Marimarv

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.017
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

631 εμφανίσεις προφίλ
 1. Ουυυυ συνέχεια ξυπνάει εμένα η δικιά μου. Και εννοείται και οι δύο γιαγιάδες μου λένε να δώσω βραδινό γεύμα για να μην πεινάει και ξυπνάει συνέχεια. Και φυσικά τι άλλο θα μου έλεγαν να δώσω πέραν από φαριν λακτε η ρυζάλευρο... Κλείνω τα αφτιά μου. Αααα όπως το είπες αυτή η εποχή δεν τα πήγε καθόλου καλά με τον θηλασμό καμία ενημέρωση. γάλα σε σκόνη και οι έτοιμες κρεμες αβέρτα.
 2. Μα το ίδιο ακριβώς είμαστε κ εμείς.. Έρχεται η ώρα να φάει και λέω πάλι έφτασε αυτή η ώρα.. Εμείς έχουμε πολύ ζόρι και με τον ύπνο βέβαια πλέον. Τα χέρια μου πονάνε τόσο πολύ από την αγκαλιά και το κούνημα και περπάτημα όλο το σπίτι για να κοιμηθει.. είναι και βαριά πλέον δεν μπορώ Εμένα παίζει με ότι ποτήρι και αν της έχω δώσει το μασάει το χτυπάει στ τραπεζάκι το πετάει κάτω μόνο νερό δεν πίνει έχω δοκιμάσει τα πάντα από ποτήρια μέχρι και με ποτήρι κανονικό δικό μας της έχω δώσει εκεί κάτι λίγο πίνει αναγκαστικά γτ τρέχει το νερό αλλά και πάλι το βρίσκει σαν παιχνίδι κάνει μπρρρρρ με την γλώσσα της και το φτύνει.
 3. Κορίτσια ίδιες επιστρέψατε στην δουλειά σας με τον θηλασμό τι κάνατε? Εμενα δεν παίρνει μπιμπερό ούτε για αστείο βέβαια ούτε με εκπαιδευτικό ποτήρι πίνει νερό δεν τα καταφέρνει η δεν το θέλει δεν ξερω και κουταλάκι της δίνω νερό.
 4. Είναι από την ομάδα Σεπτεμβρίου @Sofaki91
 5. Αχχχχχ άσε άσε πίκρα ο βραδινός ύπνος. Ειδικά αυτό το πρωινό ξύπνημα.
 6. Κορίτσια ερώτηση. Πρέπει να μωρά μας να φοράνε παπουτσάκια για να μην κάνουν πλατυποδια?
 7. Αχ αν ξυπνούσε εμένα 10 έστω και μια μέρα θα ύπνου πανευτυχής χαχαχαχα 6.30 σήμερα και κοιμήθηκε μια ώρα νωρίτερα από εσάς 9.. Το βράδυ έχασα το μέτρημα στο πόσες φορές ξύπνησε και έκλαιγε κιόλας.. Δεν ξέρω αν θα κοιμόταν πιο πολύ ρε συ γτ εμένα υπάρχουν φορές που απλά ξυπνάει και θέλει να την αγκαλιάσω και ξανά κοιμάται μετά από λίγο την έχω μαζί μου στο κρεβάτι και μου το κάνει πολύ συχνά.
 8. Και έπιασε αυτο?? Δλδ τώρα την αφήνεις στην κούνια με το πανάκι και κοιμάται μόνη???
 9. Κ εμένα οι 3 είναι σίγουρες κ μπορεί άλλες φορές να ξυπνήσει κ 4 5... Την μέρα εμένα μου κοιμάται από μισή ώρα με σαράντα πεντα λεπτά και κάποιες φορές κοιμάται κ μια ώρα αλλά κοιμάται 3 φορές πρωί μεσημέρι και ρίχνει και έναν γρήγορο το απόγευμα. Προχθές όμως έκανε να κοιμηθεί από τς 3.30 το μεσημέρι και κοιμήθηκε δέκα το βράδυ εεεε 6.15 το ματι γαρίδα ήταν.
 10. Ααααα τι καλα εμένα ότι μα ότι ώρα κ να κοιμηθεί το βράδυ μου ξυπνάει 6 - 6.30 το πρωί τα έχω παίξει πλέον.
 11. Το παρήγγειλα και εγώ αυτό το σωσίβιο έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια... Είναι όντως τόσο καλό.??
 12. Κορίτσια τι ώρα πέφτουν τα μωρά σας για βραδινό ύπνο και τι ώρα ξυπνάνε? Τα πάτε βόλτα τώρα το βραδάκι αργά τύπου 10????
 13. Ωραία γυμναστική το κολύμπι όντως γυμνάζει τα πάντα. Εγώ βέβαια μόνο Κυριακές μπορώ να κάνω κολύμπι που θα πηγαίνω την μικρή για μπάνιο με τον άντρα μου τς υπόλοιπες θα πηγαίνω μόνη μου με την μικρή.
 14. Αγελαδινη μορφή χαχαχαχα οκ έκαψα θέα.. Εγω ρε συ ακόμα παλεύω με τα κιλά. Με ολόσωμο φέτος στην παραλία. Με τίποτα δεν βγαίνω με μπικίνι χαχαχα
 15. Εμένα κορίτσια το 6μηνο του ΟΑΕΔ τελειώνει αυτό τον μηνα αλλά δεν θα ψάξω ακόμα για δουλειά θα μείνω και Ιούλιο Αύγουστο και από Σεπτέμβρη θα πάω κ αυτό γτ η μαμά μου δουλεύει το καλοκαίρι και η πεθερά μου μένει σε χωριό και δεν οδηγεί είναι δύσκολο το πάνω κάτω κάθε μέρα για να πηγαίνουμε εμείς την μικρή. Αλλά πραγματικά αυτός τους μήνες που δεν θα έχω και εγώ κάποιο εισόδημα θα πιέστουμε πολύ οικονομικά με ενοίκιο συν οοοολα τα άλλα έξοδα. Όσο για το στήθος κορίτσια αφήστε ένα δράμα. Εγώ είχα πάντα πολύ μικρό στήθος. Τώρα πως έγινε έτσι έχει κρεμάσει και το ένα είναι και πιο μεγάλο. Το χειμώνα οκ δεν φαινόταν με τα φαρδιά τωρα χάλια.