Ninaki26

Μέλη
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  237
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ρεεε κορίτσια... Έχω πάθει σοκ... Τι μπορεί να μας κάνουν και το ανακαλυποτουμε εκ των υστέρων γιατί πολύ απλά " δεν ξέρουμε εμείς " και "γιατρός είναι, ξέρει καλύτερα " δηλαδή μου έχουν πέσει τα μαλλιά... Έχω ακούσει για απατεώνες και απατεώνες.. Αλλά αυτοί εκτός από τα χρήματα , κλέβουν ελπίδες, όνειρα, χαμόγελα.. Όλα στο βωμό του χρήματος ρε κορίτσια? Δε λέω.. Να πληρώσω και με το παραπάνω τη δουλειά του εκάστοτε γιατρού.. Αλλά γιατί να πρέπει αναγκαστικά πρώτα να μας κοροϊδεύουν ποντάροντας στην άγνοια μας??? Και ύστερα?? Μαθαίνουμε τι κουμασια είναι και δεν μπορούμε να εμπιστευτουμε ούτε εμάς τις ίδιες... Λυπάμαι που θα το πω.. Αλλά δεν υπάρχει κανένας τίμιος σε αυτό το χώρο..
 2. Ναι και βέβαια θυμάμαι.. Με τον καρδιολόγο.. Αλλά στη δική μου περίπτωση το έκανα συνειδητά... Και του ανθρώπου του φάνηκε παράξενη η απάθεια μου.. Που να ξερες καημένε κι εσύ, ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν δει μόνο τον εξωτερικό, αλλά όλο τον εσωτερικό μου κόσμο... Μετά του εξήγησα επακριβώς και κατανοησε ευτυχώς την κατάσταση.. Μέχρι τότε πιστεύω ξεκάθαρα νόμιζε πως ήμουν επιδειξίας..
 3. Για να δούμε... Αν πάει καλά, θα κάνω να πατήσω σε γιατρό που πρέπει να γδυθεις για εξέταση πάνω από χρόνο... Πήγα ενδοκρινολόγο τις προάλλες, και μου λέει ο άνθρωπος επειδή έχω πολυκυστικες να μετρήσουμε πόσο τις % έχω θέμα.. Και μου λέει για το στήθος και τη θηλή.. Και επειδή άκρη έτσι όπως τα εξηγούσα δεν έβγαινε, κάνω τσααακ στο πιάτο.. Και γελούσε.. Μου λέει άνετη σε βρίσκω .. Λέω γιατρέ.. Εδώ έχει δει το μισό νησί και η μισή Αθήνα άλλα κι άλλα.. Δείτε να βγάλετε σωστή διάγνωση και μη μου δίνετε σημασία... Δεν το ήξερα πως υπάρχει όριο στα μετρητά.. Άλλο πάλι.. Μέχρι πέρσι, τα δίναμε πάντα μετρητά.. Πότε δεν πληρώσαμε καμία ενέργεια με κάρτα.. Να το ξέρω τουλάχιστον στην εμβρυομεταφορα να τα χω στην τράπεζα..
 4. Έλεος όμως όλοι τους... Αν είναι δυνατόν
 5. Μα δεν μπορεί να φύγει κάνεις χωρίς να πληρωσει πχ μετά την ωοληψια.. Και να φύγει τι?? Αφού έχεις τα ωάρια μου που θα πάω άνθρωπε μου... Τέλος πάντων... Ίσως ετυχα σε καλή του μέρα... Δεν τον γνωρίζω.. 2 φορές τον έχω δει όλες κι όλες κι όσες φορές μιλήσαμε στο τηλέφωνο... Μακάρι να μην με κάνει να αλλάξω γνώμη γι αυτό που μέχρι τώρα έχω σχηματίσει.. Θα πάω να πάρω τα μωράκια μου κι αν είμαι έγκυος δε θα με ξανά δει
 6. Δόξα τω Θεώ.. Πήγε καλά.. Μακάρι να πάει καλά για όλες μας κορίτσια μου... Και χαλάλι τα χρήματα και στους προηγούμενους κσι στους υπάρχοντες γιατρούς... Μόνο να μας κάνουν μανούλες θέλουμε.. Κι αν τα αξίζουν, ας τα πάρουν.. Αν όμως παίζουν, είναι απάνθρωπο...
