lizard12

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  33
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μια είναι η λύση...Σ Ε Ξ !!! Εγώ όταν περιμένω περίοδο έρχεται νωρίτερα με σεξ... η/και έντονο περπάτημα ή κολύμπι. Για δοκίμασε το σεξ που είναι και πιο εύκολο και πιο ευχάριστο...
 2. Κάντι με 1 φυσικό τροποποιημένο έκανες 7 έμβρυα? Ή συνολικα στους 4 μήνες? Άκυρο. Διάβασα τα μηνύματα σου . Σε αυτόν τον κύκλο έκανες 7. εντυπωσιακό. Δεν ήξερα καν ότι γίνεται σε φυσικό. Τις gonal Ποια μέρα τις ξεκινάς? 2η μερα περιόδου πόσα ωοθυλακια έχεις? Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί εγώ εξ αρχής μόνο 1 έχω να παρακολουθω. Κι αν αυτό μεγαλώνει τότε αρχίζω ενέσεις. Βέβαια έχω ανεπάρκεια. Αλλά δεν ήξερα ότι μεγαλώνουν τοσα πολλά σε φυσικό. Τώρα δηλαδή έχεις 7 κατάψυξη ? Με το καλο εύχομαι να ει αι τυχερά . Όλα να πάνε καλά
 3. Χαχα κι εγώ αυτόν πήρα!!
 4. Εννοείται ότι το περίμενα. Απλά λέω τόσες μέρες το κυνηγάω ας το φτάσω στο τέλος κι ότι γίνει. Δε θυμάμαι τιμες τώρα γιατί δεν το έχω με τη μνήμη. Τα έχω φακελωμενα. Τον προηγούμενο μήνα είχα 2η μερα κυστικο νομίζω 18χλστα κ ανεβασμένα όλα Κ τον αφήσαμε. Αυτό το μήνα κάτι σαν διπλό κύκλο. Για να δούμε τον επόμενο.
 5. Πίστεψε το και ότι είναι να έρθει ,θα έρθει. Είπαμε... εμείς του φυσικού η του φυσικού τροποποιημένου τελοσπαντων χρειαζόμαστε υπομονή. Οπως όλες εδώ μέσα. Υπομονή κ χαλάρωση. Και καμία μπύρα τώρα με τη ζέστη κι όλα καλά θα πάνε.
 6. Εγώ πάντως που έκανα ovitrelle Δευτέρα βράδυ που το πρωί είχα 200 οιστραδ και 14αρι ωοθηλακιο , σήμερα πήγα Κ είχε σκάσει. Βέβαια εγώ σε ένα κύκλο όλο εκπλήξεις. Που στα μέσα του είχε ένα 12ωαρι και μετά εμφανίστηκε ένα άλλο κ αναπτύχθηκε μέχρι σήμερα που ήταν 27η μέρα κύκλου. Ενώ έχω κύκλο 24 με 25 μέρες. Οπότε δεν περιμέναμε κ πολλά άλλα είπαμε μήπως και μας θέλει. Τελοσπαντων όλα είναι σχετικά. Ίσως κάνει την έκπληξη κ μεγαλώσει κ πέσει την ώρα που το θέλεις lemonpie . Το εύχομαι.
 7. 14η μέρα βρήκαν 12αρι και 18η το καινούριο 11αρι. Σήμερα, 21η μέρα έγινε 14αρι και μου είπαν του δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία, χωρίς πολλές ελπίδες και με ενέσεις Πέμπτη ως Κυριακή μήπως τη Δευτέρα είναι οκ αλλιως το αφήνουμε. Οπότε συνεχίζω με γοναδοτροπινη κ ανταγωνιστές κ βλέπουμε. Αν μεγαλώσει και κρατηθει. Μίλησα με γιατρό κ είπε ότι Ναι, συμβαίνει στον κύκλο να υπάρξει και δεύτερο. Αν είναι το κυρίαρχο, καλώς. Εσύ κάνεις φυσικό? Παίρνεις και φάρμακα κάποιες μέρες?
 8. Μερα πάρα μέρα πηγαίνω εκτός αν πέφτουν αργιες. 3η, 7η, 10η, 12η, 14η, 18 που βρέθηκε το καινούριο 12αρι. Σήμερα 21η μέρα θα δούμε τι θα βρούμε. Έκανα χθες altermon και orgalutran και θα φανεί σήμερα αν υπάρχει φως στο τούνελ.
