφει ότι έγινε και βγαίνω. Μπαίνω μετά στη δική μου αίτηση και στη σελίδα με τα οικονομικά στοιχεία εμφανίζει του συζύγου αλλά γράφει απαιτείται συναίνεση και στην τελευταία σελίδα μου πετάει μήνυμα δεν υπάρχει συναίνεση του ετέρου μέλους. Στην μη άντληση στοιχείων νομιζω ότι αν πας παρακάτω στα δικαιολογητικά σου λέει να τα ανεβάσεις εσύ, έλεγξε το.
 6. Του άντρα σου με τους κωδικούς του από το taxis net. Όχι από τη δική σου αίτηση.
 7. Το κατάφερες Κατερίνα; Ναι, έτσι το κάνω. Αλλά μετά ξαναμπαινω στη δική μου αίτηση, έχω φτάσει μέχρι το τέλος και στα δικαιολογητικά μου γράφει ότι δεν έχω συναίνεση.
 8. Κορίτσια, προσπαθώ να κάνω κι εγώ την αίτηση και μου έχει σπάσει τα νεύρα! Πώς κάνετε σωστά τη συναίνεση του έτερου μέλους για να τη δεχτεί το σύστημα. Κάνει αποδοχή ο σύζυγος, του γράφει το σύστημα ότι έχει συναινέσει και εμένα επιμένει στην καρτέλα μου να γράφει ότι λείπει η συναίνεση του συζύγου. Θα το πετάξω από το μπαλκόνι σε λίγο...
 9. Πότε σκέφτεστε εσείς να ξεκινήσετε;
 10. Όχι καλέ και εμμηνόπαυση...συμφωνώ με όσα σου είπε η @anoulious.
 11. Δεν έχει βγει ακόμα, αν και είπαν μέχρι τέλη Ιουνίου.
 12. Γεια σου Άννα! Ο γέγονε, γέγονε. Κάνατε ένα βήμα πίσω αλλά δεν πειράζει. Ξεκίνα τώρα να το αλλάζεις. Έχω ξανακουσει παιδάκι σε αυτή την ηλικία που έτρωγε αλεσμένα. Δεν είναι ο μοναδικός ο δικός σου. Απλά μην τον βολεύεις σε αυτή την κατάσταση γιατί θα δυσκολευτεί. Ξεκίνα με κάτι που του αρέσει ψωμί, σπιτικο κέικ, σπιτικά μπισκότα, ρύζι, κάποιο φρούτο και δοκίμαζε. Κι εμένα δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί κομμάτι το κρέας και το ψιλοκόβω. Και όσο φάει...μετά από λίγο θα του ξαναδώσω και πάλι όσο φάει. Δεν του αρέσει η υφή. Το μπισκότο όμως ή το παξιμάδι, ναι το παξιμάδι, μια χαρά το τρώει και το ροκανίζει. Οπότε ξεκινά κι εσύ...
 13. Τέλεια η μικρή σου!!!! Και πολλά μπράβο που τα καταφέρνει με την πάνα!!! Μεγάλο πλεονέκτημα!!! Αυτό με τον ύπνο δεν ξέρεις πόσο θα βολεψει κι εμένα!!! Άντε να δούμε... Τους μαρκαδόρους τους έχω κι εγώ, δεν είναι αρκουδάκια βέβαια, αλλά δεν τους δίνω ακόμα γιατί δεν ελέγχει κινήσεις και δεν μπορείς να φανταστείς πώς γίνεται!!! Και μου τρέχουν και μπογιές από τα καπάκια...
 14. Άρα, την ημέρα της ωορρηξίας την πέτυχες!!! Εγώ είμαι στη φάση προσπάθειας για το 2ο τώρα οπότε τη συμβουλή με τις βιταμίνες λόγω θυρεοειδή την κρατώ!!!