 7. Ότι μου πρότεινε τις εξετάσεις, μου τις πρότεινε... Όπως με ενημέρωσε ότι γίνονται και δίπλα στο διαγνωστικό... Ομως δεν εφερε και αντίρρηση στο να μην τις κάνω εκεί... Επίσης στο πρωτόκολλο έκατσε και μου ανελυσε τι θα πάρω και γιατί δείχνοντας μου στις εξετάσεις το λόγο.. Με ξεκίνησε ναι μεν με πολλές μονάδες γιατί στη συγκεκριμένη ορμόνη δεν είχα καλή ανταπόκριση πριν.. Αλλά όταν είδε πως πηγε τις πρώτες μέρες, προσαρμοζε την ορμόνη ανάλογα με την ανταπόκριση μου.. Δεν μου πήγε κακά.. Αλλά πραγματικά δεν είναι σωστό κι αυτό που εσείς βιώσατε..
 8. Όχι όχι εμένα μου εξήγησαν περί τίνος πρόκειται... Και απλά είπα δεν θα μπορέσω να τις κάνω τώρα.. Και είπε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα τις κάνετε στο νησί σας αλλά πριν την ετ.. Κακώς.. Έπρεπε να σου εξηγήσουν τι θα κάνουν.. Όχι έτσι απλά.. Πάντως εγώ αυτό που ειδα δεν μου φάνηκε για τόσο φιλοχρηματος... Ίσως έτυχε.. Πάντως αλήθεια πέφτω από τα σύννεφα
 9. Κι εμένα μου είπε να κάνω κάποιες εξετάσεις που έλειπαν από το φάκελο.. Κι απλά δε δέχτηκα να τις κάνω αμέσως.. Δέχτηκε χωρίς να δυσανασχετησει και απλά μου είπε να τις κάνω πριν την ετ. Εμένα την υστεροσκοπιση αυτή τη δωρεάν δεν μου τη χρέωσε.. Και άντεξα κάμποση ώρα .. Και τώρα που έκανα την ωοληψια, ενώ δεν είχα κάνει ποτέ κάτι στην κλινική για να γνωρίζει πόση φερεγγυότητα υπάρχει στο θέμα των χρημάτων δεν φαινόταν να είναι τόσο των χρημάτων.. Πχ στην προηγούμενη κλινική ότι και να ήταν να κάνω.. Πρώτα περνούσαμε από το λογιστήριο και μετά κάναμε το κάθε τι.. Τώρα κάναμε όλα τα υπόλοιπα και στο τέλος περάσαμε από το λογιστήριο.. Πεφτω από τα σύννεφα..
 10. Χμ.. Δηλαδή αν εγώ από μια διέγερση πάρω 10 έμβρυα 2ης μέρας.. Και αφήσω τα 5 για βλαστοκυστες.. Και τα στείλω για βιοψία και προεμφυτευτικο. Και τα υπόλοιπα τα κατάψυξη 2ης μέρας και τα αφήσω σε 2ο χρόνο να γίνουν βλαστοκυστες και να σταλούν.. Δεν είναι το ίδιο?? Για τα χρήματα που είναι μαζεμένα ρωταω περισσότερο
 11. Ενδιαφέρον.. Δεν γνώριζα πως μπορεί να συμβεί και αυτό.. Αν το ήξερα δεν θα έκανα σε όλα μαζί... Νόμιζα πως πάγωσε ξεπαγωσε θα ταλαιπωρηθουν... Ήξερα την περίπτωση της κατάψυξης 1ης η 2ης μέρας όλων των εμβρύων και μόλις μαζευτεί ικανοποιητικός αριθμός τα αφήνουν για βλαστοκυστες και όσα φτάσουν, τα στέλνουν... Πιο καλα έτσι..
 12. Νομίζω λοιπόν πως γίνεται αμέσως μετά που θα φτάσει σε βλαστοκυστη η βιοψία όπου πληρώνεις το ανάλογο αντίτιμο , και στη συνέχεια παίρνουν και υλικό(το οποίο φυλάσσουν ξεχωριστά ) από το κάθε έμβρυο του κάθε κύκλου που θα σταλεί για προεμφυτευτικό και στη συνέχεια το καταψυχουν.. Ύστερα μόλις έχουν συλλέξει τα έμβρυα που θέλουν, στέλνουν και το υλικό όλων των εμβρύων για προεμφυτευτικό. Δεν νομίζω να φτάνουν βλαστοκυστες, να τα καταψυχουν χωρίς να κάνουν βιοψία και λήψη δείγματος για προεμφυτευτικό.. κι όταν φτάσουν στον αριθμό των βλαστοκυστεων που έχετε ως στόχο να τα αποψυχουν ξανά για να τα ελέγξουν και μετά ξανά κατάψυξη .. Γιατί έτσι θεωρώ πως θα ταλαιπωρηθουν περισσότερο τα έμβρυα..