 9. Κάλησπερα σε όλες. Σας διαβάζω συνέχεια αλλά δεν έχω κάτι συγκλονιστικό να σας πω. Είμαι σε φάση φυσικού κύκλου. 14η μέρα απο περίοδο βλέπουν ένα ωοθηλακιο 12αρι. 18η μέρα βλέπουν ένα 11αρι. Το ενδομήτριο 8. Λέω τι έγινε? Μικρυνε? Μου λέει όχι, έφυγε αυτό. Το 11αρι είναι καινούριο και μάλιστα μας έδωσε και καλή τιμή οιστραδ . Οπότε μου λέει 20η μέρα αύριο να κάνω τις ενέσεις και 21η την Παρασκευή να πάω να το δουν. Εγώ έχω κύκλο 24 με 26 μέρες. Μου κάνει εντύπωση λοιπόν πως λίγο πριν αδιαθετησω να έχω καλό ωοθηλακιο.οκ, ωορρηξία μάλλον έκανα και αυτό θα το πάρουν με ovitrelle. Αλλά πάλι, γίνεται ωοληψια με περίοδο? Έχει τύχει σε καμία που κάνει φυσικό κύκλο? Αν μεγαλώσει Παρασκευή κ το πάρουν Δευτέρα εγώ μπορεί να αδιαθετησω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Έχω κάνει 2 διεγερσεις. Η 1η γονιμοποίηθηκε αλλά δεν εμφυτευτηκε το 1 και μοναδικό και στη δεύτερη ήταν τζουφιο. Και 1 ακόμη ωοληψια με τζουφιο κι έναν ακόμη κύκλο με κυστικο. Και τώρα αυτό? Όλο εκπλήξεις ο φυσικός κύκλος. Έχω ωοθηκικη ανεπάρκεια και είμαι φτωχή ανταποκριτρια όπως καταλάβατε.
 10. Καλησπέρα σε όλες. Έχω menopur την 1200 μονάδων και έχω χρησιμοποιήσει τις 300. Επομένως έχω στο ψυγείο μου 900 μονάδες. Η διάρκεια ζωής τους είναι το αργότερο μέχρι 1 Μαΐου. Λέει στο κουτί 1 μήνα , εγώ έκανα την ανάμιξη 1/4. Αν κάποια το χρειάζεται άμεσα ας μου στείλει μήνυμα. Το χαρίζω εννοείται. Καλή επιτυχία σε όλες.
 11. lizard12

  Ανάγκη για menopur

  Καλησπέρα, έχω menopur ανοιχτό, στο ψυγείο δηλαδή, χρήσιμοποιησα 300 μονάδες και περισσεύουν 900 περίπου. Ειμαι Δράμα, έχει διάρκεια ζωής μέχρι 1 Μαΐου. Λέει 1 μήνα διατηρειται στο ψυγείο. Το άνοιξα την Δευτέρα 1 Απριλίου. Αν θες κ βολεύει σου το στέλνω
 12. Μπήκα το Μάρτιο που μάθαμε για το σπερμα κ ξεκινήσαμε διαδικασία εξωσωμ. Την έκανα την πρώτη προσπάθεια αφού έκανα σαλπιγγογραφια κ μου έβαλαν το 1 ωαριο που γονιμοποίηθηκε. Δεν πέτυχε. Τώρα έκανα από μόνη μου εξετάσεις. Δε μίλησα ακόμη με γιατρούς. Η 2η θα είναι κατά το Νοέμβριο. Θα τους πάρω τηλ να μου πουν.
 13. Καλημέρα κορίτσια!!!! σας διαβάζω τόσες μέρες και συμπάσχω! εγώ έκανα μια 1η προσπάθεια ιουλιο, με ηλικία 33,5 και είχα μόνο ένα ωάριο από τη διέγερση! όλοι απόρησαν (δεν είχα εξετάσει την ΑΜΗ μου), οι άλλες εξετάσεις όμως ήταν καλές! και τώρα είναι να αρχίσω για 2η προσπάθεια και είπα να κανω εξετάσεις πριν επικοινωνήσω με το κέντρο και μόλις πήρα στα χέρια μου ΑΜΗ 0,37 κι έχω πάθει σοκ! ξεκινησαμε εξωσωματικη λόγω σπέρματος και τελικά έχω μια αποφραγμένη σάλπιγγα (οκ, μικρό το κακό) και τώρα σχεδον ανύπαρκτη ΑΜΗ. η FSH μου επίσης ψηλά (10,76) και Οιστραδιόλη 71,4. Αυτααααα!!!!! μπήκα να σας πω τον πόνο μου.... δεν μίλησα ακόμη με γιατρο.... λίγο θέλω να το χωνέψω πρωτα....
