Marimarv

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.062
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

691 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κορίτσια γειά σας. Να ρωτήσω κάτι. Πήρε κάποια από εσάς το 6μηνο του οαεδ και μετά να βγήκε σε ταμείο ανεργίας?
 2. ΝΑ σε ρωτήσω κάτι άλλο ασεχρι μήπως γνωρίζεις.. Είχες πάρει και εσύ το 6μηνο του οαεδ σωστά? Αν ναι μήπως ξέρεις αν για τους μήνες αυτούς μας κολλάνε ένσημα και αν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για ταμείο ανεργίας?
 3. Εγώ της έδωσα για να δω πως θα αντιδράσει πριν κάποιες μέρες. Και έπεσα μέσα στην αντίδραση της. Το έδωσα στ ποτήρι που πίνει νερό και με το που κατάλαβε ότι δεν είναι νερό το πέταξε κάτω με δύναμη. Μετά ούτε νερό δεν ήθελε να πιει σε αυτό το ποτήρι γτ νόμιζε ότι ειχε γάλα. Ρε συ ο δικός σου δεν έπινε ξένο μια φορά τ μέρα? Πριν πέσει για ύπνο αν θυμάμαι καλά.???
 4. Ναι ρε συ με τι κάνει. Και το χειρότερο μου είναι ότι μου τραβάει και την θηλή και πονάω πολύ ειδικά το αριστερό. Πόσα δόντια έχετε εσείς? Εμείς 6
 5. Ρε συ επειδή μένω δε επαρχεία και αν ρωτήσω θα καταλάβουν ότι θέλω να κάνω αυτό με τον άλλο εργοδότη γιαυτό δεν πάω
 6. Κορίτσια καλησπέρα. Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο. Ξέρει καμία αν μπορούμε να πάρουμε ταμείο ανεργίας μετά το 6μηνο του οαεδ?
 7. Έτσι λέει και μένα ότι δουλεύει πιο πολύ. Και μένα 3 με 4 μέσα στ μέρα και το βράδυ άλλες φορές 3 άλλες 4 αλλά υπάρχουν και φορές που απλά ξυπνάει και δεν θέλει στήθος.
 8. Αααααα και εσένα στην ίδια φάση είναι ο άντρας σου ε? Και εμένα θα παίξει θα την απασχολήσει λίγο και μέχρι εκεί εγώ την ταΐζω την αλλάζω την βάζω για ύπνο. @ada32 προσπαθείς κανονικό απόθηλασμο η του δίνεις φρέσκο για να μάθει την γεύση.? Πόσους θηλασμους κάνει την μέρα. Με αγχώνει πολύ αυτό το θέμα
 9. Ναι έχεις δίκιο σε όλα αλλά ρε συ πραγματικά πιστεύω πως αν κάνω τώρα δεύτερο και ξανά μπω σε αυτή την διαδικασία μια θέση στο Δαφνί θα κλείσω με το που γεννήσω σίγουρααααα. Δεν θα αντέξω οπότε εγώ το έχω αποκλείσει για τα επόμενα 3 χρόνια.
 10. Εμένα πάντως κορίτσια ούτε καν περνάει από το μυαλό μου η σκέψη για δεύτερο μωρό. Μετά από 3 χρόνια. Θέλω να χαρώ το μωρό μου σε κάθε του καινούργιο κατόρθωμα και όχι να είμαι με μια κοιλιά στο στόμα ούτε να περάσω ξανά τν πολύ πολύ βρεφική ηλικία που θέλουν το 1000% της προσοχής μας πάνω τους. Θέλω να είμαι μόνο μαζί της για αρκετό καιρό. Και τα 3 με 4 χρονιά τέλεια διαφορά ηλικίας είναι. Για μένα πάντα.
 11. Νομίζω πεω μόνο εμείς μείναμε στην ομάδα πλέον. Εγώ έχω βγάλει το κάγκελο από την κούνια της και το έχω ενώσει με το κρεβάτι μου είναι στ ίδιο ύψος ακριβώς τα στρώματα μας οπότε κοιμάται έτσι τι βράδυ εννοείται πως έρχεται δίπλα μου και θηλάζει ξαπλωμένη και συνεχίζει τον ύπνο της εκεί. Πάντως και εγώ το ίδιο προβληματισμό έχω με τον απόθηλασμο γτ μαζί μου κοιμάται μόνο με στήθος. Την παίρνω αγκαλιά κάθε φορά που είναι να πέσει για ύπνο και μου κατεβάζει μπλούζα. Εμένα όλες μου λένε ότι για να κοπεί πρέπει να κοπεί μαχαίρι και για ένα διάστημα να πέφτει με τον άντρα μου για ύπνο το βράδυ και εγώ να κοιμάμαι σε άλλο δωμάτιο για να μην με μυρίζει και ξυπνάει για θηλασμό. Αλλά ρε συ δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα αυτό στο παιδί είναι βάρβαρο.
 12. Χαχαχαχα πραγματικά. Εντωμεταξύ εμένα σήμερα χτύπησε στην πόρτα και άρχισε να χτυπάει την πόρτα και να φωνάζει με νεύρα ρε συ κάτι έλεγε στην δικιά τους γλώσσα χαχαχαχχα
 13. Ρε συ κάθε φορά που γράφεις κάτι για τον μικρούλη σου είναι σα να περιγράφεις την δικιά μου πολύ μοιάζουν μέχρι και στα κιλά. Αυτό τον μήνα ούτε εμείς βάλαμε. Όσο για τα νεύρα εγώ έχω τρομάξει μας χτυπάει κανονικά ότι τηεν πειράζει και την ενοχλεί τι χτυπάει χαχαχα
 14. Κορίτσια καλημέρα. Εγώ είμαι από μανούλες Οκτωβρίου αλλά του 18 καταλαθος μπήκα στην ομάδα σας και διάβασα κάποια σχόλια.. Ααααχ τι μου θυμίσατε έτσι ήμουν και εγώ πέρυσι και σκέφτομαι ποτέ πέρασε ο καιρός... Να χαίρεστε τα μωράκια σας.