 13. Καλησπέρα κορίτσι.. Εκανα κι εγώ προεμφυτευτικο.. Ομως από διέγερση! Η βιοψία των βλαστοκυστεων έγινε αμέσως, στείλαμε για τον προεμφυτευτικο και μετά κατάψυξη.. Στη δική σου περίπτωση αν κατάλαβα μαζεύεις βλαστοκυστες από φυσικούς και θελεις να στείλεις για προεμφυτευτικο όταν μαζέψεις κάποιο αριθμό !?
 14. Καλησπερα λυπηρό και αδιανόητο όλο αυτό.. .. Θα σου πω την γνώμη μου, ξεκαθαρα σαν γυναίκα που βιώνει ότι κι εσύ και όλες σας. Κάθε άνθρωπος, έχει την δική του αντίληψη, τα δικά του θέλω, και τα δικά του πιστεύω για τη ζωή ... Ακούω πολλα, από γυναίκες που τους τα έφερε τόσο εύκολα η ζωή και μπορούν να έχουν στην αγκαλιά τους υγιή παιδιά.. Ακούω να λένε για το φύλο, για το χρώμα ματιών, ακόμα και για το ζώδιο που θα βγει το παιδί έχω ακούσει να παραπονιουνται.. Σωπαίνω... Σωπαίνω μπροστά στην ανθρώπινη ηλιθιότητα και δεν απαντώ.. Καταλήγω όμως κάπου.. Ότι όποιος δεν έχει ματώσει, πονέσει, αγανακτήσει, όποιος δεν έχει δώσει αιμα και ψυχή, αυτά που έγραψες δεν θα τον αγγίξουν τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να του αλλάξουν οπτική .. Εμένα με έκανες να κλαίω . Εκείνη δεν ειμαι τόσο σίγουρη ότι θα σε ακούσει με ενσυναισθηση ... Θα σου πρότεινα να μην ανακατευτείς.. Όταν θέλησα να βοηθήσω μια καλή φίλη που βίωσε μια αποβολή ενώ έχει ήδη ένα παιδί με φυσική σύλληψη , λέγοντας της να μην το παίρνει μέσα της και οτι αυτή τη φορά ήταν ένα τυχαίο γεγονός .. Κι αφού έχει παιδί, θα κάνει όσα θέλει φτάνει να μην αγχώνεται .. Η απάντηση της ήταν : ναι, είδες? Έχουμε κι εμείς ατυχίες.. Να παρηγορηθεις κι εσύ λίγο. Ότι δεν είσαι η μόνη που έκανε αποβολή..... Με πλήγωσε όσο κανένας.. Με προσέβαλε.. .. Με έκανε να νιώσω τελευταια... Νόμιζε ότι ενω έλεγα αυτά που είπα ,χαιρόμουν που απέβαλε, . Έχουν περάσει χρόνια... Κι ακόμα όταν το θυμάμαι έχω αυτή την άσχημη διάθεση.. Οι άνθρωποι, όταν δεν ακούν αυτό που θέλουν να ακούσουν, αντιδρούν άσχημα.. Και λένε πράγματα που πονάνε.. Αν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις αυτό που θα σου πει.. Με ψυχραιμία.. Τότε πες της.. Αν όχι, καλύτερα να μην πεις κουβέντα..
 15. Καλησπέρα κορίτσι μου.. Όχι δεν υπήρχε προεμφυτευτικος, όμως με 4 αποτυχίες και μάλιστα οι δύο αμέσως μετά από την θεραπεία του ενδομητριου, που όπως είπε ο γιατρός τότε ήταν η αιτία των 2 πρωτων αποτυχιων.. Οι άλλες 2 αποτυχίες μετά που είχα θεραπεύσει τη φλεγμονή, μου είπε πως ίσως οφείλονται στα έμβρυα.. Ομως επειδή ήταν 3ων ημερών, δεν μπορούσαμε να κάνουμε προεμφυτευτικο να γνωρίζουμε αν είναι καλά αυτά που βάζω.. Αυτή τη φορά είδαμε με προεμφυτευτικο, πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τουλάχιστον στα έμβρυα.. Αυτό εννοούσα