lizard12

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  139
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Έκανα εγώ το Μάιο προσπάθεια στο fivi. Ενώθηκαν η κλινική του Διαβαλκανικου με το εμβρυογενεσις και όλοι οι γιατροί είναι εκεί. Διάβασα ότι έχουν πολύ καλό εργαστήριο με σύγχρονο εξοπλισμό κτλ. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αν σκεφτείς ότι πήγα σε φυσικό κύκλο και μου πήραν 2 ωαρια, το 1 γονιμοποίηθηκε φυσικά και έφτασε βλαστοκυστη. Για μένα αυτό είναι πολύ πιθανό να οφείλεται και στο εμβρυολογικο τους καθώς πρώτη φορά προχωράει έμβρυο μου τόσο πολύ. Πέτυχε και η εμβρυομεταφορα, είδα και θετική χοριακη αλλά δυστυχώς μετά από λίγες μέρες σταμάτησε . Ωστόσο , είμαι ευχαριστημένη μόνο από το γεγονός ότι μου έκαναν βλαστοκυστη , πρώτη φορά, μετά από 10 προσπάθειες σε φυσικό κ διεγερσεις συνολικά. Σε αυτούς πρώτη φορά πήγα.
 2. @Joka συγχαρητήρια, μια χαρά η χοριακη σου. Αν δεν ήταν καλή θα ανεβαινε πολύ λιγότερο. Κ πιστεύω Κ εγώ πως παίζει ρόλο η ώρα που πήγες. Άρα ηρέμησε κ σκέψου θετικά. Είδες διπλασιασμό και αυτό ήθελες. Όλα καλά θα πάνε. Πες του γρήγορα υπερηχο! Για να ηρεμήσεις!!!
 3. Πότε θα πας πάλι? Δεν είναι και πολύ καλή αλλά θα ξεκαθαρίσει τό τοπίο στην επόμενη μέτρηση. Το θέμα είναι να μην ανέβει πολύ η lh. Εγώ αυτή τη φορά που πήρα καλό ωαριο σκέψου είχα την μερα της οβιτρελ 250 E2, και μάλιστα με άλλο ένα ωοθηλακιο που όσο να πεις έδινε κ αυτό e2. Άρα μη προδικάζεις κ κανε υπομονή για την επόμενη μέτρηση.
 4. Ανάλογα το μέγεθος του ωοθηλακιου. Φυσικά δεν υπάρχουν απόλυτες τιμες αλλά η Ε2 σε συνδυασμό με το μέγεθος δίνουν μια πιο καθαρή εικόνα. Lh δεν μετράς?
 5. Είμαι πολύ καλύτερα κ περιμένω να έρθει αίμα, Ανυπομονώ, δεν ξέρω πώς θά γίνει κ πόσο γρήγορα. Σταμάτησα τα φάρμακα κ Ανυπομονώ για την επόμενη προσπάθεια. Πόνεσε γιατί πρώτη φορά έφτασα σε αυτό το σημείο αλλά οκ.... ελπίζω να υπάρξει καί επόμενη φορά . Όταν αδιαθετησω ξεκινάω πάλι τους φυσικούς.
 6. @[email protected]συγχαρητήρια , καλούς διπλασιασμους κ μια ήρεμη εγκυμοσύνη. @Nephelie σε μένα είχε βρει η λευκού 1 γονίδιο της κοιλιοκακης, μου είπε ότι δεν έχω αλλά έχω προδιάθεση να κάνω. Κ έδωσε οδηγίες να αποφεύγω γλουτένη κατά την εμβρυομεταφορα κ για τόυς πρώτους μήνες εγκυμοσύνης.
 7. Πόσο ευχόμουν να ήταν θετικό.... σου άξιζε κ θα μας έδινες πολύ θάρρος... πέφτουμε Κ σηκωνόμαστε, μόνο αυτό έχω να πω κ ελπίζω να σηκωθείς γρήγορα.
