Marimarv

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  912
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

529 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κορίτσια όσες σας έχει έρθει περίοδος η συχνότητα πως είναι δλδ μια φορά το μήνα ??? Εγώ είχα περίοδο αρχές του Γενάρη και μου ήρθε μετά από 16 μέρες ξανά.. δεν έδωσα σημασία λέω θα είναι λογικό.. αυτό το μήνα πάλι το ίδιο μου ήρθε στις 6 κ σήμερα μου ήρθε πάλι.
 2. Ααααα κατάλαβα οπότε είναι μέσα στ προληπτικό έλεγχο
 3. Το βγάζω και προσπαθώ να της το δωσω την επόμενη μέρα σε κάποιο γεύμα που δεν θα θέλει να μπει στ στήθος βέβαια δεν θέλει με τίποτα οθτε το μπιμπερό και ας έχει δικό μου γάλα το να πω .. Έχει αραιώσει θηλασμους έκανε μια μέρα να φάει από τ 1 έως τς 5.. Χθες έβγαλα 100μλ μόνο από το δεξί σε 5 λεπτά χωρίς να το αδειάσω τελείως.. Αφού ρε συ πρήζετε πολύ γρήγορα και το νιωθ να μυρμηγκισζει. Μπιμπερο με δικό σου γάλα?
 4. Εγώ??? δεν θέλει καθόλου ξενο ούτε καν το δικό μου σε μπιμπερο δεν θέλει εύκολα ... Αχ ναι ρε συ τωρα το είδα όχι δεξί ηθελσ να γράψω και το τ9 του κινητού μου έβγαλε ξένο δεν το είδα.. Δίνω δεξί αφού έχω βγάλει με θήλαστρο εννοούσα..
 5. Όχι όχι καθολου μπιμπερό δεν θέλει εδώ προσπάθησα το δικό μου γάλα να της δώσω με μπιμπερό και ούτε αυτό δεν μου έπινε με την πλαστική θηλή..
 6. Ναι ναι κ μένα ακριβώς το ίδιο κάνει βγάζει το στήθος κλαίει μετά το ξανά ψάχνει το πιάνει με μανία το ξανά αφήνει κλαιει δράμα.. Εγώ κάνω περισσότερους θηλασμους από το αριστερό στήθος αυτό δεν την ενοχλεί το δέχεται πιο καλά μπορεί 3 φορές να την θηλάζω απο το αριστερό μετά στον 4ο θηλασμο θα της δώσω το ξένο αλλά πρώτα θα έχω βγάλει αρκετό με το θήλαστρο γτ τόσες ώρες έχει μαζέψει πολύ γάλα και μετά την βάζω εκεί.. Και πάλι μου γκρινιάζει και κλαίει βέβαια και που το βγάζω αλλά έτσι διάβασα σε ένα άρθρο για ην υπέρ παραγωγή..
 7. Εγώ όταν αντιμετώπιζα θελα υπερπαραγωγής είχα πρόβλημα με την μικρή.. Πνίγοταν συνέχεια με αποτέλεσμα να μην θέλει να την βάλω στ στήθος γτ μάλλον φοβόταν η δεν της άρεσε η τόσο έντονη ροή.. Ήθελε να την βάζω μόνο στ αριστερό που δεν γέμιζε τόσο πολύ όσο το δεξί που την επνίγε άμα την έβαζα στ άλλο κλάμα και όσος φορές έτρωγε και έβγαινε την πιτσιλουσε το γάλα στ πρόσωπο.. Και τώρα το ίδιο πρόβλημα έχω..
 8. Μπα δε νομίζω δεν είναι κάτι.. Μια γνωστή μου της ήρθε όταν το μωράκι της ήταν 7 η 8 μηνών..
 9. Κορίτσι μου κσληνερα. Εμένα κ τις 2 φορές που μου ήρθε περίοδος ειχα απίστευτη ροή τρόμαξα στην αρχη.. Χρειαζόμουν σερβιέτες λοχειας... Κάθε δέκα λεπτά αλλάζα τς πρώτες 3 μέρες.. Όσο για τα κακά απ όσο ξέρω μπορεί να οφείλονται κ στην υπερπαραγωγή.. Ο μικρός πως είναι με αυτό δεν τον ενοχλεί???
 10. Ναι γτ δεν αναφέρθηκε στο ότι δεν της άρεσε κάτι.. Αλλά δεν ξέρω με όσες γνωστές μου έχω μιλήσει δεν το έχει κάνει καμία
 11. Ωχ σορρυ εγώ δεν το έγραψα σωστά υπέρηχο κοιλιάς και νεφρών
 12. Κορίτσια εμείς έχουμε να κάνουμε την επόμενη βδομάδα υπέρηχο κοιλιάς και νεύρων.. Έχει κάνει καμία μας ζήτησε η γιατρός στ προηγούμενο εμβόλιο και το αφήσαμε να το κάνουμε τώρα κοντά στ 3ο για να της το πάμε.. Έχει κάνει καμία σας το έχουν ζητήσει..??
 13. Βλέπω κορίτσια κανένας γιατρός δεν σας πρότεινε ρυζάλευρο μπράβο.. Ελπίζω να μην μου το πει και εμένα και ελπίζω να μην επιμείνει γτ θα επιμείνει και ο άντρας μου και μετά θα έχουμε καυγάδες...
 14. Μαζί θα πάμε.. Μου είπε ότι ο άντρας μου ότι την προηγούμενη φορά η παιδιατρος το ανέφερε εγώ βέβαια δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό.. Γιαυτό πιστεύω ότι θα μου προτείνει ρυζάλευρο και ο άντρας μου επιμένει να κάνουμε ότι μας πει.. Αααα τόσο νωρίς? Ρε συ αυτό έκανα του είπα ότι το έχω κοιτάξει πάρα πολύ σε έγκυρα σαιτ και επιμένει ότι διαβάζω ότι γράφει η κιτσα από την πέρα ραχουλα...
 15. Εμένα δεν μου έχει πει κάτι ακόμα την τεητη έχουμε εμβόλιο και θα την ρωτήσω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μου πει για ρυζάλευρο.. Ο άντρας. Ου επιμένει να δώσουμε ότι πει η γιατρός και εγώ δεν θέλω με τίποτα το ρυζάλευρο.. Χαμός έγινε στ σπίτι με αυτό το θέμα.