Marimarv

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.034
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

653 εμφανίσεις προφίλ
 1. Κορίτσια είχε κάποιας το μωράκι έλλειψη στ ένζυμο G6PD???
 2. Αχ έτσι και εμείς. Στην πεθερά μου βέβαια αλλά όλη μέρα χθες δούλευα 10 με 9 κ θήλασε μόνο βράδυ για ύπνο και εμείς κοιμόμαστε σχεδόν αγκαλιά από τς 3 κ μετά. Αυτό σκέφτομαι το βράδυ. Πως θα ξανά κοιμάται.
 3. Γειά σας κορίτσια μου τι μου κάνετε.? Και εγώ είχα την ίδια απορία με την @Ασία τώρα στον χρόνο θέλω να αρχίσω απόμοθηλασμο αν και πλέον η μικρή μου δεν θηλάζει πολύ γτ λείπω για δουλειά δουλεύω πολλές ώρες οπότε βγαίνει πρωί βράδυ ο θηλασμός. Αλλά θέλω να το κόψω τελείως απλά σκέφτομαι τι θα γίνεται όταν ξυπνάει το βράδυ πως θα ξανά κοιμάται που κοιμάται με στήθος. Επίσης έχω ακούσει από πάρα πολλές γνωστές μου ότι όσο πιο μεγάλα είναι πιο δύσκολα κόβουν τον θηλασμό οπότε δεν θέλω να πάει 2 και να θηλάζει ακόμα.
 4. Τα λέμε fb για πληροφορίες. Και εγώ σπίτι ήθελα αλλά είναι μικρό και έχουμε και αρκετά παιδάκια στην ίδια ηλικία και μαλλί θα πρέπει να τα κάνουμε κάπου έξω.
 5. Κορίτσια τι κάνετε?? Σκεφτόμουν ότι σε λίγο τα μωρά μας κλείνουν χρόνο. Μου φαίνεται απίστευτο.. Σκέφτομαι το πάρτυ που θα της κάνω αλλά έχω κολλήσει από ιδέες εσείς έχετε σκεφτεί τίποτα?
 6. Να περάσετε τέλειαααααα..
 7. Και εγώ το ίδιο. Και να της βάλω βέβαια πάλι θα κάνει την κουρλη και θα τα βγάζει.
 8. Ωχ άσε την πρώτη μέρα όσο ήμουν στην δουλειά λέω α ωραία ήταν σα να μην σταμάτησα ποτέ να δουλεύω μετά από λίγο που άρχισε να πλακώνει δουλειά και να τρέχω σαν τρελή λέω ααα καλά ήταν τόσο καιρό και όταν ήρθα σπίτι ή μικρή είχε όρεξη όλο το βράδυ να ξυπνάει συνέχεια και 6.30 το πρωί το ματι γαρίδα.
 9. Αααααα και εσείς έχετε κόλλημα με τον μπαμπά εεεε? Μα τι ειναι αυτό το πράγματα. Εμείς να τα τραβάμε όλα και αυτά κολλημένα στον μπαμπά χαχαχαχχαχα. Ρε συ εμένα αν περάσει ο άντρας μου από δίπλα της και δεν της δώσει σημασία η δεν την πάρει αγκαλιά κλάμαααααα και κακο. Η αν την έχει αγκαλιά και παν να την πάρω εγώ πάλι κλαίει.. Ουφ εντάξει γτ νόμιζα ότι δεν ήταν αρκετοί. Τρώει αλλά μην φανταστείς οχι και καλά υπάρχουν μέρες που θα φάει 5 κουτ. Και θα το ράψει μετά δεν μου τρώει το μεσημεριανό καλά. Ναι κ μένα αυτό κάνει σέρνετε χαχαχαχ. Αααα και το άλλο που κάνει κάτι μέρες τώρα από ξαπλωμένη που ειναι σηκώνεται και κάθετε καθιστή.. Και εγώ θέλω να κόψω στον χρόνο τον θηλασμο αλλά δεν ξέρω πως θα γίνει αφού οι φορε που θηλάζει είναι για να κοιμηθεί Πότε είναι η βάφτιση σας? Καλά στ σπίτι γίνεται πανικός ελάχιστα πράγματα προλαβαίνω να κάνω και όσες φορές μαζεύω την επόμενη πάλι θα γίνεται χαμός. Δεν ξέρω αν με το καιρό μπορούμε να το συνηθίσουμε αυτό ρε συ δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολο δεν έχω δύναμη να την κάνω βόλτες τις μέρες που δουλεύω. Δεν μπορώ να φανταστώ εσύ με δύο πως την παλεύεις.
 10. Πάντως κορίτσια εγώ ξεκίνησα δουλειά 3 μέρες τώρα τα έχω δει όλα από θέμα κούρασης πέφτω ξερή το βράδυ και τώρα βρήκε τς μέρες η μικρή μου το βράδυ όταν ξυπνάει να αργεί να ξανά κοιμηθεί αγκαλιά και κούνημα όλο το βράδυ κομμάτια μετά και στην δουλειά. Τόσο καιρό έλεγα να ξεκινήσω κτλ κ τώρα που ξεκίνησα με 3 μέρες εγώ βγει off
 11. Όχι καλέ καλά έκανες και το είπες και εγώ ένα άγχος το έχω γτ και εμένα δεν πίνει ικανοποιητικα νερό ακόμα. Την βάζω συνέχισα μα δεν θέλει με τίποτα.
 12. Ακριβώς έτσι είναι και μένα πρωί μεσημέρι λίγο το απόγευμα και βράδυ για ύπνο. Με τίποτα μα με τίποτα δεν θέλει όσο και να της προσφέρω μέσα στην μέρα.
 13. Σήμερα είναι με ένα θηλασμό μέχρι τώρα και πήγα να της προσφέρω αλλά πάλι είχε άρνηση. Τουλάχιστον έφαγε καλά για πρωί. Αλλά όντως το γάλα με αγχώνει πολυ ρε συ. Αν πάρω την γιατρό σίγουρα θα μου πει για συμπλήρωμα αλλά δεν παίζει να το πιει είμαι πολύ σίγουρη εδώ με το ζόρι οι ει λίγο νερό από το εκπαιδευτικό ποτήρι σιγά μην πιει γάλα.
 14. Αχ αγχώθηκα τώρα όχι δεν πίνει συμπλήρωμα και εγώ της προσφέρω συνέχεια αλλά δεν θέλει με τίποτα και νερό πίνει ελάχιστο πιο πολύ παίζει με το νερό της και το φτύνει. Και η παραγωγή μου εννοείται πως ειναι πολύ μειωμένη.
 15. Εμένα από άποψη θηλασμού είναι με τις μέρες της. Ποτέ θα κάνει 7 με 8 ποτέ 3 4 όπως σήμερα. Και η παραγωγή μου πρέπει να έχει μειωθεί πολύ.