 14. Εγώ θα σου πω, εγώ θα σου πωωωω είΣαι στην αρχή (όπως είμαι κι εγώ ... μόνο 1 προσπάθεια έκανα τον Ιούλιο) και στο τέλος ΌΛΛΛΛα θα πάνε καλά... και ξέρεις... αν δεν πάνε καλά ... ΔΕΝ είναι το τέλος! Κι εγώ έχω διαβάσει ένα σωρό δυσάρεστες εμπειρίες και αποτυχημένες προσπάθειες αλλά επίσης άλλες τόσες ευχάριστες και ελπιδοφόρες! Η καθεμιά μας είναι μοναδική και ξεχωριστή περίπτωση! Η τύχη είναι τεράστιος και καθοριστικός παράγοντας αλλά η πίστη είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε! Μην ξεκινάς αρνητικά και μη συνεχίσεις κιόλας έτσι! ΕΓώ είχα τα ψυχολογικά μου για άλλους λόγους, μας έτυχαν άλλες ατυχίες. Αλλά στο θέμα εξωσωματική ξεκίνησα με πολύ θάρρος και αισιοδοξία. Κι εγώ το έμαθα μια Δευτέρα του Μαρτίου και την άλλη μέρα έκλεισα ραντεβού και μέσα σε λίγες μέρες ξεκίνησα και όλες τις εξετάσεις! μην αγχώνεσαι που γίνονται όλα γρήγορα! Δες το θετικά! Εγώ ήμουν μέσα στον ενθουσιασμό! αγόρασα μια ατζέντα να γράφω τις εξετάσεις μου και τα ραντεβού μου και όλα! είχα να κάνω με επιτροπές και δημόσιο Νοσοκομείο και έπρεπε να οργανωθώ! όλα πήγαν τέλεια! στη διαδικασία προετοιμασίας εννοώ! άσχετα αν απέτυχε! Και το ίδιο θα κάνω και τη 2η φορά! και ανυπομονώ να έρθει αν και θα δουλευω και θα έχω λιγότερο χρονο, αλλά ανυπομονω! ελπίζω να τα καταφέρω αλλά κι αν δεν τα καταφέρω θα κάνω όσες προσπάθειες μπορώ. Αν είναι να έρθει ... θα έρθει! Σημασία έχει να είμαστε καλά με το σύντροφό μας και καλά στην υγεία μας και όλα θα γίνουν! Ξεκίνα δυναμικά... Η εξωσωματική σα διαδικασία (για μένα τουλάχιστον) δεν είναι τίποτα! όπως λένε και οι πιο έμπειρες η αναμονή είναι το ζόρι! αλλά και πάλι! ότι είναι να γίνει θα γίνει!!! καλή αρχή και θα τα λέμε... εγώ μαλλον Οκτώβριο βλέπω να ξεκινώ ενέσεις πάλι ανυπομονώ! μου έλειψαν
 15. Σε ευχαριστώ! Ναι είναι πολύ καλός ο θυρεοειδής μου, τον έχω ελέγξει πολλές φορές τελευταία, έχω κάνει και υπέρηχο και μάλιστα για 1 μήνα πριν την 1η μου διέγερση επαιρνα και χάπια για να τον ρίξω για καλύτερα αποτελέσματα, όχι ότι ήταν ανεβασμένος! Βέβαια, ο καρδιολόγος μου είπε ότι κι εκείνα τα χάπια παίζουν ρόλο καθώς και όλα τα χάπια που πήρα επειδή είναι ορμόνες! Ευχαριστώ κορίτσια! Πήγα καρδιολόγο και φυσικά μου επιβεβαίωσε ότι δεν είναι από την καρδιά, είναι μια χαρά η καημένη, μου είπε ότι έχουν φταίξει μάλλον όλα! Πρώτο και βασικό το άγχος (που υποτίθεται ότι δεν είμαι αγχώδης καθόλου), οι ορμόνες, τόσο του θυρεοειδούς που πήρα για να τον κατεβάσω κι άλλο όσο και όλες οι υπόλοιπες και ίσως και το salospir που συχνά προκαλεί διαταραχές στο στομάχι και μπορεί αυτό που εγώ νιώθω ως ενόχληση στο στήθος να προέρχεται από ενόχληση στο στομάχι (άλλωστε είχα παλιότερα θέματα με το στομάχι και πάντα εκεί με χτυπούσε το άγχος). Μου έδωσε να πάρω χάπια για το στομάχι 1 βδομάδα για να το χαλαρώσω και 3-4 μέρες κάτι χαπάκια που ρίχνουν την αδρεναλίνη! Είμαι σε φάση χαλαρή σχετικά αλλά μάλλον μου βγήκε η πίεση των προηγούμενων μηνών γιατί έγιναν διάφορα όταν ξεκινούσα την 1η μου προσπάθεια! Τελοσπάντων, είναι πολύ σημαντικό για όλες μας να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και την ηρεμία μας και θα το προσπαθήσω πάρα πολυ κι εγώ γιατί πάνω απο όλα είναι η υγεία, χωρίς αυτή δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα! Σκέφτομαι να αρχίσω γιογκα γιατί η δουλειά που κάνω είναι πολύ καθιστική (απο τις 9 το πρωι με διάλειμμα σπιτι για φαγητό το μεσημέρι κ μέχρι τις 8 το βράδυ) και επίσης για να ηρεμώ! Κάνει καμιά από σας;; ΚΑλημέρες και ψηλά το κεφάλι!!!!