 8. Εγώ κορίτσια έκανα πάλι χοριακη για να μη περιμένω Τρίτη κ από 860 πήγε 710 οπότε επίσημα τέλος. Τώρα μόνο να φύγει εύκολα κ γρήγορα, δε ξέρω πως είναι η διαδικασία γιατί πρώτη φορά εμεινα έγκυος, ελπίζω γρήγορα να καθαρίσει κ πάμε για άλλα. Κανονίστε δε θέλω άλλη αρνητική σήμερα, μόνο θετικές οι υπόλοιπες. Να μείνουμε λίγες ...
 9. Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι σούπερ οι μετρήσεις σου. Κ tsh Όχι τρομακτική αλλά με χαπακι θα πέσει πολύ γρήγορα. Οι αλλες σούπερ. Πότε είναι να πας για ετ? Ο γιατρός τι είπε? 2η μέρα κύκλου είσαι?
 10. @Moana εύχομαι αύριο να πανηγυρίζεις με μια τεράστια χοριακη!!! Πολύ καλή επιτυχία, θα περιμένουμε.
 11. Είναι που έχουμε διπλή ένδειξη κακής εξέλιξης. Και χοριακη κ μικρός σακος. Ευχαριστώ για τη θετική σκέψη απλά μου είναι δύσκολο να ελπίζω. Δεν τα παρατάω βέβαια κ ουτε πέφτω στα πατώματα. Υπομονή μόνο θα κάνω μέχρι να ξέρω.
 12. Εγώ κορίτσια έφαγα την κρυαδα χθες και σήμερα το τελειωτικό χτύπημα. Περίληψη: εμβρυομεταφορα βλαστοκυστης 19/05. Κάνω 1η χοριακη 27/05 βγαίνει 43. Κάνω 2η 29/05 βγαίνει 173. Κάνω 3η μετά από 4 μέρες,στις 2/6 βγαίνει 659. Όλα οκ. Κάνω 4η χοριακη 4/6 (χθες ) βγαίνει 870. Οπότε λέω οκ, σταμάτησε. Πήγα σήμερα, βλέπει ενδομήτριο σάκο και μου λέει είναι 2 μερες μικρότερος από αυτό που περιμέναμε. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα, συνεχίζεις τα φάρμακα μήπως και κάποια χοριακη ήταν λάθος, κάνεις πάλι Δευτέρα κ Τετάρτη κ θα ξέρουμε. Δευτέρα όλα κλειστά αρα Τρίτη κ αν ανέβηκε τότε Κ Πέμπτη. Καθόλου αισιόδοξος αλλά δε μπορούμε και να το αφήσουμε λέει. Δυστυχώς δε μας έκατσε..... Τώρα θα συνεχίσω αλλά χωρίς ελπίδες... και μετά πάμε παρακάτω
 13. Κορίτσια όπως το περιμέναμε. Είδαμε σάκο, ενδομήτριο ευτυχώς, αλλά μου λέει είναι περίπου 2 μερες πίσω σε μέγεθος. Δεν είπε χιλιοστά αλλά είναι μικρός. Δε σταματάς μου λέει τα φάρμακα, Δευτέρα κ Τετάρτη χοριακη μήπως και.... μου είπε ότι με τόσο μικρή αύξηση που είχα, μόνο αν έκανε λάθος το εργαστηριο υπάρχει ελπίδα αλλιώς Όχι. Όπως κ να έχει, συνεχίζω φάρμακα κ από βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πέφτουμε, σηκωνόμαστε κ προσπαθούμε πάλι. Αφού τα καταφέραμε μια φορά, αυτό μου δίνει θάρρος να προσπαθήσω πάλι.
 14. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ αλλά δεν το πιστεύω πια. Ανέβηκε πολύ πολύ λίγο κ έχω χάσει ελπίδες. Σας ευχαριστώ όλες.
 15. Συγχαρητήρια @Balloo!!! Υπομονή μέχρι την άλλη Παρασκευή ,όλα καλά να πάνε!!!!