Zygoudaki

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    5
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

106 εμφανίσεις προφίλ
  1. @linaa @sun38 @nanoula90 @ElenakiElena @Μανιταρι Μαγικο Κορίτσια σας Ευχαριστω παρά πολύ για τη στήριξη σας. Κρατάω από τις συμβουλές σας ότι σε αυτό το ταξίδι πρέπει να απομακρύνω από κοντά μου τους τοξικούς ανθρώπους που με δηλητηριάζουν. Δυστυχώς είναι σκληρό να συνειδητοποιείς ότι υπήρξαν κοντά σου τέτοιοι άνθρωποι.
  2. Κι εγω σκέφτομαι να ξεκινήσω με σπερματέγχυση για να μην ταλαιπωρήσω άδικα κ τον άντρα μου. Για την σπερματέγχυση εμπιστευτηκες το γυναικολόγο σου κ το κέντρο που συνεργάζεται ή προτιμησες εξειδικευμένο εξωσωματικό; Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου. Εμείς απευθυνθήκαμε σε δυο ουρολόγους. Ο ένας από αυτούς όπου πήγαμε συστημένοι κ δεν ήθελε να μας εκμεταλλευτεί μας ώθησε κατ ουσίαν σε υποβοηθούμενη, χωρίς να κοιτάει το οικονομικό συμφέρον του. Μας είπε νς πάρουμε έτσι κ αλλιώς profertil για βελτίωση του σπέρματος κ να αφήσουμε την επέμβαση για απώτερο χρόνο. Ελπίζω τώρα να ενδυναμωθεί το σπερμα για να πάμε σε σπερματέγχυση με περισσότερες ελπίδες. Ναι κι εγω μέχρι δυο σπερματεγχυςεις σκέφτομαι να κάνω. Να σε ρωτήσω κάτι, εννοείς ότι από 3 εκατομμύρια ανα ml φτάσατε τα 44 ανα ml? Κάνουν τόση δουλειά οι βιταμίνες; Να ελπίζω; Μακάρι να δούμε κ εμείς τέτοια βελτίωση για να ανεβεί λίγο κ το ηθικό του άντρα μου!
  3. Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι 34 ευρώ κ προσπαθώ περίπου ένα χρόνο με το σύζυγο για παιδάκι αλλά δυστυχώς λόγω σοβαρού προβλήματος στο σπερμα, ο δρόμος προβλέπεται μακρύς. Σε πολύ λίγες φίλες είχα εκμυστηρευτεί τι περνάω. Μια πολύ στενή μου φιλη μου ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της πριν κπ μήνες. Μου περιέγραψε γλαφυρά πως με μια μόνο επαφή έμεινε έγκυος. Παρ όλο τον πόνο μου μοιράζομουν τη χαρά της. Κάποια στιγμή όμως μου είπε το εξής. Εγω αν δεν μπορούσα να κάνω παιδιά θα υιοθετούσα και δεν θα έκανα εξωσωματική. Μου εξήγησε τη θεωρία της ότι ουσιαστικά τα παιδιά της εξωσωματικής είναι τα παιδιά του σωλήνα κ όχι της αγάπης. Σοκαρίστηκα τόσο πολύ που δεν κατάφερα να απαντήσω. Θέλω να πω ότι σε όλη την πορεία της υπογονιμότητας ανακαλύπτεις με μεγάλη σου λύπη ότι κπ άνθρωποι δεν διαθέτουν ενσυναίσθηση κ δεν κατάνοουν καν πως σε πληγώνουν βαθιά με τα λόγια τους. Δεν πειράζει ας μας κάνουν όλα αυτά πιο δυνατούς.
  4. Γεια σας κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ. Διαγνώστηκε κιρσοκήλη στον άντρα μου 3ου βαθμού κ έχει επηρεάσει όλες τις παραμέτρους του σπέρματος. Ειμαστε στο κρίσιμο εκείνο σημείο που πρέπει να αποφασίσουμε αν θα χειρουργήσει την κιρσοκήλη με αβέβαιο αποτέλεσμα ή να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση. Η συγκέντρωση είναι 5εκ/ml όποτε δεν ξέρω τι πιθανότητες θα έχουμε κ με σπερματέγχυση. Ειμαστε κ στο μεταίχμιο ηλικιακά (34 ετών) κ αυτό δυσκολεύει περισσότερο τις αποφασεις μας. Διαβάζω τις ιστορίες κ παίρνω δύναμη από τη δύναμη σας.